Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Иване, просто ми е интересно като какъв се определяш и каква теза защитаваш. Това да плюеш против някоя партия не е интересното, интересното е за коя партия се бориш. И да застанеш с лице и авторитет зад това което защитаваш. А не да ми постваш некви скрийнове на националистически форуми, където естествено ще плюят срещу Костадин. Има хиляди други клипове, показващи какво прави организацията без финансиране и доброволно - почистване на паметници, и т.н. Неща, които трябва да прави държавата, но не прави. Първи кой зададе въпроса защо никой не го ебе за оня кораб, дето ще изтрови залива. Чак после се хвърлиха да го "спасяват" и да правят още глупости.

Относно прекрасният ти ЕС, нали знаеш, че се гласят да направят във всяка една страна от ЕС 25 процента корпоративен данък за фирмите. Нема да има 10 процента, пич, ама Костадин не е виновен за това, а ония от Брюксел. И още изненадки ти готвят, нал знаеш, че ще правят ЕС армия и НАТО вече нема да ни пази. Познай какво значи това. Пак от ЕС ще ни задължат да увеличаваме армия и да имаме казарма. И о чудо - Костадин пак няма да е виновен за това. Размърдай малко това, дето ти е под косата, много моля.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 4 минути, tonit1968 написа:

Иване, просто ми е интересно като какъв се определяш и каква теза защитаваш.

Искам да оставите младите на мира, да спрете с туй, цитирам Деян Николов - ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯНЕ. И да си ходим като преди до Гърция и Букурещ само с лична карта. Половин Русе се е изселил да бачка там, стандартът е в пъти по-висок, европейска столица на само 70 км. И музейният мишок иска да затвори това, и той не знае защо. Щото не е виждал летище отвътре, няма кой да командирова доктори по етнография, такива балалайки на държавна хранилка с лопата да ги ринеш. Полза никаква.

Това да плюеш против някоя партия не е интересното, интересното е за коя партия се бориш. И да застанеш с лице и авторитет зад това което защитаваш.

Засега нямам фаворит. Като нищо ще подкрепя Луна за президент. Да се видите що за стока издигате. Оцапани до един, овъртолени като свински черва.

А не да ми постваш некви скрийнове на националистически форуми, където естествено ще плюят срещу Костадин.

Що, вие не бяхте ли националисти?

Има хиляди други клипове, показващи какво прави организацията без финансиране и доброволно - почистване на паметници, и т.н. Неща, които трябва да прави държавата, но не прави.

На никой не му пука за паметници. Кой се бара за вярващ си ходи да се черкува, кой си въобразява, че седи до Ботев ходи да се снима пред паметника. И кво? Не се интересуваме от вярванията на другите.

Първи кой зададе въпроса защо никой не го ебе за оня кораб, дето ще изтрови залива. Чак после се хвърлиха да го "спасяват" и да правят още глупости.

Мен също не ме ебе за тоя кораб. Със същия успех може да хвърляш кисело мляко, може пък морето да се подкваси.

Стига си лъгал бе! Къде си видял нещо за Евразийски съюз? Възраждане винаги са били за силна и независима България. И измитане на продажните и корумпирани субекти от управлението и премахване на корупционния тумор, обхванал страната.

Ама и ти си на корупционната хранилка, като не плащаш осигуровки. Защото тези пари не искат да излязат на светло.

преди 19 минути, Филипов написа:

Стига си лъгал бе! Къде си видял нещо за Евразийски съюз? Възраждане винаги са били за силна и независима България.

И как става силна и независима България, като връчиш по една тъпа мотика на младежите, и им затвориш границите да не ви избягат към достоен живот? Звучи като виц, ама точно туй направи душманът, самонаричащ се моя държава. Буквално мотиката ми вмениха като дълг и чест, че и циркове ми организираха да марширувам и целувам знамето. И да ме захранва с военопленическа чорба, след като ме е издърпала насила от моето семейство.

Особено изкукал дядка трябва да си, да вменяваш това на новото поколение.

И измитане на продажните и корумпирани субекти от управлението и премахване на корупционния тумор, обхванал страната.

Копейкин се снимал в таман 5 от партиите на тоя тумор. Наднича от предизборните им плакати.

Ама и ти си на корупционната хранилка, като не плащаш осигуровки. Защото тези пари не искат да излязат на светло.

Продължаваш да се занимаваш с мен, без да знаеш нищо. Отвори тема за мен, па пиши там. Нали беше големия модератор, на 2 места беше написано у всеки твой пост, аз ли да те уча? Май те е яд, че вече не можеш да правиш цензура, от тая праведната. От тая, дето цензурира и лидерите си, щото сами виждате какви кукомицини са.

Ти сам се изтипосваш в много гадна краска. Не те интересува, че в Български води ще се излее хиляди тонове турска тор и ще ебе майката на всичко в райна. Не те интересува чистотата по детските площадки и занемарени паметници. Искаш да си ходиш насам натам, а не те интересува че в бг са останали 5 милиона човека. Ще гласуваш за Луна, сам не знаеш защо, сигурно за да станем за посмесище пред ЕС. Не щеш преразпределяне, ми то си го има и сега - парите от ЕС отиват в джобовете на няколко човека. И пътищата ни пътища, и всичко ни е о кей. И няма корупция. Никаква. 

Тея неща ти си ги написал, не аз.

Та какъв човек си ти? Човек ли си, офца ли си, кво си?

преди 2 часа, IvanKirov написа:

Искам да оставите младите на мира, да спрете с туй, цитирам Деян Николов - ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯНЕ.

Понякога ,четейки част от мненията ти оставам без думи .... Какво и как точно да ги оставим младите на мира ? Да ти призная последните години срещам някакви напълно деградирали ,бездушни , неграмотни , алчни , безродници и  мързели от тези така наречени млади . Не твърдя ,че няма и честни , интелигентни и трезвомислещи  ,но те са единици . Това са Изключения от цялата аморфна маса . В един от парковете бяха поставили чисто нови пейки , фонтан , хубаво осветление и за година им разкатаха фамилията . Виждам ги как всяка вечер се събират на групи , изпочупиха новите пейки на трески , обръщат кошове , навсякъде оставят боклуци и мизерия . Това е всеки ден ежедневието на разни 16 -18 годишни дегенерати . Част от патрулите на полицията няколко пъти ме питат дали съм виждал кой точно чупи и руши постоянно общинското имущество . Не притежават никакви ценности , морал и добродетели . Виждаш как постоянно дават репортажи за пребити ученици в някое училище . Почти винаги без сериозен повод и причина . Нападат възрастни хора или бездомници .  Просто някой е решил да се покаже пред приятелите си  ,като голям бабаит и мъжленце . 

преди 1 час, tonit1968 написа:

Не щеш преразпределяне, ми то си го има и сега - парите от ЕС отиват в джобовете на няколко човека. И пътищата ни пътища, и всичко ни е о кей. И няма корупция. Никаква. 

От някои негови мнения разбирам следното  :  Има си определени виждания и не приема други мнения или аргументи ....  Иска да пътува свободно в цяла Европа , да получава добро възнаграждение , но същевременно да плаща ниски данъци . Бях му дал конкретни примери с държави  ,като Норвегия , Швеция и Дания . Страни с висок жизнен стандарт , качествено образование и здравеопазване . Но основното при тези общества е , че при наличие на високи доходи те Плащат и доста високи данъци . Той си харесва само изгодната за него част . Тоест, иска да има високи доходи , но в никакъв случай да не плаща по-големи данъци от моментното състояние .  Такава обществена система не фигурира при най-развитите икономически държави . Това е характерно за крайно бедни , изостанали икономически  и корумпирани  страни . 

преди 3 часа, Филипов написа:

В резюме този се правеше на бизнесмен

Не само. Също се правеше и на IT специалист, на безработен и на не музеен чиновник. Да ме прощава ако съм пропуснал некое амплоа.

преди 1 час, tonit1968 написа:

Искра Михайлова трябваше да турят за кандидат президент. Тази жена дето стои на вратата. Нито фашиста Радев може да и излезе на дебат, нито Тогата

преди 5 часа, tonit1968 написа:

Ти сам се изтипосваш в много гадна краска. Не те интересува, че в Български води ще се излее хиляди тонове турска тор и ще ебе майката на всичко в райна.

Няма да направи кой знае каква катастрофа. Ако не знаеш, тор е храна за растенията. Не е отрова, не е нефт.

Не те интересува чистотата по детските площадки и занемарени паметници.

Не.

Искаш да си ходиш насам натам, а не те интересува че в бг са останали 5 милиона човека.

Точно така. Не ми пука и грам, и искам да се движа свободно. Не да се съобразявам с шепа дядки, дето от злоба искат да затварят граници.

Ще гласуваш за Луна, сам не знаеш защо, сигурно за да станем за посмесище пред ЕС.

Ей тъй напук ще пусна за нея, а мразя чалга. Нейната чалга е особено гадна.

Не щеш преразпределяне, ми то си го има и сега - парите от ЕС отиват в джобовете на няколко човека. И пътищата ни пътища, и всичко ни е о кей. И няма корупция. Никаква. 

Бай Тодор като беше по-голяма мизерия видях. Сега е направо лукс. Тия пари от ЕС не ги печатам аз. Като излезем от ЕС и толкоз няма да видите.

Тея неща ти си ги написал, не аз.

Та какъв човек си ти? Човек ли си, офца ли си, кво си?

Много сте тънкообидни, ще ти кажа кой какъв е, ама има автоматичен цензор като за детска градина, ама само тия в първа група.

преди 4 часа, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Понякога ,четейки част от мненията ти оставам без думи .... Какво и как точно да ги оставим младите на мира ? Да ти призная последните години срещам някакви напълно деградирали ,бездушни , неграмотни , алчни , безродници и  мързели от тези така наречени млади . Не твърдя ,че няма и честни , интелигентни и трезвомислещи  ,но те са единици . Това са Изключения от цялата аморфна маса .

Не е вярно, но на теб какъв е проблемът, нали още не сте вкарали закон младите да се харесват точно на тебе? Щом спазва закона значи е ОК.

В един от парковете бяха поставили чисто нови пейки , фонтан , хубаво осветление и за година им разкатаха фамилията . Виждам ги как всяка вечер се събират на групи , изпочупиха новите пейки на трески , обръщат кошове , навсякъде оставят боклуци и мизерия . Това е всеки ден ежедневието на разни 16 -18 годишни дегенерати . Част от патрулите на полицията няколко пъти ме питат дали съм виждал кой точно чупи и руши постоянно общинското имущество . Не притежават никакви ценности , морал и добродетели . Виждаш как постоянно дават репортажи за пребити ученици в някое училище . Почти винаги без сериозен повод и причина . Нападат възрастни хора или бездомници .  Просто някой е решил да се покаже пред приятелите си  ,като голям бабаит и мъжленце . 

Мда, полицията в същото време дебне да хване някой без колан, с телефон, или с угасени фарове до кварталната бакалия. Само с това се занимават. При пейките в парковете няма рушвети. Най-много да натупат някой полицай.

От някои негови мнения разбирам следното  :  Има си определени виждания и не приема други мнения или аргументи ....  Иска да пътува свободно в цяла Европа , да получава добро възнаграждение , но същевременно да плаща ниски данъци .

Точно. Нещо лошо ли?

Бях му дал конкретни примери с държави  ,като Норвегия , Швеция и Дания . Страни с висок жизнен стандарт , качествено образование и здравеопазване . Но основното при тези общества е , че при наличие на високи доходи те Плащат и доста високи данъци . Той си харесва само изгодната за него част . Тоест, иска да има високи доходи , но в никакъв случай да не плаща по-големи данъци от моментното състояние .  

Данъците на гореизброените отиват по предназначение. Тука се крадат на 90%. Двойни на немските цени магистрали, и почнаха вече да пропадат, след 2-3 г. ползване.

Такава обществена система не фигурира при най-развитите икономически държави . Това е характерно за крайно бедни , изостанали икономически  и корумпирани  страни . 

Ние сме "крайно бедни , изостанали икономически  и корумпирани  страни". Музейният мишо ли ще стресне хиените с милиардите? Наистина ли вярвате на всичко дето ви залъгва?

Дам. пълен отрепняк е Иванчо. Сам си го признава. Няма какво да му отговарям повече, вече не ме кефи да се заяждам с него. Бла бля бля и т.н.

https://www.facebook.com/photo?fbid=10225863877131794&set=a.10225553868501772

преди 36 минути, tonit1968 написа:

Дам. пълен отрепняк е Иванчо. Сам си го признава. Няма какво да му отговарям повече, вече не ме кефи да се заяждам с него. Бла бля бля и т.н.

https://www.facebook.com/photo?fbid=10225863877131794&set=a.10225553868501772

Пак да ти напомня, че не съм ваксиниран, и нямам намерение.

Отрепник е който посяга на чуждото. Време, през казармата на младите. Пари, през опита за ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯНЕ. Пипате и на чуждата свобода, с тъпите мантри да излизаме от ЕС.

В казармата копахме за някакъв паметник. Наедно с окрадената пленническа храна и тъпата лопата се сетих за проект Германия. Ползвали са робски труд, Хитлер е искал да вдигне мегакомплекс насред Берлин, да слави Третия райх. Същото е - принудителен труд, в полза на нещо което презирахме. Вечер се прибираме полугладни, ако изтървем лафката да си дояждаме. След отцепка имаше случаи на останали без вечеря. Елементарни условия за живот нямахме, отделно всякви опити да ми обясняват какво съм нищо.

Нали искате образовано поколение, пък после му излизате със просташки безпросветни номера. И се ядосвате, че не минават!

Малко ви е презрението на младите. Твоето поколение надробиха тая мизерия, и ще ѝ берете урожая като дойде време за вашата пенсия. Или по-скоро липсата ѝ. Не мож залъга образован човек с медузи, да му вменяваш патриотизъм, докато се чудиш как да го унижаваш.

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Лошо ли е, че са ти казвали истината ?

Ще му барате главата като одъртеете... Не ме мисли, и образован съм, и на парите си, и на времето съм си чорбаджия. По време като служих изринаха няколко десетки хиляди глави шапкарски отпадък, нито опит имаха нито образование, отидоха да стават пъдари с личното си оръжие.

Вие му мислете, дето се надявате на 2 кила сирене данъчно облекчение. Ще ви излезе през носа. Като на дивата шапка, дето искаше да ми налива патриотизъм със затворническа храна. Бива демагогия ама до време. Копейкин няма да компенсира НЕ-оправията ти в тоя живот.Той си гласи неговия живот, и къщата на морето, новата кола, и многото деца. Неслучайно се блещи от плакатите на 5 партии.

Нека такива като мен да са нищо. Голямата сте работа, да търсите келепира през главите на всички които някак са се оправили под слънцето. И да им искате тяхното си.

преди 59 минути, IvanKirov написа:

Нека такива като мен да са нищо. Голямата сте работа, да търсите келепира през главите на всички които някак са се оправили под слънцето. И да им искате тяхното си.

Като те чета, би трябвало да симпатизираш на новата партия на двата бивши служебни премиера?

Ако е така, защо не хвърляш усилията си ЗА тях, а не ПРОТИВ малка партия, която два пъти наскоро не можа да влезе в парламента?

Между другото, ще гласувам за Възраждане.

преди 9 минути, Nagov написа:

Като те чета, би трябвало да симпатизираш на новата партия на двата бивши служебни премиера?

Не!

Как се пътува по великати американски щати и канада.

Тук да обяснявам ли какво ни чака?

Ето как Кирчо наеба Любчо:

преди 22 минути, tonit1968 написа:

Как се пътува по великати американски щати и канада.

Тук да обяснявам ли какво ни чака?

Ще обясниш ли какво внушаваш, че днес съм глупав и уморен. Преди малко ми приключи тежък ден.

Музейното миши, дето са го стиснали за топките с ипотека, кола и 4 деца. Той ли ще ви избави от световния заговор на лошите чичковци? Банката по всяко време може да го обяви за предсрочно изискуем, и точно тая ножица ще му щракнат на макарите.

Гледай, слушай, мисли. акъл без пари не наливам.

преди 2 часа, IvanKirov написа:

Музейното миши, дето са го стиснали за топките с ипотека, кола и 4 деца. Той ли ще ви избави от световния заговор на лошите чичковци?

Какво е това музейно миши , че във всеки пост пишеш за него ? Кой е твърдял , че ще ни спасява или избавя от каквото и да било ? Не мога да разбера защо сам си измисляш някакви абсурдни тези и се опитваш да ги приписваш на другите . През годините се изредиха много политици дУпетати , които твърдяха и пропагандираха едно , а след това се гушнаха с Нереза от Банкя и спокойно си пълниха гушките и банковите сметки .  Като започнем от Волен , Тома БикоФци , Яне Янев , Каракачанов ,Ангел ДжендърПаски , Далавери , Николай Бюреков Дани Каназирева , върлият уж анти - комунист лидер на КОД , Магарешки и така нататък ..... Списъка е дълъг .  

преди 1 час, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Какво е това музейно миши , че във всеки пост пишеш за него ?

https://pronewsdobrich.bg/2020/05/10/razsledvane-na-nova-k-kostadinov-nyamal-stazh-za-shef-na-muzeya-v-dobrich-toy-shte-gi-sadi/

Те това. Нямам отношение колко правомерно е заемал поста, имам отношение, че не е бил ръководител на бизнес, а се натиска да ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯ парите на бизнеса. Чукнато на точен цитат, и ви го пуснах тука.

https://www.vbox7.com/play:757ff3d1cb&start=756

Нещо не им работи засичането от точна секунда, гледай от 13:06

преди 1 час, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Кой е твърдял , че ще ни спасява или избавя от каквото и да било ? Не мога да разбера защо сам си измисляш някакви абсурдни тези и се опитваш да ги приписваш на другите . През годините се изредиха много политици дУпетати , които твърдяха и пропагандираха едно , а след това се гушнаха с Нереза от Банкя и спокойно си пълниха гушките и банковите сметки .  Като започнем от Волен , Тома БикоФци , Яне Янев , Каракачанов ,Ангел ДжендърПаски , Далавери , Николай Бюреков Дани Каназирева , върлият уж анти - комунист лидер на КОД , Магарешки и така нататък ..... Списъка е дълъг .  

С тия болднатите са играли в един екип, пропуснал си още 3 партии. Горе в клипа.

Хем надничал от плакатите на 4 от партиите на статуквото, хем бил извън него. Гледам, доста бабички го обожават. Че и старчоци, гъделичка им спомените за войнишкия ***

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.