Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

https://www.facebook.com/bezlogosite/videos/1279734352474300

https://www.facebook.com/miro70/videos/381699973472794

https://www.facebook.com/kostadin.eu/photos/a.399417920148074/4359141827508977

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 6 часа, IvanKirov написа:

С марш на скок не може да се ежиш на изтребители и танкове. Нашите ги нарязахме, 30 години гласувахТЕ за най-големите боклуци. Сега ще си берете горчивата реколта. Ако опре до там ще ви гледам сеира отдалеч. Особено пък ако мерзавци дето искате чуждото, поемете властта.

Специален поздрав за теб- дето сън не те лови, че можело да върнат казармата, а теб да те вземат запас. 1009080369_download(4).gif.8c5887ec9453eacba3e6b7f5b442fcb4.gif

https://www.maikomila.bg/ако-върнат-казармата-първа-отивам-в-не/?fbclid=IwAR3RDwhvWWuBIu9zfNJeq_ZZREO4u7lTzROBpXGpOGH327qEf1EETYufaGU

преди 13 часа, absurt написа:

Специален поздрав за теб- дето сън не те лови, че можело да върнат казармата, а теб да те вземат запас. 1009080369_download(4).gif.8c5887ec9453eacba3e6b7f5b442fcb4.gif

https://www.maikomila.bg/ако-върнат-казармата-първа-отивам-в-не/?fbclid=IwAR3RDwhvWWuBIu9zfNJeq_ZZREO4u7lTzROBpXGpOGH327qEf1EETYufaGU

Запас е купон, пиене и айляк.

Мисля си друго - за да си носила радиостанция на военно обучение значи си на възраст да си баба. Поне твоя набор гледат внуци.

Тая дето ми я пусна ми прилича на една шматка "Летящата козила", тъй се е кръстила.

Имате общо, че не знаете за какво говорите, ама имате твърдо мнение. Много характерно за лумпените на Костадинов.

В казармата няма такива неща, дето ги е описала тая патка.

Толкова ли е трудно да си гледате сапунките и да не се занимавате с военно дело? Ако те опънат на ЕПП (пътека с препятствия) - таман трима ще са нужни да ти прехвърлят отпуснатото тяло.

преди 8 минути, IvanKirov написа:

Запас е купон, пиене и айляк.

Мисля си друго - за да си носила радиостанция на военно обучение значи си на възраст да си баба. Поне твоя набор гледат внуци.

Тая дето ми я пусна ми прилича на една шматка "Летящата козила", тъй се е кръстила.

Имате общо, че не знаете за какво говорите, ама имате твърдо мнение. Много характерно за лумпените на Костадинов.

В казармата няма такива неща, дето ги е описала тая патка.

Толкова ли е трудно да си гледате сапунките и да не се занимавате с военно дело? Ако те опънат на ЕПП (пътека с препятствия) - таман трима ще са нужни да ти прехвърлят отпуснатото тяло.

И какво, ако съм баба? Ти също не седиш на едно място и си се запътил към дядка. Всъщност, ментално вече си стигнал старческата възраст- непрекъснато се оплакваш от нещо, а най- голямата ти травма, в тоя живот, е леко изкараната казарма. Че и си се запънал, дето само ти имаш представа какъв кошмар е, нищо че си бил на завет. 

Както вече ти казах, не поддържам въобще тази формация, ама ти нали не можеш без да сочиш някого с пръст, чак нечий лумпен ме изкара. Най- смешното е, че точно ти, който си закачил леко от наборната служба-  с връзки уреден на леко и топло, не спираш да ревеш и не даваш някой да поназнайва каквото и да било по въпроса.

ПП. А, статийката, която ти изпратих, е написана с много хумор- нещо, от което, явно си опериран.

преди 43 минути, absurt написа:

И какво, ако съм баба? Ти също не седиш на едно място и си се запътил към дядка. Всъщност, ментално вече си стигнал старческата възраст- непрекъснато се оплакваш от нещо, а най- голямата ти травма, в тоя живот, е леко изкараната казарма. Че и си се запънал, дето само ти имаш представа какъв кошмар е, нищо че си бил на завет. 

Виж как си противоречиш. Хем знаеш, че си изкарах айляк, бях при шапкарите на компютъра, понеже занаятът си важи дори при най-нецивилизованото стадо. Хем продължаваш да твърдиш, че съм се оплаквал.

Проблемът е, че тия отпадъци ми искаха всеки семестър да ходя да им представям уверение, че уча. Че заради тях бях принуден да уча редовно, изкарах най-голямата мизерия и немотия, която може да си представиш. Именно в цивилния живот, именно зарад шапкарския боклук.

После проблем с намирането на работа. Тая измет не можеше да ни поеме набора, и седиш и чакаш да се сетят да те приберат, и никой чорбаджия те неще, хем неопитен хем зелен хем и мястото трябва да ти пази по закон.

После не стига това, ами излизаш от цялата тая работа затъпял, дори няколко месеца си оказват влияние. Ама отде да го знае някаква бабичка това, тъй като си е нормално за нея туй състояние.

Както вече ти казах, не поддържам въобще тази формация, ама ти нали не можеш без да сочиш някого с пръст, чак нечий лумпен ме изкара. Най- смешното е, че точно ти, който си закачил леко от наборната служба-  с връзки уреден на леко и топло, не спираш да ревеш и не даваш някой да поназнайва каквото и да било по въпроса.

Няма какво да се правите на ощипани баб... ъъъ моми. Не мой да се сърдите, точно туй означава лумпен. Някой дето се оставил да го водят за носа, и подкрепя нещо за което си няма бегла представа, дори не го е виждал. И на всичко отгоре няма грам полза от това, а само загуби и вреди.

ПП. А, статийката, която ти изпратих, е написана с много хумор- нещо, от което, явно си опериран.

Статийката е апотеоз на недочесаната мрънкаща домакиня. Все едно аз ѝ правих четирите деца, насила. Точно туй искате лумпенотията, мизерии, ама вас да не закачат.

п.с. Общото ви с тая патка е, че грам идея си нямате за какво пишете, в казармата изобщо не е туй дето си го мислите. Проблемът е от съвсем различно естество.

Жалкото е, че такива като вас изобщо ви допускат да гласувате, като видите някой накокошинен мишок. По външни полови белези.

Цитат

Както и да е, имах предвид нещо тежко, с което да обикалям с часове и най-сетне да отслабна. Да си обърна внимание, защото извън казармата това просто нямам никакво време. Но в казармата ще имаме тичане, маршируване, клекове, лицеви опори. Всекидневен, безплатен фитнес. След 6 месеца ще съм с онези мечтани плочки на корема, които се стремя да направя от 1987 година.

Тетката на всичко отгоре била дебела. За съжаление в казармата няма да получи нищо от мечтаното. Най-много да излезе още по-дебела, заради вредната храна. Аз войниклъка си го изкарах почти изцяло на кифли и вафли, тъй като шапкарите се изреждаха през артелната да краднат и със з@дниците си.

преди 20 минути, tonit1968 написа:

Не Иван Киров. а цял Иван Вазов.

Съжалявам, че не мога да ти удовлетворя очакванията за фейсбук стайл и емотиконки. Нали си имате бабка да ви носи анимирани цунки, не очаквай това и от мен.

Цитат

Решението ще влезе в сила само ако бъде публикувано в официалния вестник. Това може да отнеме време. Когато Конституционният съд на практика забрани абортите през 2020 г., това предизвика вълна от протести в цялата страна. Едва три месеца по -късно, когато вълненията отшумяха, решението беше публикувано, съобщава Der Spiegel.

Ае старци, вашият миши само за абортите не се беше изказвал. Кво мислите, трябва ли като Сидеров да излиза с религиозни опорки, че да се бърка на другите?

Интересува ме мнението на казармената бабка, трябва ли непознати мъже да имат мнение кво да прави с тялото си.

Вижте и коментарите най-долу, под статията на наглата дебела теточка. На всичко отгоре се и зъби на тия, дето реално са виждали казарма през плета, че са и служили между другото.

https://www.maikomila.bg/ако-върнат-казармата-първа-отивам-в-не/

Че и модерация си турила овцата, нормалният народ я нахрани с черпака, предполагам и доста псувни е отнесла.

Я бе флудер, не ти ли писна да местиш темата за тъпата ти казарма и 4 месеца скатавка? Нормалните хора сме ходили по 2 години там и нищо не ни стана. Голям джендъраст стана. Едно време на такива им викаха "женчо".

преди 10 минути, Филипов написа:

Я бе флудер, не ти ли писна да местиш темата за тъпата ти казарма и 4 месеца скатавка? Нормалните хора сме ходили по 2 години там и нищо не ни стана. Голям джендъраст стана. Едно време на такива им викаха "женчо".

Бабичката не може да обясни защо ни е тая казарма, ти можеш ли? Разбирам, че ти е върховно постижение в живота, поради липса на фантазия за друго.

За какво ти е на тебе?

http://www.bgspomen.com/2017/04/blog-post.html?m=1

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Вижте и коментарите най-долу, под статията на наглата дебела теточка. На всичко отгоре се и зъби на тия, дето реално са виждали казарма през плета, че са и служили между другото.

https://www.maikomila.bg/ако-върнат-казармата-първа-отивам-в-не/

Ма ти си бил много смешен и направо парадоксален- за всичко все някой друг ти е виновен. Колко хиляди момчета си изкарваха казармата- 2 години, при това и после влизаха да учат, пък досега не са се обявили за активни борци срещу наборната служба и соц. строя. А, теб, горкия, един-единствен, та задължили да влезеш редовно, че и уверения да носиш, че не лъжеш и не се опитваш да се скатаеш. Че и защото си бил учил редовно, си гладувал, а не защото те е мързяло да се хванеш някъде почасово. Не че нямаше и студентско бюро по труда, не че не можеше да си намериш сам нещо, ама ти не си като другите. Ти си от ревящите, които никога не порастват. Продължаваш да се изживяваш като непълнолетен, а другите са тези, които са и баби, и тетки. А, всъщност, ти си чичак вече и идея нямаш дали въобще имаме разлика във възрастта и ако да. колко е.

Лелче, погледна ли коментарите под твоята статия дето ни я домъкна, тая с цунката. Остави ме мене, аз се гордея, че скатах максимално от тъпите военни. Изобщо не ми е обидно, че съм скатавка, то си е задължително.

Коментарите са на отлужили, не такива всезнайни кухарки домакини по пеньоар, като авторката. Един ѝ разправя, че още на втория ден ще поиска обратно при децата, които, забележи, си ги има по нейна инициатива.

Да я бяха задължили и намандръсали 3 деца изнасила тогаз щеше да има някакъв смисъл написаното.

Филипов, да ви дам идея като иде Копейкин у Плевен. Сега са плъзнали кат паяци, само дето не мога да разбера къде си обявяват събитията. Та питай го за абортите, служител мишок като дава акъл на бизнеса и по женските въпроси какво ще изака. Ще ми е интересно, пък и дядките много кълват на такива неща, може пък да го вкарат у програмата си, и да ти дадат депутатско място като на Гочоолу.

п.с. Бабе, от 4-ти курс на вишото си бачках по специалността. Ама първите 3 години никакъв шанс, ако си учила инженерлък щеше да разбереш за кво ти говоря. То не е като да хлипаш по Дързост и красота.

Цитат

Може би е неуместно да се намеква за липса на интелект у някой, който не оценява чувството за хумор на хуморист, който се шегува с неща, с които няма личен опит.

Тоя коментар кърти. Та лельо, и за теб се отнася. Майтап на голо дупе нали знаеш, че си е живо... айде няма да пиша, че модерацията и за детска градина втора група не пуска коментари.

Има и по-тъпо от статията и клакьорките ѝ, и то е, че овцата дори си позволява да модерира коментари на отслужили мъже. Все едно аз да съм модератор в БгМама, в подраздел раждане. Или като Филипов в тема за любимия му музеен мишок.

преди 24 минути, IvanKirov написа:

п.с. Бабе, от 4-ти курс на вишото си бачках по специалността. Ама първите 3 години никакъв шанс, ако си учила инженерлък щеше да разбереш за кво ти говоря. То не е като да хлипаш по Дързост и красота.

Тоя коментар кърти. Та лельо, и за теб се отнася. Майтап на голо дупе нали знаеш, че си е живо... айде няма да пиша, че модерацията и за детска градина втора група не пуска коментари.

Хи,хи! "Лелче" или "бабе"? А, ти, както вече изяснихме, си чичак къде 40. Порастни. И не приказвай глупости- само твоето инженерство не ти е позволявало да работиш 3 години, а да лежиш на мама на ръцете. На всички други им се е получавало. И не, ти с голо дупе в казармата не си посрещал нищо, та не се реди барабар Петко с мъжете.

преди 8 минути, absurt написа:

Хи,хи! "Лелче" или "бабе"? А, ти, както вече изяснихме, си чичак къде 40. Порастни. И не приказвай глупости- само твоето инженерство не ти е позволявало да работиш 3 години, а да лежиш на мама на ръцете. На всички други им се е получавало. И не, ти с голо дупе в казармата не си посрещал нищо, та не се реди барабар Петко с мъжете.

Т.е. освен за казарма и за инженерлък имаш мнение, т.е. за 2 неща дето и през плет не си ги виждала.

Аз тъй и не се научих да преписвам, та си учех като добро студентче. Особено първите 2 години окапват едни 70% от мераклиите, математиките са доста трудни и не е като да се радваш на изтъпанен историк. Просто не ви е по акъла тия неща, що го имате за обидно? Вземи па служи, па си вземи честно изпита по Анализ 2, пък тогаз пак ела да ми го обясняваш. Сега и жени приемат за войнички, освен ако не си над 45. Нямаш оправдание.

Що не си гледаш плетките?

Бих гласувал за някой дето ще въведе ценз за гласуващи. Такива лели дето се радват на стойки да нямат мнение по каквото не разбират и не ги засяга.

Ама като няма такъв ще издигаме Луна. Поне не е била в 6 партии.

Ей тука лелче, искам да те видя до тая хубавица, тогаз да си разправяме колко е хубаво у казармата. Инак си оставате елементарни двуличници и келепирджии на дребно, за сметка на всички останали.

Баси що  не ми дава да го визуализирам като снимка...

https://www.xnews.bg/vojnici-agitiraha-v-kampanija-badi-voj/

https://www.xnews.bg/wp-content/uploads/2019/03/voinik_210319_1-740x357.jpg

Тия да ги гримирам и аз съм навит:

IMG_3818.jpg

Цитат

Вторник, 19 декември 1967г. Черен вторник! Черен ден за 14 български семейства! Денят е снежен. На пост пред караулното помещение  е млад войник. В един момент влиза и почва да стреля с автомата си. Казват, че е гонен и тормозен от старшина школника (началник на караула) и другите войници. Равносметката- 7 убити и 7 ранени.

http://www.bgspomen.com/2015/12/19-1967-14.html

Как ще реагираш, теточке, ако изтеглиш късата клечка и ти върнат сина в ковчег. Готов отгледан в зората на живота си, и вече нямаш време да си правиш нов.

В нашето поделение имахме смъртен случай, и тъй се случи да съм точно до другарчето на починалия, в нервна криза пред бацила. Не е като по телевизията, да ти кажа.

Майорът дето ми беше началник му се наложи той да съобщава за смъртния случай на близките, та една седмица ходеше като ударен с мокър парцал. Лично ги гледах тия неща, не като тебе от рекламите по телевизията "бъди войник", дето се надуват като попарени въшки.

Цитат

Първата цивилизация в света възниква в България.

https://kostadin.eu/книги/

По-нагло копеле ще се окаже, отколкото подозирах. Гъделичка най-низките страсти на Воленовите лумпениати, да ги залъже да лапне депутатското кюфте.

p.s. Eй тая мацка ни краси диреците по нашия край, тъй че лелите няма какво да се офлянквате ами отивайте в полза на народа. Нали за възрожденци се имате? И ще ви платят дори, не като мене аз да плащам, че да служа.

Или възрожденци ама за чужда сметка. Много правилно ви е усетил Копейкин, келепирджии на дребно!

http://images.focus-news.net/b74de866d80bba55001edd55005ae286.jpg

Не си Иван Вазов. То малко логична мисъл да беше изсрал, ама не. 

преди 11 минути, tonit1968 написа:

Не си Иван Вазов. То малко логична мисъл да беше изсрал, ама не. 

Съвсем логично те питам за кво са ви тия промени. Какъв е смисълът от тъпата ви казарма? Лелята няма как да разбира от военно дело, ако и да се натиска да разбира. Филипов не ще да ми отговори, пробвай ти!

Като гледам все кокошки се радват на военната техника, ти къде се буташ у тоя женски фетиш?

Айде слушам, искам логика! Тебе няма да ти пращам плакати на жени в униформа, каза че си служил, и имаш отговори от личен опит.

За данъците няма да те питам, ясно е че сте келепирджии, да виснете на врата на младите семейства. Да не ги даде на децата си, да ти ги даде на тебе, ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ - се дере оня кандидат депутат.

Понеже не ви се учи и сте на мизерни заплати. Повечето от вас и внуци имате, цял живот не ви стигнал да се квалифицирате!

п.с. Пред мол България просеше едно момче, направили го инвалид в казармата. От чанч и бой му докарват епилепсия. Показа ми медицински документи оригинали, жалко че му изгубих телефона да направя една благотворителна кампания.

Син ти ако се върне инвалид пак ли тъй ще приказваш, или вие си знаете. Тебе да ти е добре, на другите да им е зле. Чисто армейски лаф, много достоен за възрожденец.

Искаш логика. Обяснил съм го преди ама айде, пак ще повторя, белким вденеш.

1 Казарма - военно обучение на всички младежи. Това значи момченцата да се научат на дисциплина и война. Може да няма нужда и да ни пазят други воини в момента. Но не знам дали схващаш, да те пазят някакви другоземци какво значи. Щото да пазиш родината значи да пазиш най близките си, познатите си, приятелите си, имота си, работата си, колата си, и всичко твое, което се сетиш. За да го можеш, трябва да го можеш. Трябва да се хвърлиш в битка, дори и срещу тебе да е някой по-голям, по-тежък и т.н., за да защитиш гаджето, жената, детето ти или квото и да е. Може да ти се случи по всяко време навсякъде. По улиците на София, Пловдив, на село, ....Това е в битов план, но същото важи и за държавата. Кво като сме в Ес. Ако член на НАТО реше да си вземе парче от България, американците и другите натовци няма да си мръднат г.....ете. Мисли малко.

Неприятните случаи дето ги даваш за пример, не са правило а изключение. Изроди и психопати е имало, има и ще ги има винаги. Побойници, малоумници, тогава поне си получаваха заслуженото. Сега не . 

Ти си бил в казармата. когато плюеният от тебе социализъм вече го нямаше, а беше "демокрацията" Точно тук не ти виждам логиката- плюеш по соц казармата, щото си карал "демократичната капиталистическа" казарма. Къде ти е логиката?

2.От данъци не разбирам. Знам само, че данъците са за да има държава. Ако няма данъци, няма държава. Държави не е имало от време на родовообщинният строй. Тогава в племето всеки се е грижил за войната, обучението, здравето, колибата, децата, лова и т.н. Пътк сега си плащаш с данъците и има армия, полиция, община, пътища,митница, бюро по труда, пенсии и друго не се сещам. Искаш малки данъци (ти) - див капитализъм, липса на социално осигуряване, скъпо здравеопазване, мизерстващи работници, скапани обществени пътища и луксозни платени. Демек, да го духат бедните.

Високи данъци - гледаш ЕС . 

Ти искаш в ЕС пък искаш ниски данъци. Пак липса на логика.

3.Ние сме се изучили кой колкото му трябва. Сам си казал, че завършващ студент трудно са го взимали на работа. Аз съм учил редовно и съм работил през това време. И ИГМ съм си взел честно и ЛАГ и там всичките гадни изпити. Това да си взел "Висшо" не значи сега и тогава че ще живееш в мед и шоколад автоматично. И тогава и сега. Въпрос на съдба. Ти голямо хвалене метна тука. Аз не се оплаквам и съм доволен от живота си. Може да не изкарвам хиляди левове, но ми стига. Имам собствена къща, кола, дръвчета, двор, кола , парите ми стигат, работата не ми е скучна(ако и не пътувам по пътищата). Така че съм доволен от живота си и ми остават тревогите за децата ми.

Пък по твоите писания си правя изводи, че живееш само за г..а си. 

Бях ли достатъчно логичен?

Ще почакаме да го пусне модератора.

преди 12 минути, tonit1968 написа:

Ще почакаме да го пусне модератора.

Напиши го пак, с езикови средства за първа група в детската градина. Модовете са заети да си пропагандират кандидатите, тъкмо сипах на админа в темата дето иска да му харесваме форума.

Модерация по принцип е простотия, ама тука щурмуват висоти.

Вече излезе, но аз съм си го написал като за в детската градина, белким вденеш смисъла, щото подозирам, че си функционално неграмотен, ако си всел честно висшата математика.

преди 45 минути, tonit1968 написа:

Искаш логика. Обяснил съм го преди ама айде, пак ще повторя, белким вденеш.

1 Казарма - военно обучение на всички младежи. Това значи момченцата да се научат на дисциплина и война. Може да няма нужда и да ни пазят други воини в момента. Но не знам дали схващаш, да те пазят някакви другоземци какво значи. Щото да пазиш родината значи да пазиш най близките си, познатите си, приятелите си, имота си, работата си, колата си, и всичко твое, което се сетиш. За да го можеш, трябва да го можеш. Трябва да се хвърлиш в битка, дори и срещу тебе да е някой по-голям, по-тежък и т.н., за да защитиш гаджето, жената, детето ти или квото и да е. Може да ти се случи по всяко време навсякъде. По улиците на София, Пловдив, на село, ....Това е в битов план, но същото важи и за държавата. Кво като сме в Ес. Ако член на НАТО реше да си вземе парче от България, американците и другите натовци няма да си мръднат г.....ете. Мисли малко.

Мисля бе. И малко и много мисля. Казармата те учи на точно обратното дето си описал. Да се навеждаш и подчиняваш пред всички, на всичко отгоре ми заповядаха и да се закълна, че ще го правя дори с риск за живота. Ако не се закълнеш - дисцип. 2 тактики имаме и 2 по 12 изстреляни патрона. Туй ми беше обучението. По т. едно губиш на 100%.

Ако Турция ни нападне то и с казарма и без няма как да се защитим. Било то едно време като са воювали на коне и значение е имало подготовка и жива сила. Ще ме заведат за курбан, ама тяхната няма да я бъде. Не аз нарязах самолетите, да си намират будала да се бият зарад тях.

Неприятните случаи дето ги даваш за пример, не са правило а изключение. Изроди и психопати е имало, има и ще ги има винаги. Побойници, малоумници, тогава поне си получаваха заслуженото. Сега не . 

Ти си бил в казармата. когато плюеният от тебе социализъм вече го нямаше, а беше "демокрацията" Точно тук не ти виждам логиката- плюеш по соц казармата, щото си карал "демократичната капиталистическа" казарма. Къде ти е логиката?

Плюя задължителната казарма, без значение соц или не. Не защото е занятие неприятно, а занятие безсмислено. Само имбецилни старчоци ѝ се радват, той Копейкин на тая точно струна ви свири. А дебелите лелки дори си нямат на идея какво безсмислено пилеене е, на време и пари. И държавни пари, и тия на войниците дето са замъкнати насила.

2.От данъци не разбирам. Знам само, че данъците са за да има държава. Ако няма данъци, няма държава. Държави не е имало от време на родовообщинният строй. Тогава в племето всеки се е грижил за войната, обучението, здравето, колибата, децата, лова и т.н. Пътк сега си плащаш с данъците и има армия, полиция, община, пътища,митница, бюро по труда, пенсии и друго не се сещам. Искаш малки данъци (ти) - див капитализъм, липса на социално осигуряване, скъпо здравеопазване, мизерстващи работници, скапани обществени пътища и луксозни платени. Демек, да го духат бедните.

Високи данъци - гледаш ЕС . 

Ти искаш в ЕС пък искаш ниски данъци. Пак липса на логика.

Не високи данъци бе, искате вие мизерниците с ниските доходи да не плащате данъци, а тия с високите доходи да плащат и зарад вас. Освен туй няма сми и 100% да станат, тъй като се крадат почти изцяло. Искаш да наливам в една продънена каца, просто щото си беден и ще ти подарят 2 кила сирене.

3.Ние сме се изучили кой колкото му трябва. Сам си казал, че завършващ студент трудно са го взимали на работа. Аз съм учил редовно и съм работил през това време. И ИГМ съм си взел честно и ЛАГ и там всичките гадни изпити. Това да си взел "Висшо" не значи сега и тогава че ще живееш в мед и шоколад автоматично. И тогава и сега. Въпрос на съдба. Ти голямо хвалене метна тука. Аз не се оплаквам и съм доволен от живота си. Може да не изкарвам хиляди левове, но ми стига. Имам собствена къща, кола, дръвчета, двор, кола , парите ми стигат, работата не ми е скучна(ако и не пътувам по пътищата). Така че съм доволен от живота си и ми остават тревогите за децата ми.

Пък по твоите писания си правя изводи, че живееш само за г..а си. 

Какво значи да живея само за ГЗ си? За твоя гз ли да живея? Иска ви се на пишман възрожденци, реално бедняци с поглед в чужда копанка.

Бях ли достатъчно логичен?

Не, точно обратното на логичен. Не знам кво са ви учили в тая казарма, ама логиката са ви я ампутирали. За тебе ако е чест и дълг някой тъпанар да те мачка и да му викаш дисциплина - за мен е пълна простотия това.

п.с. Туй че са успели със сила да ти продухат мозъка хич не говори добре за теб.

Машинен инженер ли си, между другото? Кво си учил?

Ти верно не вдяваш. Войникът за да върши работата си трябва безпрекословно и без да се замисля да изпълнява заповедите на началникъ си. Това важи за всяка армия и по всяко време. Умникът, дето старшината като му каже върви напред и завземи оная вишка а той почва да му спори че ще го убият ако го направи - ми не става. Дали си в бг армия, американска армия, в гърция, спарта и колкото и назад да се върнеш - това е закон. Така че това се учи в казармата - да изпълняваш заповеди, колкото и безмислени според теб да са. Ако и това не вдяваш - безмислено е да ти се обяснява. пък и нищо няма да разбереш гледайки какъвто и да е военен филм - кеф ти руски, американски, японски за самураите, за кръстоносните походи и т.н. Този начин на обучение не е измислен от бай ти Тошо, Сталин или Чърчил. Това си е измислено от край време. Ония 300 спартанци, дето са спрели огромната армия не са ревали че ще ги убият, въпреки че това е станало. Според тебе са били пълни идиоти, нали?

Ние мизерниците ви изкарваме вашите пари, чорбаджии неблагодарни, изверги и т.н в тоя дух.

Да живееш само за г-а си значи че си едно нищожество, дето се интересува само да се наяде, напие, да си купи най-модният боклук, да се наебе евентуално ако си плати и му пуснат и да покаже на останалите колко те са мизерни а той колко е "голям". И като пукне един ден никой няма да го помни да е направил нещо добро за другите около него.

Та така, логика не логика - основните неща се учат първите седем години. Тебе са те пропуснали или си паднал от високо на главата си.

преди 33 минути, tonit1968 написа:

Ония 300 спартанци, дето са спрели огромната армия не са ревали че ще ги убият, въпреки че това е станало. Според тебе са били пълни идиоти, нали?

Да.

Няма смисъл от безсмислено умиране, за идеята.

Дисциплината не я отричам, съгласен, че без дисциплина няма армия. Оспорвам военното ни обучение по принцип, или по-скоро липсата на такова.

Противникът изобщо няма да се впечатли, че сме си вапцали бордюрите с отходни материали. Вместо да ни покажат военни машини, нас завършили инженери ни набутаха в охранителна рота, с мангустите. Аз лично бих се радвал да ме учат да ползвам бойна техника и да я ремонтирам. Не да ми губят времето с мотиката. Естествено, че ще се мъча да скатавам, и още по-естествено да намирам това за простотия. Поне по една моторна косачка да бяха купили шапкарите долни, 21 век сме все пак.

Ние мизерниците ви изкарваме вашите пари, чорбаджии неблагодарни, изверги и т.н в тоя дух.

Да живееш само за г-а си значи че си едно нищожество, дето се интересува само да се наяде, напие, да си купи най-модният боклук, да се наебе евентуално ако си плати и му пуснат и да покаже на останалите колко те са мизерни а той колко е "голям". И като пукне един ден никой няма да го помни да е направил нещо добро за другите около него.

От мода не се интересувам, изобщо не ме познаваш. Според тебе да си даваш парите, че да развъждат мангусти и "бежанци" смислено занимание ли е? Щото основно те са потребители на социални блага, и Копейкин не му стига сегашното, иска още ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ. Щото музеен мишок на туй е научен, някой да му даде, че да си пише говнолеярствата в книги.

Та така, логика не логика - основните неща се учат първите седем години. Тебе са те пропуснали или си паднал от високо на главата си.

Напротив, по някакъв неведом за мен начин са успели да ти опърлят мозъка, щом смяташ, че с мотиката са ме направили войник, и като ми свирнат ще хукна да се бия зарад шкембе войвода.

Вие дядките ще ходите срещу стелтовете на Ердоган, да ви издуха за 2 часа.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.