Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Все едно ти си го писал...

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 2 часа, ncl написа:

Все едно ти си го писал...

Ми не. Аз от личен опит видях безсмислеността на казармата в тоя ѝ вид. Младежът дори няма фантазията да си представи, че ефективността на туй занятие дето дядките са в телешки възторг - е някъде колкото на електрическа крушка от 20-ти век. 3-4 % по спомен. Остаряла изчезваща концепция, от остаряли изчезващи хора.

преди 6 часа, absurt написа:

Вчера чух от един коментатор, че служебните "финансисти" са подали някъде намерения за повишаване на данъка от 10% на 15%. Тихомълком, без обсъждане. Не я разбирам тази материя и не знам пред кои органи са го направили.

Аз пък вчера чух, че една жена забременяла от гълъб.

И щяла да роди птеродактили.

Ама не я разбирам тази материя.

преди 20 минути, M.Николов написа:

Туй нищо не е.

По телевизора по цял ден тръбят, че има пандемия

преди 6 часа, M.Николов написа:

То е, защото от теб фърка ЕнтЕлЕгЕнтност! Как веднъж не схвана какво ти се пише, а тичаш като пале пред майка си да ръсиш простотии!?

Хайде, ентелегентната да ни обясниш, какво общо има твоя пост първо с темата и второ каква достоверна информация ни носи той?

Аман от недорасли манипулатори.

Някой навит ли е да пробва само мене ли са вкарали в спам листите, или са успели да набутат програмата си да я ловят глобално всички филтри. Ей тоя цитат изчезва секунди след постване на коментар в Youtube, под видео свързано с Възраждане. Ще ми е интересно дали и вас ще трие.

Представяш ли си, Пасков се дере колко велик бил бай Тодор и колко цветя и кебапчета било по соца. В същото време да забранява всички цитати на Маркс, Енгелс, Ленин и Димитров. Ей туй направиха тия двуличници. Докладвали са в Тубата да трият цитати от собствената им програма.

Цитат

Какво предлагаме?
1. Промяна на данъчната ставка за облагане на личния месечен доход в следния порядък:
до 800 лв. – без данък;
от 801 лв. до 1500 лв. – 10% данък;
от 1501 лв. до 3 000 лв. – 12% данък;
за сумите над 3 001 лв. – 17% данък.

Къв пък ти е зора? Нещо против прогресивното данъчно облагане, което е във всички страни (без три)? При това при другите е с много по-стръмни скали? В предишен пост ти дадох насоки - в някои има дори и 60 - 70 %. Някакви други опорки за плюене нямаш ли? Много се съмнявам че ако получаваш 3000 лв (както твърдиш) ще те сбъркат 2% в повече.  И въобще не коментираш сумите за осигуряване например. Нещо от тези 5% ДЗПО ще получиш ли? Защото при временна нетрудоспособност пенсия ти плаща само държавата. И колкото и да ти е странно докато си нетрудоспособен искат да ги плащаш. И тези, и здравните. Бе въобще какво си се задълбал по евентуални бъдещи предложения за данъчни облагания? Които както вече писах се гласуват от управляващото мнозинство!  И като уж си в бизнеса нямаш ли си друга работа освен денонощно да плюеш? Нещо да кажеш са позицията им от вчера против задължителната ваксинация и измислените поводи за пландемии и затваряне на всички бизнеси? Изкараха се официални данни за заразяване, смътности и влиянието на разните бъркочи, които не помагат нито за заболяването, нито за заразяването, нито за разпространението.  Оказва се че стадния имунитет, за който се плащат реклами по радиото никакъв го няма и в доста държави като Израел, в които е надминат, че и доста са на трета доза. Но това е за другата тема.

на 11.09.2021 г. в 4:39, M.Николов написа:

преди 15 часа, M.Николов написа:

Хайде, ентелегентната да ни обясниш, какво общо има твоя пост първо с темата и второ каква достоверна информация ни носи той?

Хайде, ентелегентния да ни обясниш, какво общо има твоя пост първо с темата и второ каква достоверна информация ни носи той?

преди 4 часа, Филипов написа:

Къв пък ти е зора? Нещо против прогресивното данъчно облагане, което е във всички страни (без три)? При това при другите е с много по-стръмни скали? В предишен пост ти дадох насоки - в някои има дори и 60 - 70 %. Някакви други опорки за плюене нямаш ли? Много се съмнявам че ако получаваш 3000 лв (както твърдиш) ще те сбъркат 2% в повече. 

Чичак, айде едно по едно.

Много против съм прогресивното облагане, защото тука приемате за богат тоя дето по запада би вземал помощи по бедност.

Не ми давай насоки, очевидно си беден пролетарий, ако може да се стегнеш да говориш по същество, без вдовицата за уя и без да обиждаш току виж съм ти отговорил като на човек.

За момента си прокажен мод който събори десетилетен форум, де да имаше чалъма да се появиш пред тия дето ги изгони с псувни... Просто на живо да те видим!

преди 1 час, IvanKirov написа:

Много против съм прогресивното облагане, защото тука приемате за богат тоя дето по запада би вземал помощи по бедност.

Не схванах смисъла.

Кажи на учителя си по логика, да си скъса дипломата, да я изгори и да я изяде

преди 36 минути, M.Николов написа:

Секретарката, кажи на шефката си, че от секретарката ѝ чеп за зеле не става!

Стига сра де... ? От намек не разбираш :hit:

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Не схванах смисъла.

Кажи на учителя си по логика, да си скъса дипломата, да я изгори и да я изяде

Сам по себе си фактът, че имаш нужда някой да те учи на логика - показва, че такава ти липсва. Училището учи на послушание зубрене и тотална забрана за мислене и логика. Абсурд е пък и учител да съм имал за това. По-скоро ме учиха на обратното. Училището поощрява тъпите зубрачи и ходещи справочници. Но това е друга тема.

Ако досега не си вдянал, че данъците се крадат на 90%, и че няма грам смисъл от казарма във видя който я видях... Че не е добре визи дори до комшиите, западняците да кибичат пред тъпи чиновници като Копейкин, че да правят бизнес тук...

Само преди 10-тина години и малко го гледахме това, кога беше лукс да караш нещо дето не е на 20 години, и не е Лада.

Разбирам, че сте пълни мизерници с ФИлипов, 3000 заплата ви е космическа, и че нямате пари дори до Гърция да отидете. Помисли друго - като правиш мизерии на бизнеса то мизерията иде и при теб. Прекалено скоро го гледахме това на практика, че дори да ми се налага да се обосновавам. Няма да забогатееш ако вдигнат данъците на кадърните. Именно защото са кадърни, и няма да подходят с разбиране, че не ти се учи. В момента дават по 2000 лева чисти ако намериш и реферираш кадърен специалист, който да се задържи поне 6 месеца. Дават ти ги на тебе да го намериш и да им го заведеш. Явно има търсене за кадри, ама очевидно не е за вашите глави. Дай му на кашика да го юрка тъп фатмак, и да се прави на мъж пред благоверната си, понеже няма с какво друго.

Е, не дават 3000 за някой такъв дето копнее за казарма, визи и данъци, ама за другите. Тебе лично ако те засяга да служиш година и половина както иска Пасков (мога да го цитирам с видео) - съвсем друга песен ще извиеш. После се сърдите като ви казвам двуличници... Патриоти и възрожденци, ама другите да опъват каиша, пък на вас да ви намалят данъка с 50 лева!

Обаче как му отива на Копейкин, да се нареди точно до портретите на учителите си. Да стане достоен наследник на Симеонов, Каракачанов и Сидеров. С безсмислената си градинарска повинност, тъй като ние в казармата само с това се занимавахме.

2 до 4 000 евро месечно плащат на донаборниците по цитираната от Копейкин Франция. Като ще им копира законите да ги копира цялостно, не както изнася на беден чантаджия.

Ако някой взема 1500 евро у Франция минава по ниската данъчна тарифа, като за беден. Копейкин тука ги третира като богаташи, и айде голямата секира, че да има за такива като него и Филипов.

Въпросните пропиляха своята възможност.

До колко са въз раждане?! 

Те не проумяват динамиката, а действат с архаично мислене!!!

Не го мислете Копейкин, на него му е пределно ясно че никога няма да е фактор. Достатъчно му е че има 2/3% шарани жадни за социалистическа пропаганда които гласуват за него и още по някой лев от БКП да протестира по поръчка.

преди 32 минути, Coco1 написа:

2/3%

Ти верно от математика не разбираш ... :) 

п.п. Да не говорим за програмиране ... :) 

преди 32 минути, Coco1 написа:

БКП да протестира по поръчка.

Момче, не знаеш какво е БКП, но простено да ти е това ... :) 

п.п. Ако съм ти сбъркал пола, прости ми!!! Не ги разбирам би ... или таката наречените трети пол ... 

Голяма мафия тия възрожденци. Сега и в канала на дир.бг. Седят ми мнения на другите на камбанката от дискусия, в notifications, ама докато го прочета и вече го изтрили. Целия нет няма да изтрият, и пак ще им го кажа.

Същото морално право имат да занимават младите, колкото религиозната полиция по арабския свят. Заради някакви си соц одъртели вярвания искат да налагат правила за живота на нормалните хора. Това в темата за възраждане на казармата.

Не съм предполагал, че са чак толкова нагли!

И кой го казва? Най- наглият и плюещ трол с 2 опорки на кръст. Най - големият му зор е евентуално бъдещо предложение за увеличаване с 2% на ДОД за сума от порядъка на 5 МРЗ и че някой можело да ходи в казарма.

Нормалните бизнесмени не вият денонощно по Възраждане. Само тролове на хранилка и поилка че ще им се изпразни канчето.

преди 10 минути, Филипов написа:

И кой го казва? Най- наглият и плюещ трол с 2 опорки на кръст. Най - големият му зор е евентуално бъдещо предложение за увеличаване с 2% на ДОД за сума от порядъка на 5 МРЗ и че някой можело да ходи в казарма.

Не с 2% а с цели 7 (СЕДЕМ) процента увеличаване на ДОД.

5 МРЗ са нищо за кадърен човек. Разбирам те и тебе, и след 2 живота няма да видиш такива пари.

преди 10 минути, Филипов написа:

Нормалните бизнесмени не вият денонощно по Възраждане. Само тролове на хранилка и поилка че ще им се изпразни канчето.

Какви тролове и каква хранилка? На шефът ти като му писне и сгъне сергията, после ти ще виеш денонощно някой да те вземе на минимална заплата. Гледах такива клетници като ни запряха по кошари и обори миналия март месец. Опашки пред борсата и буквално вият за минимална заплата.

Това ли искаш? Бой по чорбаджии изедници, докато изгоним и последния. Визи до комшиите, връщане у Варшавския договор. Нямало го вече ... и това ще ви направим другари, и мост, и деца! Само гласувайте за нас, то Копейкин неслучайно изръшка 5 партии, докат се сети, че парсата остава при лидера. Затуй ви залъгват да ви опрощават банкови заеми.

Не се бъзикам, само кажи ти давам линк, видеото на Пасков седи. Тоя същия дето го триеше и пращаше у помойката. Поне наясно ли сте с ценностите си, освен тия да затворите и малкото вратички пред младите?

Същински хунвейбини възрожденци, избили врабчетата от лакомия. После мухите им изяли и ушите!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.