Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Костадин ще си го питам очи в очи. Като мъж мъж. Това по форумите е тъпо. Анонимникът не заслужава доверие и уважение.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 2 часа, tonit1968 написа:

Костадин ще си го питам очи в очи. Като мъж мъж. Това по форумите е тъпо. Анонимникът не заслужава доверие и уважение.

Е как ще го питаш, като се е обградил с мутри да го пазят от народната любов. Ето, негови съмишленици разправят. Снимали го с фанела на руското знаме, инак големият българофил, не бил копейкин.

Цитат

Възраждане-Израждане започна да се разпада по структури и места стил Атака 2006-2007г.
----------------------------------------------------
Владимир Павлов
Над 70 члена и симпатизанти вкупом ме подкрепиха и напуснаха заедно с мен ПП"Възраждане" в Бургас. Благодаря ви за подкрепата и доверието!
Така най голямата организация на партията не само в страната но и извън пределите й е вече заличена от сплетните и интригите на Костадин Костадинов и неговият другар Ганьо Цончев.
Напуснаха двама общински съветници в мое лице и Диян Георгиев - Общински председател, както и кмета на Дебелт, както и цялото общинско ръководство на патията, редовни членове и симпатизанти.
Получих подкрепа от много областни структури, които в следващите дни ще обявят оттеглянето си.
Костадин широко прокламираше, че се крия от разговор и дебат, но аз проявих достойнство изготвих всички справки и документи за да докажа правотата си във връзка с обвиненията по донос на 17 засегнати членове на организацията и пристигнах на мястото на срещата, защото той широко разпространяваше из мрежата, че аз съм бягал от дебат.
И познайте!
Костадин дойде с 4 човека охрана и веднага се скри и заключи в клуба на Възраждане със 17 доносника!
Що за мъжка постъпка?

2 часа седях пред клуба с останалите десетки разочаровани от действията му хора, но така и мъжкото не се появи в него.
До всички останали все още идеалисти в тази еднолична частна фирма "Възраждане", наблюдавайте как постъпи с един от най активните си хора, с над 70 човека пишещи му и искащи промяна от структурата членове, как разцепи подмолно една седмица преди моята оставка най-голямата организация и си правете изводите!
А тоз "лидер" искал да управлява България?

kostadin-Kostasin.jpg

Еми ако искаш да се видиш с него, няма проблем. Вече ако искаш да се караш с него, естествено че ще те разкарат. Много е просто. Ти наистина ли си глупав? Отиди на който си искаш човек и му кажи че е крадец и тъпанар, както правиш ти, и естествено че няма да те прегърне и целуне.

Та ще видя Костадин след няколко дни на отворена среща в моя град. Отворена среща знаеш ли какво значи - значи че всеки може да влезе. Така че, ела и влез и задай нормално какъвто искаш въпрос. Ще ти се отговори. Ако почнеш да правиш циркове обаче, нама нужда от охрана - обикновените хора ще те изкарат твърдо и културно. Пък навън кой знае...

image.jpeg.5af9435c0572d641a6d6db08f77b8666.jpeg

Нещо да виждаш разлика?

https://www.facebook.com/Kir0Break/videos/273516414622330

Иване, имаш много общо с тоя Любомир Жечев.

преди 1 час, tonit1968 написа:

Еми ако искаш да се видиш с него, няма проблем. Вече ако искаш да се караш с него, естествено че ще те разкарат. Много е просто. Ти наистина ли си глупав? Отиди на който си искаш човек и му кажи че е крадец и тъпанар, както правиш ти, и естествено че няма да те прегърне и целуне.

Изобщо през ум не ми е минавало хитрец Копейкин да е тъпанар. По-скоро важи за който му вярва на простотиите. Аз не съм конфликтна личност, не съм ги обиждал, само питах Пасков за лагерите на Тато. без съд и присъда, само те посочва партсекът, и отиваш в ада на земята, само защото имаш хубава къща. Може да провериш, такъв е случаят с Антон Югов, нанесъл се в имота, и пратил собственика в Белене. Тъй раздават класово равенство.

Та ще видя Костадин след няколко дни на отворена среща в моя град. Отворена среща знаеш ли какво значи - значи че всеки може да влезе. Така че, ела и влез и задай нормално какъвто искаш въпрос. Ще ти се отговори. Ако почнеш да правиш циркове обаче, нама нужда от охрана - обикновените хора ще те изкарат твърдо и културно. Пък навън кой знае...

Написах ти горе, аз съм културен и грамотен човек. Нямат причина да се крият като мишоци и да трият.

image.jpeg.5af9435c0572d641a6d6db08f77b8666.jpeg

Нещо да виждаш разлика?

http://www.znamenabg.com/image/cache/data/National/Russia/zname-na-rusia-500x500.jpg

1 към 1 е, пуловерът на Костя с руския флаг. Едва ли е случайно.

https://www.facebook.com/Kir0Break/videos/273516414622330

Иване, имаш много общо с тоя Любомир Жечев.

Това ме радва, Жечев е брилянтен журналист. А мацката с него е манекенка.

Ми не си далтонист, ама все пак... За да е знаме, трябва все пак цветовете да са едно към едно. както и съотношението на ивиците. Светлосинйото на знамето няма нищо общо със тъмнонезнамкакъв цвят е на пуловера. Отделно на пуловера цветните ивици са доста различни.

Жечев е плужек, Брейка го доказа с видеото, линк на който съм постнал по-горе. Приказва без да мисли и без доказателства. Е, поиска детектор на лъжата , плати си го, той си го избра и сега ще трябва да се извинява на Кирчо и да си прави татуировка. Ако си гледал ебахти великият му подкаст на Любчо, да се слави името му.

Като си културен и т.н. човек, нямаш причина да не се срещнеш лице в лице и да питаш. Няма как да те трият. Трият те, щото си досаден мрънкач на чуждо място. Нарушаваш правилата. Това ако не разбираш, си ебахти тъпака. Но ти не си тъпак и ти е ясно за какво става дума. Просто си нагъл трол. Дали ти плащат, не знам. Но за да си правиш труда цял ден да ми отговаряш, бая те е ухапало кучето.

Ей ти в Канада какво се случва:

https://www.facebook.com/watch?v=584425119363978

Ми не си далтонист, ама все пак... За да е знаме, трябва все пак цветовете да са едно към едно. както и съотношението на ивиците. Светлосинйото на знамето няма нищо общо със тъмнонезнамкакъв цвят е на пуловера. Отделно на пуловера цветните ивици са доста различни.

Зависи с какъв тъпфон са снимали Копейкин. Да жумиш за очевидното, да се хващаш за полутоновете... Руското знаме НЕ Е светлосиньо. Възрожденци, сър!

Жечев е плужек, Брейка го доказа с видеото, линк на който съм постнал по-горе. Приказва без да мисли и без доказателства. Е, поиска детектор на лъжата , плати си го, той си го избра и сега ще трябва да се извинява на Кирчо и да си прави татуировка. Ако си гледал ебахти великият му подкаст на Любчо, да се слави името му.

Още не съм гледал Жечев, не ми  е приключил работния ден.

Като си културен и т.н. човек, нямаш причина да не се срещнеш лице в лице и да питаш. Няма как да те трият. Трият те, щото си досаден мрънкач на чуждо място. Нарушаваш правилата.

Кви правила, партия искат да правят, власт искат да вземат. Демагогията ли е в правилата им? Питам ги човешки хубаво ли беше Татовото жителство, добре ли беше умрели в казармата, ОК ли беше да питаш партсека за екскурзия. Кви правила тука, освен мерзавски двулични?

Това ако не разбираш, си ебахти тъпака. Но ти не си тъпак и ти е ясно за какво става дума. Просто си нагъл трол. Дали ти плащат, не знам. Но за да си правиш труда цял ден да ми отговаряш, бая те е ухапало кучето.

Имам граждански дълг. Пипнете ли власт ни връщате 20 г. назад. После ни е спукана работата!

По отношение дали съм платен. Разбирам, че си бил мизерник, и за да свършиш нещо някой трябва да ти плати. Представи си, има и такива хора, с гражданска позиция. Без пари!

Ся се излягам и гледам, после ще докладвам какво мисля.

Дотук добре, гледах Брейка, съгласен с теб. Жечев беше много силен дотук, но се изложи яко.

преди 1 час, IvanKirov написа:

Не разбрах за какво се дървят, дори не мога да отворя коментарите. Ако има нещо което ме дразни в клипа това е супер бъгавия Фейсбук.

Е тя работата ви е спукана.Не разбрах сега бизнесмен ли си, наемен работник ли си, кво си? Събота вечер на работа? Лъжеш яко.

Щом не си платен, пък висиш по цял ден по форума, пък си бил и на работа....Не знам. Аз в събота и неделя не работя. И не съм богат, щото много неща съм правил без пари. А пък във Възраждане се работи доброволно - сам си плащаш разходите. Ако не знаеш. То за това няма кандидати. Аз си защитавам нещо, ти не знаеш самият какво защитаваш. Продължавам да смятам, че лъжеш.

Ето го клипа за Виетнам:

https://www.facebook.com/vazrazhdanevarna1/videos/390722885857454

преди 4 минути, Nagov написа:

Ако е охранител, може и в събота да работи, може и да има много време да виси в интернет.

Ми не е охранител. Казва че е бизнесмен с много пътувания по чужбината. Пък бил на работа ...не се връзва нещо. Трол, та дрънка.

преди 4 минути, tonit1968 написа:

Ми не е охранител. Казва че е бизнесмен с много пътувания по чужбината. Пък бил на работа ...не се връзва нещо. Трол, та дрънка.

А, значи сега пише от самолета на път за важна бизнес среща в Сан Франциско.

Е сега с ковида не му се налагало да ходи на командировки, разбираш ли.

Брей, какво ли става с тая ЕС?

https://www.facebook.com/watch?v=427369124925514

преди 1 минута, Nagov написа:

И е станал пазач?

Не споделял личният си живот, само бил имал будна гражданска съвест и бла бла бла. Така че, не знам. Ако благоволи да внесе яснота. Ама няма. Ще напише 15 изречения бла бла бла и пак няма да разберем.

А пък във Възраждане се работи доброволно - сам си плащаш разходите.

Масква не праща ли .... ? :) 

Тя ако пращаше, друго щеше да е. Ама няма.

преди 15 часа, IvanKirov написа:

за лагерите на Тато. без съд и присъда, само те посочва партсекът, и отиваш в ада на земята, само защото имаш хубава къща. Може да провериш, такъв е случаят с Антон Югов, нанесъл се в имота, и пратил собственика в Белене. Тъй раздават класово равенство.

Защото “партсекът” е БЪЛГАРИН. Защото такива са българите, комунисти фашисти… няма значение, все долно племе.

Само да допълня, има и изключения. 

И при другите народности е така, само че лошотията се проявява в различна степен. 

Какво значение в тази тема има, с какво АЗ се занимавам, дали работя или не работя, събота ли е или не е. Съботияни ли сте, че ви засяга?

Като напиша нещо веднага давам линк, който иска да си провери дали е вярно. Понеже самИ виждате фактите, затваряте си силно очите за тях, и търсите нюанси и полутонове на флагове. Копейкин размята руския флаг, виждате го, ама не бил правилен, ама не сниман както трябва... Още малко ще изкарате, че и Копейкин не е на снимката.

А фактите ги дъвкахме поне 50 пъти досега. Възрожденци ама на ракийка и салатка, искате от паралиите парите, от младите времето, от ВСИЧКИ свободата да се движим из ЕС. И по-лошото, захлопвате вратата на тия в ЕС да идват да се възползват от евтината работа ръка и плоския данък.

Преди 20 години помним мизерията, когато разчитахме на милостта на Ганю да ти е работодател.

Та, възраждане сте си нагласили на вас да ви е на таман, от кого какво ще вземете, кого ще биете, кой в панделата, абе болшевики същи. Пасков затуй не спира да плещи за величието на Татовите зандани. То цяла България си беше зандан, ей такива като вас дето хлипате с умиление, като ви пращаха по 2 г. и половина граничари, да вардите някой да не избяга от соц. рая, поднебесен. Сега като няма кой да ви вее байраците, да опъва каиша вместо вас...

Пък вие от партийните Волги и Чайки... сълзи и сополи пак да ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯТЕ, както се изрази Деян Николов, и дадох точен цитат с линк.

Мерзавщина на какво се казва? Не е обида, само питам. Щото не знам.

преди 8 минути, Sleda написа:

Само да допълня, има и изключения. 

Да, 20 %. Толкова се набодоха. Зор зорна. Все още лошите българи държим фронта.

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Какво значение в тази тема има, с какво АЗ се занимавам

По принцип няма, ма ти не спря да се дуеш, че баш с най правилното занимание се занимаваш.

Докладвай си сам постовете, Алгор да те изгони и да се отървем от простотиите ти.

преди 31 минути, Реджеп Иведик написа:

По принцип няма, ма ти не спря да се дуеш, че баш с най правилното занимание се занимаваш.

Бъркаш се с някой друг. Аз не се дуя, нито знаеш с какво се занимавам, нито ти е работа.

преди 31 минути, Реджеп Иведик написа:

Докладвай си сам постовете, Алгор да те изгони и да се отървем от простотиите ти.

Е тъй де, влече ви мерзавщината. ДОКЛАДВАНЕ, ДОНОС, то на туй се крепеше милиционерския режим. Копейкин вече тръгна с охрана.

Като не ви изнасят фактите и снимките дето ви показвам, то друго не остана. Пищите от цензура, ревете за цензура. Явно вашата цензура е праведна, а гербавата  - не.

Филипов праща у помойката словата на вождовете и учителите си. Прати дори Пасков у кофата, щото сам вижда какви простотии бълва.

Възрожденци, сър!

преди 4 часа, tonit1968 написа:

Ето го клипа за Виетнам:

https://www.facebook.com/vazrazhdanevarna1/videos/390722885857454

Много яко, ама ми прилича на постановка. Размазано, тия конспиративните клипчета що тъй все размазани излизат, то такива телефони вече няма от 20-тина години.

Виетнам са много далеч от 100% ваксинирани, че да тръгнат по къщите да ги бодат като прасета.

Цитат
БЪЛГАРСКИТЕ ЧОРАПИ
В странджанското село Боздуган остана само един жител или по-точно жителка – баба Неделя. Останалите се преселиха на едно друго място, където рано или късно отива всеки от нас. Кметският наместник от съседното по-голямо село я покани да се премести при тях, за да не е сама, но тя отказа. Не можеше да си представи, че ще зареже къщата, която заедно с мъжа си бяха градили камък по камък, варосаните стаи, където бе отгледала децата си и двора, в който всяка пролет цъфтяха лалета, латинки, ружи и люляци.
На въпроса на кметския наместник, не се ли страхува да остане сама, в едно необитаемо вече село, тя поклати глава:
- Страхувах се някога, като бях млада и имаше за кого да се страхувам! Сега от кого и защо да се страхувам, кмете? Пътят ми вече е извървян, живота не ми носи вече радост, а смъртта е добре дошла всеки ден! Аз не се броя за част от хората, а за част от живинките край мен – врабчетата, дърветата, тревите и небето! С радост чакам момента, в който ще затворя очи …!
Кметският наместник повдигна неразбиращо рамене и се съгласи:
- Имаш пълното право да избираш къде да свършиш дните си! Щом искаш в твоето село, така да бъде! Нали е демокрация ….!
- Да ти пикам на демокрацията! – отвърна баба Неделя – Заради нея сина и двете ми дъщери се запиляха по чужбина! Заради нея не съм ги виждала и чувала вече толкова време! Заради нея си отиде и Грозьо, стопанина ми! Нямаше ни линейка, ни доктор, да се погрижат кога му стана зле! Хайде холан от демокрация, кмете! И да се избършеш отзад не става тя …!
Пенсията на баба Неделя бе смешно малка, но тя и не разчиташе особено на нея. Цяло лято береше гъби и билки, сушеше ги, а после ги продаваше на една пътна отбивка, близо да тяхното село. Когато успееше да приготви няколко бурканчета с конфитюр, също ги предлагаше на случайните пътуващи по тези места. Но през дългата есен и още по-дългата зима тя плетеше вълнени чорапи, материала за които събираше от трите си овце. Сама го боядисваше в зелено и червено, после наричаше изплетените чорапи на някой от внуците си и когато успееше да ги продаде смяташе, че по някакъв начин се е доближила до близките си. Тя бе малко дива и чепата жена, не вярваше много в църква и религия, а чисто по езически измисляше прости ритуали, за себе си и най-вече за децата и внуците си.
Така един априлски следобед на отбивката спряха два черни мерцедеса, от които излязоха няколко мъже. Всички те бяха облечени в сиви и тъмни костюми, с вратовръзки и двама от тях със златни очила. Край тях се въртеше една червенокоса жена, която говореше на английски. Един от мъжете снимаше с камера. Всички бавно приближиха баба Неделя и покровителствено я запитаха на колко години е и как се препитава в тоя пущинак.
- Зимъска ще направя деветдесет и три! На мен костуми и автонобили не ми требват! Имам си три овце и те ми стигат за мляко и сирене. Останалото си намирам в гората или в градината, дето си сея в двора.
- А пенсия не получаваш ли? – запита един очилат господин.
- Пенцията ти я дарявам! Ако ти требе, вземи я! Мен пари ми не требват! Сичко си имам от Бога!
- А защо стоиш тук и продаваш? – обади се друг мъж – Явно за пари го правиш?
- За да видя хора, господине! Да не минава зян денят! У наше село останах само аз. Нямам ни радио, ни телевизия. Кога срещна хора, за мен е празник!
- Значи, – усмихна се иронично очилатият – вместо да ни продаваш, можеш да ни подариш по едни от тези чорапи? Виждам, че са с цветовете на българското знаме! Ние сме хора от властта и съвсем ще ни ходят, а тази жена е от Америка. Живее в Чикаго и ще занесе частица от родината за спомен …!
- Бива, господине, бива! – кротка усмивка сгря лицето на старицата – Щом нямате пари да си купите, ще ви ги даря! Те хората от властта само знаят да вземат, да дават не са научени зер!
Тя бръкна в торбичката и извади няколко чифта чорапи. С мъка се надигна и като на сватба сложи на рамото на всеки мъж по един чифт чорапи. На жената ги подаде в ръцете:
- Вземи, булка! Носи ги в Америка, че сина ми е там от доста години вече! Все едно на моя Венко ги давам! Носи ги със здраве!
Когато преведоха думите на старицата, червенокосата се изчерви и емоционално заговори нещо. После се върна до една от колите и дойде с дамската си чанта. Извади банкнота от петдесет лева и я подаде на баба Неделя. Обясни, че ресто не иска. Бабата стоеше пред нея, кротко се усмихваше, но не протегна ръка за парите. Чужденката остави парите върху кашона с билките и сушените гъби, които старицата продаваше и тръгна към колата. След нея първо един от мъжете извади портфейл и без да гледа стойността на банкнотата, я пусна до тази на американката. Останалите го последваха, а накрая остана мъжът със златните очила. Той си намести очилата и тихо каза:
- Голяма артистка си ти, бабо! За един ден изкара пари, колкото иначе не можеш изкара и за месец! Спечели достатъчно, затова моите чорапи ще приема наистина като подарък!
- Халал да са ти, синко! Само да не ти стягат! – отвърна баба Неделя и приседна, до кашона с билките. Мъжът тръгна към колата, после спря и се върна. Извади пари и ги пусна до парите на останалите:
- Сега, вместо да ме кълнеш, си прибери парите и кажи добра дума!
Баба Неделя го изгледа с избелелите си вече очи и рече:
- Добър път и вървете там, където прокудихте децата ми! И да не ви объркат с почтените хора по чуждата земя, си обуйте чорапите! Тя суровата вълна боде, но така ще ви напомня за греховете! Ние нямаме нужда от управници, а от стопани! Ако някой ден разберете, какво значи стопанин, тогава ще ви призная за власт! Хайде, върви си в мир, човече!
Двата мерцедеса бавно и някак гузно потеглиха. Хората вътре не погледнаха към свитата над билките бабичка. Те идваха от друг свят и отиваха към места и хора, които им бяха по-близки и познати. Тая възрастна жена бе отворила рана в душите им, която нито доктори, нито лекарства биха излекували. Трябваше да се махнат по-скоро от тук, защото още няколко мига с нея и биха се превърнали в …. човеци.
Красимир Бачков

https://www.facebook.com/vazrazhdanevarna1/

Чорапи с цветовете на български флаг, пуловери с цветовете на руски флаг, бабата била артист, аз съм бил артист...

Случайност? Много добре е написано, властта е научена само да взема. Копейкин не е глупав, и много добре знае че има твърд лумпениат, който въздиша по Татовия пандиз и кълне демокрацията. Болднах ви го, да не кажете пак, че лъжа. И линк има.

Бе казах ли аз ,че иванчо ще изкара 15 изречения бла,бла,бла и пак бла. Живеем 30 години в капитализъм и сега не могат при преброяването в България 5 милиона. Остават няколко дни преброяване. Бе ние гадните българи кво- не щем ваксини, не щем преброяване? Ебахти тъпаците сме , разбира се с изключение на иванчо.

преди 9 минути, tonit1968 написа:

Бе казах ли аз ,че иванчо ще изкара 15 изречения бла,бла,бла и пак бла. Живеем 30 години в капитализъм и сега не могат при преброяването в България 5 милиона. Остават няколко дни преброяване. Бе ние гадните българи кво- не щем ваксини, не щем преброяване? Ебахти тъпаците сме , разбира се с изключение на иванчо.

Бля бля е твойто, без връзка с темата. Какво точно искаш да знаеш за мен? Пък и да ти кажа не вярваш. Не, не съм платен трол. Друго? Не съм русофоб, ако и да заплашвате такива като мен със саморазправа.

Преброих се, и искам ваксини, ама няма. С туй дето бодат не е ваксина. Затова искат "информирано" съгласие. Да не се минат да те лекуват ако се събудиш парализиран.

6d926ae7ec1402027a866924c819b295.png

В резюме този се правеше на бизнесмен, но не е виждал данъчна декларация и не е плащал данъци. Ако е такъв би трябвало да има наети работници и да знае колко са осигурителните вноски.

След това се обясняваше че е на заплата над 3000 лв. и изписа сума ти писания за евентуален ДОД и хипотетична скала, която не е в действие и евентуално се гласува от управляващо мнозинство, в което Възраждане все още не са. Интересно е че дума не обелва за осигуровки, които би трябвало да плаща и са многократно повече от евентуален ДОД. Сигурно е на черно на работа, след като не плаща осигуровки.

И другите му писания за за 6 месеца майтап казарма, де факто 4, защото 2 е бил в отпуск, но през тях евентуално са му останали незабравими анални преживявания, за които толкова вие. Като вдовица за трибуквие.

И друго няма, вече 60 страници тема. Сега почна за цветовете на облеклото. А , и екипът (дето го няма), които целенасочено му унищожавали великите "трудове" и напъни по храчкоотделяне.

Филипооов...

Аз ли съм ви най-големия дерт, на вас "възрожденците"?

Я виж темата горе за кого е? За новия месия, музейният спасител облечен с руския флаг.

Като ни вкара в евразийския съюз гордо ще можем да размятаме крачоли по Чукотка и Азърбейджан. И без туй Париж стана черен, за кво ни е. Отсега си мечтая за туризъм до с. Мухосранское.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.