Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пренаписването на историята

Featured Replies

преди 5 минути, Anne написа:

Е, по музика минахме без Вагнер,  то чудо голямо, някакъв си Вагнер...............

Или ти отричаш теориите на Чарлс Дарвин?

Ти с тоя Вагнер вече се оля... Сто пъти ти казаха че не е бил забранен, то и Джон Скалзи не се учи и по твоята логика е забранен ли?

Че защо да отричам Дарвин?

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 101,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Чак пък оргазъм. Като чета какви ги пише Петко Славейков в стихотворението “Не сме народ” за сънародниците си.     Една заслуга трябва да се признае на Хитлер. Убил е Хитлер.  

• Michigan111
    Michigan111

Не знам как точно я прави на салата,  ама на тема история е невежа точно колкото анка. Опитва се да се прави на знаеща,  но от всеки и пост лъха комплексарщина. Ако забеляза,  тръгна от едно и скочи к

• Нека го напиша така. Мога да кажа много неща, но Исса е пророк в Исляма, а аз уважавам много Бадр, който пише тук и затова на тема Исус спирам до тук.

Публикувани изображения

преди 26 минути, Michigan111 написа:

9 страници пишем по глупостите на анка :D

Измивам си ръцете от тази щуротия. 

На аспекта му го казах много отдавна. Той подхранва нейната илюзия, че тя има важна мисия, която ѝ пречи да смята, да излиза сама от вкъщи, да се хване да се образова (само в нейния свят гледането на игрални филми води до образованост) или да работи. Тя има толкова много дефицити, че единствена утеха ѝ е кръстоносния поход срещу хора, които отдавна са платили за стореното.

преди 4 минути, Myanmar написа:

Какъв Дарвин? Свършиха ти репертоара за немците, та сега трябва да кажеш двете изречения, които знаеш за Дарвин ли?

Виж си темата. Всичко, което изписа се оказа лъжа. Вярваш в лъжи, твърдиш лъжи. Хитлер се оказа евреин.

Защо не коментираш фактите, а само се занимаваш с това как не ти е жал за изнасилваните немски момичета?

Какви лъжи?

И къде е доказателството, моля, че Адолф Хитлер е евреин?Или само защото  има неизвестен дядо, или пък защото имало съмнения за бабата...........

Тва са пълни глупости!

Евреинът е човек, принадлежащ към еврейската религия.

Адолф Хитлер е кръстен в католицизма, учел е в католическо училище.

Нацистите избягват правосъдието, благодарение на "християни" като Алоис Худал.

Еврейската принадлежност не е биология, съжалявам.

преди 7 минути, Anne написа:

Къде са ти доказателствата? Снимки, видео?

Стига с тея детски, дето гледаш. Видя се, че не могат да ти попълнят и пропуските от училище.

Най-неопровержимото доказателство - ДНК: https://www.dnes.bg/world/2010/08/24/dnk-test-pokaza-hitler-imal-i-afrikanski-koreni.97229,8

Чети и плачи.

преди 6 минути, petie1 написа:

Ти с тоя Вагнер вече се оля... Сто пъти ти казаха че не е бил забранен, то и Джон Скалзи не се учи и по твоята логика е забранен ли?

Че защо да отричам Дарвин?

Напротив, бил е забранен, както и Фридрих Нишще.

Вече, ако  вашите вкъщи са кютали забранени "творби" това говори много за вас самите.

Ти с тоя Вагнер вече се оля... Сто пъти ти казаха че не е бил забранен...

Ми тя освен, че знае малко е неспособна и да учи нови неща. Във всяка нейна тема се повтарят едни и същи глупости, в които само тя си вярва.

Казах ти много отдавна, тя не влиза тук за да учи, а само да хейти. Голям праз, че ти имаш доказателства, че тя е заблудена и глупава. Нея това не може да я спре, защото движещата ѝ сила не е ученолюбието, а злобата.

Злобата върти света. Дяволите са сред нас и сеят омраза.

loop laugh GIF

преди 4 минути, Anne написа:

Евреинът е човек, принадлежащ към еврейската религия.

Анке, толкова си неграмотна, че не знам как са те пуснали да минеш пети клас. Валкирия в тази тема ти обясни кой е евреин. Аз съм интелигентна форма на живот, и макар да не ме интересува, го запомних. Ти и това не можеш.

преди 13 минути, Anne написа:

Комунистите (социалистите по - точно) просто са забранили антисемитската литература. Но не са забранили Виктор Юго, Емил Зола, Ерих Мария Ремарк, Ерих Кестнер,  нито трудовете на Чарлс Дарвин.

Е, по музика минахме без Вагнер,  то чудо голямо, някакъв си Вагнер...............

Или ти отричаш теориите на Чарлс Дарвин?

Аз не говорех за България, а за Германия и германките.

Я пак?

Не всички митологии са еврейски, бе?

И шумерската ли е еврейска? Индианската? Индийската? Бушменската? Египетската? Гръцката? Римската?

Вие не се ли усещате какви глупости дрънкате?

Звучите като идиотите от този филм, ама съвсем точно:

Основи? Ти нормален ли си бе?

Да, руснаците не са правилитакива безчовечни опити, не са чак толкова откачени.

Съжалявам, медицинските опити  с хора не са медицина, а извращение.

Наскоро научих кой е Ханс Аспергергер. доповръща ми се. Точно на тоя нацист да кръстят синдрома................

Нацисткото наследство си е живо............

Повръща ми се!

Напълно нормален с айкю трицифрено число сега доволна ли си... ?Сега вземи един учебник по медицина и виж дали не е същото като това си постнала, както казах чети и руски исторически книги има доста  за медицинските опити в СССР, доста по шокираши са от немските

преди 6 минути, Myanmar написа:

На аспекта му го казах много отдавна. Той подхранва нейната илюзия, че тя има важна мисия, която ѝ пречи да смята, да излиза сама от вкъщи, да се хване да се образова (само в нейния свят гледането на игрални филми води до образованост) или да работи. Тя има толкова много дефицити, че единствена утеха ѝ е кръстоносния поход срещу хора, които отдавна са платили за стореното.

Кои са си платили?

Йозеф Менгеле, който си живее необезпокоявано до смъртта си в Южна Америка?

Мартин Борман, който също е там?

Валтер Рауф, който си живее свободно и умира свободно в Чили като богат  фабрикант?

Съмнението, че Клаус Барби е отговорен за смъртта на Че Гевара? актът, че е измъчвал  невинни хора в Боливия и Перу?

Райнхард Копс, който избягва правосъдието?

Ерих Прибке, отговорен за убийствта на 335 души в Италия, който си живее спокойно дълго време, че и преподава на деца в Аржентина?

Да коментираш синовете на Адолф Айхман и какви са ги свършили? Тормозът им над еврейската общност в Аржентина?

Алберт Шпеер, който го пускат на свобода?

Платил си е само Херберт Цукурс!

преди 10 минути, Myanmar написа:

Стига с тея детски, дето гледаш. Видя се, че не могат да ти попълнят и пропуските от училище.

Най-неопровержимото доказателство - ДНК: https://www.dnes.bg/world/2010/08/24/dnk-test-pokaza-hitler-imal-i-afrikanski-koreni.97229,8

Чети и плачи.

Извинявай, сериозната наука отдавна доказа, че частите от черепа, съхраняван в Москва, са женски.

преди 5 минути, Myanmar написа:

Ми тя освен, че знае малко е неспособна и да учи нови неща. Във всяка нейна тема се повтарят едни и същи глупости, в които само тя си вярва.

Казах ти много отдавна, тя не влиза тук за да учи, а само да хейти. Голям праз, че ти имаш доказателства, че тя е заблудена и глупава. Нея това не може да я спре, защото движещата ѝ сила не е ученолюбието, а злобата.

Злобата върти света. Дяволите са сред нас и сеят омраза.

Е аз също съм интелектна форма на живот и като такава съм способен да уча  за разлика от АБПФК Кити-Анне

преди 38 минути, Anne написа:

Социалистите. Защото не са десни и защото идеите им са справедливи.

Кои тия социалисти? Кака Кури ли? Не си ли спомняш че тя беше дясната ръка на Костов? Освен това БСП са по десни от всяка друга партия в момента.
Ако имаш предвид някоя друга партия моля уточни.

преди 7 минути, petie1 написа:

Напълно нормален с айкю трицифрено число сега доволна ли си... ?Сега вземи един учебник по медицина и виж дали не е същото като това си постнала, както казах чети и руски исторически книги има доста  за медицинските опити в СССР, доста по шокираши са от немските

На фалшифицирана американска фейк история не вярвам.

Руснаците не са разсекретявали такива "опити" и документи.

преди 2 минути, Bubbles написа:

Кои тия социалисти? Кака Кури ли? Не си ли спомняш че тя беше дясната ръка на Костов? Освен това БСП са по десни от всяка друга партия в момента.
Ако имаш предвид някоя друга партия моля уточни.

Подигравките с имената много говорят за умствения ви капацитет.

Не помня госпожа Нинова да е била до Костов.

току-що, Anne написа:

На фалшифицирана американска фейк история не вярвам.

Руснаците не са разсекретявали такива "опити" и документи.

Напротив, ама ти не четеш какво ти пиша

преди 4 минути, petie1 написа:

Е аз също съм интелектна форма на живот и като такава съм способен да уча  за разлика от АБПФК Кити-Анне

Не е много умно да се занимаваш с умствено изоставени.

преди 1 минута, Myanmar написа:

Май накрая ще получиш банан. Може доживотен.

преди 1 минута, Myanmar написа:

Е аз не се занимавам лично с АБПФК Кити-Анне а пиша в темите й дано науча нещо ново

преди 2 минути, Anne написа:

Подигравките с имената много говорят за умствения ви капацитет.

Не помня госпожа Нинова да е била до Костов.

Не са подигравки, жената така си се казва, аз не съм я кръщавал.

Цитат

При правителството на Иван Костов

Между 1997 и 2005 г. Нинова е изпълнителен директор на „Техноимпекс“ АД. Тя е назначена на тази длъжност при правителството на Иван Костов. Същевременно е назначена и на поста председател на съвета на директорите на „Техноимпортекспорт“. „Техноимпекс“ и „Техноимпортекспорт“ са външнотърговски дружества, предвидени за приватизиране, като впоследствие Нинова оглавява и приватизационния екип, отговарящ за първото дружество. На 28-годишна възраст Нинова участва с още 27 души в дружеството, приватизирало „Техноимпекс“. [3] Петър Жотев, министър на икономиката и енергетиката при Костов, твърди, че премиерът лично му е спуснал кандидатурата на Нинова.[4][5][6]

Източник : https://bg.wikipedia.org/wiki/Корнелия_Нинова#При_правителството_на_Иван_Костов

преди 9 минути, Anne написа:

Май накрая ще получиш банан. Може доживотен.

За 10 години си се научила само как да бъдеш трол, който отчаяно да се бори за внимание. Моето го изгуби.

преди 5 минути, Bubbles написа:

Не са подигравки, жената така си се казва, аз не съм я кръщавал.

Източник : https://bg.wikipedia.org/wiki/Корнелия_Нинова#При_правителството_на_Иван_Костов

Казва се Корнелия, вие и извращавате името в гнусен сексуален аспект.

И това какво доказва? Не е била в правителството, била е във фирми. 90 - те бяха мътни времена, много хора бяха наивни и участваха в какво ли не.

Жотев може да твърди каквото си иска.

Няма сигурно 1005 доказателство, че точно Костов е поискал лично госпожа Нинова. Тя е била тогава 28 - годишна, а той - мърморко на средна възраст, откъде да я познава?

А и тя винаги е била социалистка.

Къде е учил синът и, е без значение,свободна държава сме.

преди 1 минута, Anne написа:

Казва се Корнелия, вие и извращавате името в гнусен сексуален аспект.

И това какво доказва? Не е била в правителството, била е във фирми. 90 - те бяха мътни времена, много хора бяха наивни и участваха в какво ли не.

Жотев може да твърди каквото си иска.

Няма сигурно 1005 доказателство, че точно Костов е поискал лично госпожа Нинова. Тя е била тогава 28 - годишна, а той - мърморко на средна възраст, откъде да я познава?

А и тя винаги е била социалистка.

Къде е учил синът и, е без значение,свободна държава сме.

Само да не учи в Германия нали? Все пак си в свободна държава, със свободен печат и с премиер демократ.

Май удобно забравяте как скачахте за демонокрацията, как искахте приватизация.

Сега ревете срещу приватизацията.

Ама много сте интересни.

Абе прехвалените социалисти ги видях колко струват по време на тройната ламя

преди 10 минути, Myanmar написа:

За 10 години си се научила само как да бъдеш трол, който отчаяно да се бори за внимание. Моето го изгуби.

Май и аз ще вдигам вече ръце от нея баси доносничката, вече само ще се  й смея то приказваш й ама тя не увира

Та защо  трябвало да отричам Дарвин?

Абе прехвалените социалисти ги видях колко струват по време на тройната ламя

Пак беше по - добре, отколкото при мизерника Костов!

Пак беше по - добре, отколкото при мизерника Костов!

Същата мизерия си беше че тия даже се прочуха със скандал с социалното минестерство

преди 1 минута, petie1 написа:

Същата мизерия си беше че тия даже се прочуха със скандал с социалното минестерство

И какъв беше мега - сканадълт?

И какъв беше мега - сканадълт?

Е нали ти си историчката, нали аз все фейковете ти предлагам.. Така че ти отговори

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.