Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

С нетърпение очаквам чиновник и шапкар да поемат задачата да ни откачат от гравитацията на колонизаторите. Ще цъфнем и вържем под мъдрото ръководство на някой, дето и на чистачка не е плащал!

Поне някоя манекенка да бяха загърнали в руския флаг, не доктор по алабалистика.

• Автор
преди 17 часа, tonit1968 написа:

Продължавайте да цитирате агентите на ДС,  продължавайте да робувате на системата и ги оставяйте да ви формират мнението,  и после се чудете що живеете в кочина.  

преди 52 минути, Michigan111 написа:

Продължавайте да цитирате агентите на ДС,  продължавайте да робувате на системата и ги оставяйте да ви формират мнението,  и после се чудете що живеете в кочина.  

БСП по някакъв неведом начин успяват да привлекат светилата на българския полит анализ. Визирам доц. Вацев и проф. Иво Христов.

Мишоците, от друга страна, врънкат за 99 стотинки, да си платиш за предизборна агитация. Вацев или Христов да се бяха кандидатирали, представяш ли си картинката тия до музейното миши, което м/у другото и в БСП се е отъркало.

Луна - президент!

https://dnes.dir.bg/svyat/lekari-otkazvat-da-lekuvat-nevaksinirani-i-netestvani-v-germaniya

https://www.dnes.bg/mish-mash/2021/10/07/nov-zakon-v-ispaniia-dyrjish-se-zle-s-kotkata-vzimat-ti-decata.506184

Абе все прекрасни неща в тоя ЕС. Просто се чудя, що бившият ми шеф испанец си взе българско гражданство и виси все още в България. Който ще да вярва, но е факт.

• Автор
преди 9 часа, IvanKirov написа:

БСП по някакъв неведом начин успяват да привлекат светилата на българския полит анализ. Визирам доц. Вацев и проф. Иво Христов.

За Христов не знам, но Вацев си е техен кадър, агент на ДС.  И не знам до колко са светила, ама не им слушам анализите.  

преди 8 часа, Michigan111 написа:

За Христов не знам, но Вацев си е техен кадър, агент на ДС.  И не знам до колко са светила, ама не им слушам анализите.  

Еми вземи ги послушай малко. Изненадан ще останеш. Пасков пасти да яде.

Още една весела прогноза:

https://www.24chasa.bg/novini/article/10263191

преди 4 часа, tonit1968 написа:

Нали все за данъци ревете, на Филипов му било писнало всички да плащат еднакъв %.

На ви сега данъци. Или било друго - някой да плати повече, че вие по-малко.

Музейното миши много правилно е подушило. Възрожденството си е възрожденство, ама ганю иска келепирец на дребно. Някой да им донесе свободата по къщята, както още Левски е забелязал.

преди 4 часа, tonit1968 написа:

Едно не разбирам, толкова ли е изпростял масовият българин, та да вярва, че решенията на ЕС са съобразени с доброто на всички? 

Приеха ни в ЕС без да сме готови, защото им трябваше външна граница, която да ги пази от мигранти и наркотрафиканти. Цената беше платена от нас- затвориха ни мощностите на Козлодуй. И други "екстри" платихме.

Големите в ЕС правят и налагат на другите това, за което те- големите, са готови. Не ги интересува, че малките/новите са назад в развитието си и "новият прогрес" просто ще ги убие.

преди 39 минути, absurt написа:

Едно не разбирам, толкова ли е изпростял масовият българин, та да вярва, че решенията на ЕС са съобразени с доброто на всички? 

Не познавам някой да го твърди, особено с последните джендър простотии и отвличането на деца от родителите.

Излизането от ЕС няма да донесе позитиви. Злото вече е сторено, реакторите са унищожени, армията е нарязана. След дъжд качулка са напъните на музейното миши, ама знае, че дядовците гледат с влажен поглед. Всякак да прецакат настоящето на деца и внуци, без да има подобрение за тях самите.

Реактори се строят, армия се гради. А някои като Орбан и среден пръст на бюрократите в Бр'ксел им показаха.

А средни пръсти първо почна Великобритания, сега Франция и Германия взаимно си бъркат по дупките. Въобще ЕС за чудо и приказ.

преди 13 минути, tonit1968 написа:

Реактори се строят, армия се гради. А някои като Орбан и среден пръст на бюрократите в Бр'ксел им показаха.

С какво, с въшки ли? Няма го вашето поколение да го юркат 40 години и после подаяния и глад. Повечето от познатите ми вече влязоха в сивия сектор, и то още както сме с 10 % - товия корпоративен данък.

По колко $$$ трябва да изкара калпак от реалния сектор, че да си направим армия да може да се опре на комшиите? Всеки да си продаде всичко каквото има по библейски пример пак нямаме шанс.

Орбан се дърви за дреболии. Нищо общо с туй дето се кокошини бюджетният чиновник с руския прякор и пуловера с бяло - синьо - червено.

преди 13 минути, tonit1968 написа:

А средни пръсти първо почна Великобритания, сега Франция и Германия взаимно си бъркат по дупките. Въобще ЕС за чудо и приказ.

Велико-британия неслучайно има такава представка. 48 държави празнуват ден на независимост от нея. Награбили са богатствата на планетата, целият свят им говори езика, имат индустрия и ядрено оръжие. Победител от ВСВ.

Наш беден дрипав Мишо с тия ли ще ни сравнява? С оня другия шапкар дето мънка и каканиже - тия от ЕС направо ще станат на крака и ще му козируват.

п.с. И друго да ви питам бе бюджетни чичовци... Като излезем от НАТО и както нямаме армия кой ще ни пази? Ако разчитате на мене да бягам марш на скок нещо сте се объркали. Ако и да съм в добра здравословна форма.

преди 53 минути, IvanKirov написа:

С какво, с въшки ли? Няма го вашето поколение да го юркат 40 години и после подаяния и глад. Повечето от познатите ми вече влязоха в сивия сектор, и то още както сме с 10 % - товия корпоративен данък.

......................

п.с. И друго да ви питам бе бюджетни чичовци... Като излезем от НАТО и както нямаме армия кой ще ни пази? Ако разчитате на мене да бягам марш на скок нещо сте се объркали. Ако и да съм в добра здравословна форма.

Ами, след 1300+ години, дотук се докарахме и така ви възпитахме- да живеете вгледани в пъповете си, тарикатлъци да въртите, прецаквайки същата тази държава, която дава пенсиите на баламите ви родители, дето градиха цял живот.

И да- добре се поддържате физически, ама и жените си няма да опазите от натовските момчета, разположени по базите, които така услужливо им предложихме из държавицата ни. От друга страна, то пък дали въобще ще имате жени с това преклонение пред джендърството, е друг разказ. 

KC9uW.gif

преди 29 минути, absurt написа:

Ами, след 1300+ години, дотук се докарахме и така ви възпитахме- да живеете вгледани в пъповете си, тарикатлъци да въртите, прецаквайки същата тази държава, която дава пенсиите на баламите ви родители, дето градиха цял живот.

Да пази Господ такъв накокаржен чичак да ме възпитава. Нали ме завлякохте за краката в тъпата ви безсмислена казарма, "отслужил" съм си градинарския дълг, поне 2 километра бордюр съм овапцал. Шкембелии шапкари пуфтяха като вампори до третия етаж, пак като не ни задължиха да ги дърпаме и тях като бурлаки на Волге.

Първо бях дълбока скатавка с едно аверче, после се сетихме, че по-бързо минава времето като мацаш с отработено масло. Дълг към род и родина, няма как. С най-тъпата мотика, чак подвита по ръба.

И да- добре се поддържате физически, ама и жените си няма да опазите от натовските момчета, разположени по базите, които така услужливо им предложихме из държавицата ни.

Еми вие избрахте тия продажници, аз нито за Костов ни за "цар" съм гласувал, ни за БСП, ни за кой да е от продажниците дето нарязаха армия и АЕЦ. Да сте мислили, вече е късно. Няма много желаещи да ви бършат ГЗ след простотиите дето натворихте.

От друга страна, то пък дали въобще ще имате жени с това преклонение пред джендърството, е друг разказ. 

KC9uW.gif

Аз съм си нормален хетеро, поне докато не са забранили и това.

Ся последно - имаме ли някаква консистентност относно данъците? Щото  с нови акцизи - бензинът 4 лева. Филипов все разправя у Франция тъй па инак, ама пропуска, че тия 3000 лв дето бодат очите на музейния мишок - по Франция е нещо като минимална заплата.

Или по соломоновски. Едни да плащат двоен данък, че да го опростят на неквалифицирани като ... който се познае да се сърди! Преразпределяме, вика Деян Николов.

Да си продавам ли нивите преди да ме вкарате пак у ТКЗС, както ме набутахте у казармата?

преди 32 минути, IvanKirov написа:

Да си продавам ли нивите преди да ме вкарате пак у ТКЗС, както ме набутахте у казармата?

Без да се засягаш, ама щом си ходил в казармата, си мъж на 35 поне, нали? Докога ще се изживяваш като детето, на което друг решава живота? "Чичаците", са все по- малко, а силните на деня са твои връстници, батковци, че и доста по- младички. Знаеш, че никой не може да върне нито казармата в онзи й вид, нито ТКЗС-тата. Друг разказ е, че ако си искал да си оползотвориш нивите "творчески", досега да си го направил и да си станал крупен производител.

преди 17 минути, absurt написа:

Без да се засягаш, ама щом си ходил в казармата, си мъж на 35 поне, нали?

Много ясно!

Докога ще се изживяваш като детето, на което друг решава живота?

Имаше такива моменти, шкембеливият шапкар си имаше 100% контрол над времето ми и тялото ми.

"Чичаците", са все по- малко, а силните на деня са твои връстници, батковци, че и доста по- младички. Знаеш, че никой не може да върне нито казармата в онзи й вид, нито ТКЗС-тата.

Аха, ся ми просветна. Нямало да ни го мандръса целия, наш Копейкин, само главата!

Който не е вапцал 2 км. бордюр и не е оставил млада невяста с 2 деца на ръце - не може да се кандидатира за кмет. Мъдро! Да ви имам мъдростта, на чужд ГЗ.

Друг разказ е, че ако си искал да си оползотвориш нивите "творчески", досега да си го направил и да си станал крупен производител.

Крупен производител с няколко декара не става. Пък и времето на Белчо и Сивушка отдавна мина. Гумите на тия новите трактори са по-големи от мен, пък и струват повече от стара къща.

преди 10 минути, IvanKirov написа:

Много ясно!

1. Имаше такива моменти, шкембеливият шапкар си имаше 100% контрол над времето ми и тялото ми.

2. Аха, ся ми просветна. Нямало да ни го мандръса целия, наш Копейкин, само главата!

3. Който не е вапцал 2 км. бордюр и не е оставил млада невяста с 2 деца на ръце - не може да се кандидатира за кмет. Мъдро! Да ви имам мъдростта, на чужд ГЗ.

4. Крупен производител с няколко декара не става. Пък и времето на Белчо и Сивушка отдавна мина. Гумите на тия новите трактори са по-големи от мен, пък и струват повече от стара къща.

И по четирите точки си реагирал като сърдито дете, на което всичко и всички му пречат. Защо така? 

Всички мъже, които са ходили войници, са минали през това, но за толкова години, не съм срещала някой, да изпитва такъв ужас от институцията. Обикновено, след години остават само хубавите спомени и дядовците в парка с кеф си спомнят. Не че съм за наборната служба- войник трябва да е само този, когото отвътре го напъва.

Не знам, кои са тези, дето искат да можеш да вапцаш бордюр и да имаш жена и деца, че да станеш кмет, но си мисля, че са прави. Трябва хем да не са ти заврени някъде ръцете, хем да си способен на обич и грижи към големи и малки, за да си вършиш кметската работа качествено. Така че, ако нищо не умееш, ако си сам като куче, неспособен да завъдиш семейство и деца, то станеш ли кмет, ще е за сметка на всичките чужди задни части, които ще са зависими от управлението ти.

За земята- нямаш мерак, затова си решил, че не става. Имам познати, чието развитие на този фронт следя от близо и не, нито пари, нито големи декари ниви имаха, а вече изплащат втория трактор, който прилича на машините от "Междузвездни войни". 

преди 24 минути, absurt написа:

И по четирите точки си реагирал като сърдито дете, на което всичко и всички му пречат. Защо така? 

Защото да грабите от чуждото време, пари и свобода на придвижване - е мерзавство.

Всички мъже, които са ходили войници, са минали през това, но за толкова години, не съм срещала някой, да изпитва такъв ужас от институцията. Обикновено, след години остават само хубавите спомени и дядовците в парка с кеф си спомнят. Не че съм за наборната служба- войник трябва да е само този, когото отвътре го напъва.

Чак сега обърнах внимание, че не си служила. Лошо ли е да си хортувате в БгМама, ами сте тръгнали да го обяснявате на служили мъже за казармата.

Аз примерно не бих тръгнал да ви обяснявам как се ражда.

И не е ужас от институцията, аз лично изкарах супер лека и кратка казарма. Омерзението за цял живот идва от съвсем друго - отношението като към военопленник/роб. Хитлер тъй си е градил райха - с насилствен и безсмислен труд.

Не знам, кои са тези, дето искат да можеш да вапцаш бордюр и да имаш жена и деца, че да станеш кмет, но си мисля, че са прави.

Пишман възрожденците, как кои? Дето за вас келепира търсите, за другите трябвало да дават все повече.

Трябва хем да не са ти заврени някъде ръцете, хем да си способен на обич и грижи към големи и малки, за да си вършиш кметската работа качествено. Така че, ако нищо не умееш, ако си сам като куче, неспособен да завъдиш семейство и деца, то станеш ли кмет, ще е за сметка на всичките чужди задни части, които ще са зависими от управлението ти.

Кмет се става с мажоритарен вот, не със съвети на стари моми с 10 котки в спалнята.

Сегашните жени са станали такива боклуци, че ако има как благоверният ѝ дори да не яде - най-добре. Мойта дори и се свидеше да хапвам кишу, че било много скъпо. Инак не се стеснява да иска цялата заплата.

Сегашният живот не е като по ваше време, искам да кажа. Мойта пра баба Бог да я прости не взела един момък, щото му било странно името и шантаво. Огнян се казвал човекът.

За земята- нямаш мерак, затова си решил, че не става. Имам познати, чието развитие на този фронт следя от близо и не, нито пари, нито големи декари ниви имаха, а вече изплащат втория трактор, който прилича на машините от "Междузвездни войни". 

Мда, купуваш ябълка, излъскваш - продаваш. Купуваш 2 ябълки, лъскаш, после получаваш наследство от чичо си.

Иване, ти и женомразец ли излезе? Бах мама му.

преди 16 минути, tonit1968 написа:

Иване, ти и женомразец ли излезе? Бах мама му.

Що, тебе не те ли дразни някви лелки да ти го обясняват за войниклъка? Поне да беше виждала за кво говори, айде чак да е служила не смея и да мечтая.

Ся приемат и жени, що не отиде вместо да плямпа? А да, възрожденци сър, търсим келепира, другите да дават кой квот' има.

"Вий пазете синьото небе, нас има кой да ни еве" - туй е неофициалният девиз на ВВС. Вписва се в армията, от такованата страна.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.