Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

• Автор
преди 1 час, Belhor написа:

Да вдигат врява за единия процент няма логика, защото те и сега си го имат тоя процент. Няма данни да има отлив от ПП Възраждане в сравнение с миналите избори, така че процента им е в кърпа вързан. Възраждане е една от националистическите (или за благост наричани патриотични) формации у нас и предвид пълния крах на националистите (патриотите), като коалиционен партньор на ГЕРБ във властта, е доста логично там да се случи отлив, който няма къде другаде да се влее, освен в друга патриотична формация.

Само дето и тук забравяш някои неща, с това че нямало отлив от партията. Структурите в Бургас и Русе се изнесоха от партията.  Не че е кой знае какво 2 областни структури да напуснат,  но ако отвориш сайта на цик и разгледаш резултатите по области, ще видиш че в повече от половината възраждане ги няма никакви,  а въпросните 2 области са от малкото където имат някакви резултати. Отвори сайта на цик и гледай. Искра от Стара Загора,дето преди няколко месеца целия град я подкрепяше за блокадата и им носеха води и кашони кроасани,на последните избори има 1300 гласа... 

Да, може би си прав, че борбата е да хванат някой гласец от патрЕотите, но пак си борба за процентеца и субсидийката. Влизането в парламента щеше да му се получи, ако след последните избори си беше изпълнил обещанието, но не го направи.  

преди 1 час, lsmurf написа:

Твърдиш че темата е създадена от хейтър но не поглеждаш себе си дали не отговаряш много повече на подобно определение.

Хейтър май не ме е наричал. 

Просто им харесват на някои хора думите на Костадин, знаят че това дето го говори не кореспондира с реалностите,  но им се иска да кореспондира. Знаят и че само с говорене държава не може да се управлява и че няма нито капацитета,  нито знанията,нито пък има хора, които имат знанията и уменията да го направят. Но пък красивата лъжа ги блазни. И някой като изтъкне грозната истина са склонни да нападат, обикновено без аргументация. 

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 944,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 2 часа, lsmurf написа:

То цялата тази партия е един огромен фейк.

А защо интереса е голям и Миро дращи тука ?

Що не дращи в някоя партия дето ще земе бол проценти, ми тука уж за някъф мижаф 1 % си аби мастилото да плюе ?

Не помня бях ли ти казвал, че нямаш логическо мислене ?

преди 2 часа, lsmurf написа:

Твърдиш че темата е създадена от хейтър

Ми тя Е създадена от хейтър бе. Създал я е за да плюе. Да я фали ли я е създал според тебе ? Майкооо

преди 1 час, Michigan111 написа:

И някой като изтъкне грозната истина

А защо ще си прави труда да я изтъква ако наистина е истина ?

преди 22 минути, Реджеп Иведик написа:

А защо интереса е голям и Миро дращи тука ?

Що не дращи в някоя партия дето ще земе бол проценти, ми тука уж за някъф мижаф 1 % си аби мастилото да плюе ?

Не помня бях ли ти казвал, че нямаш логическо мислене ?

хахаха :) Значи критерия е "гледай къде пише Миро" :) :)  

Иначе спокойно можеш да видиш менията ми тук от самото начало.  Затова и припомних на смърфа че констатациите от началото на темата, важат и до ден днешен. :) 

• Автор
преди 30 минути, Реджеп Иведик написа:

А защо ще си прави труда да я изтъква ако наистина е истина ?

Е когато някой излъже, друг напомни, че е излъгал, къде виждаш проблема?  

преди 2 минути, Емил Костов написа:

Още ли се мъчите с тази партия?? Там всичко приключи.:)

Ще видим на избори.

Като е приключило, как изкараха 15 000 на протест в центъра на София, още преди протестите да станат модерни ?

Коя друга партия, сама можеше да извади по него време толкоз народ.

И като е толкоз умряла партия, хейтъра от какъв зор избра точно нея да плюе ?

• Автор

А по коя друга партия не е "плюл" хейтъра?  За мен всеки, който е поел ангажимент и не го е изпълнил е достоен  единствено за оплюване. Без значение дали е костадин,  бойко, корнелия или красимир. Но това е за мен, ти като искаш и в дядо Коледа вярвай. 

преди 25 минути, Реджеп Иведик написа:

Ще видим на избори.

Като е приключило, как изкараха 15 000 на протест в центъра на София, още преди протестите да станат модерни ?

Коя друга партия, сама можеше да извади по него време толкоз народ.

И като е толкоз умряла партия, хейтъра от какъв зор избра точно нея да плюе ?

Нищо лично към теб, но ако това е протест, аз съм марсианец. Да не говорим, че познавам част от съмишлениците му и като слушам какво глупости дрънкат ме досмешава. На избори тази партия има 2 варианта. Или влиза в парламента или не. Нито ще има мнозинство, нито нищо. Просто се приказват едни високопарни слова, без да се казва как ще се случат нещата. 

На избори тази партия има 2 варианта. Или влиза в парламента или не.

Toва ще си го запиша някъде. По-мъдро нещо не бях че в този форум, като се замисля. 😄

преди 5 минути, Тoни написа:

Toва ще си го запиша някъде. По-мъдро нещо не бях че в този форум, като се замисля. 😄

Записвай си. Исках да кажа, че ако не влезе в парламента, ще продължи с глупостите си, а ако влезе няма да чуем нищо повече за нея. Същия театър навремето като при РЗС. Няма грам разлика. Просто не дописах поста.  А ти може да се смееш колко искаш. То ще се види на изборите. Тогава пак ще ти припомня, да видим тогава какво ще кажеш.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

• Автор
преди 9 минути, Емил Костов написа:

Същия театър навремето като при РЗС. Няма грам разлика. 

Не само РЗС, също  Атаки,  НФСБта... 

преди 4 минути, Michigan111 написа:

Не само РЗС, също  Атаки,  НФСБта... 

Е аз давам един пример. То нещата са ясни. Да не говоря, че имам познати които членуват в партии или са там на някакви ръководни постове. Доста неща съм видял или съм слушал. Но то няма и значение. За мен картинката е ясна. А и всеки като помисли малко ще разбере, че така не могат да се случат нещата.

преди 2 часа, Michigan111 написа:

Само дето и тук забравяш някои неща, с това че нямало отлив от партията. Структурите в Бургас и Русе се изнесоха от партията.  Не че е кой знае какво 2 областни структури да напуснат,  но ако отвориш сайта на цик и разгледаш резултатите по области, ще видиш че в повече от половината възраждане ги няма никакви,  а въпросните 2 области са от малкото където имат някакви резултати. Отвори сайта на цик и гледай. Искра от Стара Загора,дето преди няколко месеца целия град я подкрепяше за блокадата и им носеха води и кашони кроасани,на последните избори има 1300 гласа... 

Да, може би си прав, че борбата е да хванат някой гласец от патрЕотите, но пак си борба за процентеца и субсидийката. Влизането в парламента щеше да му се получи, ако след последните избори си беше изпълнил обещанието, но не го направи.  

Хейтър май не ме е наричал. 

Просто им харесват на някои хора думите на Костадин, знаят че това дето го говори не кореспондира с реалностите,  но им се иска да кореспондира. Знаят и че само с говорене държава не може да се управлява и че няма нито капацитета,  нито знанията,нито пък има хора, които имат знанията и уменията да го направят. Но пък красивата лъжа ги блазни. И някой като изтъкне грозната истина са склонни да нападат, обикновено без аргументация. 

Е в случая си точно хeйтър. Можеш да се определиш и като противник ако повече ти харесва, но си пуснал темата с цел да се хейти. Дори заглавието си е чист хейт. Не знам какво толкова ти е направил Костадинов, но лидера на управляващата партия е стократно по- голям лъжец, крадец и популист. Самата партия не разполага с умствен потенциал и за управление на кокошарник, но там не си толкова драматично- критичен. :)

преди 1 час, Michigan111 написа:

Е когато някой излъже, друг напомни, че е излъгал, къде виждаш проблема?  

Нещо не виждам до какво доведоха мащабните проверки срещу Възраждане. Камари клевети и нищо доказано. Костадинов се спукаха да го прибират и пускат.  И ти ми казваш, че той лъже?

преди 28 минути, Емил Костов написа:

Записвай си. Исках да кажа, че ако не влезе в парламента, ще продължи с глупостите си, а ако влезе няма да чуем нищо повече за нея. Същия театър навремето като при РЗС. Няма грам разлика. Просто не дописах поста.  А ти може да се смееш колко искаш. То ще се види на изборите. Тогава пак ще ти припомня, да видим тогава какво ще кажеш.

Не знам, не знам. Според мен или ще влязат, или не. 😄

• Автор
преди 6 минути, Belhor написа:

Е в случая си точно хeйтър. Можеш да се определиш и като противник ако повече ти харесва, но си пуснал темата с цел да се хейти. Дори заглавието си е чист хейт. Не знам какво толкова ти е направил Костадинов, но лидера на управляващата партия е стократно по- голям лъжец, крадец и популист. Самата партия не разполага с умствен потенциал и за управление на кокошарник, но там не си толкова драматично- критичен. :)

За кого не съм критичен бре, за герб ли? 😆 Дето съм казвал, че при едно национално отговорно правителство всички са за затвора.  И не само от герб,  и от коалиционните партньори,  и от опозицията има достатъчно.  

Какво значение има кой е само лъжец, и кой 100 пъти по голям лъжец? Резултатът ще е същия и няма да е в полза на държавата. 

преди 1 минута, Michigan111 написа:

За кого не съм критичен бре, за герб ли? 😆 Дето съм казвал, че при едно национално отговорно правителство всички са за затвора.  И не само от герб,  и от коалиционните партньори,  и от опозицията има достатъчно.  

Какво значение има кой е само лъжец, и кой 100 пъти по голям лъжец? Резултатът ще е същия и няма да е в полза на държавата. 

Ми не те виждам да плюеш Бойко, а според собствените ти думи, би трябвало да не спираш. Е на тоя си му пуснал цяла тема за плюене. За Бойко когааааа? 😅

преди 10 минути, Тoни написа:

Не знам, не знам. Според мен или ще влязат, или не. 😄

Е добре де , посмей се. Така става като не се доизкаже човек.:handshake:

• Автор
току-що, Belhor написа:

Ми не те виждам да плюеш Бойко, а според собствените ти думи, би трябвало да не спираш. Е на тоя си му пуснал цяла тема за плюене. За Бойко когааааа? 😅

Ами ако пусна нова за бойко,  при вече съществуваща такава,  ще ме обвините в излишен спам.  Кажи, че не е така. 

Spoiler

Добре, добре, извинявай. Прекалено е.

Е добре де , посмей се. Така става като не се доизкаже човек.:handshake:

преди 8 минути, Michigan111 написа:

Ами ако пусна нова за бойко,  при вече съществуваща такава,  ще ме обвините в излишен спам.  Кажи, че не е така. 

Не бягай по тъча ся. Ако имаш желание ще измислиш начин. А и в крайна сметка, аз не бих се притеснил, ако ме нарече някой хейтър на ББ. Напротив, ще е 100 % прав.

преди 32 минути, Michigan111 написа:

Няма да е в полза на държавата, но резултата няма да е същия. Вредите за държавата ще са 100 пъти по-големи, още повече, че в момента управлява именно този 100 пъти по-голям лъжец и от него зависи почти всичко в държавата.

• Автор
преди 22 минути, ncl написа:

Няма да е в полза на държавата, но резултата няма да е същия. Вредите за държавата ще са 100 пъти по-големи, още повече, че в момента управлява именно този 100 пъти по-голям лъжец и от него зависи почти всичко в държавата.

Тук бих ти припомнил случая с Жан Виденов,  който съвсем искрено искаше да направи един по справедлив преход,  без да се раздават държавните активи на безценица.  Но неговото искрено желание не кореспондираше с интересите на определени заинтересовани кръгове, вътрешни и външни. Резултатът го знаем. С други думи, както не става само с викане, така и само с желание не става, трябват и кадри,  и то подготвени кадри.  А при толкова много заинтересовани страни, промяна на националната политика от послушническа към национално отговорна ще срещне особено стабилен отпор, както от външни, така и от вътрешни кръгове. Ама просто хабер си нямаш какъв отпор ще срещне.  Болшинството от българите просто не осъзнават колко дълбоко сме нагазили в л@йната и колко трудно би било евентуално измъкване. Излишно е да споменавам какви качества са необходими на хората, които биха се наели да го осъществят,  такива така и така към момента не са на лице. 

преди 42 минути, Belhor написа:

Не бягай по тъча ся. Ако имаш желание ще измислиш начин. А и в крайна сметка, аз не бих се притеснил, ако ме нарече някой хейтър на ББ. Напротив, ще е 100 % прав.

Аз ако направя тема, за всеки който заслужава плюене, ще засенча и денков даже, нали го осъзнаваш.  

преди 8 минути, Michigan111 написа:

Аз ако направя тема, за всеки който заслужава плюене, ще засенча и денков даже, нали го осъзнаваш.  

Да разбирам, че си пуснал тази за да не пропуснем някой, който заслужава плюене. Добре, но пак си си хейтър в случая.  :)

п.п. А Денков трудно ще го засенчиш. Много трудно...

• Автор
преди 3 минути, Belhor написа:

Да разбирам, че си пуснал тази за да не пропуснем някой, който заслужава плюене. Добре, но пак си си хейтър в случая.  :)

п.п. А Денков трудно ще го засенчиш. Много трудно...

Разбирай го както искаш.  Казах вече, нямаше тема и пуснах. Както и в историческия форум ако пускам тема, първо проверявам за съществуваща. За Боко има достатъчно теми, писал съм и там не малко.  

И не се приемам за хейтър, защото в крайна сметка против никого не съм писал незаслужено. Което пък ми напомня,  че за Жан Виденов съм писал по скоро положителни коментари.  Не си спомням да си бил втрещен от факта, предполагам ще се сетиш какво имам предвид.  

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.