Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пренаписването на историята

Featured Replies

преди 55 минути, acnekt написа:

Ist mir egal.. was du hast oder du nicht hast. Нека да ти го преведе и това.

Ето ти хубавата Франция какво е направила на България

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Ньойски_договор

11 278 кв. км. територия е откъсната от България, 600 хиляди българи остават извън границите. Репарациите, които трябва да изплати страната ни на съюзниците възлизат на 2,25 милиарда златни франка.

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/100-godini-ot-niojskiia-dogovor-2199602

Не е само това. За едни българи военнопленници,  които отиват да работят по френските колонии в Африка след ПСВ май 99% от хората не знаят. И повечето не се и връщат,  а не са 1000 или 2000 човека. Ама и за това немците са виновни.  

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 101,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Чак пък оргазъм. Като чета какви ги пише Петко Славейков в стихотворението “Не сме народ” за сънародниците си.     Една заслуга трябва да се признае на Хитлер. Убил е Хитлер.  

• Michigan111
    Michigan111

Не знам как точно я прави на салата,  ама на тема история е невежа точно колкото анка. Опитва се да се прави на знаеща,  но от всеки и пост лъха комплексарщина. Ако забеляза,  тръгна от едно и скочи к

• Нека го напиша така. Мога да кажа много неща, но Исса е пророк в Исляма, а аз уважавам много Бадр, който пише тук и затова на тема Исус спирам до тук.

Публикувани изображения

току-що, petie1 написа:

О имало е и то по голям от германския, както ти казах чети и руски исторически книги... А ЩАЗИ не са следили антисемити. а такива като тебе дето са говорели перотив властите :)

Това сегашното не е власт, а диктатура! И аз като една истинска свободолюбива българка си изказва мнението и казвам истината право в очите и призовавам повече да не се търпи диктатурата и хората да спрат да се страхуват!

А алтернативната руска исторя, съчинена от американците и ЦРУ, не чета! Не вярвам на лъжи за руснаците!

Аз при социализма нямаше от какво да се страхувам. Баба ми ми казваше, че престъпниците - националните предатели, убийците, крадците, измамниците, че такива хора отиват в лагерите. Никога не съм ги съжалявала. Няма и да ги съжаля. Жалки, сбъркани монархисти и гнусни предатели на България!

преди 1 минута, Michigan111 написа:

Не е само това. За едни българи военнопленници,  които отиват да работят по френските колонии в Африка след ПСВ май 99% от хората не знаят. И повечето не се и връщат,  а не са 1000 или 2000 човека. Ама и за това немците са виновни.  

А кой запали войната, Франция ли?

преди 8 минути, Maleficient написа:

О, клети Ромео, и твоята съдба не е никак за завиждане! В този форум, ти може да си мислиш, че знаеш каква е жена ти, но е някак нормално и останалите потребители да си съставят много безпристрастно мнение за нея, от всичките ѝ коментари и "помия", които е изляла срещу кой ли не.

Колко може пък, кхъ, нека отбелязваме минутите за реклама, че суетата е един от смъртните грехове, освен лъжата.

Интересно, защо се повтаряш за тази прословута хранеща ръка, нима си нахранил някой/и с риби и хляб, утолил жажда, изцелил от слепота и ...малоумие. За последното, не ти си е получило с жена ти. Пробвай с с повечко кашерни храни и молитви.

Добре че Кибела е тази, която почитам!

Докладвам те за подигравки с еврейската религия и откровен антисемитизъм! Също и със християнската. Лично аз се чувствам засегната!

току-що, Anne написа:

Докладвам те за подигравки с еврейската религия и откровен антисемитизъм! Също и със християнсата. Лично аз се чувствам засегната!

Браво! Но няма как да го докажеш това, за това, аз те докладвам за Клевета!

преди 1 минута, Anne написа:

А кой запали войната, Франция ли?

Анке,  не е цаката кой запали войната, а кой даде разпалки и кибрит на тоз който пали войната.  

Войната не я пали нито Франция,  нито Германия, говоря за ПСВ, а България застава на страната на тези, които обещават повече.  Както сега нямаме политици, така сме нямали и тогава.  И за това изобщо не са ни виновни германците.  

Но пък същите германци имат основание да недоволстват от такива като теб, дето роднините ти в държавата им на гурбет,  пък ти цивриш по форумите колко лоши били. Ми оставете ги намира хората като са толкова лоши,  кво се тълпите при тях. Отивайте при франсетата. 

преди 5 минути, Anne написа:

Това сегашното не е власт, а диктатура! И аз като една истинска свободолюбива българка си изказва мнението и казвам истината право в очите и призовавам повече да не се търпи диктатурата и хората да спрат да се страхуват!

То ти ако беше българка наистина нямаше да искаш да ни навреш в гражданска война, пак ти казвам ако беше диктактура сега щеше да ядеш много бой

преди 9 минути, Michigan111 написа:

Шокиращо направо 😂

Шок и ужас, войната на докладите почна

преди 49 минути, miro20 написа:

И къде пише че е фейк? И какво се различава ?

С две думи не уважаваш собствените си принципи, кога категоризираш нещо като истина.

току-що, Maleficient написа:

Браво! Но няма как да го докажеш това, за това, аз те докладвам за Клевета!

Ти пък, анка да клевети... :D

преди 1 минута, Michigan111 написа:

Анке,  не е цаката кой запали войната, а кой даде разпалки и кибрит на тоз който пали войната.  

Войната не я пали нито Франция,  нито Германия, говоря за ПСВ, а България застава на страната на тези, които обещават повече.  Както сега нямаме политици, така сме нямали и тогава.  И за това изобщо не са ни виновни германците.  

Но пък същите германци имат основание да недоволстват от такива като теб, дето роднините ти в държавата им на гурбет,  пък ти цивриш по форумите колко лоши били. Ми оставете ги намира хората като са толкова лоши,  кво се тълпите при тях. Отивайте при франсетата. 

Допреди години смятах, че Австрия е виновна, но след като гледах един игрален документален филм за избухването на ПСВ, бях шокирана и вбесена, че някои неща не ги пише в учебниците по история. Като тази, че Австрия всъщност е била зависима от Германия и гнусния комплексиран кайзер е подкокоросал старият Франц Йосиф да обяви война на Сърбия.

Германия се оказа много по - гнусна и по - долна държава, отколкото съм си представяла!

Е, поражението във войната и страхът да не го застигне съдбата на руските му роднини, приземяват нащастия комплексиран койзер на Земята.

И от два от германските генерали съм отвратена!

Ото фон Бисмарк - жалък нещастник, обявил война на Франция под измислен предлог и накарал французите да плащат тежки репарации. С тия репарации е построена жп гарата на Мюнхен.

Хинденбург - авторът на лъжовната легенда за удара с нож в гърба!

Да горят в ада навеки и двамата.

Съжалявам, че французите не са отмъстителни. Трябваше френските ВВС да сринат Мюнхен по същия начин като Дрезден.

преди 1 час, acnekt написа:

11 278 кв. км. територия е откъсната от България, 600 хиляди българи остават извън границите. Репарациите, които трябва да изплати страната ни на съюзниците възлизат на 2,25 милиарда златни франка.

Дреме ѝ на фърчилото. Еня я е само да се саморазправя, заради една жертва от милионите, убити от всички страни участвали в последните войни. Останалите кучета ги яли. Че изнасилвали немските жени и момичета, за тях няма сълзи.

преди 2 минути, Michigan111 написа:

Както сега нямаме политици, така сме нямали и тогава.  И за това изобщо не са ни виновни германците.

ДобрЮтро! От как се е освободила България не е имала читав политик. Още тогава сме се юрнали на запад, домъкнали са и оня клоун Фердинанд който не е бил желан никъде по света защото е бил некадърен и в крайна сметка майка му го пробутала на нашите дупедавци които по него време били тръгнали да търсят ЦАР със синя кръв.
Резултат : След ПСВ България сваля гащи пред запада и след края на войната прави като вятъра, през ВСВ се хващаме с Хитлер и пак накрая правим като вятъра. Ся пак търчим на запад а там никой не ни ще.

Да се върнем на темата - Анке не знам що ама си мисля че никога не си имала вземане даване с евреин, а ако някой ден имаш(Да не дава Господ) ще получиш отговор на въпроса "ЩО Аджеба никой не ги обича".

на 24.07.2020 г. в 22:29, valkiria1 написа:

Аз пък не разбрах ти си форумния адвокат на  този дето яде хляба на евреите 17 години ,или си много светната коя е баба ми  и на кой какво дължи.  Помня как се изгаври с паметта на баща ми, та смятам ако продължаваш да кръжиш там където не ти е работата да обърна внимание и на другата ти буза. Вземи си намери мъж, да не психясваш посред нощите ,вземи си гледай детето, да   не седи при баща му и  любовницата му да му бъде майка, докато ти се правиш на примадона ,плети, направи ремонт на кочината в която живееш.  Имаш толкова много неща да свършиш. Не е здравословно да си навираш гагата където никой не те е канил.

Първо, НЕ ме заплашвай!! Сериозна съм.

Не знаеш кога мога да те намеря и да ти сритам дебелия гнусен еврейски глутеус!

Второ, не си спряла да се подиграваш и правиш на велика, без да знаеш, как съм успяла да отгледам детето си почти сама! За това НЕ го намесвай него или баща му, защото виж първото!

Трето, не спираш да го повтаряш това за паметта на баща ти, а аз дори нямам спомен и не е ясно, дали не е плод на болното ти много интелигентно въображение. Ама някой го бил изтрил. Дай поне трима свидетели, без Ромео, и тогава го ползвай, за да манипулираш. Очевидно други аргументи нямаш срещу мен, защото аз за разлика от теб, не преекспонирам информация, която е споделена тук, пък била и срещу мой недоброжелател.

И, накрая, винаги си чети Първото като решиш да ми отговаряш, защото вярвай ми, способна съм, ама после всичките евреи на света няма ти помогнат да си събереш зъбите!

Казах!

Редактирано от Maleficient (преглед на промените)

преди 35 минути, Anne написа:

Аз ти говоря, че от освобождението насам наши политици  все ни теглят към мръсните германци, към този гнусен антисемитски народ!

Политиците ни са русофоби и русофили. Изобщо не им дреме за немците, както на теб ти се иска. А "Освобождението" се пише с главна буква.

преди 36 минути, acnekt написа:

Бомбардировки на България през Втората световна война, от кого са? Кой подържа турската армия по време на руско турската война? Която се води освободителна за България? 
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Бомбардировки_на_България_през_Втората_световна_война

Не са немците.

Тя няма и обща култура. Мрази цял народ заради една история на едно момиченце.

току-що, Bubbles написа:

ДобрЮтро! От как се е освободила България не е имала читав политик. Още тогава сме се юрнали на запад, домъкнали са и оня клоун Фердинанд който не е бил желан никъде по света защото е бил некадърен и в крайна сметка майка му го пробутала на нашите дупедавци които по него време били тръгнали да търсят ЦАР със синя кръв.
Резултат : След ПСВ България сваля гащи пред запада и след края на войната прави като вятъра, през ВСВ се хващаме с Хитлер и пак накрая правим като вятъра. Ся пак търчим на запад а там никой не ни ще.

Всъщност,  имали сме читави политици, може би грешно се изразих,  но не са имали думата те.  Фердинанд е ясен,  но след Балканската война е имало хора, които са предупреждавали да не започваме междусъюзническата, защото ще се окажем,  но не са били чути.  А от там тръгваме все на поправки и на грешни решения в търсене на националния идеал.  А до този момент сме се развивали нереално бързо.  

преди 33 минути, Anne написа:

В Русия не е имало антесимитизъм, за докторския процес не знам достатъчно, не съм се и интересувала.

А, то само това да не знаеше... Имаш толкова малко познания в областта, че нямаш право дори да се изказваш по темата. След всяко твое изречение трябва да пишеш това "не знам достатъчно, не съм се и интересувала."

Важното е, че покрай "преродих се като убита еврейка" пак завлече хората да те образоват, а на теб ти трябват само за да се надъхаш и да им кажеш, че нищо не разбират и че германците трябва да измрат до крак. И сега ще спиш сладко-сладко, за да събереш сили за нови теми, с различно заглавие, но еднакво съдържание на хейт.

преди 7 минути, Bubbles написа:

- Анке не знам що ама си мисля че никога не си имала вземане даване с евреин, а ако някой ден имаш(Да не дава Господ) ще получиш отговор на въпроса "ЩО Аджеба никой не ги обича".

Тогаава пък да не вземе да стане пък върла нацистка, че сега се маскирала като АБПФК иначе си е нацистка

току-що, Myanmar написа:

След всяко твое изречение трябва да пишеш това "не знам достатъчно, не съм се и интересувала."

Това беше добро,  някой модератор да и го сложи като задължителен автоматичен подпис :D

преди 12 минути, Anne написа:

Допреди години смятах, че Австрия е виновна, но след като гледах един игрален документален филм за избухването на ПСВ, бях шокирана и вбесена, че някои неща не ги пише в учебниците по история. Като тази, че Австрия всъщност е била зависима от Германия и гнусния комплексиран кайзер е подкокоросал старият Франц Йосиф да обяви война на Сърбия.

И от два от германските генерали съм отвратена!

Ото фон Бисмарк - жалък нещастник, обявил война на Франция под измислен предлог и накарал французите да плащат тежки репарации. С тия репарации е построена жп гарата на Мюнхен.

Хинденбург - авторът на лъжовната легенда за удара с нож в гърба!

Да горят в ада навеки и двамата.

Съжалявам, че французите не са отмъстителни. Трябваше френските ВВС да сринат Мюнхен по същия начин като Дрезден.

https://m.dw.com/bg/какво-е-направил-бисмарк-за-българия/a-18384423

След разгрома на султана, в най-критичните моменти на Берлинския конгрес, Бисмарк отново се намесва и благодарение на неговата подкрепа Варна и Софийска област са присъединени към Княжество България, уредена е процедурата по избор на български княз и е уточнено времетраенето на руската окупация на страната, посочва Константин Косев.

преди 2 минути, Myanmar написа:

А, то само това да не знаеше... Имаш толкова малко познания в областта, че нямаш право дори да се изказваш по темата. След всяко твое изречение трябва да пишеш това "не знам достатъчно, не съм се и интересувала."

Важното е, че покрай "преродих се като убита еврейка" пак завлече хората да те образоват, а на теб ти трябват само за да се надъхаш и да им кажеш, че нищо не разбират и че германците трябва да измрат до крак. И сега ще спиш сладко-сладко, за да събереш сили за нови теми, с различно заглавие, но еднакво съдържание на хейт.

Ха сега де аз дето не се интересувам знам повече от "спеца" АБПФК Кити-Анне

преди 29 минути, Anne написа:

казвам истината право в очите

Никаква истина не казваш. Непрекъснато те поправяме и опровергаваме. Всяка тема едно и също. Ти изцепиш нещо, образоват те. Утре отвориш нова тема. Настоящата тема е същата - колко лъжи и заблуди ти опровергаха? А ти да се засрами, да стана по-умерена? Не. Ти твърдиш, изискваш, заповядваш.

преди 16 минути, Anne написа:

Допреди години смятах... , но след като гледах един игрален документален филм...

Такова ти е образованието. Чалга култура, фейсбук "знания". Даже не се усещаш колко е жалка тази картинка.

преди 5 минути, acnekt написа:

https://m.dw.com/bg/какво-е-направил-бисмарк-за-българия/a-18384423

След разгрома на султана, в най-критичните моменти на Берлинския конгрес, Бисмарк отново се намесва и благодарение на неговата подкрепа Варна и Софийска област са присъединени към Княжество България, уредена е процедурата по избор на български княз и е уточнено времетраенето на руската окупация на страната, посочва Константин Косев.

То има и още за ролята на Бисмарх за нас българите ама е доста за писане, за ужас на АБПФК Кити-Анне само той ни подкрепя на Берлинския конгрес

току-що, acnekt написа:

Бисмарк отново се намесва и благодарение на неговата подкрепа Варна и Софийска област са присъединени към Княжество България

Варна си е била в Княжеството, но Софийска област действително е щяла да бъде извън, ако не беше Бисмарк.  

преди 13 минути, Michigan111 написа:

след Балканската война е имало хора, които са предупреждавали да не започваме междусъюзническата...

Това е историческо моделиране. А и Междусъюзническата не я започват българите. Съюзът срещу държавата с апетитна земя вече е бил факт. Провокацията е стартирала неизбежното.

преди 9 минути, Myanmar написа:

Дреме ѝ на фърчилото. Еня я е само да се саморазправя, заради една жертва от милионите, убити от всички страни участвали в последните войни. Останалите кучета ги яли. Че изнасилвали немските жени и момичета, за тях няма сълзи.

Няма сълзи за жени и момичета, подкрепяли една кървава  война със викове "Хайл Хитлер", няма сълзи за момичета и жени, които, само защото са имали "арийски сертификат", са се мислели за много повече от всички други народи по света. Няма да пролея сълзи за дъщерите на гестаповците, войниците, генералите, на надзирателите в концлагери.

Няма да седна да рева за извратените зверове от женски пол в "Берген - Белзен",  изгаврили се сексуално с много еврейски момичета и жени по най - низък и долен начин! Такива психопатки като Ирма Грезе,  Херта Боте, Елизабет Волкенрат, Йохана Борман, Анелизе Колман......................... за такива ли да рева? Знаеш ли какво са извършили?  Не, нали? Или го смяташ за нормално? Ще ти кажа какво са направили - те не бяха само надзирателки, а сбъркани болни същества, които изнасилваха подред мъже и жени затворници! А Анелизе Колман си беше сбъркана сексуално!

И това е нищо за теб? Точно това все още премълчават властите в Германия - гнусните неща, извършени в "Берген Белзен" с благословията на коменданта Йозеф Крамер!

Да, виновниците са осъдени, само дето не всички.

Всички са били за доживотни присъди!

Ама не, Херта Боте се измъква. И към края на живота си дава цинично интервю. Не била виновна, жертва била, изпълнявала зародени......... ама друг път!

Ей това е, което ме вбесява! Защо не попитат журналистите от какво са загинали във в лагера, защото не всички починали са починали от глад и болести. Защо не попитат за мизерията, не само умишлено причинена, но и за това как, германските войници са си идвали на "работа", пияни, навсякъде е имало бутилки от алкохол и угарки от цигари? Колко хора са били обесени? Колко изтезавани на стрападото или на другите уреди?

Тези ли неща наричаш човечни, за тези зверове ли трябва да роним сълзи?

Защо не погледнете психопортретите на Йозеф Крамер и Ирма Грезе?Това ли наричате хора?

Арийките са си заслужили съдбата!

преди 24 минути, Bubbles написа:

Да се върнем на темата - Анке не знам що ама си мисля че никога не си имала вземане даване с евреин, а ако някой ден имаш(Да не дава Господ) ще получиш отговор на въпроса "ЩО Аджеба никой не ги обича".

Евреите обаче не са строили концентрационни лагери и не са преследвали християните, нито имат антисемитска "литература" като тях. Те нямат личности като Мартин Лутер, Адолф Питлер, Йозеф Менгеле, Алберт Шпеер. Схващаш ли разликата?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.