Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента-в очакване на лятото през 2026 година. ☀️

Featured Replies

преди 2 минути, M.Николов написа:

Водни боички?

най- лесните и най- трудните

• Отговори 48,9k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• що са бийш мооо   иш как во ви нося

• Малко нощни снимчици...                   Никога, не съм подозирал, че октоподите така луминсценцират

• Сезанесто ми е от няколко дни насам Гората, 1894

Публикувани изображения

току-що, M.Николов написа:

:cheers: Изпитваш се.

и това да, и тръпката да  ми треперят гащите и тоя път ще я бъде ли. малко като канадска борба ни се получава. :D

преди 21 минути, M.Николов написа:

Получава се.:topsecret2:

е да, не може само пот и сълзи.. 

скивий какъв либовен триъгълник.   :Dти мож ли позна коя е тайната изгора?:wub:

1.thumb.jpg.75f672b2e8ba8f242f6b4f0c8b7810e1.jpg

Ако приемем, че петела открито гледа към явната изгора, то тайната би трябвало да бъде черната(ако не е черно, то тази с по-тъмна окраска).😄

П.С. Чакай че сега се загледах по-внимателно....да не би да са два петела и аз тотално да съм се объркал?😄

не е лесно да си петел без слънчеви очила.😎

преди 16 минути, M.Николов написа:

П.С. Чакай че сега се загледах по-внимателно....да не би да са два петела и аз тотално да съм се объркал?😄

:wub: кот доди в караманелата, музата не пита 

преди 33 минути, M.Николов написа:

Значи тая седмица сме на кокошки.

Да не би защото яйцата станаха златни.😄

Така се оказа. Нямам логично обяснение, но то не ми и трябва...,да видим следващия път накъде ще ме избие ..

преди 11 часа, Уиш... написа:

е да, не може само пот и сълзи.. 

скивий какъв либовен триъгълник.   :Dти мож ли позна коя е тайната изгора?:wub:

1.thumb.jpg.75f672b2e8ba8f242f6b4f0c8b7810e1.jpg

Човек наистина се учи докато е жив. Знаех какво е руска тройка,  после (като попораснах) и шведска... а са (като поостарях) - и българска...

на 24.02.2026 г. в 1:46, Уиш... написа:

много хубави кончета, много.. напоследък  следя работния процес на една рускиня, страхотни коне излизат ..

Кончетата са ми любими обекти...

А най-любимата ми моя фотка (Ч/Б) на кончета е...

1614374154_dsc_8705c8.jpg

А на кокошки заедно с кошки имам само една...

image.jpeg.9c869b7f96ab4dbd9227d5ba702da6cd.jpeg

Ма май и тя ме кефи повече Ч/Б...

image.jpeg.91663f717941f2c720d3ad6406f8bcff.jpeg

За да отпразнувам настъпването на метереологичната пролет и да почета Баба Марта, реших да се поразтъпча до...

1772734539_dsc_0051a.jpg

Тревата иска да расте
по свои вътрешни причини.
По песъчинките чете,
че скоро зимата ще мине,

и ето я, подава нос
и въздуха студен опитва,
и с тънък крак, зелен и бос,
изгнилите листа разритва.

и си расте, и си мълчи,
и под зелен мустак се смее,
и отдалече си личи,
че е заета да живее.

Мария Донева

Добър ден.

Много празници и поводи за честитене минаха, но ще приема, че сте си ги изживяли добре и весело, че сте здрави и ... всичко е наред. Ако не е ще се нареди някога.

КокоСците на Уишчето са сладички ...не знам, как ще посмея сега да хапвам нещо кудкудякащо :( може и фитки да пробва (въпреки, че те са грозноватички- ама тя като ги одухотворява така, може и да са готини модели)
Сеньор Плавников, нещо ... не съм разглеждала назад, но не е пускал подводни красоти с риПки и коралчетаи т.н. чакаам

Ще ви поздравя с едни песнички, които открих покрай един сериал, и ми действат много балансиращо и успокояващо, и е крайно време да науча един италиански ;)

Колумбе,
ти еб*м и ...
откритието!

А наздраве :beer11: шуменско и миди, от Каварна .. в тенджерата с мидите едно кенче бира, лъжица горчица, лъжица сметана, много девисил /лющян/ и..на котлона, като заврат, не повече от 5 минути да се отворят ..убиец са! 

Едно... ъъ, описание, доставило ми удоволствие... 

Цитат

Пиер Данел, директорът на института „Дрейкър“, не беше в настроение. Това съвсем не бе нещо необичайно, тъй като човек като него, дори и при най-добро желание, не можеше да се нарече лъчезарен. Всъщност, думата мизантроп би била много по-близо до целта. Според студентите, той си беше просто кучи син.

Надявам се да стори същото и за вас.

Добро утро... или каквото е там по вашите местообитания... да не казвам хабитати, че може да прозвуча като кучи син...

... което пък ме сети за нещо, което бил казал/написал Стайнбек ("бил", щото не съм бил там) и което вероятно сте чували/чели... Все пак...

„Бях почти забравил нещо, което моят стар баща ми каза, преди да умре. Каза ми, че обидата зависи от интелигентността и чувството за сигурност. Каза, че изразът „Кучи син” може да обиди само човек, който не е съвсем сигурен в майка си…“

Понякога се сещам за него и като се замисля... мен изразът "кучи син" би ме разсмял... доколкото съм запазил способността си да се смея. Колкото до първата част от посланието на баща му (мир на праха им и на двамата)... там е по-сложно и... бе най-добре да ви разкажа, тоест да копна тук нещо, което вече съм разказвал...

Често се сещам (с усмивка) за Наско Сираков и времето, когато игра в Славия, и стана шампион с нея. Помня как го интервюираше неква девойка... ще възстановя по памет...

- Честито г-н Сираков!
- Благодаря!
- След толкова години в Левски, помогнахте на Славия да стане шампион...
- Не е проблем за мен, аз съм професионалист!
- А бихте ли играл в ЦСКА?
- Е, чак такъв професионалист не съм.

Струва ми се, че тълкуването на горното би било обида за интелигентността на четящия го... Тоест, ко трее се изразим по-интелигентно - нанай обяснения.

И изобщо, ако харесвате трилъри и не ви е попадала поредицата на Виктор О’Райли за Хуго Фицдуайн, препоръчвам ви я...

https://chitanka.info/serie/hugo-ficduajn

едит: на мен ми беше попадала, ма пак ше си я превъртя.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.