Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

• Автор

Доктор костадинов да си наеме на щат един читав историк,  че пак се омазва с незнание. 

Никола Петков не е обесен, а е качен на бесилото вече убит.  

Ама иначе учебници пише, очи отваря 😀

преди 15 часа, Michigan111 написа:

Доктор костадинов да си наеме на щат един читав историк,  че пак се омазва с незнание. 

Никола Петков не е обесен, а е качен на бесилото вече убит.  

Ама иначе учебници пише, очи отваря 😀

Tуй да му беше кусура, с мед да го намажеш. Всеки може да сбърка в подробностите.

Под клиповете сума и народ им бучат. Пасков се оплаква от цензура, пък той самия оставя само бравурните коментари.

• Автор
на 7.08.2021 г. в 10:24, IvanKirov написа:

Tуй да му беше кусура, с мед да го намажеш. Всеки може да сбърка в подробностите.

Тука няма как да се съглася.  Нали уж е историк,  как ще сбърка с подробностите там, където трябва да е силен.  Тези неща трябва да се казват,  защото:

Ако в политиката,  особено на международно ниво, бърка с подробностите,  какво правим? 

преди 20 часа, Michigan111 написа:

Тука няма как да се съглася.  Нали уж е историк,  как ще сбърка с подробностите там, където трябва да е силен.  Тези неща трябва да се казват,  защото:

Ако в политиката,  особено на международно ниво, бърка с подробностите,  какво правим? 

Toй бърка генерално, дребните неща не му забелязвам. Пуснеш ли такъв луд с картечница туку ни вкара в нова катастрофа. България има една положителна черта в икономиката, а именно плоския данък. Той и него иска да събори.

Таман да върне казармата и да излезем от НАТО и ЕС и айде честит ни бай Тодор 2. Учебниците по родинознание ще ги боядиса в червено и готово!

Минал през 10 партии, много му се иска в кацата с меда, ама поне да се вслушваше в народа. Аз не познавам и един да иска още данъци. Наложи ми се да вляза в болница и покрай корона кризата си беше чист затвор. Храната не стига, друга не дават да внесеш, и за туй нещо работодателят ми е плащал почти 200 лева на месец. Докато бях на заплата.

• Автор

Всичко забелязвам аз, дребни.. едри,  всяка едно е показателно.  А особено като се пише историк,  и дребните грешки са недопустими.  Тоз е историк, колкото аз съм ядрен физик.  

Хихи, дето трият на поразия, ами съвсем изключили коментарите. Хем пищят от цензура хем я правят в троен размер... Щото Филипов като донесе някой нов канал и отивам да ги нахраня.

Остана ли някой дето им вярва? Партия на бедняците - понеже нямат пари да отидат до Гърция, и не ги бъркат визите. Сума българи си накупуваха имоти там, вкл. мои приятели. Представяш ли си да кибичат за виза, че да си посетят апартамента? Или примерно русенци ходят да бачкат до Букурещ, и да кандидатстват за работна виза.

Простотия до шия! Дай да прецакаме грамотните хора, щото ний сме некадърни!

Вече официално. И в actualno.com трият всички постове дето не са настървена реклама на пишман възрожденците.

Оплакват се от цензура, пък я правят в троен размер. Оплакват се от корупция и непочтеност във властта...

да си продължа ли мисълта?

Благодаря, Филипов. Почти не останаха канали, дето не се филтират само бравурните коментари на пишман възрожденците. Чак не мога да повярвам такава малка партия как е успяла да обсеби половината нет с цензурата си.

Ей опасни са тия! Пак техен човек зад тоя канал, секунди след като го написах и поста изчезна. Цитат от тяхната програма изчезна. И тия искат власт...

Всеки може да провери. В момента пише че има 2 коментара, а се вижда само единия.

Бе то само май вие ги гледате тия видеота с.... 33 харесвания... Даже от партията не си ги гледат изявите на вожда  :giggle1:

преди 1 час, miro20 написа:

Бе то само май вие ги гледате тия видеота с.... 33 харесвания... Даже от партията не си ги гледат изявите на вожда  :giggle1:

Тоя канал е някакъв нов. Едни и същи хора ги правят. От програмата си се срамуват, аз нея цитирам, нея трият. Нищо друго.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

https://www.economic.bg/bg/a/view/transportnijat-ministyr-ne-uspja-da-objasni-porychkata-za-udylbochavaneto-na-kanalite-na-pristanishte-varna

Костя нали и той искаше дълбоководно пристанище Варна,  да не се окаже и той за Теца е мислил 🙄🤣

Филипов, на 2 места в профила ти беше упоменато, че си модератор. Да боде очите на простолюдието, и дано се стреснат от силата ти и справедливостта ти. Който пращаше клипове на Пасков и части от програмата на Възраждане - директно в помойката. Още не мога да проумея що за принципни хора се имате, пък си счупвате ръцете да триете цитати от собственото символ-верую, и своя вожд и учител.

Сега нищо не пише. Да не се е случило нещо, притеснен съм! Без двуличието на "възрожденците" "патриоти" просто не е същото. Имат си орда пазители на пропагандата, обсебили са нета, и като не ме трият ми е някакво странно и некомфортно.

Кво ти е мнението да въведем визи до Гърция и Румъния? Ето вече се престрашавам да попитам. На 2 места "модератор" до всеки твой пост си е яка страшилка...

Сума народ си накупуваха апартаменти в Гърция, много ли ще е възрожденско да висиш пред посолството че да си нагледаш имота? Като излезем от ЕС това ще се случи. Отделно дето ще ти бъркат в носа, ще си платиш за което, 2 седмици карантини и каквото още дойде на акъла на поредният дето мислел за добруването на народа.

• Автор
на 26.08.2021 г. в 7:52, Филипов написа:

Поредната доза глупости.  

Вече почвам да се чудя умишлено ли ги говори тези лъжи,  или е от тотално незнаене.  Баркода изобщо не е задължително да показва страната производител на продукта,  а страната в която е регистриран той. И когато един продукт се произвежда по поръчка на немски вериги,  за търговски марки запазени за тези вериги,  то баркода е немски,  дори продукта да е произведен в България.  

Изобщо не съм почитател на големите търговски вериги, но единственото което би могла да постигне тази пропаганда, е още да ограничи предлагането на български производства във веригите. 

Пишман възрожденците събират най-долната прослойка маргинали. В youtube като им пиша директно на бой  налитат, който не им споделя половината страничка кухи лозунги.

Гледам го Пасков качва някакви сбирки с някакви кокошки в Хасково. Вече от немай къде почна да ги залъгва че ако дойдат на власт щели да им опростят дълговете. Същи шумкари, щели да палят документацията в кметството, само дето мандри не са почнали да обират, ама е въпрос на време като ги гледам.

Дълговете като занулят дали ще занулят и депозитите? И без това ни бутат към мрачните години на 90-те, бурканбанк и визи дори до комшиите.

Тук нещо не виждам бегло описание за партийните връзки с масонщината и в тази "партия". Костадинов е предложен за масонски член от каракачанов (виден масон на русенската ложа преди "обединението") и е член на варненска масонска ложа. При това по времето когато 2015-та година избухнаха няколко скандала, че във варненски масонски ложи е претъпкано с руснаци и те имат видима намеса в прогимназиите в морската столица. Пасков е преместен и живял в москва доста време, като е бил пак член в една от московските ложи там. Костадинов и Доган са стари  познайници пак по тези масонски линии и дори има информации, че Доганката е придумал Костадинов да завърши PhD-то си по негов "образ и подобие". В тази партия като цяло няма нищо по различно от обичайната политико-масоно-тамплиерска свинщина :) Така с лека нотация на проруско поведение тип АБВ, ДА Русгария на Рускисто Москиванов и прочие.

преди 39 минути, mitosandov написа:

Тук нещо не виждам бегло описание за партийните връзки с масонщината и в тази "партия". Костадинов е предложен за масонски член от каракачанов (виден масон на русенската ложа преди "обединението") и е член на варненска масонска ложа. При това по времето когато 2015-та година избухнаха няколко скандала, че във варненски масонски ложи е претъпкано с руснаци и те имат видима намеса в прогимназиите в морската столица. Пасков е преместен и живял в москва доста време, като е бил пак член в една от московските ложи там. Костадинов и Доган са стари  познайници пак по тези масонски линии и дори има информации, че Доганката е придумал Костадинов да завърши PhD-то си по негов "образ и подобие". В тази партия като цяло няма нищо по различно от обичайната политико-масоно-тамплиерска свинщина :) Така с лека нотация на проруско поведение тип АБВ, ДА Русгария на Рускисто Москиванов и прочие.

Има нещо подозрително. С това честване на 1300 години , много ми паднаха в очите. А Костадинов все пак е доктор на науките. Защо толкова държи да се продължава със златарските заблуди. Има нещо гнило в Дания.

A Божков ? Каква информация имаш за него.

Той поне не е от златарската школа. Иначе няма за кой да гласуваме бре

Не е от нашия край. Мнението ми е съставено от това, което съм слушал и чел за него като не включвам обвиненията на прокуратурата.

преди 3 часа, ncl написа:

Не е от нашия край. Мнението ми е съставено от това, което съм слушал и чел за него като не включвам обвиненията на прокуратурата.

Май по добре за Костадинов да гласуваме. Не знам, какъв им е проблема с масоните на некои.

Георги Раковски е бил масон.

Нормално е от възрожденците да има масони. Що да няма. Щом Георги Раковски е бил масон.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.