Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента-в очакване на лятото през 2026 година. ☀️

Featured Replies

преди 3 часа, andiay написа:

Тоя пич справи ли се (надявам се) с оная гадория, която го мореше... нали него предложи на аудиторията и преди... известно време, да не ровя

Не искам да честитя нищо предварително... от суеверие, но видях и се радвам! Пожелавам всичко да е наред!

• Отговори 48,9k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• що са бийш мооо   иш как во ви нося

• Малко нощни снимчици...                   Никога, не съм подозирал, че октоподите така луминсценцират

• Сезанесто ми е от няколко дни насам Гората, 1894

Публикувани изображения

на 17.01.2026 г. в 23:05, lebel написа:

Тоя пич справи ли се (надявам се) с оная гадория, която го мореше... нали него предложи на аудиторията и преди... известно време, да не ровя

Не искам да честитя нищо предварително... от суеверие, но видях и се радвам! Пожелавам всичко да е наред!

Да... преборил се е с левкемията... поне засега...

Миналата година дори бе вокал на Майкъл Шенкер Груп по време на европейското им турне...

Доколкото разбрах, сега подготвя солов авторски албум...

Един от най-добрите рок вокалисти за мен...

Абе, къде е Живко?

преди 12 часа, darkterminal написа:

Ллламммм!

Ан тей,Ламни че ще проспим младините:biggrin:

Едни нови лодчици от мен за лятно настроение че няма слизане от пързалката тоя месец

Screenshot_2026-01-25-22-38-14-470_com.google.android_apps.photos_copy_610x649_1.jpg.59070ff5700905f47d740fa296ebac48.jpg

И нещо старо неостаряващо

Превъртях концерта два пъти 

преди 13 часа, darkterminal написа:

Ллламммм!

От ламята сал ено "Ллламммм!" останало. Триглава, тридупа, тригърда... не, тва тригърдото беше... Ексцентрика Галумбиц... или Мери, от "Зов за завръщане"...

spacer.png

Абе, защо (са се замислих) във фантастиката почти 'сички... ъъ, дами със специфична професия "робуват" на тоа догмат тригърдието... свето или не...

Докат се натутам, и Уишито наминало. За моя радост.

Хайде за двамата малко Устюгов...

Върху кадри от "Ментовские войны"

едит: и за мен - любимата ми негова...

За коренното население и имигрантите в тая тема (последното убежище), преди и последните метляркащи се тъдява екземпляри и от едните и другите да са се ситуирали окончателно като емигранти ("невъзвращенци") за нея...

Бъдете здрави!

на 25.01.2026 г. в 12:58, Уиш... написа:

Ан тей,Ламни че ще проспим младините:biggrin:

Едни нови лодчици от мен за лятно настроение че няма слизане от пързалката тоя месец

Screenshot_2026-01-25-22-38-14-470_com.google.android_apps.photos_copy_610x649_1.jpg.59070ff5700905f47d740fa296ebac48.jpg

...

Ма ногу ги обичаш лотките ти... Млого ги обичаш... Ама май по-обичаш да рисуваш с водни боички... Бес начение лотки ли са кфо са...

на 26.01.2026 г. в 0:17, lebel написа:

От ламята сал ено "Ллламммм!" останало. Триглава, тридупа, тригърда... не, тва тригърдото беше... Ексцентрика Галумбиц... или Мери, от "Зов за завръщане"...

spacer.png

Абе, защо (са се замислих) във фантастиката почти 'сички... ъъ, дами със специфична професия "робуват" на тоа догмат тригърдието... свето или не...

анатомията съм много зле. подходих към пищовите ,абяаче в учебника нищо не пише за сиси. То вярно че повече внимание е обърнато на Ламер ама и ас съм си заспа:shy11:

за тоя пищоф ще ям какаляшката ама ай ,сърце самурайско не трай:wub:

• Spoiler
    • Капъцина (още позната като Кофалница)
      • Комбали (оше познати ни кат Зъркели)
      • Клепари
        • Косми
      • Дурник
      • Хлебало
    • Туловище
      • Гръд
        • Косми
      • Тумбак (оше познат ни като Мешина)
        • Косми
      • Гъс
        • Гъзере
        • Отвърствие (още познат като Нецензурен Канал)
        • Косми
    • Кунки
      • Путмишниси
        • Косми
      • Мишниси
      • Предмишниси
      • Хватала
        • Пипала (оше познати ни кат Пръзди)
    • Крандзела (оше познати ни като Нодзе)
      • Кълки
      • Джопани
      • Лапи (оше познати като Копита или Лопатари)
    •  

пп като стигна до кунките винаги се умилявам нинам що

пп2 мерсаж да музикалните., тия дни се огъвах на грипа и не ми беше до нищо, но днес съм вече шен

преди 22 часа, darkterminal написа:

Ма ногу ги обичаш лотките ти... Млого ги обичаш... Ама май по-обичаш да рисуваш с водни боички... Бес начение лотки ли са кфо са...

с думите ти записано вярно.  направила съм си едни спизъци с боички от разни сайтове и само трупам ли трупам в кошниците сакън да  не изпусна нещо :D

с лодките можеш да си джиткаш из морета и рекички, как да е ги обичам,?  и кактуси  обичам де, на тях пък хем им е прав косъма, хем са рошави

предната година ми беше особено натопорчена  с нулев шанс за  докопване до четки, обаче сегаа, сега съм като отвързано куче. за два месеца  40-50 Оле? открих и малкия формат ..двойно Оле!

k2.jpg.cdb5b2e1967f536d544217203ae51fe9.jpg

Бря да му са не види, в събота решихме да са разходим из Врачански Балкан...

Беше интересен ден, а още по-интересен стана когато се прибрахме...

Тогава разбрахме, че на само няколко километра от там са открили мъртвите в кемпера под Околчица...

И като си помисля, че за малко и ние не отидохме към Околчица...

image.jpeg.20ae12ee456f4b288c2d072ae9f0aac1.jpeg

image.jpeg.223700c440417aa0a0dce301f161a4c0.jpeg

image.jpeg.d1b3d684f536d5ecba1994a9b1ba68d3.jpeg

на 9.02.2026 г. в 22:23, lebel написа:

Само теб не са те разпитвали още.

Кой знае... ако разширят периметъра и решат да разпитат всеки посещавал района...

Там де бехме е горе долу между Околчица и Петрохан...

Но... разходката си заслужаваше...

Както бе казал "българския  Йън (Ян) Флеминг" - Няма нищо по-хубаво от лошото време...

image.jpeg.981fb6dfb94d4e6363fe15f15a8efcbe.jpeg

image.jpeg.c1bcde0c0932198a01a184e430886b48.jpeg

Малко интерпретации на тема Трифон Зарезан...

image.png.673fe0ba30962ef359569816fb15bfa6.png

image.thumb.png.b5296fde32e69ae21e6439271eb8f409.png

Весело изпиване на празника :) 

Тук не мога да не сетя за лозунга дето се мъдреше на дъската на аудиторията на 3ти блок на Техническия Университет. Цитирам:

Цитат

Да живее свети Трифон!

Свети Валентин е вносен боклук!

Оле!

Четеш и веднага си изясняваш приоритетите на поета...

Оле!

В момента в който го прочетох преди има - няма тридесетина години, изведнъж ми се прииска да съм го написал и измислил ас... Ама се сетих, че не съм толкова умен... Разочаровах се от себе си и веднага ми се прииска да го забравя... Но! Ей га вна... Годините си минават, а секи прът като стране дуна за един двамата световници и въпросната сентеция ултима изплува... С отцкок исплува! ,Като аварийния буй на атомна пуводница изпрува... И колкото и да се опитва да го истрия тоя спонен, се не успявам... А сън пробвал ви казван, със секакви гумички сън прогвал... Довечера ше го залея тематично с вотка, да видим тогава, кой къде и как ше плува... А сега ше дрембна за малко, се пуйзмурих... Не бях писал от друго време...

Оле!

П.П. Имам коментар пу повот анатомята на Ламер, като уникален член и главна съставна част на тридупятя ланя... Ма нимоа... Нуу ми се спънка...

П.П.П. Едно сънено Наздраве и от мен!

П.П.П.П. ОЛЕ! и Ллламммм!

Хохохоо Луда завизт гриз гризееЛамер по дънцетоо. :biggrin:

Лека ти Ламска .  ,утре ще фотна на всеослушание какви   СветитрифоновоВалентиндки музи ме посетиха . Като за тригъза ламя цели три на брой😂

Пп.пиши мо, коментирвай.. някой кокалчи ли пропущах:biggrin:

Пп2 решавам днес да хвърля едно око на новините и попадам хоц- троц познавай къде... В зоологическа градина в момента когато черпят сурикатите с банани и бонбони във форумата на сърчица :lol6: начи ,няма ти казвам как се почувствах

Сърчицата...

14.02. Кръчмата "Сам дойдох". Всички маси са окупирани от развеселени компании, празнуващи Трифон Зарезан. На една от тях, младеж поръчва със замах още две кани вино. Приятелката му го дръпва за ръкава и проточва глезено:
- Пешенцеее, ама нали знаеш, че днес има и друг празнииик...
- Ей, верно бе - плясва се по челото Пешенцето и допълва поръчката:
- И порция сърчица!!

Добро утро!

Иначе, скролвайки и кликайки (тези красиви български думи) по разделите мернах нещо от 24-та година - тема за ... "нищо"-то преди никнейма. И както обикновено се завъртяха в главата ми (и смесиха с бръмбарите) разни асоциации, свързани със смътни спомени за игри на думи (афоризми, вицове...), съдържащи "нищо", "някой", никой", една от които придоби/си върна облик/а  от ... от нищото. Облик, "ушит" от една девойка, през 19-ти век. Другите засега си траят...

spacer.png

Желая ви спокойна неделя и бъдете здрави!
lebel  (2026)

Сетих се, че отдавна не съм "виждал" Profruit, потърсих и видях, че си е изтрил профила. Жалко. Харесвах стила му... изказа му. Обичах да "го" чета. За разлика от много, които упорито не се трият. Не ми се вярва да се завърне "под вънкашност чужда и под име ново", но... кой знае. Надявам се да е жив и здрав! Другото... както си го чувства.

За тези, които заварих тук при регистрацията си, за тези които вече не пишат и за тези които пишат, но по-рядко отколкото ми се иска... за тези които пишат по-често отколкото ми се иска вече писах по-горе ( :полушега: )... и изобщо - за всички, които с удоволствие чета...

... без под(над, пред или зад)текст, симпатично омастилени междуредия и прочее. Просто една красива песен, любима (една от многото) балада.

Бъдете здрави, щастливи и късметливи!

едит: и да потретя - здрави... Швейк твърди, че е на късмет (а той също ми е любимец)... но все пак се надявам, че късметът не се отключва с изхвърляне... отнякъде... стълби, форум, сайт, заведение...

преди 41 минути, lebel написа:

Profruit

От лошите евреи, също като Валкирия и Капитана.

Комунисти

Ся както съм си изкълчил глезена, малоумния комунист АОНСУ може и да ме бие.

на 15.02.2026 г. в 2:49, darkterminal написа:

Малко интерпретации на тема Трифон Зарезан...

Сега имам друго мнение за мускулната треска. 

Докато боли почиваш. Като ти мине продължаваш с тренировките.

Ако спре да те хваща увеличаваш нещо, разстоянието, скоростта или времето.

Увеличаваш, докато пак те хване и гоу ту бегин

на 25.01.2026 г. в 22:58, Уиш... написа:

Превъртях концерта два пъти 

Мерси, че ми ги припомни...

Днес аз пък си превъртам тоз концерт...

А докато си го слушам....

image.jpeg.6860eda8b85f3c9d70b3a5af03909b61.jpeg

image.jpeg.69335b7a4b9f0d3c515b6613b44c7852.jpeg

на 22.02.2026 г. в 11:03, lebel написа:

Сетих се, че отдавна не съм "виждал" Profruit, потърсих и видях, че си е изтрил профила. Жалко. Харесвах стила му... изказа му. Обичах да "го" чета. За разлика от много, които упорито не се трият. Не ми се вярва да се завърне "под вънкашност чужда и под име ново", но... кой знае. Надявам се да е жив и здрав! Другото... както си го чувства.

колоритен .. не сме общували , но  го харесвах като изказ. Дано е добре..

пп мерсим за пожеланията ))

на 22.02.2026 г. в 14:22, andiay написа:

музикалната краста много я уважавам..

на 22.02.2026 г. в 14:22, andiay написа:

Днес аз пък си превъртам тоз концерт...

А докато си го слушам....

image.jpeg.6860eda8b85f3c9d70b3a5af03909b61.jpeg

image.jpeg.69335b7a4b9f0d3c515b6613b44c7852.jpeg

много хубави кончета, много.. напоследък  следя работния процес на една рускиня, страхотни коне излизат ..

а аз като не се научих да си лягам с кокошките , за домашно кокошки рисувам 

981403081_.jpg.349ff0e650133d7b8c6743c9249acdf9.jpg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.