Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пренаписването на историята

Featured Replies

преди 1 минута, Anne написа:

няма сълзи за момичета и жени, които, само защото са имали "арийски сертификат", са се мислели за много повече от всички други народи по света

Або то и ти се мислиш, че България е най-великата, а ти най-правата в България, ама надали искаш да бъдеш изнасилвана като дете. Злобата ти е по-големият недъг от всичките ти оправдания да не ходиш на работа, учиш или работиш.

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 101,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Чак пък оргазъм. Като чета какви ги пише Петко Славейков в стихотворението “Не сме народ” за сънародниците си.     Една заслуга трябва да се признае на Хитлер. Убил е Хитлер.  

• Michigan111
    Michigan111

Не знам как точно я прави на салата,  ама на тема история е невежа точно колкото анка. Опитва се да се прави на знаеща,  но от всеки и пост лъха комплексарщина. Ако забеляза,  тръгна от едно и скочи к

• Нека го напиша така. Мога да кажа много неща, но Исса е пророк в Исляма, а аз уважавам много Бадр, който пише тук и затова на тема Исус спирам до тук.

Публикувани изображения

току-що, Myanmar написа:

Това е историческо моделиране. А и Междусъюзническата не я започват българите. Съюзът срещу държавата с апетитна земя вече е бил факт. Провокацията е стартирала неизбежното.

Да, те за това са и провокациите, защото има съюз и защото руснаците са вече настроени срещу България.  Но факт е, че разумно мислене във Фердинанд е нямало. 

преди 4 минути, Anne написа:

Арийките са си заслужили съдбата!

Абе пусни си Анелия и си налей една ракия, аджеба те отпусне жлъчката.

преди 28 минути, Maleficient написа:

Първо, НЕ ме заплашвай!! Сериозна съм.

Не знаеш кога мога да те намеря и да ти сритам дебелия гнусен еврейски глутеус!

Второ, не си спряла да се подиграваш и правиш на велика, без да знаеш, как съм успяла да отгледам детето си почти сама! За това НЕ го намесвай него или баща му, защото виж първото!

Трето, не спираш да го повтаряш това за паметта на баща ти, а аз дори нямам спомен и не е ясно, дали не е плод на болното ти много интелигентно въображение. Ама някой го бил изтрил. Дай поне трима свидетели, без Ромео, и тогава го ползвай, за да манипулираш. Очевидно други аргументи нямаш срещу мен, защото аз за разлика от теб, не преекспонирам информация, която е споделена тук, пък била и срещу мой недоброжелател.

И, накрая, винаги си чети Първото като решиш да ми отговаряш, защото вярвай ми, способна съм, ама после всичките евреи на света няма ти помогнат да си събереш зъбите!

Казах!

Докладвах и теб, драга.

Ирма Грезе ли ти е пример в живота?

преди 5 минути, Anne написа:

Евреите обаче не са строили концентрационни лагери и не са преследвали християните

Да си чувала израза "сваля му пет кожи"? Има доста форми на садизъм и нечовечност и една специална категория бирници е олицетворение за нея.

току-що, Anne написа:

Докладвах и теб, драга.

Ирма Грезе ли ти е пример в живота?

А теб дали да те докладваме за нацизъм тъй е въпроса?

преди 19 минути, acnekt написа:

https://m.dw.com/bg/какво-е-направил-бисмарк-за-българия/a-18384423

След разгрома на султана, в най-критичните моменти на Берлинския конгрес, Бисмарк отново се намесва и благодарение на неговата подкрепа Варна и Софийска област са присъединени към Княжество България, уредена е процедурата по избор на български княз и е уточнено времетраенето на руската окупация на страната, посочва Константин Косев.

Извинявай, но Бисмарк не го е направил от едната добрина, а воден от користни цели. Истинското му лице се вижда в отношението му към Франция.

току-що, petie1 написа:

Анка проповядва геноцид, проявява расова дискриминация и е неграмотна, но държи да има трибуна. И трите са ѝ сериозен грях.

преди 5 минути, Myanmar написа:

Або то и ти се мислиш, че България е най-великата, а ти най-правата в България, ама надали искаш да бъдеш изнасилвана като дете. Злобата ти е по-големият недъг от всичките ти оправдания да не ходиш на работа, учиш или работиш.

Да не са подкрепяли Адолф Хитлер тогава.

Имали са глави на раменете си, да са мислели, не съм им виновна аз, че са вярвали в хилядолетният райх.

Да, България е велика, в сравнение с Германия, защото народът и не е антисемитски, нито страда от имперски амбиции.

Анке, да те питам, какво те различава теб от нацистите, след като извращенията, които им приписваш, с основание за една част от тях в един исторически период, ти сега им пожелаваш на тях. Те са изнасилвали, ти също им пожелаваш изнасилвания и смяташ, че го заслужават. Те са убивали, ти също им пожелаваш смъртта и търсиш кой да ги избие. С какво си по-различна от най-долния гестаповец?

преди 1 минута, Myanmar написа:

Анка проповядва геноцид, проявява расова дискриминация и е неграмотна, но държи да има трибуна. И трите са ѝ сериозен грях.

А уж не била нацистка

преди 6 минути, Myanmar написа:

Абе пусни си Анелия и си налей една ракия, аджеба те отпусне жлъчката.

Въздържателка съм, не пия алкохол, пазя си здравето и бъбреците.

преди 3 минути, Anne написа:

Да не са подкрепяли Адолф Хитлер тогава.

Имали са глави на раменете си, да са мислели, не съм им виновна аз, че са вярвали в хилядолетният райх.

Да, България е велика, в сравнение с Германия, защото народът и не е антисемитски, нито страда от имперски амбиции.

И в България е имало лагери. Не въобще, не страда. Всяка една държава има имперски амбиции. 
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Лагери_за_принудителен_труд_в_комунистическа_България

Да, България е велика

Значи германците като са велики - разпни ги, българите като са велики - осанна. Усещаш ли двойния си стандарт?

Да си чувала израза "сваля му пет кожи"? Има доста форми на садизъм и нечовечност и една специална категория бирници е олицетворение за нея.

Ще те разочаровам, но не всички евреи са били банкери и лихвари, доста християни също. Те лъжат и мамят не по - малко.

Финасовият "садизъм" е нищо пред истинския.

преди 6 минути, petie1 написа:

Къде видя нацизъм в постовете ми?

Въздържателка съм, не пия алкохол, пазя си здравето и бъбреците.

Какво здраве, ти ще се задавиш от злоба. По-добре се напий, за да си спасиш тялото от тежки поражения.

Пияните и Господ ги пази.

преди 1 минута, Myanmar написа:

Анке, да те питам, какво те различава теб от нацистите, след като извращенията, които им приписваш, с основание за една част от тях в един исторически период, ти сега им пожелаваш на тях. Те са изнасилвали, ти също им пожелаваш изнасилвания. Те са убивали, ти също им пожелаваш смъртта и търсиш кой да ги избие. С какво си по-различна от най-долния гестаповец?

Само дето нацисти отдавна няма вече, тоест АБПФК Кити-Анне го пожелава на нас

Мне, прочистване на страната от гнусната герберска паплач, окупирала администрацията и издигаща в култ диктатора Борисов. Такива като вас не ни трябват. Антисемити - също. Българският народ е на страната на евреите.

Ето още един лагер в България

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Кръстополе_(лагер)

Създаден е на 1 септември 1941 г. с постановление на Министерския съвет на Царство България като Селище на Държавна сигурност № 2. Това е най-големият български лагер от онзи период, като през пролетта на 1943 година там са затворени 1467 души.

преди 40 минути, Myanmar написа:

Че изнасилвали немските жени и момичета, за тях няма сълзи.

преди 15 минути, Anne написа:

Няма сълзи за жени и момичета, подкрепяли една кървава  война със викове "Хайл Хитлер", няма сълзи за момичета и жени, които, само защото са имали "арийски сертификат", са се мислели за много повече от всички други народи по света. Няма да пролея сълзи за дъщерите на гестаповците, войниците, генералите, на надзирателите в концлагери.

Попитах те с какво се различаваш от извергите, когато одобряваш извращенията върху тях?

преди 16 минути, Anne написа:

Евреите обаче не са строили концентрационни лагери и не са преследвали християните, нито имат антисемитска "литература" като тях. Те нямат личности като Мартин Лутер, Адолф Питлер, Йозеф Менгеле, Алберт Шпеер. Схващаш ли разликата?

За какво им да строят концлагери, като превърнаха света в един огромен концлагер?

преди 2 минути, Anne написа:

Къде видя нацизъм в постовете ми?

То ти пост без нацизъм не си писала и питаш къде не съм видял?

Мне, прочистване на страната от гнусната герберска паплач, окупирала администрацията и издигаща в култ диктатора Борисов. Такива като вас не ни трябват. Антисемити - също. Българският народ е на страната на евреите.

Може ли да да кажеш ти кого би избрала за управник?

току-що, Anne написа:

Извинявай, но Бисмарк не го е направил от едната добрина, а воден от користни цели. Истинското му лице се вижда в отношението му към Франция.

И какви са на Бисмарк користните цели?  Какво точно печели, че софийско е в Княжество България,  а не в Източна Румелия? 

Ето ПОСТ С НАЦИЗЪМ

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.