Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Ти и за Десислава Иванчева вярваше, че била по черна от Сатаната.

Мисля бях ти казал да не четеш 24 часа

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Как мислиш, че се правят 3 млрд. лв.  за 30 години?

Само питам.

Дреме му на Божков за теб или за мен, идеята му е да спаси колкото се може от богатството си.

Не вярвам да си толкова наивен, че да си мислиш, че ще направи нещо повече от това.

преди 6 минути, ncl написа:

Точен анализ.

Въпроса е що новите юпита тръгнаха на ура да изпълняват повелята на бате Бойко ?

Като юпитата на царя

• Автор
преди 4 часа, M.Николов написа:

Как мислиш, че се правят 3 млрд. лв.  за 30 години?

С труд и постоянство 😆

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Точен анализ.

Въпроса е що новите юпита тръгнаха на ура да изпълняват повелята на бате Бойко ?

Като юпитата на царя

Не знам дали си прав , но по вероятно е да не си. Като видях физиономията на автора твърдо се отказах да чета въобще. 😆

• Автор
преди 3 часа, ncl написа:

Типична пропаганда в стила на икономическия гуру Костадин 🤣 

Половината неща верни, другата половина опашати лъжи. Защо никой от експертите на възраждане не обясни кое ще доведе до инфлация при въвеждане на еврото и защо сега си я има инфлацията с лева. Щото такива са им експертите,  да строят дълбоководни пристанища 😆

Айде утре на протеста,  че вдругиден може да се събудим с евро и да откраднат 45те млрд-а,  които по принцип ги няма де, ама нито експертите от възраждане го знаят, нито последователите на сектата им се интересуват 😆 

преди 1 минута, lsmurf написа:

Не знам дали си прав , но по вероятно е да не си. 

А, мислиш ли 🤣

преди 1 минута, Michigan111 написа:

Типична пропаганда в стила на икономическия гуру Костадин 🤣 

Половината неща верни, другата половина опашати лъжи. Защо никой от експертите на възраждане не обясни кое ще доведе до инфлация при въвеждане на еврото и защо сега си я има инфлацията с лева. Щото такива са им експертите,  да строят дълбоководни пристанища 😆

Айде утре на протеста,  че вдругиден може да се събудим с евро и да откраднат 45те млрд-а,  които по принцип ги няма де, ама нито експертите от възраждане го знаят, нито последователите на сектата им се интересуват 😆 

А, мислиш ли 🤣

Ами приемам твоето мнение ,благодаря че си ми спестил време което бих загубил да му чета опитите за насаждане на настроения против еврото ,то най добрите лъжи се правят с частица истина все пак значи павилно съм постъпил 😀.

преди 14 минути, Michigan111 написа:

С труд и постоянство 😆

Мда, като Банев, човека работел на три работи, докато ние сме се почесвали по макарите.

И станал милионер.

• Автор
преди 4 минути, lsmurf написа:

Ами приемам твоето мнение ,благодаря че си ми спестил време което бих загубил да му чета опитите за насаждане на настроения против еврото ,то най добрите лъжи се правят с частица истина все пак значи павилно съм постъпил 😀.

Ами то верните се знаят, включително и аз ги писах вчера или онзи ден във форума. Но най големите страхове, които се насаждат в хората са просто обикновени лъжи.  А това с утрешния протест е тотална дивотия в типичен техен стил, дано го направят,  че пак да си покажат експертното ниво 😆

преди 6 минути, M.Николов написа:

Мда, като Банев, човека работел на три работи, докато ние сме се почесвали по макарите.

И станал милионер.

Като мистър Банев, да 🤣 

И като много други господа,  предприемачи,  бизнесмени и т.н 

на 5.07.2021 г. в 13:18, ncl написа:

А досега какви бяха на власт?! Иначе няма какво да ви е страх от Възраждане. Патриотичната ниша в България е 10-12% и няма вероятност някога да имат мнозинство, за да осъществят идеите си.

Всеки с мерак за депутатски мерцедес започна да се пише за патриот. Възраждане отсега се показват като двуличници, колкото и прекрасно дар-слово да притежават. Идеята за драстично повишение на данъците, идеите за нова задължителна казарма, присъствието на Ченалова като водач на 2 района, връзките с Гуцанов...

И най-вече са си наели фанатици да седят и да трият неудобни въпроси под клиповете им.

Поредните кандидат-пудели на Бойко, именно Валери Симеонов точно с тия изпълнения влезе в парламента.

Отдавна разбрахме, че си против Възраждане. Но интересно, че плюеш единствено по тях, въпреки че не са управлявали, а за другите - ГЕРБ, БСП, ДПС,... - нищо. Предполагам, че няма да гласуваш, нали?!

преди 5 часа, ncl написа:

Отдавна разбрахме, че си против Възраждане. Но интересно, че плюеш единствено по тях, въпреки че не са управлявали, а за другите - ГЕРБ, БСП, ДПС,... - нищо. Предполагам, че няма да гласуваш, нали?!

Просто искам да видите мерзавщината, която скриват зад платформата Youtube, която самите Възраждане плюят. После се оплакват, че тях триели.

Двуличник на какво се казва, че забравих!

" ГЕРБ, БСП, ДПС"

Тия са ясни, няма какво да ги коментирам. Двуличниците просто се опитват да се намърдат до тях. От Валери Симеонов насам се оказа, че моделът някак си работи.

Не знам на какви години си, кво мислиш за простотията наречена казарма? Утрепаха ми години от живота, и то когато съм най-уязвим. От Възраждане не пропускат да похвалят безсмисленото робство, Копейкин твърди, че се натискал да служи доброволно и безплатно.

• Автор
преди 3 часа, IvanKirov написа:

Просто искам да видите мерзавщината, която скриват зад платформата Youtube, която самите Възраждане плюят. После се оплакват, че тях триели.

Двуличник на какво се казва, че забравих!

Еми точна това си е тяхното двуличие,  трият коментари и се оплакват, че тях ги триели.  Не е само ютуб,  и във фейсбук трият,  ако имат и в други платформи вероятно и там. Диктатура братче,  който си позволи да не е съгласен с вожда, значи е гербаджия 😆

преди 4 часа, Michigan111 написа:

Еми точна това си е тяхното двуличие,  трият коментари и се оплакват, че тях ги триели.  Не е само ютуб,  и във фейсбук трият,  ако имат и в други платформи вероятно и там. Диктатура братче,  който си позволи да не е съгласен с вожда, значи е гербаджия 😆

Само мога да предложа да ги поразмъкнеш из нета. Аз каквото можах направих.

Ще изгубим още 4 години лутане, Копейкин и Ченалова да доутрепят едвам кретащия малък и среден бизнес.

Пуснете търсене за Ченалова, много характерна фамилия и излизат хиляди резултати.

преди 9 часа, IvanKirov написа:

Аз каквото можах направих.

И какво си направил? Отказа ли поне един човек да не гласува за Възраждане? Ще си останеш само с плюенето...

преди 9 часа, IvanKirov написа:

да доутрепят едвам кретащия малък и среден бизнес.

Както казах предварително, снощи беше в наше село и съм разбрал позицията му относно това и много други неща. Лично. Като излезе видео ще ти го кача. Така че престани с неверните си твърдения като няма какво да напишеш по същество.

преди 16 минути, ncl написа:

Ще си останеш само с плюенето...

преди 14 минути, Филипов написа:

Както казах предварително, снощи беше в наше село и съм разбрал позицията му относно това и много други неща. Лично. Като излезе видео ще ти го кача. Така че престани с неверните си твърдения като няма какво да напишеш по същество.

Филипов, не знам какво бачкаш, и донякъде мога да разбера работник, който очаква 3 кила сирене подарък от Възраждане. Понеже ви залъгват, че ще ви освободят от данък общ доход. Честно казано не вярвам да мине.

Пробвай да направиш софтуерна фирма, и да събереш опитни хора, като им удържаш 17% ДОД. Туй се опитва да направи музейният чиновник Костадинов. Той частен сектор не е помирисвал, да не говорим пък да има и служители.

Големите фирми идват да аутсорсват тук И заради плоския данък 10%. И без това данъците се крадат с милиардите на едро. Дори Копейкин да вдигне ДОД почти двойно - пак ще си караме по лунния пейзаж, пак ще чакаме линейка по 1 час, стражарите пак ще си се крият из храстите да се чудят каква мизерия да направят. Оня ден бурята изненада едни и им премаза патрулката.

Та тъй, разбирам те ако им се радваш, възраждане ще се окаже партията на бедняците. Уж възрожденците не искали чуждото, ама си врат немитата паничка в големите пари, с надежда да вземат от един че да има за друг (за тях).

Забавното е, че огромните депутатски заплати също попадат под 17%-овата секира. Данък грамотност.

За Ченалова пак ли не е вярно? Кажи кое не е вярно от туй дето пиша, за всяко нещо мога да дам цитат от сайта им.

Гледам сайтът ви се опитва да е с техническа насоченост. Предполага се, че пишат и квалифицирани хора. Пусни една анкета как биха реагирали да им вдигнат почти двойно данъка! Ей тъй за майтапа. После ги питай дали ще очакват някакво подобрение в държавата, след това действие.

Не Копейкин, Господ да слезе не може да се оправи с 200 хилядната армия крадливи чиновници! Всеки лев данък е откраднат лев!

преди 35 минути, ncl написа:

И какво си направил? Отказа ли поне един човек да не гласува за Възраждане? Ще си останеш само с плюенето...

Ами някои хора се усещат чак след като ги управлява подобна партия 3 мандата пък някои и тогава не се усещат. Пример виж ГЕРБ . Също и БСП . Така че въобще не се учудвам че чугунените глави не увират.

преди 58 минути, ncl написа:

Всъщност отказах доста хора. Колкото и да ти е странно.

Ако "възрожденците" не триеха толкова настървено в коментарите си и аз нямаше да съм толкова агресивен. Нека всеки си направи сметката. Примерно ако си на минимална заплата - тия данъчни промени ще са добре за теб. Моите съболезнования! Че си на минимална заплата, имам предвид!

Комуникирахме си с Дренчев, другия основател на "възрожденците", през личния му мейл. Не е като да не знаят за тия казуси. Непреклонни са и държат да изгонят тлъстата пачка, дето идва да аутсорсва в България. Те не са тук зарад киселото ни мляко, черните ни очи, или пък да изхранват 200 хиляди чиновника, като Копейкин.

п.с. Всъщност неправилно се изразих. Хората около мене не са толкова тъпи, аз да ги агитирам или отказвам. Просто давам линк към програмата на "възрожденците" и всеки да си прави сметка от коя страна на барикадата е. Възраждане сеят разделение, като едно време както са гонили кулаците. Отсега се мъчат да доомерзят понятието "патриот", то се е изтъркало още от Бай Ганюво време...

преди 1 час, IvanKirov написа:

3 кила сирене подарък от Възраждане

Ще те разочаровам - Възраждане не правят подаръци като другите с бирите, кебапчетата и подобни. Единственото, което подаряват е учебникът по Родинознание, написан от Костадинов. Където все пак нещата са написани както ги учихме едно време, а не по евроГейски.

преди 1 час, IvanKirov написа:

200 хилядната армия крадливи чиновници

Грешно - около 400 хиляди са. Все герберастки тролове и калинки. Като не вярваш - справка за ТОЛ управлението и резултатите, че на може дори да се самоиздържа, За приход на държавата не става и дума. Но пък назначенията са само с одобрението на областния гербераст.

Колкото до напъните ти за вземания от заплата - голямата икономия е за получаващите над максимален осигурителен праг. Преди бяха 10МРЗ, свалиха ги на 5. И от горницата не им събират едни 40% за осигуряване. А депутатите и висшите бюрократи са с такива заплати. Както и разни измислени банкери, обслужващи мафията.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.