Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пренаписването на историята

Featured Replies

преди 26 минути, Anne написа:

Казва се Корнелия, вие и извращавате името в гнусен сексуален аспект.

И това какво доказва? Не е била в правителството, била е във фирми. 90 - те бяха мътни времена, много хора бяха наивни и участваха в какво ли не.

Жотев може да твърди каквото си иска.

Няма сигурно 1005 доказателство, че точно Костов е поискал лично госпожа Нинова. Тя е била тогава 28 - годишна, а той - мърморко на средна възраст, откъде да я познава?

А и тя винаги е била социалистка.

Къде е учил синът и, е без значение,свободна държава сме.

Е, ти ако не помниш, аз добре си я спомням в народното събрание редовм до Костов.
НО със или без нея БСП по десни от всички други, казвам ти го аз който съм комунист, тези нямат нищо общо с лявото и социалната политика, те използват наивници като теб с лозунги от преди 50 години за да си стоят в НС и да си лапат парици ей тъй за нищо.

Слушай добре тази песен, за нея са виновни всичките от 89-та насам, СДС, БСП, ОДС, НДСВ, ГЕРБ и всякаква друга политическа паплач която се изреди на България.
За цялото това време имаше един единствен свестен управник за съжаление обаче той беше твърде млад и неопитен и онези чийто интереси засегна го смазаха и изхвърлиха като куче.

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 101,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Чак пък оргазъм. Като чета какви ги пише Петко Славейков в стихотворението “Не сме народ” за сънародниците си.     Една заслуга трябва да се признае на Хитлер. Убил е Хитлер.  

• Michigan111
    Michigan111

Не знам как точно я прави на салата,  ама на тема история е невежа точно колкото анка. Опитва се да се прави на знаеща,  но от всеки и пост лъха комплексарщина. Ако забеляза,  тръгна от едно и скочи к

• Нека го напиша така. Мога да кажа много неща, но Исса е пророк в Исляма, а аз уважавам много Бадр, който пише тук и затова на тема Исус спирам до тук.

Публикувани изображения

преди 11 часа, Myanmar написа:

Няма нищо за отричане. Ти си неспособен да изкажеш теза.

Ще снимам една тракийска разменна златна "монета" 6 см. в диаметър и 4 мм дебела и ще те попитам на какъв език е написано нещо. Лесно ще го разпознаеш, ако си българин. 

Преди 14 000 години е имало българска империя!!!

Историята обаче се пише от завоевателите, а не от тези които са заличени. Все пак българите са оцелели като са мигрирали по земите на днешна Русия. 

преди 3 часа, iИ.дИоNд.Ni написа:

Преди 14 000 години е имало българска империя!!!

Вярвай в каквото си поискаш. Само не го налагай като истина пред останалите. За времената без писменост да се твърди нещо е просто проява на фантазия.

преди 16 часа, Myanmar написа:

Валкирия ще получи оргазъм.

Чак пък оргазъм. Като чета какви ги пише Петко Славейков в стихотворението “Не сме народ” за сънародниците си.

Не сме народ, не сме народ, а мърша,
......
Само знаем и можеме, и щеме
един други злобно да се ядеме…
Помежду си лихи, буйни, топорни,
пред други сме тихи, мирни, покорни…
Все нас тъпчат кой отдето завърне,
щот сме туткун, щото не сме кадърни…

Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.

преди 15 часа, Myanmar написа:

Хитлер се оказа евреин.

Една заслуга трябва да се признае на Хитлер. Убил е Хитлер.:lol6:

Мошето пак опитва да покаже интелект 😂

Кво общо има Славейков не е ясно.

Ма пък тя и темата такава. 

Още чакам отговор от АБПФК Кити-Анне защо трябва да отричам Дарвин?

Сега се сетих че АБПФК Кити-Анне може да види продължението на експремиента с кучето на Павлов... И пак да пише дали в СССР е нямало опити сравними с нацистите

преди 17 часа, Maleficient написа:

Първо, НЕ ме заплашвай!! Сериозна съм.

Не знаеш кога мога да те намеря и да ти сритам дебелия гнусен еврейски глутеус!

И, накрая, винаги си чети Първото като решиш да ми отговаряш, защото вярвай ми, способна съм, ама после всичките евреи на света няма ти помогнат да си събереш зъбите!

Казах!

Изключително е приятно когато  изляза от шабат ,Адонай да ми праща вест,че ще живея дълго. Имайки предвид с какво постоянство изпълняваш собствените си програми за живот , е ясно,че аз ще живея дълго,щастливо и ще умра със всичките зъби в устата си.

преди 17 часа, Maleficient написа:

Второ, не си спряла да се подиграваш и правиш на велика, без да знаеш, как съм успяла да отгледам детето си почти сама! За това НЕ го намесвай него или баща му, защото виж първото!

Значи викаш можеш да обиждаш скъпата памет на близките на Валкирия , да лаеш по адрес на половинката и , а да не ти се връща според поговорката за кучето и тоягата. Ами няма как да стане. Потвърждавам и повтарям  всичко в поста си и за да ти дам допълнителна мотивация, поне един път в живота си да доведеш нещо до края допълвам следното: ей тази доминантна в психическото ти състояние /горния пост/с доказана диагноза "Емоционално нестабилна личност"  е причина да не работиш с деца по основната си професия. Това е причината и да не гледаш своето, а то да бъде отглеждано от баба му,баща му, който не ти е съпруг и неговата сегашна половинка в живота му. При теб  детето идва  на свиждане в работата ти и за ден два предвиден в съдебното споразумение за родителсото попечителство..Това всичко е по твои сведения.

---------------------------

Аз проявам и човечност и разбиране от време на време.В случай,че се затрудняваш къде да ме намериш по света, ще ти дам сведение в даден момент къде се  намирам, когато решиш да ме търсиш.За билетчета за самолет, обаче ще трябва да си намериш спонсор. С градския софийски трамвай до мен не се стига. Намери си и  свидетел , който да запечати паметното избиване на зъбите ми  със снимка, която ти позволявам да постнеш тук.

Действай.:lol6:

преди 26 минути, Michigan111 написа:

Мошето е интелект. Докато други говорили с Тангра, векове наред  и конската му опашка  ги довела до кръстопът, според поверието  на който и котка не го припикава , пророка ,   провел с Адонай само един лаф мохабет и му се оплакал от безбожно скъпия живот в Египет.

Така лека полека  от безводните синайски каманъци  Адонай ги прел през вековете и  довел до единствения в света Държавен резерв, който е в частни ръце.Изпълнил обещаното, че след като света не ги иска, той ще им даде света. Сигурно защото Моше преди това по божие нареждане  размотавал   евреите години наред в пустинята, защото  му било казано,че от роби народ не става и докато не умре и последния роден в робство държава няма да има. Ей това е поуката и  от поемата на Славейков.

преди 13 минути, valkiria1 написа:

Значи викаш можеш да обиждаш скъпата памет на близките на Валкирия....

Правилно.Не може, а и не бива, подобно поведение да не срещне подобаващ отговор.

преди 16 минути, valkiria1 написа:

Мошето е интелект. Докато други говорили с Тангра, векове наред  и конската му опашка 

Да, виждам какъв интелект е мошето,  направо пращи от акъл 😂

преди 23 минути, Michigan111 написа:

Кво общо има Славейков не е ясно.

Ма пък тя и темата такава. 

Мошето редовно прави АБПФК Кити-Анне на салата та ме кефи :)

Още се чудя Джон Скалзи като не се учи по литература значи ли че е забранен? :)

А то тема има ли? :)

преди 1 минута, petie1 написа:

А то тема има ли?

Имало е, има и ще продължава да има - Анка е неуморна бате.

току-що, petie1 написа:

Мошето редовно прави АБПФК Кити-Анне на салата та ме кефи :)

Не знам как точно я прави на салата,  ама на тема история е невежа точно колкото анка. Опитва се да се прави на знаеща,  но от всеки и пост лъха комплексарщина. Ако забеляза,  тръгна от едно и скочи към Славейков да натърти, че бил написал "не сме народ, а мърша", все едно ни дреме няква петолъчка какво мисли по въпроса ... мрази българите мошето,  ама те мошетата са така... А нормалните евреи по света ги мразят заради такива индивиди. 

преди 40 минути, valkiria1 написа:

Една заслуга трябва да се признае на Хитлер. Убил е Хитлер.:lol6:

Браво на Хитлер, направо паметник да му се издигне като освободител на човечеството от най голямо зло на 20-ти век:lol6:

преди 2 минути, Michigan111 написа:

Не знам как точно я прави на салата,  ама на тема история е невежа точно колкото анка. Опитва се да се прави на знаеща,  но от всеки и пост лъха комплексарщина. Ако забеляза,  тръгна от едно и скочи към Славейков да натърти, че бил написал "не сме народ, а мърша", все едно ни дреме няква петолъчка какво мисли по въпроса ... мрази българите мошето,  ама те мошетата са така... А нормалните евреи по света ги мразят заради такива индивиди. 

Ами с обсненията за евреите редовно я прави на салата виж на стр7 или 8, Славейков е наистина прав ама това е друга тема

преди 11 минути, insec написа:

Имало е, има и ще продължава да има - Анка е неуморна бате.

Значи да чакаме пак да избухне нацистката  маскирана като АБПФК Кити-Анне

преди 37 минути, valkiria1 написа:

ей тази доминантна в психическото ти състояние /горния пост/с доказана диагноза "Емоционално нестабилна личност"  е причина да не работиш с деца по основната си професия. Това е причината и да не гледаш своето, а то да бъде отглеждано от баба му,баща му, който не ти е съпруг и неговата сегашна половинка в живота му.

А после нямало по-силно от женското приятелство.

преди 5 минути, Michigan111 написа:

Абе Пилате, ти нали си изми ръцете от темата,бре. Не можеш да се отделиш от евреите ,нали ?:lol6:

И да важно е какво мисли Славейков за българите, все пак той добре си ги познава. :ph34r:

преди 39 минути, valkiria1 написа:

Изпълнил обещаното, че след като света не ги иска, той ще им даде света.

Хубаво де, ама как се вписва божият народ да е толкова привързан към парите? Не следва ли някак духовността да се дистанцира от материалното.

току-що, Myanmar написа:

А после нямало по-силно от женското приятелство.

Аз съм добра душа. Не мога да и откажа, като се натиска постоянно за внимание. Освен това, тя напредва забележително, знае какво е шабат,кошер,  поздравява за Ханука.

Ако живота и стане по продуктивен като ми избие зъбите готова съм и това да понеса. Обаче, ако не успее-какво правим ,м ?Как отвръща на това исраелтянин ?

преди 23 минути, petie1 написа:

Още се чудя Джон Скалзи като не се учи по литература значи ли че е забранен? :)

Трай. Тя е още в етап на асимилиране, че Хитлер е евреин. Или в етапа, в който се опитва да го забрави. Хахо-хихи, ДНК-то няма 6-5. Замлъкна по тая тема като радиостанция извън обхват.

преди 16 минути, Michigan111 написа:

на тема история е невежа точно колкото анка. Опитва се да се прави на знаеща,  но от всеки и пост лъха комплексарщина

Какво общо имат двете. Тя може да си е комплексарка и да си поназнайва историята.

преди 16 минути, petie1 написа:

Браво на Хитлер, направо паметник да му се издигне като освободител на човечеството от най голямо зло на 20-ти век:lol6:

Да му издигнем паметник за това, че се е самоубил... Какви ли не приноси към човечеството вече съществуват.

преди 9 минути, petie1 написа:

Ами с обсненията за евреите редовно я прави на салата виж на стр7 или 8

Бе нема лошо по принцип, ма Анка е гола вода и пападурки из джебавете братле - все една да приема за велик матемик някой, който може да брои до десет, понеже опонента му и толкова не може. 

А на Валкирия след годините наред безсрамно поругаване и на памет, и на роднини, и на какво ли не, не й остана друг избор освен да си гука с потребители от калибъра на Анка.

преди 2 минути, Myanmar написа:

Хубаво де, ама как се вписва божият народ да е толкова привързан към парите? Не следва ли някак духовността да се дистанцира от материалното.

Лично аз харесвам,че Адонай не харесва бедността. Не я осъжда, но категорично "казва" че не я препоръчва.

преди 23 минути, petie1 написа:

Славейков е наистина прав ама това е друга тема

Славейков пише това в момента, в който книжовността дава път на революцията на надигналия се самоосъзнал се народ и България се освобождава от османско иго. А самият Славейков става председател на Парламента, ако не греша и участва в писането на Конституцията. Да се цитира без да се познава контекста може да доведе до погрешни изводи.

преди 3 минути, Michigan111 написа:

мрази българите мошето

В голяма грешка си изпаднал.Последното нещо, което може да се каже за Валкирия е, че мрази българите.Защо тогава владее писмено българския език?

Ти знаеш ли писмено някой чужд език и то език, чийто носител мразиш?

Това, което мрази тя, е именно принизяването на българите до нивото на предадени и жалки душици.Мрази го и заради собствените си български, а и еврейски корени.Именно тя най-много човърка темата "турско робство".Човърка я, защото е трудно за проумяване, при все че е нямало робство, да се намират толкова негови фенове, толкова мераклии такова да се е случило.А това освен, че е трудно за проумяване, говори и за едно пречупване, за едно съгласие с робската тегоба и някакво наслаждение от нея.

Ето с тези неща не е съгласна еврейката.... и с право.

току-що, valkiria1 написа:

Лично аз харесвам,че Адонай не харесва бедността.

На хора, на които цел и кеф в живота им е материалното, за какво им е бог?

преди 4 минути, insec написа:

а Валкирия след годините наред безсрамно поругаване и на памет, и на роднини, и на какво ли не

Нейните или други?

преди 4 минути, badr написа:

Защо тогава владее писмено българския език?

Може да се е родила в България.

преди 9 минути, Myanmar написа:

Какво общо имат двете. Тя може да си е комплексарка и да си поназнайва историята.

Може, ама не я поназнайва. 

преди 13 минути, Myanmar написа:

Да му издигнем паметник за това, че се е самоубил... Какви ли не приноси към човечеството вече съществуват.

и какво да не би да е единствения, който завършва живота си нанасяйки по-малко вреда, отколкото полза.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.