Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 8 минути, Марчо Пирчов написа:

На фенерите по улиците назидателно са бесели разни предатели и "вътрешни врагове" при по-тоталитарни времена. :P

По-верно е да кажа "революционни".

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 16 минути, Марчо Пирчов написа:

По-верно е да кажа "революционни".

Чак такъв фанатизъм дори от гербавите не съм виждал! Майтапим се тука, ама откачалките дето се пишат за възрожденци верно се имат за последна инстанция, и който не е с тях им е враг. Само че надминахте и болшевиките, щом до мен опряхте да набеждавате за буржоазия. Ушанките поне са имали мярка, и са нападали само фабриканти и феодални помешчици. Вие сте влезли в кръгова отбрана, всичко що е извън нищожните ви 2,9% е враг и пощада не може да има.

Сега кой ви ака в гащите, нали с машините по-трудно се фалшифицирал вота... Кой ви е крив тоя път?

Тъй и не успях да разбера и какъв е тоя зор с демо катастрофата. Като площ сме по-големи от някои напреднали западни държави, като население сме сравними. Какъв беше тоя зор да сме ставали 11 милиона? Братята ромели най-успешно се възползват от детските надбавки, за какво му са още 6 милиона такива?

Всъщност най-справедливото прозвище на Костадинов е Волен 2. И как да е другояче, като Пасков беше солташак на Волен, и дори днес крещи иншаллах като стане въпрос за златния му пръст.

преди 27 минути, IvanKirov написа:

Братята ромели най-успешно се възползват от детските надбавки, за какво му са още 6 милиона такива?

:offtopic_s:

Да, раждат нови качествени български граждани само заради детските...

Едно местно цигане му се роди първото дете на 16 години, жена му сигурно и по-малка. Безработни и карат само на детските, имат вече две деца за две години, а може и да са три. Тея деца хич не им трябват като такива, а само като детски надбавки на самотната майка, тази, с която живеят, в един апартамент с майка му и сестра му.

Ако почнат да дават "детските" като данъчни облекчения, по-правилно ще е.

преди 30 минути, Марчо Пирчов написа:

:offtopic_s:

Да, раждат нови качествени български граждани само заради детските...

Едно местно цигане му се роди първото дете на 16 години, жена му сигурно и по-малка. Безработни и карат само на детските, имат вече две деца за две години, а може и да са три. Тея деца хич не им трябват като такива, а само като детски надбавки на самотната майка, тази, с която живеят, в един апартамент с майка му и сестра му.

Ако почнат да дават "детските" като данъчни облекчения, по-правилно ще е.

Имаше едно цигане в казармата, 45 кила с мокри дрехи. ревеше, че оставил 3 деца...

Детски данъчни облекчения ОК, ама отде пари за заплата на Копейкин? Тия не вдяват от дума, като няма от кой друг са обявили моя беден джоб за тяхна собственост. Като ме "облекчат" данъчно, и олигарсите не смеят да барат, и то не остана от кого да експроприират. От беден народ трудно се граби.

Гледам седят си на 2,91 %, и се успокоявам. Новата Виденова зима дето ни я носи Копейкин може и да се размине.

Eдин реален пример. Приятел с мацката му тичат точно по репродуктивни проблеми. Дотук са изхарчили над 6 000 лева, по негови думи. Копейкин ще му спести тия 6000 лева еднократно, и ще му ги прибере само за половин година с двойния данък общ доход.

За сметка на това още няколко десттки хиляди ромели ще се възползват от новата програма за възпроизвеждане. Да сложиш чиновник да управлява държава - те ти Волен 2. Дори неволно обиждам Волен, тъй като той дойде от частния сектор, макар и служител.

Цитат

При обработени 98,92% от протоколите, резултатите на ЦИК сочат, че

"Възраждане" е близо - 70 626 гласа т.е. 2,90%.

https://www.vesti.bg/bulgaria/zashto-sluzhebni-ministri-otkazaha-na-itn-6128263

Мисля вече е извън съмнение, че Пасков си спести 1800 лева за бронежилетка.

Беше ми на мисъл завалията, кой ще варди него, докато той преразпределя моите доходи и на останалите грамотни специалисти, и запълва години на донаборниците. Тъй било по Татово, туй видял туй прави. Чистачката взема повече от млад инженер, дето 5 години са го изгърбили от учене и от история на КПСС-БКП!

Пасков, ела го изтрий сега! През целия нет ме преследвате, дори извън вашите канали успяхте да си протегнете цензурата! Извадихте го по-голям от комина на ТЕЦ-а! Още не се качили на магарето, ама си клатят краката!

Мисля тоя път ще закърпят правителство, Копейкин да си гледа музея и книгите, всекиму според компетентността. Нищо лошо не виждам в това, не е злорадство!

• Автор
преди 3 часа, IvanKirov написа:

Копейкин да си гледа музея и книгите, всекиму според компетентността. 

Музея,  където се оказа, че е влезнал по втория начин.. 🤣

преди 1 минута, Michigan111 написа:

Музея,  където се оказа, че е влезнал по втория начин.. 🤣

То където и да ровнеш по Възраждане и смърди, ама това за музея не го знаех. Как е влязъл?

• Автор
преди 13 минути, IvanKirov написа:

То където и да ровнеш по Възраждане и смърди, ама това за музея не го знаех. Как е влязъл?

Ами беше подправял някакви документи за да отговаря на изискванията,  че трябваше май 5 години да е работил в областта на културата,  пък той ги нямаше... дребни работи по принцип,  но са си компромати.  А после Васил Иванов като му извади документите почна да обяснява, че всичко е поръчково 🤣

преди 12 минути, Michigan111 написа:

А после Васил Иванов като му извади документите почна да обяснява, че всичко е поръчково 🤣

Поръчково си беше, туй беше долна работа.

Друго си мисля. Ако се съберат с Киро Брейка, и да направят партия Тодор Живков. Кво му е, партия Никола Петков е тъпкана от комунягите, сега бай Тодор ще го тъпчат както Възраждане.

Колектор на българската лумпенотия, обират каквото е останало от феновете на Атака. И без туй са им наследници. Щели да пазят всяко училище на всяка цена, ако и да има 3 деца в селото. Чак се чудя как има хора да се връзват на такива простотии!

• Автор
преди 9 минути, IvanKirov написа:

Поръчково си беше, туй беше долна работа.

Разбира се,  че беше поръчково.  Обаче. 

Кой дава нещо за нищо? И като почна да скача срещу тези, с които до вчера се е гушкал,  какво очакваше да стане? Да си траят? Наивно от негова страна,  естествено че ще му извадят кирливите ризи.  

Eстония прибират парите на света и процъфтяват, с 0% корпоративен данък.

Ние тук се чудим как да изгоним малкото останали.

преди 9 часа, M.Николов написа:

Хайде да ни обясниш как някоя държава процъфтява при условие, че корпоративния данък е 0%?

А не знам, линк имате, питайте който е правил видеото.

Мога да обясня как процъфтяват с 5% корпоративен данък. Люксембург нямат земеделие или промишленост. Офшорна зона са, и са привлекли гиганти като Apple, Walt Disney, Skype и подобни. Отваря си офисче Apple, и снася 5% от печалбата на гражданите на Люксембург, без да се налага последните да правят каквото и да било. Милиардите не следват бълнуванията на чиновнически мозъци. Как всичките пари на бизнеса трябва да отиват при тях, да си ги харчат за глупости. Как трябвало да ставаме 10 милиона, и как било мъжествено да викаш "слушам" в казармата.

Парите следват бизнес логиката, каквато у Възраждане не само че липсва, ами правят всичко възможно да унищожават бизнеса, все едно нов комунизъм ще градят!

МВРО, НФСБ, Варна утре, Атака, Движение 21...

Политическа пеперудка, каца от цвят на цвят 🙂 .

То има ли партия дето Копейкин да не е бил в нея? Следя им пропагандата, забавни са ми. Голямо скимтене как народът се юрнал да гласува за тях, пък задкулисието им манипулирали гласовете. Аз не познавам и един в обкръжението си, да е гласувал за тях.

преди 2 часа, ncl написа:

Ти за кой гласува?

To не е за хвалба, ама не успях да гласувам тоя път. Забравих да пусна декларация по местоживеене, тъпите кокошки искат поне 14 дни предварително. И по-добре. Предния пуснах за Слави, който се изхрачи на всички дето го подкрепиха. Поне не ме е яд, да съм допринесъл за тия необлизаните мацки да са ми министърки.

Уж с промяна ни залъга, пък извади стари мутри от времето на войниклъка ми...

• Автор
на 18.07.2021 г. в 10:38, IvanKirov написа:

Голямо скимтене как народът се юрнал да гласува за тях, пък задкулисието им манипулирали гласовете. Аз не познавам и един в обкръжението си, да е гласувал за тях.

На предните избори оциври света,  че социологическите агенции манипулирали проучванията. На тези избори 2 дни преди вота една агенция им даде 4%, оспамиха фейсбука как влизали в парламента. Сега като не минаха бариерата как не се е сетил тази агенция да изкара виновна,  че е демотивирала електората 🤣

преди 1 час, Michigan111 написа:

На предните избори оциври света,  че социологическите агенции манипулирали проучванията. На тези избори 2 дни преди вота една агенция им даде 4%, оспамиха фейсбука как влизали в парламента. Сега като не минаха бариерата как не се е сетил тази агенция да изкара виновна,  че е демотивирала електората 🤣

Kaто си трият всякаква обратна връзка към тях и вече не знаят на коя планета са. Представяш ли си къв откачалник, отишъл на крака на полковника да му се моли да го вземат войник. При все, че е можело да му се размине!

• Автор
преди 2 часа, ncl написа:

Не помня. Порови им из фб групите и ще я намериш,  някакво проучване 2-3 дена преди изборите беше. 

преди 1 час, IvanKirov написа:

Kaто си трият всякаква обратна връзка към тях и вече не знаят на коя планета са. Представяш ли си къв откачалник, отишъл на крака на полковника да му се моли да го вземат войник. При все, че е можело да му се размине!

Абе те много добре даже си знаят на коя планета са и какво се опитват да направят. На избирателите им се чудя, че толкова лесно кълват. 

преди 1 час, Michigan111 написа:

Не помня. Порови им из фб групите и ще я намериш,  някакво проучване 2-3 дена преди изборите беше. 

11302930_.png.79b2ef476209586f689765322e593cee.png

Прогнозата бе на Галъп .

Тренд беше с 3.9%

преди 11 часа, Michigan111 написа:

Не влизам във фб групите им, нито им чета форума. Но пуснах линк, където ги има всичките прогнози на социологическите агенции и там няма такова нещо.

Тренд им дават също 3,1%. 3,9% е прогнозата за БП.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.