Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 18 минути, drakula975 написа:

Пак ли затвориха "скарите" ?

Какви скари?

преди 9 минути, valkiria1 написа:

Тя е най-съвършенното създание на планетата. Дийн Девлин се кълне в това. Любимо и е  числото 7 - ето ти повод да пуснеш в действие квазинауката.:lol6:По-късно  ще се потопи в дълбините и ще изплува пак след два дни..

baby what GIF

Нищо не схващам. 

Крокодили, Хавай, Число 7, Романтика, Годзила. Дийн Девлин...

Крокодилите не живеят в САЩ. Какви крокодили?

Самата дума КРОКОДИЛ, значи гущер от реката Нил.

Ето къде живеят крокодилите.

Crocodylidae_Distribution.png

Obama What GIF

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 10 минути, drakula975 написа:

Газови.

Скари,камери...

Или съм много изморен и ще си лягам скоро, или нещо има тука.

Къде е имало газови скари и камери, че да ги отворят пак? Къде, кога, кой и защо?

преди 13 минути, acnekt написа:

Крокодилите не живеят в САЩ. Какви крокодили?

Самата дума КРОКОДИЛ, значи гущер от реката Нил.

Ето къде живеят крокодилите.

Obama What GIF

Стига си крещял в цветно. Да не би да искаш и другите да разберат че нищо не знаеш и че си проспал часовете по география. :beat:

Един Американски остромуцунест крокодил  се беше намърдал в басейна на наши приятели от Everglade State!!!! Романтика....

преди 18 минути, acnekt написа:

Нищо не схващам. 

Крокодили, Хавай, Число 7, Романтика, Годзила. Дийн Девлин...

Ще ти кажа, ако признаеш   резултатите от изборите в САЩ :lol6:

преди 1 час, valkiria1 написа:

Стига си крещял в цветно. Да не би да искаш и другите да разберат че нищо не знаеш и че си проспал часовете по география. :beat:

Един Американски остромуцунест крокодил  се беше намърдал в басейна на наши приятели от Everglade State!!!! Романтика....

Ще ти кажа, ако признаеш   резултатите от изборите в САЩ :lol6:

Крокодили в Америка няма. Не знам, какво си видяла. Може да е било и кайман.

Истинския президент на САЩ е Тръмп. Какво да признавам.

Грррррррррррррррр, от "Виасат хистори"една програма не могат да направят като хората. Видях, че щяха да дават нов премиерен филм "Кървави пари: икономиката на нацистите." в две части, но явно нещо са се объркали. А си бях сипала кафенце и чаках ли, чаках.........

И е много дразнещо как програмата им сега почва по различно време, вместо точно  в 21:00 ч. например............Вече са от 21:20 например............ А аз, както лесно се разсейвам, си изпускам куп програми.:angry22:

• Автор
преди 3 часа, Anne написа:

Грррррррррррррррр, от "Виасат хистори"една програма не могат да направят като хората. Видях, че щяха да дават нов премиерен филм "Кървави пари: икономиката на нацистите." в две части, но явно нещо са се объркали. А си бях сипала кафенце и чаках ли, чаках.........

И е много дразнещо как програмата им сега почва по различно време, вместо точно  в 21:00 ч. например............Вече са от 21:20 например............ А аз, както лесно се разсейвам, си изпускам куп програми.:angry22:

Ех тия нацисти бре много ги обичаш :) Хептен ще ти изпият мозъка.... Вместо да научиш нещо полезно..

• Автор
преди 3 часа, ncl написа:

Бе, само мен ли ме дразни това EUR в обявите? Кога почнахме да купуваме и продаваме с евро?

Не само теб но преди бяха DM... А имаше времена когато компютри се купуваха само с гущери :)

преди 46 минути, petie1 написа:

Не само теб но преди бяха DM... А имаше времена когато компютри се купуваха само с гущери :)

1980-radio-shack-catalog.jpg

• Автор

@dioib И той изчезна, май каберето ми ще фалира :)

на 9.01.2021 г. в 0:16, acnekt написа:

Крокодили в Америка няма. Не знам, какво си видяла. Може да е било и кайман.

Два дни ви оставя човек и ще счупите тъпомера в тоя форум.

1 Америка е континент. САЩ е държава разположена в Северна Америка

2 Посочих ти за Американски остромуцунест крокодил. На континента Америка се срещат четири вида крокодили. Като не ти стигат знанията направи справка в У-кито.,както правиш справка дали евреите си запържват лука в ястията. Този вид крокодили Американски остромуцунест се срещат в щата Флорида ,чийто прякор е Everglade State.

3 Не ми давай акъл къде какво да видя  и къде какво има. Не забравяй ,аз съм зрител от ложата на първия етаж. Ти си на последния ред на последния етаж. Това метафорично.

4 Сега, като ти показах ,че географията ти е терра инкогнита ,  можеш да запееш любимия и втръснал до болка познат рефрен, когато човек ви уличи в незнание и непознаване на факти, или в откровена простотия  .."ти си злобна и завистлива и ме обиждаш". Това забавлява Годзила , ако съм пропуснала да  го кажа и на теб.

преди 3 минути, valkiria1 написа:

Два дни ви оставя човек и ще счупите тъпомера в тоя форум.

1 Америка е континент. САЩ е държава разположена в Северна Америка

2 Посочих ти за Американски остромуцунест крокодил. На континента Америка се срещат четири вида крокодили. Като не ти стигат знанията направи справка в У-кито.,както правиш справка дали евреите си запържват лука в ястията. Този вид крокодили Американски остромуцунест се срещат в щата Флорида ,чийто прякор е Everglade State.

3 Не ми давай акъл къде какво да видя  и къде какво има. Не забравяй ,аз съм зрител от ложата на първия етаж. Ти си на последния ред на последния етаж. Това метафорично.

4 Сега, като ти показах ,че географията ти е терра инкогнита ,  можеш да запееш любимия и втръснал до болка познат рефрен, когато човек ви уличи в незнание и непознаване на факти, или в откровена простотия  .."ти си злобна и завистлива и ме обиждаш". Това забавлява Годзила , ако съм пропуснала да  го кажа и на теб.

Мадам (за много години). В този форум тъпомерът е на почит. Сериозните неща умряха преди няколко години. Сега Калдата няма нищо общо с форум. Всичко е просто чесане на езиици. Няма смисъл да се ядосвате!

• Автор

Имаш предвид Разред кркодили ли? Вида и семейството са Алигаторови...

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Мадам (за много години). В този форум тъпомерът е на почит. Сериозните неща умряха преди няколко години. Сега Калдата няма нищо общо с форум. Всичко е просто чесане на езиици. Няма смисъл да се ядосвате!

А ето ви и вас гусун посланик

преди 2 минути, petie1 написа:

Имаш предвид Разред кркодили ли? Вида и семейството са Алигаторови...

А ето ви и вас гусун посланик

И посланник не искам да съм. Ето и поредната малоумна тема, дето не можеш да разбереш за какво се говори. За правописни грешки даже няма и да коментирам. Такова нещо преди време не можеше да се случи в този форум. Сега е страшно. Та Валкирия още не може да преглътне, че всичко вече е отишло на дъното.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

• Автор
преди 3 минути, Емил Костов написа:

И посланник не искам да съм. Ето и поредната малоумна тема, дето не можеш да разбереш за какво се говори. За правописни грешки даже няма и да коментирам. Такова нещо преди време не можеше да се случи в този форум. Сега е страшно. Та Валкирия още не може да преглътне, че всичко вече е отишло на дъното.

Наистина странна тема...

току-що, petie1 написа:

Наистина странна тема...

НЕ ми е ясно само защо вие СЪР не си гледате Линукс, ами си цапате душата с такива теми :)

+

преди 3 минути, Емил Костов написа:

НЕ ми е ясно само защо вие СЪР не си гледате Линукс, ами си цапате душата с такива теми :)

+

То не само на теб не ти е ясно. На мен също, но тук( във форума) много хора КАЗВАТ, че всеки може да си пише каквото ще. Така се....забавлявали!

• Автор

+

Първо вие Сър ми я показахте и второ и Линукс раздела си гледам  даже досаждам на р4р с въпроси за Кюти и трето забавлявам се с форума

преди 1 минута, Kolev71 написа:

То не само на теб не ти е ясно. На мен също, но тук( във форума) много хора КАЗВАТ, че всеки може да си пише каквото ще. Така се....забавлявали!

Това е правило сър!  А дали хората се забавляват не знам! Все пак за много години! Жив и здрав!

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

• Автор
преди 1 минута, Kolev71 написа:

Здравей и за много години и добре дошъл в кабарето

преди 1 минута, petie1 написа:

Първо вие Сър ми я показахте и второ и Линукс раздела си гледам  даже досаждам на р4р с въпроси за Кюти и трето забавлявам се с форума

Аз съм ви я показал тази тема. Ама моля ви сър?!!!!! :)

преди 1 минута, petie1 написа:

Здравей и за много години и добре дошъл в кабарето

Аз от тук минавам само да прочета до къде могат да стигнат глупостите на хора, претендиращи че са едни от най умните в този форум.За минута не съм забравил до сега какво пише на първа страница от форума, най горе - вляво!

• Автор

Аз съм ви я показал тази тема. Ама моля ви сър?!!!!! :)

Ее добре не сте сър :) А защо си викаме "сър"? Не бяхме ли в България  сър?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.