Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 7 часа, IvanKirov написа:

Аз предпочитам като се занимавам с нещо да осъзнавам смисъла му.

С какво се занимаваш ?

преди 16 часа, IvanKirov написа:

Затуй и не посмяхме да се решим на дете, че сега музейната мишка да реве кат саранска мечка как имало отрицателен прираст.

Ти ако чакаш политиците и дете да ти направят...

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 9 часа, Филипов написа:

и отговори - ти първи почна с плюенето и измислиците за данък, който не си платил. 50 страници - седят си. Яд те е че те е хванала последната казарма за цели 6 месеца

Филипов, ЗАЩО?

Аз какво да отговоря, 7 години се съобразявах с тия тъпанари, не е до 6-те месеца. Ако не бяха фуражкаджийските изцепки щях да си уча задочно да си бачкам и да не чакам на майка ми да ме издържа с години. Почнах да бачкам чак 4-ти курс, и то на половин работен ден, дето не стига до никъде със сметките.

Какъв е смисълът да дърпате младите да им губите времето с мотики, не бъдете мерзавци да триете и се измъквате от такива въпроси! "Възрожденци" се очертавате като най-злобните люде, вече ме нарекохте получовек, само защото ви питам елементарни неща. Разбирам, че са успели да ви убият мисловните процеси необратимо, само допусни, че с мен не успяха.

Нека сегашните донаборници четат и си направят сметката каква огромна разправия е тая казарма, дето старците и лелките ѝ се радват със сълзи на очи, ама защото няма тях да занимават с нея! Нека си преценят какво ще им струва гордо да ги залъжат, че са възрожденци и патриоти.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

С какво се занимаваш ?

С бизнес.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Ти ако чакаш политиците и дете да ти направят...

Майтап ти е на тебе, аз на половин щат, жената безработна, квартира плащаме, и военният мърсък ме дърпа че и на него съм бил длъжен. Преди туй на работа не щат такива като мене, хем неопитни, хем трябва да им пазят мястото докато са ратаи на шапкарите, по закон. Майтап ти е на тебе и смешно, тока не можехме да си плащаме, от дете се пазехме повече и от ковида сега.

Музейното чиновническо мишоче подскача да оправял демографията, 35 деца бил подпомогнал за ин витро.

Казармата е зачеркнала стотици хиляди деца, повечето млади не смеехме да завъдим поколение преди военната измишльотина. То инак много красиво да гледаш войници по телевизора, после да си налееш ракия и да пееш патриотични песни. Създавайте ги сега вие тия деца, деменцирали дядки!

преди 1 час, IvanKirov написа:

С бизнес.

Майтап ти е на тебе, аз на половин щат, жената безработна, квартира плащаме

Да ти икам на бизнеса...

преди 22 минути, Реджеп Иведик написа:

Да ти икам на бизнеса...

Kaто ви разправям, че сте злобни завистливи хора, дето са ви промили уж да се наредите до истинските възрожденци. То и талибаните се имат за просветители, на свещеното им писание.

Някакъв ураган се получава под коментарите ми в тубата, преминали тьотки и пухкави  чичковци пеят в един глас за род и родина. Рода си е род, ама службата си е служба, те да си пият ракията пък някой друг да яде квото не са откраднали военните.  Няма и един да ми обясни кое точно е ползу роду да поддържам озеленяване в изоставени поделения. Тия отрепки ме третираха като тяхна собственост, и 5 години ме караха всеки семестър да им се отчитам на крака и с документ, че все още уча. Не са ми купили и семки, вземат ме отгледан и изучен, да си ме потребяват по тяхно осмотрение, точно като робите някога. В робите са инвестирали огромни суми пари, тия дето се разпореждат с труда и телата им. На военните всеки 3 месеца им караха десетки хиляди роби, напълно безплатно. Че и остригани ни искаха, като овци същи!

Пасков дето разправя за скотонаселението, как зомбирано повтаряли "ИМ-ХО-ТЕП". Същите сте, само дето скандирате думичките дето Костя ви ги рисува по байраците. Род и родина, бахти сдуханяците!

Пич, много рев и сополчета лееш. Еми аз като съм изкарал 2 години и нещо и не рева. Не защото ми е харесвало съм отишъл да "губя 2 години от живота си". И по мое време не сме правили безмислени неща, а сме се обучавали на неща, дето в училище няма как да научиш. Като например да можеш да си събереш силите и да постигаш цели. По мое време момчетата ставаха мъже в казармата, научаваха кво е дисциплина, дружба и колективна работа. Дисциплина, режим, преодоляване на трудности. Все неща, които са важни в живота. И имаше и извращения, гонка по устав от старите кучета и т.н. Неща безмислени за тебе, но твоите 6 месеца наистина са пансион за девици. И казармата не ми е пречела да се женя или да уча. Изкарах си казармата и после си учех висшето - не задочно а редовно. Държавата тогава осигуряваше общежитие, семестрите не се плащаха. И се учеше здраво. В Техническият Университет 1990 година от 500 влезли първи курс до 3 курс оставаха 200 човека. Другите отпадаха или по собствено желание или не успяваха да си вземат семестрите. Ма какво знаеш ти. По време на 6 месеца казарма вече беше времето на промените и новият строй, дето толкова го харесваш. Естествено че ще ви карат да правите безмислени неща, та нали по него време господарите, дето им се кланяш, убиваха българската армия, българското здравеопазване и училище. Точно тези, дето боготвориш, са ти вземали от живота и даше дете не си смеел да си направиш.

По мое време само циганите се озоваваха женени в казармата и имаха в интерес на истината повече отпуски от този факт. Ние, дето влизахме след училище най-много да имахме по некое гадженце и най-често на излизане повечето вече нямахме. Но това са обикновени човешки драми. После пък в студентският живот си наваксваш. 

Така че, по мое време казармата беше водораздел между безгрижният детски живот и после реалният живот на възрастен. И това го е имало от хилядолетия. Момчето за да стане мъж, трябва да премине изпит, та другите мъже да го приемат като равен. Ама кво да ти разправям за думи, като доблест, чест, даже патриотизъм няма да намесвам. Съжалявам те, честно.

преди 3 минути, tonit1968 написа:

Съжалявам те, честно.

Кого съжаляваш пък и ти. Богатия бизнесмен или бедния прошляк. Не скиваш ли, че е трол.

Даже не знаеш мъж ли е или жена.

За това го съжалявам. Не знае мъж ли е, жена ли е. Дете не си е направил от страх. Колкото и пари да прави, няма ли на кой да ги остави, печели Дарвинов медал. Как да не го съжалиж. Че и една сълза пуснах .Да е жив и здрав и да ни забавлява още 50 страници му желая искрено и лично. 

преди 1 час, tonit1968 написа:

Ама кво да ти разправям за думи, като доблест, чест, даже патриотизъм няма да намесвам. Съжалявам те, честно.

Пич, много рев и сополчета лееш. Еми аз като съм изкарал 2 години и нещо и не рева. Не защото ми е харесвало съм отишъл да "губя 2 години от живота си".

Какъв е смисълът бе двуличници, все едно аз да ти натрапвам да ходиш с брада! И да ти пиша че си сополанко, задето не щеш.

Заврете си честта и патриотизма дето слънце не изгрява! Тъп шапкар няма как да ги налее насила тия неща.

Ако за тебе е имало някакъв смисъл от казарма значи си влязъл мамин сополанко. Аз влязох с 9 годишен стаж далеч от родителите, 4 години средното и 5 висшето не съм живял при нашите.

Пак ви питам, айде да речем че за такива като тебе е имало някакъв смисъл.

Защо бе двулични мерзавци, го натрапвате туй нещо, на такива като мене дето няма смисъл. Ако е имало капка съвест и патриотизъм като влязох, към туй дето го наричате родина - неуките шапкари го изтръгнаха и заличиха до нула.

Няма да ми мигне окото ако се наложи да я браним тая родина да ви оставя да тичате вие с шкембетата. Донаборниците и такива като мене отдавна да ви гледаме сеира от няколко хиляди километра!

Същите кухи лозунги ми ги леете от youtube, сравнявате се с Ботев, ама на дивана с ракийката, пък някой друг да сърба попарата на крадливите военни!

Свиквайте, че младите ви плюят на разбиранията за мъжество и чест. Живейте си в миналите векове и не им се бъркайте! Тъй или иначе те ще останат след вас, колко и да не ви се ще.

Киро Брейка се беше ентусиазирал да събира младежи и да ги учи на строева подготовка. Ей точно толкова сте жалки, в очите на нормалния човек!

Виж ако си крадлив шапкар ще те разбера.

Защо бе двулични мерзавци, го натрапвате туй нещо,

Ама теб много те е страх от тая казарма бре :)  :giggle1:

Еми за твое съжаление, съм почти като Киро Брейка по телосложение, само че с ръст 195 и 115 килца. Така че шкембе нямам, сланини нямам и може да се озоря, но ще тичам по баирите. Знам за какво и защо. Пък мишки като тебе бъдете си на 1000 километра и там си останете.

Еми за твое съжаление, съм почти като Киро Брейка по телосложение, само че с ръст 195 и 115 килца. Така че шкембе нямам, сланини нямам и може да се озоря, но ще тичам по баирите. Знам за какво и защо. Пък мишки като тебе бъдете си на 1000 километра и там си останете.

Що пък да е за съжаление?

Правете се на рамбовци, жените ви и те на вашия акъл не излизали по-далеч от Сърбия...

Туй ще ви е то, голямото постижение и геройство в живота, да те мачка необразован сержант!

Киро Брейка е интернет клоунът, жалко че не застана у редиците на Възраждане, лика прилика сте си!

Квото е изпаднало от Волен, Валери  и Каракачанов - Копейкин минава и го прибира. Може да е беден мишок на държавна службица, ама е хитряга. Щом е успял да ви залъже значи евала! Извън тясната ви секта диванни патриоти - на никой не му пука за смешни лозунги!

6 партии изръшка Копейкин, докато намери вярната формула да ви влезе под кожата!

Айде да ти падна на нивото че да вденеш - ПАДНИ ЗА 20, РЕДНИК!

Цитат

Ама теб много те е страх от тая казарма бре :) 

Не внимаваш! У военната ми книжка пише "отслужил". Именно затова имам основание да попържам крадливия шапкар, дори да емигрирам пак няма да им го спестя!

Правя всичко възможно това да стигне до всички донаборници, да си имат едно на ум какво им е намислила музейната мишка.

Много си далече от всичко. По нормалното бай-тошово време наборниците бяхме 18 годишни пишлемета със жълто по устата, а на 20 години излизахме мъже. Старшините бяха поне с 10 години че повече по възрастни. При всички случаи са били по-умни от нас. А ти яко си се преебал да учиш висше и после да влизаш в казармата. Явно си искал да се освободиш, но не ти е минал номера. Голям хитряга, няма що. Хитрата сврака с двата крака...

Колкото до другите шитни - съчинения по картинка без картинка.

Няма как да ми паднеш на нивото поне по образование, щото съм завършил и то редовно. Тея висшисти, дето са задочни - знам много такива, от повечето нищо не става. И второ, за да ми викнеш падни трябва да си поне старши лейтенант. По мое време втората година някои ставахме ефрейтори. Пък ти и са 6 месеца не можеш да заслужиш да ти викат редник.

А и да попържаш не си се научил баш как си требе. За това се иска 2 годинки служба. Ти само се петлявиш нескопосно и повтаряш едно и също като латерна. Ми дай по-разнообразно, че ставаш скучен.

преди 4 минути, tonit1968 написа:

Много си далече от всичко. По нормалното бай-тошово време

Няма нормално Тошово време. По твое време бая народ си намери смъртта в БНА.

наборниците бяхме 18 годишни пишлемета със жълто по устата, а на 20 години излизахме мъже.

И 30 г. след това пак не си станал мъж, за съжаление.

Старшините бяха поне с 10 години че повече по възрастни. При всички случаи са били по-умни от нас.

Щом е старшина едва ли е умен. Дори офицерите са яко преебани от живота, за фатмаци да не говорим.

А ти яко си се преебал да учиш висше и после да влизаш в казармата. Явно си искал да се освободиш, но не ти е минал номера. Голям хитряга, няма що. Хитрата сврака с двата крака...

Преди висше щях да служа година и половина. 5 години след това служих половин година, и по наше време даваха огромни отпуски. Почти 2 месеца в моя случай.

Колкото до другите шитни - съчинения по картинка без картинка.

Няма как да ми паднеш на нивото поне по образование, щото съм завършил и то редовно. Тея висшисти, дето са задочни - знам много такива, от повечето нищо не става.

Ти ли ми разправя как си мъкнал куфарна търговия... Прощавай ако те бъркам с друг. Мисълта ми е, че не е хванало декиш от следването ти. Явно сте задълбавали само в соц пропагандата.

И второ, за да ми викнеш падни трябва да си поне старши лейтенант. По мое време втората година някои ставахме ефрейтори. Пък ти и са 6 месеца не можеш да заслужиш да ти викат редник.

Стари войници командваха падни, редник на редник.

Пък и армейския лаф го знаеш. По-добре дъщеря курва, от колкото син ефрейтор!

А и да попържаш не си се научил баш как си требе. За това се иска 2 годинки служба. Ти само се петлявиш нескопосно и повтаряш едно и също като латерна. Ми дай по-разнообразно, че ставаш скучен.

Дори не съм сквернословил.

Само ви намеквам колко сте жалки с напъните да ограбите новото поколение. Те 5 пари не дават за артефакти като вас, дето се пънете да се снимате до Ботев и Левски. Диванни патриоти!

Брей, как ме затапи, чак онемях. След като спрях да се смея, глей сега кво ще ти кажа:

1. Бай-тошове време си беше съвсем нормално време, малко различаващо се от сега. освен по някои хубавини. Пак си имаше богаташчета тарикатчета, наричащи се комсомолски секретари и други там боклуци. Сега наследниците им се наричат христо йордановци и всякакви там бивши сдс чета, Имаше си обикновени бачкатори, имаше си и бандюги, ама сегашните 100 пъти по големи. Ходихме си на училище, спортувахме, ходехме по състезания. Правихме си купони и о чудо - и вицове за бай тошо си разказвахме, че и смях. И в казарма ходехме и и си излизахме живи и здрави. Не съм чувал около мене за жертви в бна, ама както и да е. Ти сигурно си ходил при ванга да ти каже колко а били жертвите.

2.Със сигурност съм по-мъж от тебе. Поне имам деца, за разлика от тебе. А ако толкоз настояваш да се видим лице в лице и да видим кой е по-мъж. Така поне правят мъжете, Путките само пишат анонимно и толкоз.

3 При такова говорене за военните не виждам кво можеш да уважаваш ти. Явно нищо. При всички култури воините са били,са и ще бъдат на почит и уважение, защото съществуват да защитават такива като тебе мекушавци от други воини врагове да не дойдат да те убият, да не изнасилят жена ти и т.н. Със сигурност обичаш да гледаш екшъни - винаги главния герой е як пичага, дето защитава някоя девица от други лоши. И якия пичага и лошите са ей бтакива воини. Обяснявам като на 5 годишен, дано разбереш, че трябва га обърна като към 3 годишен,

4.Еми да, решил си да преебеш държавата, пък тая гад ти е тровила живота 5 години. Малко ти е било.

5. 94 година не беше прекрасен капитализъм. Да почнеш работа по специалност искаха стаж 5 години по специалността а аз как да ги имам. По бай тошово време завършваш и почваш веднага - държавна поръчка.

6.Нема да седа гладен я. В прекрасния капитализъм почваш да правиш бизнес. Ти нали си бизнесмен, вдяваш ги нещата. Купуваш, продаваш и печелиш. Не ти разбирам презрението към куфарната търговия. Ако го бях нарекъл международна търговия , а!.Обясни ми надълго и нашироко каква е разликата и кое е почтенно и кое не. Кои бизнесмени са почтенни(ако има въобще такива) и кои не. Много моля.

7.Тоя лаф го не знам. Ефрейтор се става по заслуги, а не с бъркане в носа и забежки. Въпреки е и в дисципа съм лежал за издънки. А пак ти казвам - ти с тея 6 месеца служба, от които 2 месеца отпуска - никаква служба не си отслужил. По мое време като ученици имахме военно обучение 2 седмици момчета и момичета - голям купон. Ти си по-ниско и от това, приятелю. Така че да - съжалявам те.

8.Днешното поколение е ограбено още от рождение. С родители от твоето поколение, които не ги учат на нищо полезно. Айде, ти не влизаш тука, щото си нямаш. Аз поне имам и съм си ги отгледал, изучил и сега се оправят в живота. Но това, което виждам около мен ме ужасява и поддиква да се опитам да спася все нещо. Щото сегашните млади са мани мани. Доста по-зле и от тебе. За щастие има и свестни деца, те заслужават да им се помогне. А боклука да заминава на 1000 километра.

1. Бай-тошове време си беше съвсем нормално време, малко различаващо се от сега. освен по някои хубавини.

Аз малко помня от Тошовото, планувахме един далечен роднина гражданин да ме осиновява, че да получа градско жителство. 5 касти като у Индия - партийци, столичани, граждани, селяни, народни врагове. Много хубаво ще да е било, в която каста се родиш в нея те натискат да седиш! Ходете залъгвайте пишлегарите с тия простотии, не ми разправяй за соца, че ако почна да пиша няма да спра. Ама как познавам мерзавците, просто сте нереализираните партийци, и Копейкин много умело е намерил на прасето гъдела!

2.Със сигурност съм по-мъж от тебе. Поне имам деца, за разлика от тебе.

Не знам, хич не ти изглеждат мъжествени параметрите. Имаш яко наднормено тегло, почти наполовина на килограмите ти съм, току виж съм ти докарал инфаркт ако се видим, после да те лежа като за човек!

Със сигурност обичаш да гледаш екшъни - винаги главния герой е як пичага, дето защитава някоя девица от други лоши. И якия пичага и лошите са ей бтакива воини. Обяснявам като на 5 годишен, дано разбереш, че трябва га обърна като към 3 годишен,

Със сигурност МРАЗЯ екшъни, айде спри да допускаш, че всички са чалгари луди за служба като тебе.

4.Еми да, решил си да преебеш държавата, пък тая гад ти е тровила живота 5 години. Малко ти е било.

Аз като ви разправям да ходите да калесвате Киро Брейка. У Сев. Корея служат по 10 години. И кво да преебавам, за 6 месеца овардих един празен щаб и прекопах 200 квадрата, съвсем примерни цифри. За година и половина щях да овардя 3 празни щаба, и да преча на майка природа да си вземе 600 квадрата в иначе необитаема площ.

В Соловки един майор тъй е гаврел зековете. Каца без дъно, и карал кароржниците да наливат вода докато я напълнят. Неслучайно казармата е гавра, пълно е с подобни извращения.

СЛЕДВА...

5. 94 година не беше прекрасен капитализъм. Да почнеш работа по специалност искаха стаж 5 години по специалността а аз как да ги имам. По бай тошово време завършваш и почваш веднага - държавна поръчка.

Въй, аз пък бачках още преди да завърша. Как ли стават тия работи че не са те вземали на работа, да не би да си некадърен?

6.Нема да седа гладен я. В прекрасния капитализъм почваш да правиш бизнес. Ти нали си бизнесмен, вдяваш ги нещата. Купуваш, продаваш и печелиш. Не ти разбирам презрението към куфарната търговия. Ако го бях нарекъл международна търговия , а!.Обясни ми надълго и нашироко каква е разликата и кое е почтенно и кое не. Кои бизнесмени са почтенни(ако има въобще такива) и кои не. Много моля.

Нямам против търговията. Искам да ти кажа, че за 3 години от стажа по специалността вече бях стъпил в 10 държави на 3 континента. И съм висял пред посолства за виза, та знам разликата, за разлика от музейни мишоци дето искат да го връщат това. Много те съжалявам, че по-далеч от Сърбия не си излизал! То затуй ти е такъв мирогледът.

7.Тоя лаф го не знам. Ефрейтор се става по заслуги, а не с бъркане в носа и забежки. Въпреки е и в дисципа съм лежал за издънки. А пак ти казвам - ти с тея 6 месеца служба, от които 2 месеца отпуска - никаква служба не си отслужил. По мое време като ученици имахме военно обучение 2 седмици момчета и момичета - голям купон. Ти си по-ниско и от това, приятелю. Така че да - съжалявам те.

Аз се гордея, че само с 4 месеца ядене на медузи се отървах. Инак нямаше да го напиша. Хич ако не бях служил най-добре. Тука имаме съгласие.

8.Днешното поколение е ограбено още от рождение. С родители от твоето поколение, които не ги учат на нищо полезно. Айде, ти не влизаш тука, щото си нямаш. Аз поне имам и съм си ги отгледал, изучил и сега се оправят в живота. Но това, което виждам около мен ме ужасява и поддиква да се опитам да спася все нещо. Щото сегашните млади са мани мани. Доста по-зле и от тебе. За щастие има и свестни деца, те заслужават да им се помогне. А боклука да заминава на 1000 километра.

На кво ви учиха пак да питам. Марксизъм, ленинизъм, полит икономия и история на КПСС/БКП. Айде няма нужда от вашето образование. Цензурата пропита от всяка страница. Дори са карали автора на Тютюн да добавя нещо за партизани, инак не искат да му издават книгите. Пълни помияри!

Случайно да не си Киро Брейка или Пасков, че да пишеш тъй? И подписът ти защо не работи? И това ли ви учиха у соца, всичко да е бутафория?

Ще бъда кратък. Подписа не работи, щото с линукс се занимавах преди много време и сайта съм го спрял. Второто нещо - хайде да се видим очи в очи и да видим кой какво ще получи. Пиши кога и къде нещо да се разберем и може лице в лице да ми обясняваш колко съм лош.

Цитат

Влязохме във вагона. Бай Ганьо приклекна над дисагите си гърбом към мене, извади половин пита кашкавал, отряза си едно деликатно късче, отряза и един огромен резен хляб и почна да мляска с един чудесен апетит, като издуваше със залъците си ту единия, ту другия образ и час по час опъваше шията си, за да може да преглътне сухия хлебец. Нахрани се бай Ганьо, пооригна се веднъж-дваж, изтърси трохите в шепата си, глътна и тях, измъмра под носа си: „Ех, да има сега някой да ме почерпи едно винце“, седна насреща ми, засмя се добродушно и след като ме гледа умилно цяла минута, рече:

— Твоя милост, ходил ли си, обикалял ли си тъй повечко свят?

— Ходил съм, бай Ганьо, доста.

— Ии, ами аз що свят съм изтръшнал! Ц… ц… ц… Ти остави Едрене, Цариград, ами във Влашко! Ти вярваш ли? Туй Гюргево, Турну Мъгуреле, Плоещ, Питещ, Браила, Букурещ, Галац — чакай да те не слъжа, в Галац не помня бях ли, не бях ли — всички съм ги изредил.

Разбрах бе, разбрах че искаш да ме биеш, просто защото смятам, че казармата е престъпно губене на време, на цяло поколение, с женската половина в това число! Без какъвто и смисъл, в тоя си вид.

И тъй, дотук какъв образ си вади възрожденецът?

1. Неговото си е негово, чуждото е общо. Освен робската повинност за младежите иска и от парите на по-заможните от него. Който заслужава заплата от 3000 нагоре - бум почти двоен данък общ доход. Че сегашния грабеж над половината от брутото не стига!

2. Тъй като е изръшнал половин Европа чак до Белград да продава мускалчета от дисагите 🙂 - смята, че няма да навреди да се затворим към света. Като същи северно корейци, само че при липса на армията им и бойна техника вкл. ядрените им ракети. Българският лев ще стресне Европа, ще станем икономически гигант като Япония най-малкото, а младите ще са щастливи да работят за Ганю срещу 250 евро на месец подаяния. Тъй като вече не могат да емигрират свободно.

Неслучайно извадих горния цитат на Алеко. Алеко пак тъй някой боен възрожденец го е утрепал, просто защото е имал наглостта на свободна мисъл. Възрожденците налитат на бой, само някой ако е посмял да прочете Конституцията, да е въртял мотиката в някое поделение в замяна на шепа медузи. Който не е "служил" - това са остатъците от месо, изрезки сланина, каквито тамошните възрожденци под пагон не са счели за изкушаващо да си го занесат в къщи.

3. Храни топли чувства към бай Тошовия зандан, тъй като тогава възрожденецът е имал гарантирана бутафорна работа в завода, пък за селяните - в "текеесе"-то. Смята, че кастовата система партийци-софиянци-граждани-селяни-народниВрагове е правилна, просто защото се е родил някъде по средата и има по-долу и от него. От тези които са нямали късмета да се родят поне в малък град, и наследствено им е забранено да притежават имот извън село по избор.

4. Минал е през дисцип (дисциплинарна рота), което е военен затвор за особено тежко провинили се военнослужещи, но не спира да говори за закон и ред.

5. Смята информационния век за тъмно безпросветие и падение. Сегашните млади са невъзпитана паплач която не може сама да си върже маратонките (Киро Брейка). Смята себе си за особено образован, понеже соц образованието беше пречупено на 100% от  призмата на идеалите на червената кастова система.

Бъркам ли като смятам, че само злоба в идеологията ви? Май усещате, че няма желаещи да седят на каторгата, старостта ви неумолимо иде, и то какво друго ви остава. Да поробите младежите, като преди това отново опашете границите с бодлива тел.

Ей тъй да си се индексира от търсачките...

Младежите са особено ентусиазирани към робството, и ще гласуват за музейния мишо, задължително!

http://spodeli.net/3/story-160111.html

Цитат

Спрете се вече с вашата тъпа казарма!
преди: 3 месеца, 16 дни, прочетена 1358 пъти
Омръзна ми постоянно да попадам на разни теми, постове и коментари, където разни незадоволени, злобни бабички и чичаци рипат за тъпата казарма, тъпия комунизъм и заливат социалните мрежи с хомофобски текстове, омразни писания към днешната младеж или носталгични постове и поеми за бай тошо(умишлено пиша името му с малки букви;ей тъй!) и онова време. Не се сдържах да изразя моето отвращение и откровена омраза към всички вас, тесногръди комунистчета, които искате да ни вгорчите живота! Вашата работа няма да стане! Оставете ни(нас младите) на мира! Кои сте вие!? За кви се мислите, не мога да разбера!? От къв зор, примерно, ще ми държите сметка НА МЕН, АЗ как си живея живота, какво прая и кво-не!? Гледайте себе си! Толкова ли ви е скучен живота, че се занимавате с този на младите-кой какво прави, дали спортува или не, кой с кого спи(дали е гей или хетеро) - вас кво ви бърка!? Лично аз, дали ще спортувам или не, дали ще спя с жени или с мъже-ТОВА СИ Е МОЯ РАБОТА! И никой няма право да ми държи сметка, ОСОБЕНО непознати. И не! Не съм обратен, а говоря-попринцип. Ама кой си бръснел краката и кой-не, не знам си кво, не знам си що... Ако не ги бръснем-били сме неподдържани;мързяло ни дори и да се поддържаме и сме били смрадливи. Ако пък ги бръснем-били сме п**али...И вие не знаете кво искате! Абе, що на вървите на майка си в г*за, всички! Паплач! Гнусни сте ми, черни сте ми, противни сте ми! Мразя ви от дъното на душата си! Толкова много, че чак нямам търпение да умрете, че да няма вече кой да рипа за тъпата казарма и да предизвиква нейното завръщане. Ми, който иска-да ходи! Какво ще ни карате на сила. Щото вие сте се мъчили, и ние да минем през същото!Жалки злобари! Мразите собствените си деца! Това е като аз да бях болен от тежка болест и с 300 зора да съм се излекувал от нея и след време да искам децата ми да минат през същото, само защото аз съм минал-и те да се мъчат, защото аз съм се мъчил. Е*а си простотията! После, що не сме ви уважавали вас, възрастните. АМИ НЯМА! Като вие злобеете срещу нас и ни хулите какви сме п*д*раси и тем подобни, и ние вас ще хулим и мразим!
Да! Презирам дисциплината, НО одобрявам САМОдисциплината! Ако ще променям нещо в себе си-ЩЕ ГО НАПРАВЯ САМ! И АКО ГО ИСКАМ! Ако се приемам такъв, какъвто съм, то ВИЕ СТЕ ДЛЪЖНИ да се примирите и да загърбите вашите предразсъдъци, вие повърхностни ко*елета! Единственото важно за един човек е да е добър. Другото не е от значение-дали ще е дебел или слаб, гей или хетеро и т. н. И за да станеш човек, нямаш нужда от казарми и тем подобни тъпотии!
За мен, смисълът на живота е в удоволствието и сбъдването на мечтите! Той е в щастието. Ако го няма, смисълът отсъства заедно с него. И не виждам смисъл да си усложняваме живота, като правим гадни неща на сила. И без това ни е достатъчно тегаво. Първо-училище, после-работа до старини, че да се добавят и още такива неща, които да отнемат от времето и живота ти.
Така че, да вземете да се спрете, викам аз!
Не знам, защо изобщо някой допуска вашите мнения и коментари в социалните мрежи. Вие НЕ ТРЯБВА да имате право на глас! Ако ви се забрани, не смятам, че ще е от голямо значение за вас, де.. И без това страшно държите да се върнете точно в такова време, където никой не е имал право на мнение.
Иначе се сърдите като ви се трият някои обидни коментари, относно младите и хората с различна сексуална ориентация и т. н. И се сърдите на модераторите, че не ви ги одобряват. Е, ако аз бях модератор, НЯМАШЕ нито един такъв коментар да види бял свят, повярвайте ми! Щях не само да ги трия, ами и да блокирам достъпа ви до сайта, за да не можете повече да пишете нищо! Даже, са прекалено толерантни към вас! А вие и толкова не заслужавате! И много ви се дразня. И не само на вас. И на всички атеисти, които си натрапват мнението и обиждат вярващите. Ами, като не вярвате, недейте да вярвате, ама не задължавайте и останалите да се откажат от вярата си!
Всички сте еднакви! Все да натрапвате своя мироглед, все всичко да е на сила! Не можете просто да приемете, че има и други гледни точки и различни хора. Жалки сте!
И за финал, ще кажа,че не мога да проумея защо мразите толкова много гейовете. Те не правят нищо лошо! Аз имам приятели с различна сексуална ориентация и, повярвайте ми, те са 100 пъти по-добри от вас, докато вие сте едни боклуци! Колкото и да не ви харесва-това е истината!И поради всичките тези причини, ето затова мразя толкова много комунистите и хомофобите(мразя расизма също;презирам и атеистите, пиради горе-изказаната причина).
Към вас ще кажа само едно!
Който е комунист-дано да умре! Който е хомофоб-гей да го изнасили! Пожелавам ви го!
Скъпи модератори, с цялото ми уважение към вас, ви моля най-чистосърдечно да публикувате темата ми, за да могат всички тези хора да разберат истината и да се осъзнаят. Знам, че бях рязък в поста си, но повярвайте ми, те го заслужават! Не напразно, България е толкова изостанала страна, защото никой към никого не е толерантен и хората, като цяло са ужасни, и това трябва да се промени!
Благодаря на всички за вниманието!

преди 14 минути, IvanKirov написа:

Ей тъй да си се индексира от търсачките...

А стига си лъгал бе. Не са за задължителна казарма.

И други тролове има у форума, ма те лъжат, лъжат па спрат. Ти нямаш спирка бе. Кокошките спряха да снасят...

току-що, Реджеп Иведик написа:

А стига си лъгал бе. Не са за задължителна казарма.

И други тролове има у форума, ма те лъжат, лъжат па спрат. Ти нямаш спирка бе. Кокошките спряха да снасят...

Не са разбира се. Ирония му се казва.

Колкото повече младежи разберат за въжделенията на реинкарнирания Ганю - толкова повече ще се отдръпват от вас!

преди 20 минути, Реджеп Иведик написа:

Тъй тъй, само дето на база на тази ирония строиш кули от карти.

Какви кули, ти служил ли си?

Надявам се да не ме биеш като инж. Тончев.

Давам цитати какво мислят младите за старческите ви въздишки по соца. Това горе не съм го аз писал. Повечето които познавам са още по-крайни по тия въпроси.

Интересно ми е Тони как е обяснил на двамата си сина, че е за тяхно добро отново да ни вдигнат желязната завеса по границите, и да ни третират наравно с африканци и азиатци. При това за разлика от нас  - колониите имаха предимство у Франция примерно. Тоя от Кот д'Ивоар има право да мести кашони в склада за 1500 евро плата, пък детето ти няма дори тая възможност. Само преди 13-тина години беше, по-скоро от датата на производство на колата ти.

Иванчо, пиле, успокой се. Да съм казвал, че искам да те бия? Предложих ти лице в лице да ми обясниш всичко, което имаш да обясняваш за Възраждане и колко съм лош. И понеже каза, че като те видя ще получа инфаркт - та ми стана интересно. Да видим какви мъже сме. Няма нужда да се бием - аз жени не бия. Може да си премерим силите - канадска, лицеви опори, шах, табла. Там каквото можеш. Нали си модерен бизнесмен, сигурно ходиш на фитнес и си във форма. Пък и като ще се обиждаме - да е лице в лице. Няма да те бия, не бой се. Не ща.

Ти като същински Ванга ми нарисува и двама сина и какво да им обяснявам. Ми нямам двама сина и сина ми(един) си работи в страната и не мисли да емигрира където и да е. Пък и Възраждане не иска да затваря страната, това ти пак си го рисуваш. Въобще голям художник си , но все не познаваш. За лъжеш няма да те обявявам, мисля си, че просто приказваш без да мислиш и да проверяваш факти. На изуст. Например Костадин ясно и многократно го е казал- не искаме нищо чуждо и не даваме нищо наше. Което лесно можеш да го провериш. И понеже съм сигурен, че го знаеш много добре, а говориш нещо коренно различно че искаме, какъв извод да си направя? Че си малоумен ли? Просто питам. Щото всичките ти твърдения са такива - измислени и неверни.

преди 10 минути, tonit1968 написа:

Пък и като ще се обиждаме - да е лице в лице. Няма да те бия, не бой се. Не ща.

Или сте прекалено тънкообидни по моите стандарти, или нещо съм изпуснал без да се усетя. Къде видя обиди? Обиждате се вие, че не всеки възприема яденето на отпадъци като дълг и чест към род и родина. Обиждате се, че си намираме работа и в БГ и зад граница. Не въздишаме като тебе по Тато, че ви гарантирал коричка хлебец. Хем и компютърджийски статии си писал, много странно при това търсене в ИТ сектора как тъй все не си намираш работа.

преди 10 минути, tonit1968 написа:

Пък и Възраждане не иска да затваря страната, това ти пак си го рисуваш.

Що излизане от ЕС не е ли хлопване на вече отворени врати? Забележи, че съм чакал на опашката в ляво, и съм минавал директ по тая в дясно. Отде да ги знаеш тия неща, то от Видин до Белград няма самолет, няма и кораб дори..UK-border-1160x773.jpg

преди 11 минути, tonit1968 написа:

Костадин ясно и многократно го е казал- не искаме нищо чуждо и не даваме нищо наше. Което лесно можеш да го провериш.

Не, само дето иска да вдига данъци на тия по-заплатените, че да дава на маргинали дето не щат да учат. Живеем в златни времена, в които се заплаща не физическите дадености, ами интелектът и желанието за развитие. Копейкин иска да налага данък интелект, под форма на двоен данък общ доход!

Добре де, казваш ми че съм маргинал, не съм бил мъж, неграмотен съм бил, неспособен съм бил. И всички по принцип от Възраждане по презумпция сме били такива. Нито ни знаеш, нито си ни виждал, нито си пил по бира с нас. Това какво се нарича, да ми обясниш. Според мен си обиждане. Та за това ти казвам да дойдеш или аз да дойда да ми кажеж лице в лице това. Да видя поне куражлия дали си. Щото всеки може на клавиатурата да пише квото си ще. Може да си бизнесмен, а може и да си безработен. Може да си пътувал, а може и да не си. Нема как да знам, ако не те видя. Като те видя, всичко дето си писал може и да придобие тежест, но така на екрана е едно нищо. Същото важи за мене и за всеки в тоя форум.

Де да знам, мисля си че си некво лапе на 25 години .

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.