Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пренаписването на историята

Featured Replies

преди 3 минути, Myanmar написа:

Стотната ѝ тема колко долни са немците и колко велики са евреите, защото тя е преродено еврейче.

Абе света друго твърди... Друго да питам аз: защо АБПФК Кити-Анне не плаче срещу "банковите държави" в Европа които много повече помагат на нацистите от САЩ?

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 101,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Чак пък оргазъм. Като чета какви ги пише Петко Славейков в стихотворението “Не сме народ” за сънародниците си.     Една заслуга трябва да се признае на Хитлер. Убил е Хитлер.  

• Michigan111
    Michigan111

Не знам как точно я прави на салата,  ама на тема история е невежа точно колкото анка. Опитва се да се прави на знаеща,  но от всеки и пост лъха комплексарщина. Ако забеляза,  тръгна от едно и скочи к

• Нека го напиша така. Мога да кажа много неща, но Исса е пророк в Исляма, а аз уважавам много Бадр, който пише тук и затова на тема Исус спирам до тук.

Публикувани изображения

преди 14 минути, petie1 написа:

Абе света друго твърди... Друго да питам аз: защо АБПФК Кити-Анне не плаче срещу "банковите държави" в Европа които много повече помагат на нацистите от САЩ?

Защото е мързелива и не иска да учи, и смята, че като прочете 5 книги по една тема и това ѝ стига да минава за умна в очите на хората, които не я познават. Но е прекарала твърде дълго време в калдата и вече знаем, че я мързи даже да научи собствения си език и е глуха и няма за света без мама и тате, които се грижат за нея, защото тя не иска сама.

Гръмки теми на конвейр, самосъжаление, хейт и ей го на, поредния ѝ ден с чалгарката Анелия мина и тя пак не намери време да се образова, да се хване за работа или да излезе от апартамента, с който се е сраснала.

преди 9 минути, Myanmar написа:

прочете 5 книги

Май книгите са нула, тя в една тема си призна че повечето й научено идва от телевизора и се изкара че разбирала от съдебна медицина, все едно аз да се хваля че разбирам от Линукс само със зяпане на "Натисни Ф1"

По-добре не обсъждайте авторката, че не помага. Давайте нещо "по темата" за вас и останалите.

Последно, Украйна, област или държава е? релевантна на България в Османската империя :) това честно е въпрос за изпит по Право!

току-що, petie1 написа:

Май книгите са нула, тя в една тема си призна че повечето й научено идва от телевизора и се изкара че разбирала от съдебна медицина, все едно аз да се хваля че разбирам от Линукс само със зяпане на "Натисни Ф1"

Такива с претенции, че са преродени Клеопатри и Ане Франкита, са таргет група на всякакви сайтове по "алтернативна история". Ако вярваш, че си умрял и после те е родила жена на 13000 км, ти трябва само приказка, в която ти си избрания и за по-лесно други са отрепки. Докато презираш невинни хора, които дърпат цивилизацията напред с прогрес и бачкаторство, може да си тънеш в лайн@та пред компютъра и да хейтиш на воля.

После що нямало време да запише вишу, да научи как да говори жестуно, като е глуха, да излезе навън с краката, които има, да научи бакалски сметки за да си купи сапун...

преди 1 минута, Maleficient написа:

Давайте нещо "по темата" за вас и останалите.

Последните ѝ 50 теми са една и съща: Хайде да мразим заедно немците, защото са ме убили, ама аз възкръснах за да ги плюя по форумите. Спрях се да изреждам срамните теми, които е зачеквала за т.нар. си личен живот.

преди 4 минути, Maleficient написа:

Последно, Украйна, област или държава е?

Според теб има някаква паралелна вселена, в която Украйна не е държава?

Някак ...сладко би било да се вземете :D по критерий: активно пускане на теми

Сега ми хрумна, не дразня умишлено

преди 6 минути, Myanmar написа:

Такива с претенции, че са преродени Клеопатри и Ане Франкита, са таргет група на всякакви сайтове по "алтернативна история". Ако вярваш, че си умрял и после те е родила жена на 13000 км, ти трябва само приказка, в която ти си избрания и за по-лесно други са отрепки. Докато презираш невинни хора, които дърпат цивилизацията напред с прогрес и бачкаторство, може да си тънеш в лайн@та пред компютъра и да хейтиш на воля.

После що нямало време да запише вишу, да научи как да говори жестуно, като е глуха, да излезе навън с краката, които има, да научи бакалски сметки за да си купи сапун...

Аз и други въпроси съм й задавал и до днес нямам отговор...

преди 2 минути, Maleficient написа:

Сега ми хрумна, не дразня умишлено

Ма само по една критерия ли? Много са малко моите са 20 поне

преди 3 минути, petie1 написа:

Аз и други въпроси съм й задавал и до днес нямам отговор...

Тя няма нужния интелектуален багаж за да може да води дискусия. Гледала е някакво филмче и сега бърза да сподели какво е научила "като двойно дестилирана истина", преди да го е забравила.

Ангелизмът на Дявола и той беше базиран на филмче - анимация за деца от преди 30-тина години. Видял, че Бог бил нарисуван като лъчи между клоните на дърветата и вече "ЗНАЕ" как стоят нещата до степен да ги проповядва.

преди 2 часа, Anne написа:

А защо трябва да говорим за онези, живеещи зад океана и интригите, които въртят?

Темата ми е за обикновените хора. За обикновените евреи. Те каква вина имат?

А конкретно Ротшилд, Рокфелер, Сорос и подобни не бих ги нарекла точно евреи. Много от вас не знаят, че в еврейската религия също има разклонения и секти. Тези ги подозирам, че са от онези, изповядващи Талмуда. Да ме прощават евреите, но без значение дали говорим за вавилонския или за другия талмуд,  това са едни отровни и откачени книги, точно толкова, колкото "Моята борба".

Кажи какво конкретно те притеснява в евреите. Стереотипите, с които нацистите представят евреите ли? Кажи, защото мога да ти кажа истината.

Аз още не разбирам как са се намърдали такива като Хрушчов в КПСС. Жалко, че не са го застреляли на фронта (доколкото знам, е служил през Втората световна).

Позволи ми да се отклоня от темата за момент и да ти кажа нещо, дори и с риск да те обидя : Ти си момиче, а на една дама не й отива да използва такъв груб език. Не зная какво провокира подобен тип думи от устата/клавиатурата на една млада жена, но е добре да преосмислиш някои неща, ако и да имаш сериозна причина да мишлиш и говориш по такъв начин.

А на въпроса ти вече отговорих, аз проблем нямам, света има проблем, а самия факт че хората по цял свят като цяло са на моето мнение говори достатъчно красноречиво че тази порода хора нещо не е наред.

преди 5 минути, Maleficient написа:

Аз ли съм активно пускащ теми?

Писал съм го неведнъж. Наслаждавам се на свободата да създавам теми. Някак като натриване на носа на тези, които триеха всичко стойностно, което пишех тук, докато селектираха само клоаката, която разби форума и остави в него да са активни само преродени евреи и платени тролове.

преди 10 минути, Myanmar написа:

...

Така поставен казуса, хъм! Фен съм на паралелните вселени, на теория...НО според мен, Иронията ми е очевидна, така че, локализирай портала, и нека видим!

преди 2 минути, Myanmar написа:

Тя няма нужния интелектуален багаж за да може да води дискусия. Гледала е някакво филмче и сега бърза да сподели какво е научила "като двойно дестилирана истина", преди да го е забравила.

Абе те тези филмчета не дават много реални знания но както и да е

преди 2 минути, Bubbles написа:

Не зная какво провокира подобен тип думи от устата/клавиатурата на една млада жена, но е добре да преосмислиш някои неща, ако и да имаш сериозна причина да мишлиш и говориш по такъв начин.

Немците са я убили! Включваш се неподготвен с нейната лична драма.

преди 18 минути, Myanmar написа:

Според Мичио Каку ние живеем в мултивселена тоест имаме неограничен брой вселени така че може и да има такава вселена която отговаря на зададените критерии

преди 9 минути, Maleficient написа:

Така поставен казуса, хъм! Фен съм на паралелните вселени, на теория...НО според мен, Иронията ми е очевидна, така че, локализирай портала, и нека видим!

Нещата са пределно прости. Като се съберат племена и си изберат един шеф, тогава става народ - общност с обща култура, език и управление. Трите неща се самогенерират едно друго. Като станат достатъчно многобройни, по-лесно им е да откраднат от комшиите, отколкото сами да произвеждат. и почва миграция - към по-плодородни земи, към сгодни женици и добитък.

Прабългарите и те не са местни за тези земи и даже този континент. С блага дума, гръцка музика и много кютек са се съюзили с траките, а земеделците славяни не са имали избор, защото са мирен народ. Този народ, обаче, не е абсолютен, в своята чистота. Той пак си се състои от племена (етноси), част от тези племена са в съюз с други общности (народи) и където е далаверата, натам са се клатушкали народите.

И като се фукаме, че сме спасили Европа от ислямизация, пропускаме, че сме били платени наемници на турците и сме се били за тях.

И като се фукаме с овнешката битка на Волжка България, пропускаме и да споменем, че тея българи съвсем сами са си сменили религията на ислям, за да не ги закача Ордата, ама са им теглили ножа и след голямото геройство са били изклани до крак.

И така, някога разпределението на ресурсите е ставало с меч, а сега с договори, защото излиза по-евтино. България е класически пример за продадени интереси. Благодарение на България много пенсионери, родилки и деца са щастливи и материално осигурени. Само дето не са българи тези щастливи хора.

преди 1 минута, petie1 написа:

Според Мичио Каку ние живеем в мултивселена

Препоръчвам ти сериала Rick.and.Morty

току-що, Myanmar написа:

Немците са я убили! Включваш се неподготвен с нейната лична драма.

Ъ? :question:
Да не е била онова момиче дето го застреляли на тавана в една къща? Има филм по случая.

преди 1 минута, Bubbles написа:

Да не е била онова момиче дето го застреляли на тавана в една къща? Има филм по случая.

Резюмето е че АБПФК Кити-Анне твърди че има спомени на убито момиче през ВСВ което според нея е Анне Франк, тоест Лити-Анне е преродената Ане Франк... Та сега го играе активен борец против фашисма и капитализма а иначе за мен си е чиста фашистка

преди 21 минути, Bubbles написа:

но е добре да преосмислиш някои неща, ако и да имаш сериозна причина да мишлиш и говориш по такъв начин.

Ти пък сега я караш и да мисли чак ама не я питаш владее ли го това изкуство!

Сакън недей, че току виж ако си напрегне и малкото и оставащо сиво вещество ще вземе да я боли тиквата, пък не може да иде и на доктор, а мама и тати не искат да я заведат:hush:

преди 12 минути, Bubbles написа:

Същата! Ника ѝ е същия - Ане Франк.

преди 1 минута, grizly написа:

Ти пък сега я караш и да мисли ...

Богатия на сития не вярва. Та си живее живота на принцеса (написала си го е сама под никнейма), обгрижват я, прислугват ѝ, отмък-примък, нетец, чалга, самозадоволяване (тя сама си прави темите за мастурбация, не е като аз да съм проявявал интерес!!!), а вие ѝ пишете в темите, че да има на кого да се подиграва, че нищо не разбирате, щото видиш ли в един филм, пък в една статия, пък едни спомени за криене по таваните... вий к`во разбирате...

преди 20 минути, Myanmar написа:

Препоръчвам ти сериала Rick.and.Morty

Ще го видя

преди 3 минути, Bubbles написа:

Баси психо трилъра!

Та ти сега ли разбра за звездата на Калдата? Тя ми резервния клоун докато белгийската мида е по строежите :)

Представата за евреите на много хора е абсолютно неправилна и плод на една изфабрикувана книга,  написана с цел очерняне на руските евреи, книгата е написана от руснак и се казва "Протоколи на ционските мъдреци". Само дето книгата не е истинска, а пълен фалшификат. Това не е авторско произведение, а сбор от различни произведения и идеи, вмъкнати оттук - оттам от плагиатсващия автор.

Няма никакви срещи на еврейското гробище в Прага (що за място за срещи), няма никакви ритуали с жертвоприношения на деца. Не и от страна на евреите. На разните там сатанисти - може, те са си едни откачалки.

Жалко е, че целия свят се е вързал на тази "книга", довела до толкова трагични последици за Европа.

преди 28 минути, Bubbles написа:

Нещо здраво си объркал филма, препоръчвам ти да изгледаш този!

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Diary_of_Anne_Frank_(2009_miniseries)

Колкото до спомените, явно сте забравили, че и вие като малки  сте имали спомени от предишен живот.

преди 34 минути, Anne написа:

Представата за евреите на много хора е абсолютно неправилна и плод на една изфабрикувана книга,  написана с цел очерняне на руските евреи, книгата е написана от руснак и се казва "Протоколи на ционските мъдреци". Само дето книгата не е истинска, а пълен фалшификат. Това не е авторско произведение, а сбор от различни произведения и идеи, вмъкнати оттук - оттам от плагиатсващия автор.

Няма никакви срещи на еврейското гробище в Прага (що за място за срещи), няма никакви ритуали с жертвоприношения на деца. Не и от страна на евреите. На разните там сатанисти - може, те са си едни откачалки.

Жалко е, че целия свят се е вързал на тази "книга", довела до толкова трагични последици за Европа.

Пак си ги пляскала едни врели некипели... А това за спомените ти са поредните глупости, е нищо де таман да ни веселиш

преди 1 минута, petie1 написа:

Пак си ги пляскала едни врели некипели... А това за спомените ти са поредните глупости, е нищо де таман да ни веселиш

Какви врели - некипели? Историците за доказали, че "Протоколите" са една лъжа и нищо повече. Ти иториците ли оспорваш?

Що се отнася до "глупостите" - не е зле да забележиш какви прилики има между Ейбрахам Линкълн и Джон Кенеди, шотланската кралица Мери и принцеса Даяна.

На този свят случайности няма.

А вашият любим Адолф е станал антисемит вследствие на бълнуванията на майка му, че лекуващият я еврейски лекар я е разболял.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.