Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пренаписването на историята

Featured Replies

преди 13 минути, valkiria1 написа:

:lol6:охоооо пътувам , даже и снимки ти показвам  ..пък ти си взимаш балканската гайда и отиваш да надуваш търбуха на овцата на друго място.

Ама тоз жезъл истинския ли бе 🤣

А гайдата, може, си ни е традиция,  и не само наша впрочем. Разбирам че те тресат комплексите, ама малко се излагаш,  както винаги 🙃

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 101,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Чак пък оргазъм. Като чета какви ги пише Петко Славейков в стихотворението “Не сме народ” за сънародниците си.     Една заслуга трябва да се признае на Хитлер. Убил е Хитлер.  

• Michigan111
    Michigan111

Не знам как точно я прави на салата,  ама на тема история е невежа точно колкото анка. Опитва се да се прави на знаеща,  но от всеки и пост лъха комплексарщина. Ако забеляза,  тръгна от едно и скочи к

• Нека го напиша така. Мога да кажа много неща, но Исса е пророк в Исляма, а аз уважавам много Бадр, който пише тук и затова на тема Исус спирам до тук.

Публикувани изображения

преди 14 минути, Myanmar написа:

Абе тея евреи всичките ли са доктори? Само един не е бил пиян и е написал нещо четливо отдолу.

абе евреи. Францискански орден е завзел лобното място на Моше и прави яки пари от него. Папата поляк и той не пропуснал да го посети и паметна плоча има даже посветена  на него.

Какво да се прави, като дадохме евреин за бог на християните.:lol6:

38238477174_d72e893b5d_c.jpg

преди 2 минути, valkiria1 написа:

Какво да се прави, като дадохме евреин за бог на християните.:lol6:

Евреи да дадат... айде моля ти се. Или е откраднат или имате някаква далавера.

преди 10 минути, Myanmar написа:

Ще четем по новините за нея. Тя е напълно безпомощна и неука как да се оправя в живота. На принцесата всичко ѝ е "примък-отмък". Да пазарува не ѝ е нужно, да има професия и образование - също. После да се чудиш откъде намира време да пише по форумите.

То това не е нищо, ти можеш ли да си представиш човек дето родителите му не искат да го водят на доктор, хайде да помислим малко каква ли е причината на тези хора за това, едва ли нямат пари да я заведат на доктор,  и колко заболявания има принцесата натрупани? Колко пъти е ревала във форума тук, това ме боли, онова ме стяга, било и влезнало нещо в кривата и дупка...:no-no: 

По-точно в главата са и влезнали огромно количество бръмбари и като се размърдат вътре и познай:hush:

преди 7 минути, grizly написа:

То ясно това ама това нейното вече не се издържа направо.

Аман от платени тролове в този форум...:angry:

Да ти кажа, поне да й плащаха, ама ..... от сърце го прави сеш се, автентична напълно: германците, нацистите, америка, евреите, лошата демокрация, да живее Путин, бесепе са спасението на България. И нема умора бако, даже и вода не пие. Само темите, къде ги е нашляпала не можеш й преброи.

току-що, Myanmar написа:

Евреи да дадат... айде моля ти се. Или е откраднат или имате някаква далавера.

Нека го напиша така.

Мога да кажа много неща, но Исса е пророк в Исляма, а аз уважавам много Бадр, който пише тук и затова на тема Исус спирам до тук.

Пак не отговаряш това, което ти пиша. Питах те как разбра, че има бог, че и всичко ти е дадено от него?

току-що, Myanmar написа:

Пак не отговаряш това, което ти пиша.

А, не може да бъде. 😂

преди 8 минути, insec написа:

Да ти кажа, поне да й плащаха, ама ..... от сърце го прави сеш се, автентична напълно: германците, нацистите, америка, евреите, лошата демокрация, да живее Путин, бесепе са спасението на България. И нема умора бако, даже и вода не пие. Само темите, къде ги е нашляпала не можеш й преброи.

Да ти кажа аз лично (а и не аз само) отдавна съм се убедил че единствената и цел тук във форума е да си излее простотията тук в темите си с цел да започне да привлича внимание, и всяка една нейна тема да достигне колкото се може брой повече страници...

Това е тя.

преди 5 минути, Myanmar написа:

Пак не отговаряш това, което ти пиша. Питах те как разбра, че има бог, че и всичко ти е дадено от него?

а, то това,че не съм раждана от българка малък знак ли е ?

преди 4 минути, grizly написа:

....

Впрочем отначало мислех, че е още един акаунт на Денков.

преди 2 минути, valkiria1 написа:

Чакай, че ми отнема време да стопля. Майка ти не е българка и това е знак, че съществува бог, че това е твоя бог и че той ти е дал всичко. Това ли беше?

преди 8 минути, grizly написа:

единствената и цел тук във форума е да си излее простотията тук в темите си с цел да започне да привлича внимание

Точно това е целта ѝ.

Аз като създам тема "За какво не си мислите" и никой не иска да ми я уважи.

Обаче, когато някой (тя) напише нещо сбъркано и абсурдно, тогава всички се надпреварват да му пишат. Тя затова си е харесала и тези теми - евреи, заговори, прераждания и чалга драми за раздели. Обзалагам се, че гледа и турски сериали, латино или каквото там има.

А защо? За да има оправдание нищо да не прави с живота си. Когато е заета да пише и чете 100 страници седмично, че немците трябва да бъдат изнасилвани като малолетни, а след това разстрелване, не остават нито сили, нито време да се научиш на жестомимичен език, какъвто е задължителен за глухите хора, да се образоваш, за да не умреш от глад, когато бавачките ѝ, пардон родителите ѝ рано или късно вече няма да могат да я обгрижват като принцеса.

преди 17 минути, valkiria1 написа:

Какво да се прави, като дадохме евреин за бог на християните.

Дали сте... на моисей жезъла 🤣

Всичките дето се пънете, че сте евреи,  сте си хазари,  приели юдаизма.

Като онова негърче, дето искало да е бяло и се боядисало с бяла боя,  баща му като го нашамарил си казало "ей аман от агресивни негри" 😁 и вашата работа е такава. 

То по скоро тези от Етиопия да са истинските евреи. А другите само искате да сте, но сте хазари 😉

току-що, Michigan111 написа:

Като онова негърче, дето искало да е бяло и се боядисало с бяла боя,  баща му като го нашамарил си казало "ей аман от агресивни негри" 😁

Аз го знам другояче: От 1 ден съм бял и вече мразя черните haha.png

преди 17 минути, Myanmar написа:

Сега ще ти покаже статуята на Исус от Рио и ше ти обясни как и е проговорила 😂

току-що, Myanmar написа:

Абе и аз така го знам,  ама малко го преработих,  че това с мразенето не ми допада 😀

преди 2 минути, Myanmar написа:

Стига си пригласял на цървули  и елементарни антисемити,  защото си слизаш под нивото. 

Има един страхотен български евреин Анжел Вагенщайн. Той е сценарист на един уникален филм "Звезди". Това е филм, който е бил забранен да бъде прожектиран в България. Филм, който разглежда и другата страна на Шоа/Холокоста/. Доста удари е поел заради този филм, Джеки и от свои и от другите.  Дребен детайл от времето и от това,че не всички евреи мразят германците . Моят ник е свързан с такова едно събитие. Честни хора е имало винаги  дори на места, където не очакваш ,че можеш да срещнеш нечии потомци.

преди 11 минути, valkiria1 написа:

Стига си пригласял на цървули  и елементарни антисемити

Виждаш ли къде ти е проблема,  като нямаш аргументи,  почваш с обидите и претоплената манджа антисемитизъм. Само забрави да ме пратиш да ям конска пържола 😂

преди 1 час, valkiria1 написа:

Е.. никой не е идеален...

:)

преди 35 минути, Michigan111 написа:

.... и претоплената манджа антисемитизъм.

Какво претоплена, като е загоряла толкова отдавна, че и тенджерата вече пробита, ръждясала и изхвърлена на боклука, откъдето само комплексирани прошляци ровят нещо за душевна прехрана. Не я ли видиш и Анка - който бил за демокрация, бил против евреите; който говори против Нинова, е антисемит. Изобщо, който не е на нейното мнение, значи мрази евреите.

преди 1 час, insec написа:

Какво претоплена, като е загоряла толкова отдавна, че и тенджерата вече пробита, ръждясала и изхвърлена на боклука, откъдето само комплексирани прошляци ровят нещо за душевна прехрана. Не я ли видиш и Анка - който бил за демокрация, бил против евреите; който говори против Нинова, е антисемит. Изобщо, който не е на нейното мнение, значи мрази евреите.

Е то анка и мнение в едно изречение не е много уместно, но...😂

Но да, натрапват се такива тези, което аз те мога да го разбера, ама... И изобщо не важи само за евреите- ако не мразиш американците, значи мразиш руснаците,  ако не харесваш бсп,  значи харесваш боко... общество на крайностите изграждаме, а то изгражда такива като анка. 

преди 3 минути, VeeeSeLa написа:

Кой пренаписал, кой сътворил, кой измислил истории, все тая!  

Все тая е за теб. 

За други може да не е все тая.  

преди 4 часа, badr написа:

В голяма грешка си изпаднал.Последното нещо, което може да се каже за Валкирия е, че мрази българите.Защо тогава владее писмено българския език?

Ти знаеш ли писмено някой чужд език и то език, чийто носител мразиш?

Това, което мрази тя, е именно принизяването на българите до нивото на предадени и жалки душици.Мрази го и заради собствените си български, а и еврейски корени.Именно тя най-много човърка темата "турско робство".Човърка я, защото е трудно за проумяване, при все че е нямало робство, да се намират толкова негови фенове, толкова мераклии такова да се е случило.А това освен, че е трудно за проумяване, говори и за едно пречупване, за едно съгласие с робската тегоба и някакво наслаждение от нея.

Ето с тези неща не е съгласна еврейката.... и с право.

Цитирам

<<"Не виждам да съм коментирала ЦЪРВУЛИТЕ ТИ, БАЛКАНСКО ГАЙДО...."">>

Край на цитата.

:huh:

преди 41 минути, acnekt написа:

...

Обръщението ѝ към потребител "балканска гайдо" трябва да послужи като доказателство, че мрази българския етнос ли?

преди 4 часа, Myanmar написа:

Трай. Тя е още в етап на асимилиране, че Хитлер е евреин. Или в етапа, в който се опитва да го забрави. Хахо-хихи, ДНК-то няма 6-5. Замлъкна по тая тема като радиостанция извън обхват.

По точно като заглушена радиостанция замлъкна :)

Да му издигнем паметник за това, че се е самоубил... Какви ли не приноси към човечеството вече съществуват.

Аз това го казах с ирония, ама като се замислих ако Хитлер беше засттрлян от някой Андрей Иванович то същия щеше да имма паметник във всеки български град дето разни Аннета да се кланят :)

Славейков пише това в момента, в който книжовността дава път на революцията на надигналия се самоосъзнал се народ и България се освобождава от османско иго. А самият Славейков става председател на Парламента, ако не греша и участва в писането на Конституцията. Да се цитира без да се познава контекста може да доведе до погрешни изводи.

Така е но интересно е че стиховете са актуални и днес...

преди 4 часа, insec написа:

Бе нема лошо по принцип, ма Анка е гола вода и пападурки из джебавете братле - все една да приема за велик матемик някой, който може да брои до десет, понеже опонента му и толкова не може. 

А на Валкирия след годините наред безсрамно поругаване и на памет, и на роднини, и на какво ли не, не й остана друг избор освен да си гука с потребители от калибъра на Анка.

А иначе се бара за познавачка АБПФК Кити-Анне, а не сеща че толкова викане за евреите като нищо може да възроди нацизма, доколкото виждам на никой не му дреме за обикновените евреи, даже много хора не знаят как се пише ника на Анне, по интересни са евреите с мангизи като Сорос

Абе тея евреи всичките ли са доктори? Само един не е бил пиян и е написал нещо четливо отдолу.

Аз  ги разчетох без горния надпис, така и не се научих да ги чета тези завъртулки

преди 5 минути, petie1 написа:

ама като се замислих ако Хитлер беше засттрлян от някой Андрей Иванович то същия щеше да имма паметник във всеки български град дето разни Аннета да се кланят :)

хехе така е... Щяхме и още как

не бях се замислял.

То е достатъчно как се оказаха фейкове за това кой и как е издигнал знамето над Райхстага...  , ами и имаше дискусии как снимката е монтажирана да се изтрият от ръцете им "трофейните" часовници дето са крали от трупове...  и т.н.

преди 4 часа, grizly написа:

По-точно в главата са и влезнали огромно количество бръмбари и като се размърдат вътре и познай:hush:

Малееей скарабеи... :)

преди 3 часа, valkiria1 написа:

Стига си пригласял на цървули  и елементарни антисемити,  защото си слизаш под нивото. 

Има един страхотен български евреин Анжел Вагенщайн. Той е сценарист на един уникален филм "Звезди". Това е филм, който е бил забранен да бъде прожектиран в България. Филм, който разглежда и другата страна на Шоа/Холокоста/. Доста удари е поел заради този филм, Джеки и от свои и от другите.  Дребен детайл от времето и от това,че не всички евреи мразят германците . Моят ник е свързан с такова едно събитие. Честни хора е имало винаги  дори на места, където не очакваш ,че можеш да срещнеш нечии потомци.

Леле Анне ще получи удар :)

преди 11 минути, miro20 написа:

хехе така е... Щяхме и още как

не бях се замислял.

То е достатъчно как се оказаха фейкове за това кой и как е издигнал знамето над Райхстага...  , ами и имаше дискусии как снимката е монтажирана да се изтрият от ръцете им "трофейните" часовници дето са крали от трупове...  и т.н.

За втори път те накарах да се замислиш :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.