Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Поне аз така ще направя. Вече, ако ме разочарова, тогава ще търся алтернатива.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 4 минути, ncl написа:

Поне аз така ще направя. Вече, ако ме разочарова, тогава ще търся алтернатива.

Да, засега добре се представят. Не са направили нищо нередно. Каквото кажат го правят. Най важното против корона истерията са и организират протест срещу корона психозата.

И аз ще гласувам за Възраждане.

Маските трябва да паднат. В прекия и преносния смисъл !

преди 9 часа, Реджеп Иведик написа:

A Божков ? Каква информация имаш за него.

заслужава си да се гледат и неговите и на василев разговори с цанов :) в горния клип от 44:50 минута... говори директно за масоните

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Май по добре за Костадинов да гласуваме. Не знам, какъв им е проблема с масоните на некои.

Георги Раковски е бил масон.

Нормално е от възрожденците да има масони. Що да няма. Щом Георги Раковски е бил масон.

Не можеш да сравняваш истинските масони - раковски, левски и ботев с това което е в момента в масонските ложи в бг... Сложили са Недков отпред да говори, но членовете на ложите за каймака на тинята на обществото. Утайки за които имам 100% инфо че са членова са: пеевски, божков, славиту трифонов, доган, румен ралчев (сина му роман продава дрога в квартала ми от десетилетия и от време на време правят милиционерски акции да изчистят конкуренцията му и да покажат дейност по ТВто), петър илиев, който с тежките си масонски гърбове си позволява да преписва буквално други колеги (н. киселова с 40 страници едно към едно и прочие) обаче не му мина номера да стане министър от славито, оня "рапер" криско дори е бил с ментор в ложата славиту трифонов, министъра николай василев - масон от десетилетия и назначен от друг масон (негово нищожество симеончо), както и доста неприятни кметове на няколко областни градове. Имам доста "масонска" литература и личното ми мнение е че 2/3 от масоните в родината никога не са прочели Морал и Догма, камо ли да се опитат да разберат какво точно пише вътре... От десетилетия масонските ложи при нас се ползват за бизнес интереси и преразпеделяне на пари от фирми на "братя" във фирми на "братя". Морала е едно ниво под морала в софийския централен. Отделно съм бил в клас със синове на масони в гимназията и още от там се усещаше високомерието в тях, което татенцата няма как да не виждат без да коригират. Все пак не всичкото е супер его. Познавам лично и една жена, член на "тайни общества" която е от най-читавите хора на които съм попадал.

на 29.08.2021 г. в 18:19, Реджеп Иведик написа:

. Каквото кажат го правят.

Как си обясняваш канския вой против цензурата, а в същото време имат екип от модератори. До 2 мин. изчезва ВСЕКИ пост, който не е "браво" "напред" "спасител" и т.н. телешки възторг.

Няма и един въпрос да ми отговориха човешки. Искат зверски данъци за бизнеса, визи за Гърция и Румъния, и на гол тумбак чифте пищови. Излезем ли от НАТО в момента нямаме адекватна армия да ни защити.

Казали са да ни върнат в мрачните години на 90-те. Дано не го направят. Започнаха да обещават дори опрощаване на банковите заеми, ако докопат властта. Съвсем наскоро е видеото, ще цитирам линк ако не вярваш.

Само ти надаваш кански вой. Защо ли? Ще ти спрат хранилката, поилката или каквото е там? Ти защо не щеш да плащаш данъци като всички останали?

Защо ли аз трябва да плащам сума ти пари на някои, решили да пробват експериментални течности (бъркочи според Пасков). Засега няма данни да са предпазили някого от модерната болест и да са предотвратили разпространението и. Според непотвърдени данниможе би само се намалява тежестта на протичане. "Ваксинираните" умират точно както всички и няма намаляване на случките- доказано в страни с над 70% както се твърди в рекламите.

Филипов, не знам защо ми мяташ на гърба всички мизерии срещу които уж се борят Възраждане. Все едно съм се ваксинирал, все едно аз съм част от корупцията, все едно аз ги пребивам по протести.
Не, нямам общо.

Плащам данъци, не съм на бюджетна хранилка и поилка. Оправям се сам. Винаги съм бил част от реалния бизнес. Точно тия дето хрантутят Костадинов, и срещу които иска да се бори.

Точно тебе те подозирам да си на държавна поилка, затова не пропускаш да пратиш в помойката клипове и цитати от програмата на Възраждане. Щото и да цигукаш на тънката струна на бедняците (беден човек е беден в главата) - пак си иска пропаганда, на която и Гьобелс би завидял. Успяха да вкарат в автоматиката на Гугъл точния цитат дето искат да вдигат данъка почти двойно. Програмата на Възраждане в момента я лови анти спам защитата.

Ако това ви е моралът на вас "възрожденците", не си представям ако добарате власт какво чудо ще е. Като Симеонов. Журналистите от НФСБ изядоха сума бой докато го вкарат за патерица на Боко. После почна да гуши милионите, и накара същите тия дето му дадоха кормилото да подпишат запис на заповед, че му дължат 100 К евро. В случай, че нещо не слушат.

Костадинов след 6 партии го виждам в същите далавери. НФСБ поне не триеха денонощно на смени. Преди да цъфнат мандатоносител и аз им се кефех и агитирах за тях.

Костя е още по-брутален. Само с ДПС и ГЕРБ не е играл. И няма да се учудя да подкрепи Боко, учейки се от учителите си в ВМРО и НФСБ.

преди 1 час, Coco1 написа:

:halloween10:

Може да бъде изображение с 1 човек, изправен, къси панталони и обувки

Не хващам смисъла. Какво е това, някой си е правил колаж ли, каква е идеята?

• Автор
на 29.08.2021 г. в 20:00, mitosandov написа:

Не можеш да сравняваш истинските масони - раковски, левски и ботев с това което е в момента в масонските ложи в бг...

Левски, Ботев, Раковски са генерация,  която я няма.  Не забравяй, че 44та година елита беше ликвидиран и беше изграден нов "елит" - работническо-селския. Овчари,  кравари,  шумкари изведнъж станаха другари.  Това, което е днес е просто  логично следствие на новия "елит". 

на 31.08.2021 г. в 14:56, IvanKirov написа:

Филипов, не знам защо ми мяташ на гърба всички мизерии срещу които уж се борят Възраждане. Все едно съм се ваксинирал, все едно аз съм част от корупцията, все едно аз ги пребивам по протести.

Ами той говори против ваксинациите,  а ти говориш против него. Значи си ваксиниран.  Логика баце 🤘🤣

Сега,  и аз съм против ваксинацията,  значи може и мен да изкарат възрожденец.  Просто още не знам 😄

преди 1 час, Michigan111 написа:

Не забравяй, че 44та година елита беше ликвидиран и беше изграден нов "елит" - работническо-селския. Овчари,  кравари,  шумкари изведнъж станаха другари.  Това, което е днес е просто  логично следствие на новия "елит".

По тази логика царя е най-елитният ни политик.Пък и той се провали.

преди 4 часа, M.Николов написа:

1944 елита на нацията беше изтребен под диктата на коминтерна. Това е истината. И беше назначен нов елит. Децата и внуците им, сега ни вършеят тръни на главите.

А царят се оказа гнусен предател.

Затуй се провали.

преди 11 часа, Michigan111 написа:

Ами той говори против ваксинациите,  а ти говориш против него. Значи си ваксиниран.  Логика баце 🤘🤣

Сега,  и аз съм против ваксинацията,  значи може и мен да изкарат възрожденец.  Просто още не знам 😄

Toчно това е характерно за тия поредните дето изнасилват понятието "възрожденец" и "патриот".

Те са идеал лишен от недостатъци, който не е с тях въплъщава всички злини от тоя и оня свят накуп. В youtube дори се канят да ме бесят по уличните лампи. И то за какво - ами не искам да давам повече данък, че да плащат те по-малко. Възрожденството си е възрожденство, ама данъците са с пари!

Сигурно за това имат екип който дебне денонощно по всички канали, до които са се домогнали да цензурират. Те самите съзнават абсурдността на програмата си, и друго не им остава освен да трият. На безкритичната маса тъй или иначе не ѝ прави впечатление. 50 лева данъчни облекчения за най-бедните, за останалите потоп, за Коцето и Пасков 10 бона заплати, и mission complete! Бизнесът после да им плаща сметката, той Коцето си има къща с изглед към морето, ти плащай 70% данък преди да си видиш брутото! Преди плоския данък точно тъй беше!

• Автор
преди 32 минути, ncl написа:

Като дойдем на власт, специално на теб ще ти вдигнем данъка на 90%.

Като дойдете на власт,  всеки който плаща данъци ще си обере крушите. И 200% данък да направите, ефект няма да има. 

преди 12 часа, M.Николов написа:

А лъжа ли е? Няколко етажа е над другите във всяко едно отношение- образование,  маниери,  езици... какъвто и да е, личи си, че е от друго тесто.  

Аз също към Царя и неговото управление съм много критичен, но е факт,  че ако не беше той ЕС щяхме да гледаме през крив макарон,  при загубени първи 10 год от т.нар преход,  нямахме повече време за губене. 

преди 56 минути, ncl написа:

Аз викам, специално него, да го караме да плаща 100 % данък, да черпи секи петък следобед и да плаща диш хакъ отделно

преди 35 минути, Реджеп Иведик написа:

Аз викам, специално него, да го караме да плаща 100 % данък, да черпи секи петък следобед и да плаща диш хакъ отделно

преди 1 час, ncl написа:

Искам само да отбележа, че Коцето иска да вдига данък на средната класа, и за сметка на нея да облагодетелства бедняци като вас... Инак нямаше да се радвате как ще грабите от чуждото.

Че и Филипов, дето грубее, цитирам "стига сте ревали като вдовица за @кур". Очевидно е, че сте от прецаканата от живота страна.

Да ви прошепна, че искането не е като вземането. Помним вратичките как се заобикаля данък. Като почне да става по-изгодно скатаването - накрая ще вземате по-малко и от сега.

Нищо не казвате за визите до комшиите. Като излезем от ЕС много ли ще е хубаво на опашки пред посолствата?

Хихи, знаех си, че ще сработи автоматичната цензура. Копирах си съдържанието. Значи Филипов може да пише кор, аз не мога...

Та,

Искам само да отбележа, че Коцето иска да вдига данък на средната класа, и за сметка на нея да облагодетелства бедняци като вас... Инак нямаше да се радвате как ще грабите от чуждото.

Че и Филипов, дето грубее, цитирам "стига сте ревали като вдовица за кОр". Очевидно е, че сте от прецаканата от живота страна.

Да ви прошепна, че искането не е като вземането. Помним вратичките как се заобикаля данък. Като почне да става по-изгодно скатаването - накрая ще вземате по-малко и от сега.

Нищо не казвате за визите до комшиите. Като излезем от ЕС много ли ще е хубаво на опашки пред посолствата?

преди 23 минути, IvanKirov написа:

Като излезем от ЕС много ли ще е хубаво на опашки пред посолствата?

Какви комшии бе ? Ти съвсем се отнесе. Манчестера по се държи на положение.

Пред Гърция са опашките, а тя е в ЕС. Пред Македония и Турция няма опашки. А те не са в ЕС.

И никой не е казал, че ще вади България от ЕС.

Хората ти казват, че ще инициират референдум. Ако гласуваме за оставане в ЕС, ще останем в ЕС.

Не спря да лъжеш ей !

преди 32 минути, IvanKirov написа:

Значи Филипов може да пише кор, аз не мога...

На Филипов не заслужаваш от стъпките му вода да пиеш

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Какви комшии бе ? Ти съвсем се отнесе. Манчестера по се държи на положение.

Пред Гърция са опашките, а тя е в ЕС. Пред Македония и Турция няма опашки. А те не са в ЕС.

И никой не е казал, че ще вади България от ЕС.

Хората ти казват, че ще инициират референдум. Ако гласуваме за оставане в ЕС, ще останем в ЕС.

Не спря да лъжеш ей !

За кое съм лъгал бре? Референдум за излизане от ЕС и Нато, туй иска музейният чиновник. Същата работа като референдума за АЕЦ Белене. Памуклийките и забрадките първи се наредиха да се изкажат по инвестиция в нови ядрени блокове. На баба ти Гуна много ѝ разбира пипето от енергетика за следващите 50 години (поне).

Какво ще кажат пенсиите и циганите - НЕ на ЕС, просто защото нямат пари да стъпят дори в Гърция. А това, че сума ти народ в крайдунавските градове, най вече Русе - бачкат в Букурещ, на 70 километра? И че си харчат парите и данъците в България? И че ползват летище Отопени... София е на 4 пъти по-дълъг път!

Копейкин НЕ е компетентен да налива вода в тия мелници. Тоя мишок не е плащал заплата и на един служител. Обратно, той Е служител, и то на държавна хранилка.

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

На Филипов не заслужаваш от стъпките му вода да пиеш

Филипов вече разруши един форум с безпринципната си модерация. Познавам лично хора които изгони от forum.eshop.bg. Не знам дали тъй се държи ако вижда човека срещу себе си. Съмнявам се! Имаше още един дядка модератор там, мисля че Пламен се казваше, има магазин в Ботевград. В личен разговор са много хрисими пухкави чичковци, като влязат във форума и нещо превъртат! Какъв е Филипов да ми кряска че съм ревял като вдовица за к_р, просто защото давам цитати от програмата на Възраждане, и линкове към Пасков. Праща ги в помойката и ги трие, инак се пишете за много принципни и почтени хора. Като сте бедняци и ревете срещу средната класа, да ви дава от залъка си, да имате за ракия!

Същата злоба като шумкарите през 1944. Избиват буржоазията и се намъкват директно в богаташките дворци, оттам да раздават шаячната правда. Справка Антон Югов, шеф на джандарите които стават милиционери. Влиза в къщата на банкера, като преди това праща банкера в Белене!

Те и шумкарите са се имали за патриоти. Кой ли не си обърса подметките в тая дума, още Алеко Константинов е описал това явление.

Стига си лъгал и ревал бе! В никакъв бизнес не си и никаква средна класа не си! Точно си на някаква хранилка / поилка и се задавяш от опорките си!  И плюеш защото искаш още 50 лв за твоя задник! Ами не съм съгласен България да е сред трите страни в света с плосък данък!  Виж колко прибират краварите в пиндостан, западна Европа и въобще ЕС,  може да погледнеш и към Швейцария и скандинавските страни.

За сведение данъците се определят от парламента и съответното управляващо мнозинство.

И пак за сведение на 11.09 Възраждане организира протест срещу принудителната "ваксинация".

За други форуми и да ги обсъждаш тук пък хептен не ти е работа. Никого не познаваш там и нищо не знаеш.

Филипов, верно ли си толкова сербез и в реалния живот? Тъй ли приказваш на клиентите - "вдовица за к_р", "ти си беден хранилкаджия за 50 лв.", и т.н. Сигурен ли си?  Разпечатка на имуществото ли искаш, кво?

Хранилкаджиите ги мразя вдън душа и нямам един ден стаж в държавна структура, ако не се брои казармата, която е принудителна.

Кво ще го правиш тоя данък, ако ДОПУСНЕМ, че има чак такива будали да ви дадат нещо повече от 55-те % преди нето? Ние плащаме ПО-МАЛКО от краварите, като процент от брутото. Над средното плащаме данък в класацията на ЕС.

Ако не си на минимална заплата какъв ти е мотивът да ревеш, че и модерираш за още данък? Който данък потъва на 90% по обръчите фирми. Двойно на немците строим магистрали, 50 % горница винетка плащаме повече от швейцареца, и пак кратери и магистралата към Бургас кръпка до кръпка.

Инак за принудителната ваксинация съм солидарен с Възраждане, жалко че няма как да присъствам.

п.с. Познавам тоз оня дето ги изгони, примерно Алексиев и Пламен. В реалния живот сте по-ниски от тревичките, тука ти излиза пяна на устата да си съчиняваш кой какъв е. Не ти прави чест да триеш тъй избирателно, а за обидите дето ръсиш се надявам да си толкова серт и на живо!

преди 1 час, IvanKirov написа:

Ако не си на минимална заплата какъв ти е мотивът да ревеш, че и модерираш за още данък?

Той не реве бе. Ти орева орталъка, ама не можем да разберем за какво.

преди 27 минути, Реджеп Иведик написа:

Той не реве бе. Ти орева орталъка, ама не можем да разберем за какво.

Възраждане искат визи за посещение до Гърция и Румъния.

Възраждане искат работни визи за ЕС.

Възраждане искат вдигане на данък общ доход от 10 % на 17 %.

Филипов сигурно ги е изтрил тия неща, затуй не сте разбрали. Само някой изпаднал пенсионер може да се накефи на тия промени, при това няма да му подобрят положението и на йота. Нито ще усети новия данъчен хаос, нито ще му стане по-добре като не можем да ходим до комшиите.

Чети бързо, докато не е изчезнало! Филипов не спи!

И една лично моя интерпретация, ако случайно Възраждане успее да прелъже най-бедната прослойка, хванат вяра на Пасков че ще им опрости банковите заеми (съвсем прясно видео, при желание давам линк). Спрях да го цитирам, щото Филипов трие Пасков. Иди му разбери - хем агитира за него, хем му трие евентите.

Изкарват ни от ЕС, какво следва?

Стотици хиляди афро - българи си намериха препитание по запада. Кой може да бачка прави палати в България. Не знам по каква причина но си наливат парите тука, има цели квартали по махалите, на които казват "богаташки". Кой го мързи - проси.

Както беше казал кметът на един австрийски град - по-добре бежанци, от колкото български афро-българи. Ако излезем от ЕС първата работа на западняка е да ни ги върнат обратно.

Тука нито работа за тях, нито социални.

Кво ще ги правите бе възрожденци - измекяри? Близо милион е това малцинство, и не са глупави да опъват каиша за 450 лева месечно чисти. Това е минималната заплата, и след бруталната инфлация е кажи-речи наполовина.

Кой ще ги храни? Музейният чиновник ще си изплати къщата на морето, и новата кола за 2 месеца. Това от хазната.

Кво ще правите нови стотици хиляди върнати гастърбайтъри? Ханс няма да се поколебае да им организира чартъри, само да се отърве, като ги слушам им е писнало до гуша. Мани това, ами и нови бежанци се канят да ни водят. Лагерите вече са под прозорците на местните. Новопостроени.

Много народ познавам да бачка за западни организации, на надница от 350 евро ДНЕВНО нагоре. Правят си фирма тука и минава с 10% ДОД.

Чиновникът полакоми ли се да махне тоя благодат няма кой да се занимава да минава през БГ счетоводство. Ще си се осигуряват на запад.

Дай му на безхаберника власт, и с алчността си става като луд с картечница. 3000 лева БРУТО му се види колосална сума, сравнена с музейната му заплата сравнима с издръжка на общинско куче. От тия дето са по приютите!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.