Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Честито, обикновено на празник правят по някой репортаж на тема история. Аз тях ги харесвам, Копейкин е добър историк.

По-важно се оказа да си представят кандидата за президент. Музейният чиновник, разбира се. Ще бори боен пилот. Поне Дренчев да бяха издигнали, и той е пилот и щеше да е равна битка.

Последно какъв иска да е Копейкин - мин.пред. начело на управляваща партия, президент, кмет, общински съветник, музеен управител? Пробва се навсякъде като на работа. Където го вземат - там!

217787837-4266625263421484-6606758171005

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

За тролът, който не плаща данъци и не е виждал данъчна декларация цитат от съседна тема та белким смени дъвката че много се разсмърдя от преживяне

преди 10 часа, gagodrago написа:

партия гроп-фалит.jpg

преди 30 минути, Филипов написа:

За тролът, който не плаща данъци и не е виждал данъчна декларация цитат от съседна тема та белким смени дъвката че много се разсмърдя от преживяне

Т.е. като не съм от лумпените дето скандират "ИМ-ХО-ТЕП" както визуално се изразява Пасков. Като не съм от тях значи съм от ГЕРБ ли? Сигурно съм и платен, няма как да е иначе, щом не съм прозрял ИСТИНАТА, тоя път по Тони Тончев.

Де да имаше начин да не плащам данъци, имам предвид никакви. Музейните мишки са се постарали да събират рекет и от входа и от изхода. Ако имах богат чичо в Америка пак щях да плащам на чантаджиите, през ДДС.

Вие възрожденците какво реално направихте, освен да изисквате от другите че и с намеци за физическа саморазправа? Тоз да служел на оня повече данък на третия да не можел да емигрира...

Вие бе, вие какво жертвахте че да чакате 2 кила сирене келепирец? Възрожденците са си давали живота, не като вас от дивана да скандирате едни и същи кухи лозунги.

Комуняги същи, американците им избили животните, навсякъде диверсия и империализъм им се привижда. Чак не повярвах, само няколко мнения нагоре оня Тончев си вярва, че американецът ни избил добитъка! Все друг му крив, все друг да го измъква от собствената му немотия!

Музейният мишо и един долар не е внесъл в България,  и понеже сме като затворен съд пари не печатаме... за да вземе той заплата значи нещо сме изнесли навън, стока или услуга. За да може да си купи немската лютеница Брей! - значи някой в реалния сектор е произвел нещо различно от байраци и скандирания. И претенции да гласите другите, само не и вас.

На пресконференция в БТА Изпълнителният комитет на Възраждане обяви кандидатурата на политическата партия за президент и вицепрезидент ...

Кандидатът за президент е д-р Костадин Костадинов, а за вицепрезидент - адв. Елена Гунчева.

„В Деня на независимостта е много важно да осъзнаем, че днес е необходимо отново да се преборим България да е независима държава. Издигаме собствена кандидатпрезидентска двойка, тъй като страната ни се нуждае от независим президент, който да има ясни позиции по важни въпроси. Личност, която ще изгражда партньорства за страната ни, без да изпада в зависимост от чужди сили. Независима фигура, която не е подвластна на чужди посолства и държави“,  каза Цончо Ганев, заместник-председател на Възраждане.

Организационният секретар на Възраждане инж. Николай Дренчев добави, че на страната ни са нужни хора, които не само да говорят добре, но и да действат категорично. За Възраждане е важно възстановяването на реда, законността и държавността в страната ни и това е определило избора на кандидатпрезидентската двойка.

“Намираме се в период, в който са нужни решителни действия – действия, поставящи българския национален интерес на първо място.”, добави инж. Дренчев.

От сайта на Възраждане

А копейкин що го нямаше на обявяването си на тая пресконференция ??

:giggle1:

преди 1 час, miro20 написа:

А копейкин що го нямаше на обявяването си на тая пресконференция ??

Паднало му се е смяна да трие неудобни въпроси и коментари.

Има да гони червените фашисти на Тато, тия поне си имаха твърда линия на Партията и знаеха на кой господ се молят.

Възраждане ще ни изпокарат с целия свят, само дето нямаме ядрените играчки на Ким Чен Ун да се дървим на всички. Дребна провокация и влизаме в коловоза на Косово, мислете отсега какъв ще ни е новия химн!

преди 6 минути, M.Николов написа:

Ко каза?Ко?

Толкоз размазано беше снимано, че и мечка да имаше на трибуната нямаше да се види. На Пасков не му стигнаха даренията да снима с качествен телефон, поне колкото на Киро Брейка. По-зле са от най-изпадналите аматьори.

преди 11 часа, miro20 написа:

А копейкин що го нямаше на обявяването си на тая пресконференция

Мирча , пак ли се наака бе моето момче ?  :wub:  :wub: 

преди 12 часа, Филипов написа:

Как да не го нахейти човек, още на третата минута вбесява! На изборите било референдум, ако изберем друг България щяла да спре да съществува, само ако изберем него било спасението, Пътя и Истината, и Живота...

Супер много дразни напоследък, и само ме мотивира да му сипвам отвсякъде, където не могат да трият копоите му! Пустия келепирец, само за домоуправител не ми се е кандидатирал!

Под видеата коментарите просто къртят мивки. Мечтите на спрелите комАнисти от Възраждане 

Мечтата ми е г-н Костадин Костадинов да стане и Президент, и Премиер, и шеф на Парламента, и министър в 5 министерства, и кмет на София, Пловдив и Варна, и Евродепутат.:lol6:

Мястото на България е в ЕвраСъюз при свободните, независими и демократични държави: Русия, Беларус, Казахстан, Армения, Киргистан, Таджикистан и прочие.зийския  :lol6:

Мечтата ми е г-н Костадин Костадинов да стане и Президент, и Премиер, и шеф на Парламента, и министър в 5 министерства, и кмет на София, Пловдив и Варна, и Евродепутат. Вън американците, от които сме енергийно зависими... Които купиха Лукойл - фирма, която не внася данъци и благодарение на която бензинът е един от най-скъпите в Европа. Долу американците, заради които години наред купуваме най-скъпия газ в Европа. Позор за американското посолство, накарало ни да построим транзитен газопровод за 3 000 000 000 платен с нашите пари и без никакво отклонение за България. Мястото на България е в ЕвраСъюз при свободните, независими и демократични държави: Русия, Беларус, Казахстан, Армения, Киргистан, Таджикистан и прочие.зийския
преди 7 минути, Coco1 написа:

Под видеата коментарите просто къртят мивки. Мечтите на спрелите комАнисти от Възраждане

Трие всичко което не е клакьорстване и хвалби. Дори въпрос не може да им зададеш. Само че има много да гони министъра на пропагандата на Хитлер.  Надява се на шепа лумпени, на които не им иде на акъл да се огледат кво пише където Копейкин не може да трие.

преди 9 минути, Coco1 написа:

Които купиха Лукойл - фирма, която не внася данъци и благодарение на която бензинът е един от най-скъпите в Европа.

То Лукойл щеше дори да фалира, и бачкало на загуба. Филипов праща у помойката всичко свързано с данъците, ама забравя как големите не плащат пукната пара.

Много яко беше това с Тончев, как американците ни избили животните. Ще си го припомням за настроение, нашите краварници още пушат след термоядрената диверсия 🙂

Иване Киров, ако се бореше със същия плам с ДуПиСету, доказано най-голямо дългогодишно зло за България и Пета колона на Турция, къде повече полза щеше да има. А ти си се хванал с една малка нова българска партия, за която не е сигурно даже дали ще влезе в парламента.

Следователно формално имам право да подозирам, че си от кохортата на мафията ДПС, тъй като "Възраждане" са български националисти в политически смисъл и враг на ДуПиСету.

Харесва ми мисълта да те наричам "Иван-дуписету". С един втори смисъл също... :D :D

преди 34 минути, Аралампи написа:

Иване Киров, ако се бореше със същия плам с ДуПиСету, доказано най-голямо дългогодишно зло за България и Пета колона на Турция, къде повече полза щеше да има. А ти си се хванал с една малка нова българска партия, за която не е сигурно даже дали ще влезе в парламента.

Следователно формално имам право да подозирам, че си от кохортата на мафията ДПС, тъй като "Възраждане" са български националисти в политически смисъл и враг на ДуПиСету.

Харесва ми мисълта да те наричам "Иван-дуписету". С един втори смисъл също... :D :D

Може да ме наричаш Сатана, Легион, или Торбалан ако искаш.

Който не е с вас го заплашвате с физическа саморазправа, триете всичко неудобно, и платформата ви е все някой друг да ви е крив. Големите възрожденци, ама 1 стотинка не дали, ГЗ не си мръднали, само гласят от младите времето, от богатите парите, пък от вас властта.

Имаш ли нещо по същество, поне един от фактите дето ви давам да пробваш да обориш. Няма и как да стане, то против факти не се рита.

Кво, ще забраниш ДПС ли? Еми ще се появи друга подобна, аз нямам общо с тях, ама вие сте на акъла на 12 годишни! Моят татко ще бие твоят татко! Природата не търпи празно.

п.с. ДПС и досегашните партии поне не напъват да се карат с целия свят. Сещаш ли се възрожденците като ни изпокарат с всички, такава велика сила ще се роди, че свят да ти се извие. И плъховете ще избягат, после иде Косовския вариант. Дори ракетите падаха при нас като биха комшиите, що мислиш че на нас ще се размине?

Иване Киров,

Продължава да се усилва подозрението ми, че работиш против "Възраждане" и в полза на ДуПиСе.

Без да ме интересуват целите ти, явно декларирани и/ли скрити,  резултатът е такъв – в полза на турската мафия на българска земя.

преди 1 час, Аралампи написа:

Иване Киров,

Продължава да се усилва подозрението ми, че работиш против "Възраждане" и в полза на ДуПиСе.

Без да ме интересуват целите ти, явно декларирани и/ли скрити,  резултатът е такъв – в полза на турската мафия на българска земя.

Я ми кажи едно хубаво нещо, дето искате вие, наследниците на фанатиците на Сидеров. ЕДНО нещо хубаво ми кажи при вас, и ако може да се обосновеш. Подозренията ти слабо ме интересуват, искам факти. Досега не видях някаква смислена обосновка от вас. Как сте щели да правите от обратните истински мъже, как ще накажете лошите американци дето ни изтребили животните, и ние дето искаме да пътуваме по белия свят сме били предатели...

Тия мохабети ги забрави за малко! Можеш ли да водиш истинска дискусия, или ще се молиш на Филипов да почва да трие?

Възраждане сте откровено опасни за българския интерес. Нямам особено желание тука да почнат да никнат анклави, и да ми се налага да емигрирам без време.

Не смятам да се обосновавам и обяснявам на разни пикльовци.

А т.н. от теб фанатици вкарахме понятието и явлението "национализъм" в нашето общество и го направихме легитимно.

До преди това – когато си ходел прав под масата – политиците, културтрегерите, журналята и осталная сфолач даже се страхуваха (уж) да произнесат думата, щото ще им омърси устата. Само евреюгите и турчолята от ДПС смело го произнасяха и го громяха под път и над път, и де-що се появят.

преди 11 минути, Аралампи написа:

Не смятам да се обосновавам и обяснявам на разни пикльовци.

Аз не съм и очаквал смислена дискусия от "възрожденец". Освен елементарен келепирлък друго не мога да прозра при вас.

преди 11 минути, Аралампи написа:

А т.н. от теб фанатици вкарахме понятието и явлението "национализъм" в нашето общество и го направихме легитимно.

Преди тебе поне 10 партийки са си обърсали обувките в туй понятие. И Волен, и Каракачанов, и Симеонов. Костадинов мина и през трите тия. Чак се чудя толкова ли ви е къса паметта, че сефте чувате гръмки приказки!

"

legaliziraite trevata be ... mishkiiii"
Вслушайте се в хората, поне едно смислено нещо издигнете в платформата си. С казарма ще ги залъжете колкото Ердоган залъга неговите млади в Германия, да си дойдат че да се радват на религиозни порядки.

https://www.facebook.com/vuzrazhdaneburgas/videos/571993490587745

Еми не само Костадин Костадинов има дар слово. Аз признавам си нямам. Но ... дори мафията да успее да затвори Коцето, има кой да продължи напред. Така че на тея дето не им харесва - ще продължи да не им харесва.

• Автор
на 22.09.2021 г. в 19:56, IvanKirov написа:

Копейкин е добър историк.

И почти винаги като му гледам някое клипче, хващам по нещо украсено с някоя неистина. И то аз, дето не съм историк. Та колко да е добър историк той,  който не знае основни неща или умишлено ги изкривява.  И в двата случая не става.  

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.