Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Ами те дори не отговарят, дори не се и опитват нещо да излъжат. Трият линкове към собствените си събития, и лично Костадинов в тях.

Махаме плоския данък, махаме валутния борд... аз тогава бях студент при тая идилия, преди борда да ни озапти. Оцеляването ми беше под въпрос, давах частни уроци, че да си купя хляб.

Преди плоския данък шефът разправяше, че чиновниците прибирали над 70 % от брутото. За това ли се борят тия възрожденци?

преди 4 минути, ncl написа:

Има тема за Възраждане. Иначе като не ти харесват - избери си друга партия. И почни да питаш тях как ще си изпълнят предизборните обещания.

Сега ще я потърся. Тях не мога да питам, защото трият без обяснения.

Мда, моя грешка.

Продължавам да пиша тук

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 944,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Ами те дори не отговарят, дори не се и опитват нещо да излъжат. Трият линкове към собствените си събития, и лично Костадинов в тях.

Махаме плоския данък, махаме валутния борд... аз тогава бях студент при тая идилия, преди борда да ни озапти. Оцеляването ми беше под въпрос, давах частни уроци, че да си купя хляб.

Преди плоския данък шефът разправяше, че чиновниците прибирали над 70 % от брутото. За това ли се борят тия възрожденци?

Сега ще я потърся. Тях не мога да питам, защото трият без обяснения.

Аз затова не гласувам, защото всички са един дол дренки. Всеки обещава или говори за даден проблем като се бие гръмко в гърдите, а като го питаш КАК ще ги реши мълчи или говори глупости.

на 7.05.2020 г. в 1:42, Michigan111 написа:

Само виждам заглавието. . Възраждане без цензура  :D

Влез в групата им и задай един неудобен въпрос, и сам ще се убедиш, че това "без цензура" е поредната нагла лъжа.  Просто хората хабер си нямат каква цензура цари в групите на костя. 

Лично на мен са ми трили коментари,  защото съм си позволил критика към вожда Копейкин,  че не отива на кандидат кмет на Варна да нарича политическите си опоненти пъпеши,  цървули и подобни. Смятах критиката си за градивна,  защото за политик използването на такъв език е неприемливо, но там такива неща се трият. Имаш право само вярно да се кланяш на махленския пъдарин и да му пригласяш,  тогава цензура няма.  

А то журналисти, които не са поръчкови има ли? 

Предполагам, че един от троловете,  които визираш съм аз, ще ти отговоря за причината за моя "вой".  

Истината е, че още в началото на възраждане аз лично вярвах в идеята и бях поддръжник.  Но имам някакво вродено недоверие към хората и особено към политиците,  и това ме кара да ровя, да чета, да питам,  да критикувам.  Именно с последните две неща видях истинското лице на част от "възрожденците" и че целите не са реално това, което се афишира. И ако могат повече хора да видят истината, за мен ще е по добре. Аз съм от хората, чиито глас на избори е трудно да се спечели и на лъжци и манипулатори не смятам да го давам. За това качих и клипчето,  вече който го изгледа дали ще прогледне си е въпрос на личен избор.  

Хаха, и ти ли го научи по трудния начин...

Недогледах днес и пуснах нова тема, айде да не пиша същите неща и тук, ама се скъсват да модерират по Гьобелски. И в същото време всяко тяхно събитие се оплакват от цензурата на която тях подлагат...

Това беше темата ми, продължавам в тази!

преди 30 минути, IvanKirov написа:

Тях не мога да питам, защото трият без обяснения.

Нали това ти казвам. Щом Възраждане трият без обяснения си харесваш друга партия на която имаш доверие и почваш тях да ги питаш. Да видим те как ще ти отговорят и дали ще те трият.

преди 3 минути, ncl написа:

Нали това ти казвам. Щом Възраждане трият без обяснения си харесваш друга партия на която имаш доверие и почваш тях да ги питаш. Да видим те как ще ти отговорят и дали ще те трият.

Aми засега не знам такава партия. Агитирах за тия, докато накрая се почувствах предаден. Нали затова са тия форуми, да може да обмениш 2 приказки, без да има някой партсек над главата ти да дебне дали е политкоректно.

Накрая пак опираме до някоя мега далавера, като на НФСБ. Буквално се гаврят с патриотичната идея, и после ме е срам че са ме излъгали.

Изборите са една голямо постановка, която има за цел да създаде илюзия в работническия клас, че от него зависи нещо. Ленин преди нe чак толкова много време показа, как се взима властта от престъпния буржоазен елит. 

Ето така се постигат промените, а не с избори: 
https://www.youtube.com/watch?v=XxhLaUdvVjM

преди 8 минути, IvanKirov написа:

Агитирах за тия, докато накрая се почувствах предаден.

Значи не те заслужават. Сигурен съм, че ще намериш партия, която те оценява подобаващо...

преди 4 минути, Soviet Soldier написа:

Изборите са една голямо постановка, която има за цел да създаде илюзия в работническия клас, че от него зависи нещо. Ленин преди нe чак толкова много време показа, как се взима властта от престъпния буржоазен елит. 

Ето така се постигат промените, а не с избори: 
https://www.youtube.com/watch?v=XxhLaUdvVjM

Айде по-сериозно, и в оная голямата тема. Аз калашници и топове нямам в мазето, не знам за тебе.

Цитат

Значи не те заслужават. Сигурен съм, че ще намериш партия, която те оценява подобаващо...

Защо тая ирония?

Нека останалите разберат, че си правят кампанията върху нагла гьобелска цензура. Още повече, те те самите постоянно пищят от такава.

Как ще разберете, че съм методично и внимателно трит, ако не го напиша изрично? И то трият линкове към своите си евенти, не някакви тролщини, както се оправдават.

преди 22 минути, IvanKirov написа:

Айде по-сериозно, и в оная голямата тема. Аз калашници и топове нямам в мазето, не знам за тебе.

Аз съм напълно сериозен. Проблемът не е в липсата на оръжие, а в липсата на читав човешки ресурс, който да промени нещо. Ако новите поколения бяха силно запалени по някаква алтернативна идеология, така както са запалени по това да си снимат и показват задниците в ФБ и Инстаграм, може би щеше да има, поне малка надежда за промяна към по-добро. 
Овцете си живеят в социалните мрежи, не са прочели 1 книга през живота си, вълнува ги само, как да, ядат ,пият, чукат и чупките в кръста под циганската музика, която боготворят. С такова мнозинство, каква положителна промяна да се очаква? Събрали са се локва акули, като "Възраждане" надушили къде има пари и власт и се мъчат да се докопат до нея за да могат да подсигурят и изпратят децата си някъде по-далеч от тая кочина, примерно в Швейцария да харчат парите на балъците. 

Цитат

Проблемът не е в липсата на оръжие, а в липсата на читав човешки ресурс, който да промени нещо. Ако новите поколения бяха силно запалени по някаква алтернативна идеология, така както са запалени по това да си снимат и показват задниците в ФБ и Инстаграм, може би щеше да има, поне малка надежда за промяна към по-добро. 

Ресурс има, само дето тоя ресурс няма накъде да се насочи. Пасков за някои неща е прав - че говедата може да ги излъжеш 3 пъти, 30 години не можеш.

Нас ни лъжат над 1/3 век, и Възраждане може да се окажат поредния фейк. Аз засега се придържам към фактите, без емоция и без някой да ми плаща. Правят си агитацията чрез филтриране дори на въпросите към тях.

преди 31 минути, Soviet Soldier написа:

Аз съм напълно сериозен. Проблемът не е в липсата на оръжие, а в липсата на читав човешки ресурс, който да промени нещо. Ако новите поколения бяха силно запалени по някаква алтернативна идеология, така както са запалени по това да си снимат и показват задниците в ФБ и Инстаграм, може би щеше да има, поне малка надежда за промяна към по-добро. 
Овцете си живеят в социалните мрежи, не са прочели 1 книга през живота си, вълнува ги само, как да, ядат ,пият, чукат и чупките в кръста под циганската музика, която боготворят. С такова мнозинство, каква положителна промяна да се очаква? Събрали са се локва акули, като "Възраждане" надушили къде има пари и власт и се мъчат да се докопат до нея за да могат да подсигурят и изпратят децата си някъде по-далеч от тая кочина, примерно в Швейцария да харчат парите на балъците. 

А вие г-н Съветски войник попаднал в България какво специално правите за българския народ различно от останалите освен това че активно мляскате някаква кифла както виждаме от аватара ви ?

преди 2 часа, IvanKirov написа:

...просто не знам вече на кого да се доверя на изборите. По делата ще ги познаете....

Ами там е, че делата на всичките - не само на възраждане - са все такива, че да се чудиш за кого да гласуваш. На практика единствения фактор, който все още ни пази от национална катастрофа е, че сме в ЕС - друго за съжаление няма. България изглежда, като орисана, да не случва на поне от малко читави държавници, всичките са такива маскари, че колкото и да е клиширано, уви е и напълно вярно.

преди 4 минути, sound написа:

Ами там е, че делата на всичките - не само на възраждане - са все такива, че да се чудиш за кого да гласуваш. На практика единствения фактор, който все още ни пази от национална катастрофа е, че сме в ЕС - друго за съжаление няма. България изглежда, като орисана, да не случва на поне от малко читави държавници, всичките са такива маскари, че колкото и да е клиширано, уви е и напълно вярно.

Сигурно има и някой читав. Тоя Пасков с прословутата си цензура ми отвори работа. Едно че пак се връщам в изходна позиция, да се чудя за кой да пусна на изборите. Друго, че им обещах да пускам по такава тема, за всяко изтрито мнение.

Е гледай го как плюе цензурата, и разправя как по социализма 2 и 2 било 4, и цензура нямало.

Кво да ги правим тия двуличници? Ако го питам за това и това ще затрие. Вече питам оттук.

Читавите не се занимават. За да се променят нещата трябва да се започне отначало. Не можеш да влезеш в една помийна яма с чисти дрехи и да миришеш на парфюм после.

преди 5 минути, IvanKirov написа:

....

На Пасков риториката чрез Оруел няма как да хване ред, предвид, че баш от "1984" излязохме - актуалните проблеми днес са от съвсем друго естество, а не разглежданите в романа.

преди 11 минути, IvanKirov написа:

Е гледай го как плюе цензурата, и разправя как по социализма 2 и 2 било 4, и цензура нямало.

Кво да ги правим тия двуличници? Ако го питам за това и това ще затрие. Вече питам оттук.

Ветеринаря  отдавна е известен като тотален промит рашистки фейкомет.

Жонглира умело с полуистини за да ти натресе някоя тотално фейкометна линия :)  Отдавна съм го разбрал тоя какъв е.

Още преди да отиде при Копейкин. Всъщност.. краставите магарета през 9 баира.....

https://bg.wikipedia.org/wiki/Костадин_Костадинов_(политик)

Костадинов е бил при шкембе войвода. Пасков е бил в Атака.

И с НФСБ пише че имали връзка, засега нямам точен цитат.

Разбирам ги, че им е писнало от фурнаджийски лопати. Ама защо правят същото... да ревеш в стил 1984, и в същото време да филтрираш само каквото ти е изгодно!

Пасков се зарече да пуска live видеата си само за който си плати. Който не можел да си плати той бил платен трол. Т.е. изкара ме трол, ако не му платя!

И тия ще борят корупцията и ще вкарват герб в затвора... Ами като си платят и няма затвор, явно у Възраждане всичко си има ценоразпис.

преди 1 час, IvanKirov написа:

Агитирах за тия, докато накрая се почувствах предаден. 

Каква партия е Възраждане !? Освен да приспиват разни наивници за 1/2% гласове за да живеят на гърба им и да бъдат патерица на БКП друго няма какво да стане. 

Цитат

"Ще почнем от най-видните грантояди и отцеругатели и ще стигнем до последния интернет-трол, продаващ Родината си за 2 долара на час. Гарантирам, че никого няма да пропуснем", категоричен е Костадин Костадинов.

https://offnews.bg/politika/kostadinov-rusofobskata-paplach-shte-otgovaria-pred-sada-za-prestaple-694596.html

Мани, колко по чета толкова повече ме е страх. Като вземат изборите и ще стигнат до мен, който вече по тяхно определение съм трол. Защото не съм им платил...

Кани се и на фактор.бг, че го питали неудобни въпроси, и щели да отговарят като му дойде времето...

А да каже нещо, за който продава родината си за две рубли на минута?!

Няма как да знаем какво продава, само колкото по ровя толкова по мирише... Ех, да ми бяха отговорили като ги питам, не да ме обявяват за трол само защото питам без да съм платил...

Нямаше да им размъквам изцепките из нета. Да бе мирно седяло!

Цитат

Накрая той дори премина към закани: „Да си знаете – когато „Възраждане” започне да управлява България, вие и хората, които са ви… как да кажа… хората, които са ви собственици на вашата… не знам – фирма, медия и т.н., ще бъдете принудени да отговаряте на много въпроси, на въпроси пред българския народ, защото заради вас България умира...“

https://www.flagman.bg/article/187285

преди 2 минути, ncl написа:

Добра реклама правите, браво... :)

Реклама на какво, че не разбрах?

току-що, ncl написа:

Реклама на Възраждане. Толкова ли е трудно да се разбере или си от избирателите на ГЕРБ?!

Избирателя на герб, рекламира възраждане. 🤣

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.