Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

току-що, acnekt написа:

В Германия не е така. Тук инвалидите са с привилегии. 

А знаеш ли защо са с привилегии? Именно заради отвратителното отношене на страната към тези хора по време на нацизма.

Най - гадното е, че и до днес няма цял - целеничък филм само за този аспект на нацизма. Бях потресена, като се разрових в нета за Хадамар и другите места.

Тук обаче не е имало такова нещо, та хората тук възприемат дискриминацията и евгеничното мислене за нещо нормално. Хич не се и замислят какво причиняват на таква като мен с такова мислене.

Знаеш ли колко ми е самотно сама на 36, с желания, но без мъж до себе си, без любов?

Не. Никой не се сеща да помисли за това. Мен още ме третират като дете.

Само защото не ми се носят тениски със черепи, зайчето на плейбой или подобни глупости, и защото стаята ми изглежда детско - лигава.

Че съм романтична личност, на която сърцето е любимият и символ, а розовото - любимият цвят, никой не се замисля. Че не обичам простотиите - също.

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 18 минути, Anne написа:

Но за мен е важно освен да е интелигентен и образован, също така да е и готин и забавен.

Вярваш, че ще можеш да впечатлиш с интелект Майкъл Дъглас? Сериозно си вярваш да ти кажа...

преди 3 минути, Радул написа:

Вярваш, че ще можеш да впечатлиш с интелект Майкъл Дъглас? Сериозно си вярваш да ти кажа...

Точно Майкъл Дъглас не намирам за привлекателен а и е доста стар.

Не. Имам предвид някой като Пепи . готин, чаровен, забавен, интересен..............

На мен не ми трябва любовна история тип "Есен в Ню Йорк", ако разбираш какво искам да кажа.

преди 35 минути, Anne написа:

Точно Майкъл Дъглас не намирам за привлекателен а и е доста стар.

Ти па си много убава... и млада. Айде посмали претенциите, онзи циганин няма да се разведе заради тебе. Жена му има големи бобми, даже я снимат в еротичен филм за матраци.

преди 36 минути, Anne написа:

някой като Пепи . готин, чаровен, забавен, интересен..............

Ти от 2 десетилетия не си водила разговор с него, а преди това сте били на "здрасти" и "чао", описа го като тъпанар, който едва срича, води нощен живот, какъвто ненавиждаш и има приятели, които мразиш. Откога стана забавен и интересен?

преди 43 минути, Радул написа:

Трети месец пише едно есе. Смятай как пращи от интелект haha.png

преди 46 минути, Anne написа:

А знаеш ли защо са с привилегии? Именно заради отвратителното отношене на страната към тези хора по време на нацизма.

Ами, да си пожелаем отвратително отношение по време на войните, вместо поезия и пикници между войниците, че навсякъде да станат инвалидите с привилегии. Да гледаме и да се учим от немците!!!

преди 1 час, Myanmar написа:

Ти от 2 десетилетия не си водила разговор с него, а преди това сте били на "здрасти" и "чао", описа го като тъпанар, който едва срича, води нощен живот, какъвто ненавиждаш и има приятели, които мразиш. Откога стана забавен и интересен?

Той по принцип е такъв, иначе просто го мързеше да се научи да чете гладко. Нощен живот вече едва ли води, колкото до приятелите му................ Малко разум и добро влияние му трябва и ще се научи да си подбира приятелите.

Но на моменти наистина е невъзможен. Може да те вкара буквално за секунди в двете крайности - или да му се вбесиш  и да се питаш какво му харесваш, или да му се чудиш как пък винаги е толкова готин и забавен, чак до степен да му простиш всичко............. Дори не можеш да му се сърдиш дълго.............

преди 16 часа, Anne написа:

Нощен живот вече едва ли води...

Тая цицорестата в рекламата за матраци с DyLgWp0xS4Gsrrf2vbPbPdGVq8Qfd3Mc2f2WG7QO иска работа нощем. Не става само с разходки.

На дъски ще лежим в гроба. Ти къде се буташ, където не ти е работата.

Той по принцип е такъв, иначе просто го мързеше да се научи да чете гладко. Нощен живот вече едва ли води, колкото до приятелите му................ Малко разум и добро влияние му трябва и ще се научи да си подбира приятелите.

Но на моменти наистина е невъзможен. Може да те вкара буквално за секунди в двете крайности - или да му се вбесиш  и да се питаш какво му харесваш, или да му се чудиш как пък винаги е толкова готин и забавен, чак до степен да му простиш всичко............. Дори не можеш да му се сърдиш дълго.............

Вече от 10 години четем за Петър. Той изобщо знае ли че пишеш и говориш за него? Въобще или изобщо, знае ли коя е Анна?

Защото и аз мога да харесам някой от интернет.

Но на моменти наистина е невъзможен. Може да те вкара буквално за секунди в двете крайности - или да му се вбесиш  и да се питаш какво му харесваш

Бе, с две думи не се познавате. Веднъж те е замерил с боклук и още веднъж си щяла да лапаш пешката на някой, който се представя за него. С това ви се изчерпват общите преживявания.

преди 6 минути, acnekt написа:

Вече от 10 години четем за Петър. Той изобщо знае ли че пишеш и говориш за него? Въобще знае ли коя е Анна?

Под друг псевдоним той е създал вече над 150 теми как мечтае за плоска глупава жена с язвителен характер, заради която да напусне плеймейтката и децата си. Но не е подозирал, че Кетито пишела под псевдонима Анка и двамата мечтаят един за друг.

готин и забавен, чак до степен да му простиш всичко.............

То има ли за прощаване, ясно е какво му е мнението за теб.

Дори не можеш да му се сърдиш дълго.............

Ти пробва ли да му платиш да те чукне веднъж? Той е бизнесмен, просто му направи оферта, която да не може да откаже. Като студент имах за комшия един циганин, ама не го обичах като тебе. Веднъж стана въпрос в компания, че не би дал да го блъснат отзад за 100 лв., обаче за 1000  му светнаха очите и каза нещо от рода, че "1000 лева са много пари"!!!

• Автор
преди 3 часа, Myanmar написа:

Ти пробва ли да му платиш да те чукне веднъж?

Е стига де Бирма тоя Пешо му разкатахте фамилията, сега и жиголо го изкара а той дали изобщо би легнал с жена кат АБПФК Кити-Анне дори и за пари? А и кат гледам жена му ич не ми прилича на плейметка :)

преди 1 час, petie1 написа:

А и кат гледам жена му ич не ми прилича на плейметка :)

С тая гръдна обиколка??

Ти гледа ли рекламата за матраци с нея? Като подскачаше бомбите ѝ правеха земетресение, а Пешко се оригва на мляко седмица след консумация.

на 18.01.2021 г. в 21:51, petie1 написа:

Хм май е така :(

Хм ... принципно това важи за всички. В основата е: Или се вписваш в колектива (църквата) или те игнорират (анатемосват) и се оправяй сам. ;) В днешно време много директори (мениджър) и заместници (джендъри) = (пророци) казват, че той ги е избрал (назначил) и трябва да слушаме тях, защото са умни. Дали е така?! При православието един е директора (пророка) и се казва Христос. ;) Той ще ни съди (даде атестация) когато напуснем този свят (фирмата), за да може по-лесно да живеем (работим в друга фирма) вечно, ;) Затова и съвестно трябва да работим (живеем). ;) 

Хм, казваш, че тоя форум е хоремаг, хм, по-точно е магазин за хора. ;) Тук някои влизат на пазар = търсят стока, а други работна ръка, трети пък да се забавляват. Хм, по-скоро прилича както на времето на село имаше един магазин (Общ 😃 по модерно МОЛ) в който какво ти потрябва отиваш там. Е, храна (готови неща, за да се храниш няма), но за сметка на това може с намерено нещо в него да сглобиш изделие което да ти помогне в двора или домакинството. ;) 

Та, дали е махленски, селски или т.н. но си е магазин. ;) Ти го виждаш като хоремаг, а аз като МОЛ, но дори и абревиатурата може да те подведе. Е затова и нещо не ми е по вкуса линукса ... :) Влизайки в някоя ди сри ку бу циции трябва да ползваш навигатор (конзола), защото  указателните табели (графичните среди)  не винаги са разбираеми на къде те водят. :) Определено трябва да знаеш кой е материално отговорното лице. ;) 

Съвременния човек има един основен проблем: На кой да се довери! ;) На някои хора = само веднъж. ;) 

Господ е милостив и прощава, но не забравя! ;) 

• Автор
преди 21 часа, Myanmar написа:

С тая гръдна обиколка??

Ти гледа ли рекламата за матраци с нея? Като подскачаше бомбите ѝ правеха земетресение, а Пешко се оригва на мляко седмица след консумация.

Че те половината българки са с голяма гръдна обиколка и големи бомби та по тая логика сме страната на плейметките ли? :)

Че те половината българки са с голяма гръдна обиколка и големи бомби та по тая логика сме страната на плейметките ли? :)

Само половината със затлъстяване. Останалото е подплънки и два сутиена един върху друг.

• Автор
преди 8 минути, Myanmar написа:

Само половината със затлъстяване.

Е ти нали видя че тая с матраците си беше бая тлъста? Ама то има и слаби с естествени големи бомби де :)

преди 1 минута, petie1 написа:

Е ти нали видя че тая с матраците си беше бая тлъста? Ама то има и слаби с естествени големи бомби де :)

Тя е раждала, простено ѝ е.

На дебела жена двете полусфери и на слаб мъж плочките - не се броят.  Дали отпред или отзад, все в г..ъ.ЗА.

Народна мисъл.

• Автор
преди 17 минути, Myanmar написа:

Тя е раждала, простено ѝ е.

Така е... АБПФК Кити-Анне пак ли мята ядрени пиратки някъде или вече партизанства от ваксините? При ядрена пиратка ще имаме "Метро 2030" на Глуховски е то вече в Китай почна "Специален Доклад" на Филип Дик

преди 4 часа, petie1 написа:

партизанства от ваксините

Моля не приобщавайте Анне към партизаните!!! Тя е от парамидайте!!! Да, може да е парти за нея, но не и на другите ... ;) 

Две неща са ми ценни: БКП и партизаните!!! Не я пипайте, и не приобщавайте към тях некачествен матрял!!!! :) 

Един истински партизанин не се интересува от ваксини!!!

Аз казах! :) 

преди 21 минути, jhoro написа:

Ти му викаш - Куме Иване, той търчи ... да те хване!

Какво значение имат „Login Details“ - при положение, че не може да „намери“ вратата?

Най-лесния начин е - от „Инфо за връзката“ - да си види собственното IP. Така ще знае първите три части (част за мрежа, подмрежова част и част за хост - при IPv4). Нещо от сорта на 10.0.10.*, 172.16.0.* или 192.168.0.*!

То може да се "намери" вратата пипнешком, но тя дали ще се отвори?! :) 

Някои са направени така, че след третия път на неправилно боравене с вратата изписва: Моля обадете се по късно ... и все пак се записва вид лог, та ... ;) Някой може и да гледа кой кога се е опитвал да се вмъкне през вратата. ;)

И ко правим тогава, а?! Май "любов" бръдчед .. :) После ще трябва да си сменяме фасона ... мак-адреса ... :)

п.п. Между другото онова не е точно рутер ... поне аз с такова впечатление останах ...

Тук мога да споделя и едно предположение: Определено устройството не е в неговия дом. ;) Малкия местен доставчик не му е "вкарал" кабел. Щото какъв ще му е проблема през "Лан" да го настрои ... ;) Пак ли гугле ще му даде IP ?! ... :)

преди 9 минути, dioib написа:

То може да се "намери" вратата пипнешком, но тя дали ще се отвори?! :) 

Може да натиска, а тя ... да се отвара навън!

преди 9 минути, dioib написа:

п.п. Между другото онова не е точно рутер ... поне аз с такова впечатление останах ...

Тук мога да споделя и едно предположение: Определено устройството не е в неговия дом. ;) Малкия местен доставчик не му е "вкарал" кабел. Щото какъв ще му е проблема през "Лан" да го настрои ... ;) Пак ли гугле ще му даде IP ?! ... :)

Баш рутер/маршрутизатор си е - оптичен рутер (ONT), ама това не е важно!

Дали през „жична“ или „безжична“ комуникация - в случая, вътрешния адрес на рутера и достъп до настройките, може да осигури доставчика! 

преди 29 минути, dioib написа:

това е вярно
не се бях сетил че е крадлив кът мен
:wub:

аве, дали ще ме изхвърлят от форума ако направим една темичка дето да споделяме знания за етично хакерство?
:lol6:

преди 12 минути, jhoro написа:

рутер/маршрутизатор

Ох ... не прочетох цялото ръководство. Дали до дома му има оптика?! Иначе е лесно ... все някъде има едно нещо и с карфица = каквото е в ръководството ... ;) Друг е въпроса, ако е в дома му, то малкия таен доставчик би следвало да му направи профил с който поне името на WiFi да може да смени ... ;)

п.п. Забравяш, че тук не се казва цялата истина. ;)

преди 8 минути, ncl написа:

Няма етично хакерство.

Как да няма??? Наскоро - съвсем етично сложих обява във входа:
„Моля, най-учтиво съседът - от когото крада интернет - да си го плати незабавно, защото така вече не може!!!!“

преди 5 минути, dioib написа:

Друг е въпроса, ако е в дома му, то малкия таен доставчик би следвало да му направи профил с който поне името на WiFi да може да смени ... ;)

... или да осигури достъп - било директно, било през портал - до част от настройките!

преди 18 минути, ncl написа:

Няма етично хакерство.

яс сом етично сигън ве
крадна само жица с "дракона", "папагала", "църното арч" и тънъ....все братчеди

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.