Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Изисква. Ама те първо им баннаха сметката, а после отказаха да ги регистрират, щото нямат сметка.

Е той Черепа може би ги захранва през револют или подобни удобни заобкалящи банките, методи :) 

Все пак е и под санкции на закона "Магнитский" . :)

А по темата - интересно, ще има ли дебат между Сидерович и Копейкин ? Има ли за какво да спорят ?

За Евразия , против НАТО и ЕС, и т.н. Що не се вземат като кандидат двойка ? :)

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Ще има, щом Сидеров се явява за президент. Става все по-готино.

преди 4 часа, miro20 написа:

А по темата - интересно, ще има ли дебат между Сидерович и Копейкин ? Има ли за какво да спорят ?

Първият е учител на втория. Какво има да спорят?

Каните се да гласувате за Сидеров 2.

преди 2 часа, IvanKirov написа:

Първият е учител на втория. Какво има да спорят?

Да де. Именно че няма да има спор а надпревара кой ще лиже по яко евразийските "ценности" и кой ще се прекланя повече на Путя :)

преди 1 час, Филипов написа:

Пък троловете да се гърчат . . . . .

aeda44976aa4.png

Ся като не може да триеш - премяташ ли се през гръб?

Деян Николов, избираем в 13 МИР Пазарджик, ми се представи да ми го обяснява за казармата, сам неслужил. Уж представител на бизнеса, в ИТ фирма, ама с икономическо образование. Дори се изпусна, че не е излизал от България, ама това косвено. Хубавото на youtube е че не може да трие, мога да дам цитат. Кой как намери за добре се оправя, за "възрожденци" келепира, за нас мизерията, не го съдя. 10 бона заплата не е за подценяване, пък ако ще след вас потоп.

Кво ти обещаха на тебе, Филипов? Дават ли си сметка, че откъдето минеш трева не никне, визирам forum.eshop.bg. Беше модератор там, беше и тука,  ако те усети Копейкин каква разруха сееш - ще се отрече от обещанията за депутатското кюфте!

преди 3 часа, Филипов написа:

Много нормално изказване. Пиндоско - соросоидната сволоч да го . . . . 

От пиндоската сволоч ли съм, Филипов? Дето ще ми дирите сметка като вземете властта? Съвсем нормални въпроси им задавам, те трият като мишки. Всъщност трият като тебе!

Цитати от видеото:

6:38 "Само някои от изказващите мнение намират място в страниците на медията"

- точно това е при вас г-н Копейкин! Зверска модерация, оставяте само клакьорките ви, които не се сещат да ви опонират.

20:34 "Искаш да въведеш почтеност в политиката, а ти самият постъпваш непочтено...",

това пък към края на интервюто. Това което го правите според Вас почтено ли е? Да се оплакваш от цензура, пък само след минути мненията изчезват, явно си имате цели екипи за пропаганда, денонощно на 3 сменен режим.

току-що, tonit1968 написа:

https://trip.dir.bg/patevoditel/7-saveta-ot-parva-raka-za-malko-po-lesno-patuvane-po-vreme-na-covid-19

Иване, пътуваш ли лесно по Европата/

Оправданията не са характерни за големите мъже, каквито баш казармата ви направила. С Ковид шега не бива, лично бях свидетел как персонала на болницата разгони пациантите по коридора, изписа оздравелите от вируса, ама ги изкараха в инвалидни колички.

Един приятел си пътува до Америка да си гледа внуците, има ли желание има и начин.

Кибиченето за виза при кисели чиновници, принудителната затворническа повинност с 3 изстреляни патрона за цяла "служба", както и напъните отново да преразпределяте и ни правите равни...

Не ви отива на бедни мишоци. Бедняк не може да дава акъл на реалния бизнес, който го храни. Пари не печатаме, за да има Копейкин пари да подскача по екрана да се зъби как щял до един да ни нагласи по затворите - някой от тоя омразен бизнес му ги е изкарал тия пари и му ги е дал през данъка си. Не му стига на Копейкин, иска още и още. И като виден мерзавец двуличник трие коментари, вместо да излезе на честен немодериран дебат. Прави точно туй от което се скъсва да се оплаква.

Е отговори де, пътуваш ли сега лесно по Европата. Прост въпрос - да или не?

преди 1 час, tonit1968 написа:

Е отговори де, пътуваш ли сега лесно по Европата. Прост въпрос - да или не?

Да, пътувам много по-лесно от преди ЕС. Надявам се, че отговорих на въпроса ти. В ЕС имам по-висок стандарт на живот, а след въвеждането на плоския данък заплатата ми мигновено скочи с 300 лева.

Разбира се, чиновнически мишок няма как да го е виждал това. Тия неща почват да се виждат като се осигуряваш на много над минималната заплата на работещ бедняк.

Нали писа, че не си ваксиниран. И твърдиш, че сега си минаваш границите без минута чакане, без тестове? Я пак помисли и пак се опитай да отговориш, този път истината.

преди 11 минути, tonit1968 написа:

Нали писа, че не си ваксиниран. И твърдиш, че сега си минаваш границите без минута чакане, без тестове? Я пак помисли и пак се опитай да отговориш, този път истината.

Истината е, че в момента не ми се налага да пътувам.

А оправданията не ви правят чест на възрожденските претенции. Тъй ли казваш на жена си? Ама той и комшията не може да цепи дърва, ама той и колегата е жалък безпаричник.

Тестовете са нищо пред висене пред посолства, за разлика от теб съм висял в чужди държави, тъй като нямат посолство в България.

Няма как да ги обясниш тия на някой, дето върховното му постижение в живота е да почиства някое поделение. Дори това не е по твоя инициатива, по твое време службата беше задължителна.

Като някакъв добитък ни разпределяха, а за разлика от добитъка им ходехме на крака за своя сметка. Ей тия простотии искате да връщате.

Еми върви се разходи тогава по чужбината. Например до Гърция, или Испания, Франция. що не и до Великобритания. Пък тогава ми ръси ум колко е прекрасно и свободно пътуването сега. Щото било каквото било. От тук нататък ще става все по унизително и безумно. Дори и да си ваксиниран, пак ще те тестват и ще чакаш и ще се унижаваш. А скоро и тука е възможно да стане като във Виетнам, където полицията ти разбива вратата у вас и те ваксинира като животно. Особено с тези , за които ще гласуваш ти и такива глобалисти като тебе.

преди 13 минути, tonit1968 написа:

Еми върви се разходи тогава по чужбината. Например до Гърция, или Испания, Франция. що не и до Великобритания. Пък тогава ми ръси ум колко е прекрасно и свободно пътуването сега. Щото било каквото било. От тук нататък ще става все по унизително и безумно. Дори и да си ваксиниран, пак ще те тестват и ще чакаш и ще се унижаваш. А скоро и тука е възможно да стане като във Виетнам, където полицията ти разбива вратата у вас и те ваксинира като животно. Особено с тези , за които ще гласуваш ти и такива глобалисти като тебе.

Комунягите, талибаните и вие дето се пишете възрожденци имате много общо. И с фашагите, както Желев доста комично го описа в книгата си "Фашизмът".

Пандемията е естествено затруднение, породено от явления извън нашите възможности за съпротива. Със същия успех може да ми се блещиш като бяха спряли полетите над западна Европа, кога беше изригнал вулканът с непроизносимото име.

А вие, мерзавци, искате напълно изкуствени ограничения. С прозрачната идея да държите младите, вашите синове и дъщери, като скотове. Да не ви избягат. За да има кой да бачка вместо вас. Вече не се и криете, че целите ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ на доходите. В прав текст го изтропа Деян Николов. Пустия келепирец, възрожденски един такъв.

Интересна работа, тея думи като "мерзавци" май са чиста обида. Обиждат такива, дето се чувстват безсилни по друг начин да докажат каквото и да е.  Ковид кризата е напълно изкуствено явление. И ти го осъзнаваш. щом не си се вакснал досега като послушно европейско същество. Да бе, я кажи що не си се вакснал. Виетнам не е талибанска, комунистическа или т,н. Били са, сега са точно като нас - капиталисти. В Гърция също здраво са се заели да изпълняват заповедите на господаря ти. В Израел също. Тука все още не упорстват, поради изборите, ама сега като "спечелят" Кирчо и Кокорчо и Радев си остане президент, ще станем по католици от папата. Така че това ни чака и нас - принудителна ваксинация. Като сложиш и разкола в ЕС между Германия и Франция, картинката става все по-хубава. Ще видиш чужбина през крив макарон.

преди 11 минути, tonit1968 написа:

Интересна работа, тея думи като "мерзавци" май са чиста обида. Обиждат такива, дето се чувстват безсилни по друг начин да докажат каквото и да е.  Ковид кризата е напълно изкуствено явление. И ти го осъзнаваш. щом не си се вакснал досега като послушно европейско същество. Да бе, я кажи що не си се вакснал. Виетнам не е талибанска, комунистическа или т,н. Били са, сега са точно като нас - капиталисти. В Гърция също здраво са се заели да изпълняват заповедите на господаря ти. В Израел също. Тука все още не упорстват, поради изборите, ама сега като "спечелят" Кирчо и Кокорчо и Радев си остане президент, ще станем по католици от папата. Така че това ни чака и нас - принудителна ваксинация. Като сложиш и разкола в ЕС между Германия и Франция, картинката става все по-хубава. Ще видиш чужбина през крив макарон.

За твое съжаление не съм добър християнин и като ми зашлевиш едната буза няма да обърна другата. Да ми вменяваш кой ми бил господар, за кой съм щял да гласувам и според Филипов как съм ревял като вдовица за ...

Това е много повече от обида, и само мерзавец би посегнал към триене, като аргумент в дискусия. Няма как да знаеш за кого ще гласувам. Май Луна е най-чиста от всички. На народа толкоз много му писна от бояджии, ето лидерът ви е изръшкал 5 партии, и в момента плюе в кладенеца от който е пил.

Не е обида да кажеш на куция инвалид, на слепия сляп, на глухия глух. Как да ви наричам? Хем България ще спасявате, хем само келепира за вас. Копейкин от сега взе да заплашва, всеки който не му е по акъла. А акъла му е да се набута за депутатско кюфте.

Не съм се вакснал и няма докато изискват декларация, за "информирано съгласие". Нито е информирано, а дори е противоконституционно, в частта за медицинските експерименти.

Що лъжеш за Виетнам, нещо като 5% са ваксинирани, и не виждам да са разбивали врати с инжекцията до дулото.

Цялата ви доктрина такваз, лъжа до лъжа.

https://www.ekonovini.bg/bg/vav-vietnam-osadiha-mazh-na-5-godini-zatvor-za-razprostranyavane-na-kovid-/

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Bulgarska-maika-Sinut-mi-e-v-kovid-zatvor-vuv-Vietnam-na-hlyab-i-voda-1117095

Ми нищо не ти вменявам. За който и да гласуваш, без Възраждане,всички други са подлоги на Англосаксите. Така че ти няма да гласуваш за Възраждане - значи - ? Проста логика.

Колкото за обидите и бузите - началото беше поставено от тебе. Ти атакуваш и биеш шамари, после се правиш на вдовица.

преди 4 минути, tonit1968 написа:

Та, къде разбиват вратата, че да те ваксинират?

И освен това няма как да обвиниш виетнамци, че са васали на САЩ. Нали все това ми вменявате, че някой ми плащал, че соросоид, русомразец и т.н. е всеки, който не ви е по акъла.

Ковид не е шега, комшиите ми го изкараха, познати и приятели. И до един разправят, че не могат да се възстановят напълно.

Не може да ми вменяваш, че трябва да отричам всичко това, че да стана патриот. То стана мръсна дума това, от бай Ганьово време още.

преди 17 минути, tonit1968 написа:

Ми нищо не ти вменявам. За който и да гласуваш, без Възраждане,всички други са подлоги на Англосаксите. Така че ти няма да гласуваш за Възраждане - значи - ? Проста логика.

Който не е с нас е против нас - Ленин или Сталин, червен патент. Има трицифрено число партии, и още толкова непартийни организации. Избягвай да ползваш определението "всички", освен ако не познаваш в детайли тия всичките.

преди 17 минути, tonit1968 написа:

Колкото за обидите и бузите - началото беше поставено от тебе. Ти атакуваш и биеш шамари, после се правиш на вдовица.

Пасков и Костадинов като ме баннаха от каналите си, при опити за нормална дискусия... Пасков конкретно като го питах какво мисли за над 100 червени лагера на смъртта, по снагата на земния рай на Тато, от който стрелят в гръб ако бягаш.

Като ме банна се зарекох да им докажа, че пропаганда не е толкова проста работа, особено във века на Интернет. Само гумичка и зомбиране не вършат работа. Аз вопли по войнишка чорба нямам, Тато не ми е идол, и ползвам мозъка си вместо партийните им догми.

Еми тука е така, адекватно. Ти ни обвиняваш в неща, ние тебе. Сега не мога да се сетя къде видях клипа, че не го отбелязах, но ти приеми че лъжа, няма проблем. Ти тука така лъжеш, че нямаш стигане. 

https://www.facebook.com/kostadin.eu/videos/237927954968664/?notif_id=1633165271769769&notif_t=live_video&ref=notif

току-що, tonit1968 написа:

Еми тука е така, адекватно. Ти ни обвиняваш в неща, ние тебе. Сега не мога да се сетя къде видях клипа, че не го отбелязах, но ти приеми че лъжа, няма проблем. Ти тука така лъжеш, че нямаш стигане. 

Няма проблем, пропуснал си, човещинка.

Кажи сега аз за кое излъгах. Че триете на поразия няма как да се докаже, освен ако нямаш админски права в Ютуб.

Пробвай да питаш нещо неудобно Копейкин, и да се обзаложим за колко време ще ти изчезне мнението. Денонощни екипи имат, душа дават, за наука и свобода... 🙂

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.