Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 4 часа, dioib написа:

To, Анне го е показала в няколко теми тук какво търси .... ;) = НО, основното е внимание, защото в реалЪт ѝ е банален. Всичко останало е игра, а тя се изживява като това за което си въобразява, че е.

Интересно ми стана когато си инсталирах Viber. Тук само на един "Профил" съм споделял телефона си. От там "профил някакъв" първо ми прати картинка с надпис "Как си", а после (след като не "отговорих"). Гневен пост написан с латински букви: "Кой си, започваш да ме дразниш ..." Ха сега де ... :) Дали Берковица не е Бургас = Най-вероятно някое село от Ямбол, и Анне да е "То", а не Онаво ... :)

Както и да е ... рано или късно всеки намира това което му липсва, но дали му харесва?! Дали изобщо го иска това което търси или проявява лицемерие?! По спомен друг "профил" от тук предупреди, че Анне е спекулирал"а" с доверието... ;)

Да, смешни сме, но определено не сме жалки. :) Просто не ти харесва, че те съжаляваме, НО не проявяваме съчувствие ... О, ти го наричаш "дискриминация", но реално може да е криминално това твоето ... ;) Затова поне малко се смири ...

п.п. Никой от тук не е виновен, че си в недобри отношения със сестра си ... Да, определено може да те прати в специализирано заведение ...

С нищо не спекулирам, другите си измислят. Просто не им се вярва, че може да има човек с толкова много здравословни проблеми.

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 3 минути, Anne написа:

С нищо не спекулирам, другите си измислят. Просто не им се вярва, че може да има човек с толкова много здравословни проблеми.

Ти, благодари, че можа да си движиш пръстите ... и да "изхождаж" болежките си, докато други само с поглед успяват да контактуват с друг ... и определено не ти е известна определена фаза на деградация на организма и не си виждала "живи сълзи" ... та ... определено спекулираш със заболяванията си ...

• Автор
преди 5 часа, valkiria1 написа:

Хайде почвайте да разправяте кого сте блокирали във Фейса-Тръмп или Байдън, кога ще се ваксинирате преди или след Алена ,колко автомобила софиянци се върнаха в столицата  от родните си места след празниците и други такива ТОП новини.

Аз СуратТефтер нямам, за американците не ми дреме за руснаците тоже, за ваксинирането ще изчакам да видя какво ще стане с опитните мишки... и пак няма се бода Живея в прованса така че няма нужда да се връщам там, други въпроси имате ли към Бюро Справки? :)

Тревожи ме че бавно и сигурно се превръщаме в цифри в нечии бази данни,(АБПФК Кити-Анне  нека си се радва на ЕГН и да си мисли че са кой знае каква тайна :) ), в Китай вече го почнаха "Специален доклад" на живо :(

преди 14 минути, petie1 написа:

Китай вече го почнаха "Специален доклад" на живо :(

Че тъх таквоз нещу, мъ не знам японците на к'во мнения съ .. :)

Тъ, тъй е "българскътъ ни чергъ" вси я дърпът на нейди ... :)

Къ некво нинтенду незнам си к'во сме ... или тъмгочи или не грочи ... мъ яко негро брад пит ин тъдява и въобще ... :)

п.п. И после ние сме били тъмни балкански субекти .... ;) Де пардо ме не тък .. :)

преди 6 минути, hhop написа:

Голем смех ....., пак се почна , да си мерят патките !!! Мноооого сте големи .:laughing4:

Патки, ОС и вси се мери, но някои сме зад борда на директурите... :) а 

п.п. Нищо не знаеш за "Бандата на директорите" ил дир-ко-бин-ко-беше-а-ко-сме-а-где=ще-сме ... :)

п.п. По-важно е да има хумор ... ;)

преди 9 часа, valkiria1 написа:

Една тема вече беше затворена от модератор,заради клюкаренето  и разправиите ви с Анне..

Като гледам и тази тема тикате в тази посока с  колективни усилия и възрожденски плам. Да ви се чуди човек на устрема да намилате едно и също .

Хайде почвайте да разправяте кого сте блокирали във Фейса-Тръмп или Байдън, кога ще се ваксинирате преди или след Алена ,колко автомобила софиянци се върнаха в столицата  от родните си места след празниците и други такива ТОП новини.

Сигурна ли си, че заради това е затворена темата?

Относно другите хапливи подмятания в твой стил и заяждания, няма какво да коментирам или да пиша. Нито съм в София, нито ме интересува САЩ. Но от куртоазия, която ти така смело демонстрираш,  ще драсна някой ред.

Южните щати съм казвал са ми любими.

преди 7 часа, Alkaios написа:

И аз съм пилот на Хеликоптер от Крумово, аама трябва ли сега да се хваля, как си с висшата математика 😉 

:)

Знаеш ли, каква е разлика между хелио п тер и сам о лет?!

За хелиоту му требе хелио = "въздух". ;)

:)

ВМ-ту го забрави ... За някои неща само 0 и 1 = Да и Не са достатъчни. ;) Или имаш или нямаш. Това е по-важно! ;)

И за последно: Знаеш ли теорията на "Скачените хора"?! = Те са "ферма", пръцдом, "фирма" в която едно звено да се скъса и всичко пропада ... ;) а хората са толкова крехки същества и се поддават на съблазнителни неща... ;)

п.п. Работодателите наемат хора, а не лоялност. :) Какво ли не прави човек за пари ... мда ... :)

преди 2 часа, acnekt написа:

Сигурна ли си, че заради това е затворена темата?

Относно другите хапливи подмятания в твой стил и заяждания, няма какво да коментирам или да пиша. Нито съм в София, нито ме интересува САЩ. Но от куртоазия, която ти така смело демонстрираш,  ще драсна някой ред.

Мен пък Аляска, но то е може би, че е била Руска ... :)

И от кой щат ще започнем съкращаването ... :) Да не би великата САЩ да се разпада?! :) Гледам, че $ някъде е скочил ... :)

Та ... хм ... републиканците нещо не смогват ... :) Всички сега чакат и там да огрее демокрацията ... :)

• Автор
преди 12 часа, dioib написа:

Че тъх таквоз нещу, мъ не знам японците на к'во мнения съ .. :)

Тъ, тъй е "българскътъ ни чергъ" вси я дърпът на нейди ... :)

Къ некво нинтенду незнам си к'во сме ... или тъмгочи или не грочи ... мъ яко негро брад пит ин тъдява и въобще ... :)

п.п. И после ние сме били тъмни балкански субекти .... ;) Де пардо ме не тък .. :)

Ами ще видим какво ще стане с тази китайска система

АБПФК Кити-Анне пуснала пак някаква странна тема та да има за кво да се драчим както винаги

• Автор
преди 19 часа, dioib написа:

След като ти не разбираш, че тук някои сме сериозни по отношение на твоето състояние, то в какво друго освен в хумор да го направим?! Някой се е опитал да ти помогне, но ти какво си направила?! Хайде спомни си в миналото, нали имаш добра памет ...

То и аз не съм виждал на някой да е помогнала форумната партизанка

преди 9 минути, Емил Костов написа:

Е, теб пък кой те бутна че звъниш ;) 

Звън звън звън :)

Сам се бутнах да позвъня

преди 22 минути, petie1 написа:

То и аз не съм виждал на някой да е помогнала форумната партизанка

Звън звън звън :)

Сам се бутнах да позвъня

Е ти от новите ли си? Ааа да! Явно от новите потребители на Windows!

преди 12 часа, petie1 написа:

Аз СуратТефтер нямам, за американците не ми дреме за руснаците тоже, за ваксинирането ще изчакам да видя какво ще стане с опитните мишки... и пак няма се бода Живея в прованса така че няма нужда да се връщам там, други въпроси имате ли към Бюро Справки? :)

Имам я, например кой запали елхата в Долно Буйново ? Колко струваше коледната трапеза на българина?Ами истински важната тема,че някоя си Глория е с Ковид 19,приета в болницата, обаче пишела постове в Инстаграм, къде я оставихте без коментари  ?Кога празнува имен ден Гери Никол с голямата ...пита ? Защо не вижидам актуални  окултни коментарии на тема : кой локдаун ви подхожда на зодията ?!?

• Автор
преди 1 минута, Емил Костов написа:

Е ти от новите ли си? Ааа да! Явно от новите потребители на Windows!

От новите императорски пингвини съм

току-що, petie1 написа:

От новите императорски пингвини съм

Отстави, че и темите обърках. Правя ти коментар заради друга тема. Абе пак се получи :)

• Автор
преди 2 минути, valkiria1 написа:

Имам я, например кой запали елхата в Долно Буйново ? Колко струваше коледната трапеза на българина?Ами истински важната тема,че някоя си Глория е с Ковид 19,приета в болницата, обаче пишела постове в Инстаграм, къде я оставихте без коментари  ?Кога празнува имен ден Гери Никол с голямата ...пита ? Защо не вижидам актуални  окултни коментарии на тема : кой локдаун ви подхожда на зодията ?!?

За чалгарките да ти отговори АБПФК Кити-Анне тя е спеца по чалгията, коледната трапеза стуваше всекиму по джоба, за окултни практики питайте хайдукпикасо :)

преди 6 минути, Емил Костов написа:

Отстави, че и темите обърках. Правя ти коментар заради друга тема. Абе пак се получи :)

Като не се стараеш обикновено се получава мм да

преди 2 минути, petie1 написа:

За чалгарките да ти отговори АБПФК Кити-Анне тя е спеца по чалгията, коледната трапеза стуваше всекиму по джоба, за окултни практики питайте хайдукпикасо :)

Като не се стараеш обикновено се получава мм да

Извинения сър! Не биваше!

• Автор
преди 1 минута, Емил Костов написа:

Извинения сър! Не биваше!

Е нищо де нали затова я направих тази тема, я си спомни колко забавно ни беше с теб мен и Жоро досуш "Тримата от запаса" :)

Един от най-печално известните случаи в историята на Ню Йорк е смъртта на една млада жена от квартала Куийнс на име Кити Дженовезе, която загива през 1964 г от прободните си рани.

Убиецът я преследва в продължение на половин час, като през това време я напада 3 пъти на улицата, докато трийсет и осем нейни съседи гледат през прозорците. През цялото това време обаче нито един от трийсет и осемте свидетели не позвънява в полицията.

• Автор
преди 3 минути, acnekt написа:

Един от най-печално известните случаи в историята на Ню Йорк е смъртта на една млада жена от квартала Куийнс на име Кити Дженовезе, която загива през 1964 г от прободните си рани.

Убиецът я преследва в продължение на половин час, като през това време я напада 3 пъти на улицата, докато трийсет и осем нейни съседи гледат през прозорците. През цялото това време обаче нито един от трийсет и осемте свидетели не позвънява в полицията.

Леле туй цял хорър бре

преди 9 минути, petie1 написа:

Леле туй цял хорър бре

Да, идеалното място за убийство е някъде на оживена улица. Където има много хора.

преди 10 часа, acnekt написа:

Виж ти кв`во нещо Годзила живее в  Южните щати. Ходи да се плацика в Aloha  State и Palmetto State .Харесва и Coyote State.Everglade State е пълна с крокодили. Романтика...

преди 4 минути, valkiria1 написа:

Виж ти кв`во нещо Годзила живее в  Южните щати. Ходи да се плацика в Aloha  State и Palmetto State .Харесва и Coyote State.Everglade State е пълна с крокодили. Романтика...

Тук е малко късно да разгадавам גימטריה‏‎. Годзила??? Каква Годзила?

преди 1 минута, acnekt написа:

Тук е малко късно да разгадавам גימטריה‏‎.

е какво общо имат имената на щатите с нумерологията...абе всички се изучихте...полиглоти :lol6:

преди 5 минути, valkiria1 написа:

е какво общо имат имената на щатите с нумерологията...абе всички се изучихте...полиглоти :lol6:

Годзила кой щат е? Не беше ли филм?

преди 7 минути, acnekt написа:

Годзила??? Каква Годзила?

Тя е най-съвършенното създание на планетата. Дийн Девлин се кълне в това. Любимо и е  числото 7 - ето ти повод да пуснеш в действие квазинауката.:lol6:По-късно  ще се потопи в дълбините и ще изплува пак след два дни..

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.