Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Вярвай си.

Аз научих съвсем нови неща - като например, че според германците евреите не са толкова религиозна, колкото расова група, което е невярно и тъпо.

Самата книга така е написана, че сякаш се очаква от 8 - 12 годишни деца да разбират от раса, омраза, сложни човешки взаимоотношения. Занимавали са децата с глупости, вместо да ги оставят да си бъдат деца и да се занимават с детски работи.

Да не говорим за простотията да пишат "приказка" за мъчения и ритуални убийства на животни. Не трябва да се пишат такива неща за деца. Нито за сексуално насилие, както е загатнато в друга приказка. Нали не вярваш сериозно, че едно осем годишно дете знае какво означава думата "позор" и какво се крие зад нея?

Самите "приказки" изобщо не са приказки. Съдържат антисемитски размисли, расистки идеи и политика, каквито децата не биха ги разбрали. Не стига, ме са искали да втълпят на децата антисемитизъм, ами и си личи, че писалият "приказките" грам не разбира от деца. Истинските приказки звучат увлекателно, а тези са скучни и тъпи освен всичко друго.

Ще ми се да им видя учебниците по предметите. Направо си представям как в прогимназията са го докарали до висша математика.

И после се намирали идиоти да сравняват нацизма със социализма. Да ме извиняваш, ама по мое време книги с малоумни приказки нямахме. Четяха ни приказките на братя Грим, Шарл Перо и българските народни приказки. Виждала съм и учебниците на сестра ми - съвсем нормални и без следи от политика. Е, тук - там е имало потрети и истории за Ленин и Димитров.........но поне децата не са били учени на омраза.

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

• Автор
преди 2 часа, Myanmar написа:

Ако не ти беше стотната книга по темата можеше да мине за исторически интерес. Твоето е паталогично обсебване, фикс идея и проекция на вината за собствените ти неудачи върху други хора, които даже не са измежду живите.

Казваш че е като героя на Сервантес ли?

преди 4 часа, Anne написа:

А познаването на нацистите за евреите, клони към 0.

Ами те и твоите познания за евреите са точно нула както се установи в една от дрън дрън темите ти :)

преди 4 часа, Anne написа:

Толкова глупости на едно място не съм чела, още съм без думи..............

О виж си дрън дрън темите и ще видиш

преди 50 минути, Anne написа:

Вярвай си.

Аз научих съвсем нови неща - като например, че според германците евреите не са толкова религиозна, колкото расова група, което е невярно и тъпо.

Самата книга така е написана, че сякаш се очаква от 8 - 12 годишни деца да разбират от раса, омраза, сложни човешки взаимоотношения. Занимавали са децата с глупости, вместо да ги оставят да си бъдат деца и да се занимават с детски работи.

Да не говорим за простотията да пишат "приказка" за мъчения и ритуални убийства на животни. Не трябва да се пишат такива неща за деца. Нито за сексуално насилие, както е загатнато в друга приказка. Нали не вярваш сериозно, че едно осем годишно дете знае какво означава думата "позор" и какво се крие зад нея?

Самите "приказки" изобщо не са приказки. Съдържат антисемитски размисли, расистки идеи и политика, каквито децата не биха ги разбрали. Не стига, ме са искали да втълпят на децата антисемитизъм, ами и си личи, че писалият "приказките" грам не разбира от деца. Истинските приказки звучат увлекателно, а тези са скучни и тъпи освен всичко друго.

Ще ми се да им видя учебниците по предметите. Направо си представям как в прогимназията са го докарали до висша математика.

И после се намирали идиоти да сравняват нацизма със социализма. Да ме извиняваш, ама по мое време книги с малоумни приказки нямахме. Четяха ни приказките на братя Грим, Шарл Перо и българските народни приказки. Виждала съм и учебниците на сестра ми - съвсем нормални и без следи от политика. Е, тук - там е имало потрети и истории за Ленин и Димитров.........но поне децата не са били учени на омраза.

Дрън-дрън чи пляс. Написа ли си есето или още те мързи?

• Автор
преди 1 минута, Myanmar написа:
Дрън-дрън чи пляс. Написа ли си есето или още те мързи?

То май от 40 години я мързи :)

Ама едно не мога да разбера какво аджеба печели с четенето на глупости за отровни гъби?

преди 13 минути, petie1 написа:

То май от 40 години я мързи :)

Ама едно не мога да разбера какво аджеба печели с четенето на глупости за отровни гъби?

С това, че започвам да разбирам по - добре историците, които казват, че войната е била буквално биологична срещу евреите.

И също така по - добре разбирам мисленето и действията на германците в следвоенна Германия и до какво води липсата на денацификация. Какви хора са управлявали и възстановявали следвоенна Германия, поне западната част. Точно компрометираните нацисти.

• Автор
преди 10 минути, Anne написа:

С това, че започвам да разбирам по - добре историците, които казват, че войната е била буквално биологична срещу евреите.

И също така по - добре разбирам мисленето и действията на германците в следвоенна Германия и до какво води липсата на денацификация. Какви хора са управлявали и възстановявали следвоенна Германия, поне западната част. Точно компрометираните нацисти.

Демек нищо не печелиш а както казва малката Бирма си търсиш виновни за неудачите ти, де да бяха така и България да бяха възстановили като Западна Германия но не би.. Между другото съм чел книга само с приказки за Ленин която е била задъжителна за учене :)

преди 2 минути, petie1 написа:

Демек нищо не печелиш а както казва малката Бирма си търсиш виновни за неудачите ти, де да бяха така и България да бяха възстановили като Западна Германия но не би.. Между другото съм чел книга само с приказки за Ленин която е била задъжителна за учене :)

Чел си абсолютни глупости. Не ми се правете, знам отдавна, че сред вас има такива, вярващи в нацизма и световната еврейска конспирация. Мненията ви относно каналите, които гледам, говорят красноречиво.

Добре, че България не е била като Западна Германия - страна, бъкаща от антисемити, расисти, престъпници, проституция, подкупи, връзкарство, интриги........... Преди време имаше по "Дискавъри"един филм за Вили Брандт и скандала около него. Ами...............добре, че при нас не сме имали такива неморални личности.

Във възхваляваната ти Западна Германия престъпникът Ариберт Хайм си е живеел необезпокоявано и дори си е имал медицинска практика. Ако не знаеш, това се нарича цинизъм. Любимите ти германци много бързо са забравили войната и престъпленията и хич не им е пукало за морала. Като гледам, и до днес не им пука, щом нацистки сайтове още стоят в интернет и правят тъп филм като "Той отново е тук". Гледах го и не ми беше до смях.

• Автор
преди 7 минути, Anne написа:

Чел си абсолютни глупости. Не ми се правете, знам отдавна, че сред вас има такива, вярващи в нацизма и световната еврейска конспирация. Мненията ви относно каналите, които гледам, говорят красноречиво.

Добре, че България не е била като Западна Германия - страна, бъкаща от антисемити, расисти, престъпници, проституция, подкупи, връзкарство, интриги........... Преди време имаше по "Дискавъри"един филм за Вили Брандт и скандала около него. Ами...............добре, че при нас не сме имали такива неморални личности.

Във възхваляваната ти Западна Германия престъпникът Ариберт Хайм си е живеел необезпокоявано и дори си е имал медицинска практика. Ако не знаеш, това се нарича цинизъм. Любимите ти германци много бързо са забравили войната и престъпленията и хич не им е пукало за морала. Като гледам, и до днес не им пука, щом нацистки сайтове още стоят в интернет и правят тъп филм като "Той отново е тук". Гледах го и не ми беше до смях.

Айде да не казваш какво съм чел че пак ще те завра в кучи *ъз като с книгата за Вагнер който според теб беше забранен по време на соца а се иказа че дори и в Израел  не е бил забраняван хъх :)

Във възхвалената Германия хората живеят а тук оцеляват и недей мисли че преди 1989 политиците ни са били много по чисти от сега та нали сегаашните политици са наследници на тогавашните :)

преди 1 минута, petie1 написа:

Айде да не казваш какво съм чел че пак ще те завра в кучи *ъз като с книгата за Вагнер който според теб беше забранен по време на соца а се иказа че дори и в Израел  не е бил забраняван хъх :)

Във възхвалената Германия хората живеят а тук оцеляват и недей мисли че преди 1989 политиците ни са били много по чисти от сега та нали сегаашните политици са наследници на тогавашните :)

Само дето нашите нямат антисемитско и расистко минало и не са извършили престъпления спрямо човечеството.

А Вагнер още си е забранен в Израел.

• Автор

Само дето нашите нямат антисемитско и расистко минало и не са извършили престъпления спрямо човечеството.

А Вагнер още си е забранен в Израел.

Ти да видиш колко е забранен

https://news.bg/int-politics/prodavat-antievreysko-pismo-na-germanskiya-kompozitor-vagner-v-izrael.html

А политиците са все един дол дренки щото пък си имат грехове към народа па нека уж да не са антисемити

преди 27 минути, Anne написа:

haha.pnghaha.pnghaha.png

Немците ряпа да ядат. Те поне са преследвали идеали. Простено им е.

преди 5 минути, Myanmar написа:

haha.pnghaha.pnghaha.png

Немците ряпа да ядат. Те поне са преследвали идеали. Простено им е.

Да, престъпни идеали! Прекрасни, няма що!

преди 11 часа, Anne написа:

Да, престъпни идеали!

Престъпни, защото изгубиха войните. А победителите пишат историята. И американците и руснаците и французите и португалците и всякаква паплач са изтребвали народи, само дето им се е получавало до крак.

Ако немците бяха победили, днес Валкирия1, бивш модератор на този форум, нямаше да ни нарича цървули и да ни обяснява, че сме изобретили братоубийството, че убиваме хора за нищо или за коза и сме л@йняри.

Така че гледай и от двете страни на медала. Защото всичко лошо, което се ражда днес, не е от Германия, а от държавите, които я поробиха.

Говориш пълни глупости. Много ви е удобно така - все Германия бяла, добра и невинна. Много удобно забравяте, че тази страна също е била империя и е имала свои колонии в Африка и Азия, които е изгубила след първата световна война, което е съвсем нормално. Удобно забравяте и се правите на луди, че не само Германия пострадва от световната икономическа криза през 1929 година, тя затова и се нарича световна - пострадва целия свят. Колкото до версайския договор и репарациите - да, съгласна съм, били са прекалени, доста са отмъстителни, но нека да не забравяме, че те са в отговор на войната, обявена от Ото фон Бисмарк на Франция и жестокото отношение на германците към французите тогава, както и жестоките репарации, които Франция е трябвало да изплати на Германия и с които е построена железопътната гара в Мюнхен. Да не забравяме и германските зверства през първата световна война срещу белгийци и французи, бомбардировките на Париж и други френски градове и германската жестокост спрямо цивилното френско население в град Камбре.  Освен това съюзниците допускат груба грешка след тази война, като не окупират Германия и не съдят политическия и военният елит.

Така че, не на мен тия колко бяла и добра е Германия. Каквото посееш, това ще пожънеш. А с антисемизма си през втората световна война и с жестокостите, извършени в концентрационните лагери, програмата за евтаназия Т4 и жестоките кланета на изток, например Бабий Яр, срещу цивилни и абсолютно беззащитни хора - наистина не знам германците какво са очаквали. Милост ли? Разбиране? Прошка? Абсурд. Извършените престъпления са толкова чудовищни, от уж "най- цивилизована страна на света",  че няма как тези неща да се простят. Имай предвид, че нито англичани, нито французи са били чак толкова откачени и чак такива антисемити, че да извършат такива невъобразими зверства.

Нито Англия, нито Франция, нито САЩ са имали концентрационни лагери като "Аушвиц" и "Берген - Белзен", нито толкова жесток, безскрупулен и чудовищен комендант като Йозеф Крамер.  Нито англия, нито Франция, нито САЩ имат такова отвратително петно в научната си история с откачени "учени" като Август Хирт, Ханс Хорбиргер, Едуард Пернкопф, Йозеф Менгеле..........

На те проблемът ти е, първо, че ти липсва емпатия и второ, ужасно много си затънал в нацистката идеология, която е пълен фалш.

• Автор
преди 1 час, Anne написа:

Нито Англия, нито Франция, нито САЩ са имали концентрационни лагери като "Аушвиц" и "Берген - Белзен", нито толкова жесток, безскрупулен и чудовищен комендант като Йозеф Крамер.  Нито англия, нито Франция, нито САЩ имат такова отвратително петно в научната си история с откачени "учени" като Август Хирт, Ханс Хорбиргер, Едуард Пернкопф, Йозеф Менгеле

О имали са особенно САЩ и Русия такива учени и то съвсем официално дори и днес си имат, прочети за продължението на експремиента на Павлов и опитите на Балабанов с жени и маймуни, в САЩ пък са се опитвали да присаждат глави и да съживят хора а за още по странните опити с паранормслното и на двете страни да не говорим  :) Но както и германците сасмо са допринесли за развитието на медицината с тези опити, дори и днес се носят слухове че тези опити не са спрели нито от Русия нито от САЩ

преди 2 минути, petie1 написа:

О имали са особенно САЩ и Русия такива учени и то съвсем официално дори и днес си имат, прочети за продължението на експремиента на Павлов и опитите на Балабанов с жени и маймуни, в САЩ пък са се опитвали да присаждат глави и да съживят хора а за още по странните опити с паранормслното и на двете страни да не говорим  :) Но както и германците сасмо са допринесли за развитието на медицината с тези опити, дори и днес се носят слухове че тези опити не са спрели нито от Русия нито от САЩ

Знам за простотията с присаждането на глави, това само изключително болен и прост мозък може да го направи.

Иначе не вярвам днес да се правят такива нечовешки и болезнени опити с хора.

Интересно, че не коментираш германската психопатия.Как си обясняваш поведението на този престъпник, когото ти посочих? Какво според теб го извинява?

преди 2 часа, Anne написа:

Нито Англия, нито Франция, нито САЩ са имали концентрационни лагери като "Аушвиц" и "Берген - Белзен", нито толкова жесток, безскрупулен и чудовищен комендант като Йозеф Крамер.  Нито англия, нито Франция, нито САЩ имат такова отвратително петно в научната си история с откачени "учени" като Август Хирт, Ханс Хорбиргер, Едуард Пернкопф, Йозеф Менгеле..........

Анка-негромотната пак се изряза на тема история. Хайде да спреш да се излагаш повече и като си мераклийка да се правиш на умна напиши есето, с което щеше да ни доказваш, че ставаш за нещо.

Щото само с отричане на историята диалог няма, а само хейтърство.

преди 5 минути, Anne написа:

Какво според теб го извинява?

Ти на Господ ли се правиш? За военни престъпления има Военен съд. Хората са съдени, понесли са си вината, разстрлевани и бесени, с присъда и без присъда. Ти мразиш пра-правнуците им, защото си проста хейтърка и знанията ти достигат до носа и няма и за обратно.

Не отричам историята, вие отричате жертвите и твърдите, че броят на жертвите бил преувеличен, че холокост е нямало, че в лагерите е нямало насилие, нито газови камери, че всичко било манипулация и лъжи на евреите.

Не мразя правнуците им, обаче не разбирам какво е това желание да се оневиняват престъпници, да твърдите, че са били цивилизовани, при положение, че не са. Това, че много от тях са били елегантно облечени мъже и жени, които са ценели операта и са можели да свирят на цигулка или пиано, че са имали обноски и поведение като на аристократи въобще не означава, че не са били чудовища.

Извинявй, но колкото и да роптаеш, истината е, че "изследванията" на Йозеф Менгеле никак не са допринесли за развитието на медицината, а за много хора днес Вернер фон Браун не е нищо друго освен експлоататор на роби и масов убиец.

преди 18 минути, Anne написа:

Не отричам историята, вие отричате жертвите и твърдите, че броят на жертвите бил преувеличен, че холокост е нямало, че в лагерите е нямало насилие, нито газови камери, че всичко било манипулация и лъжи на евреите.

Стига лъга като дърта циганка. Никой не е твърдял такова нещо. Търсиш си въображаеми врагове и се изживяваш като Многострадалната Геновева, все едно теб са те застреляли хора преди 100 години, а не такива, които нямат нищо общо с теб.

Не мразя правнуците им

Айде бе, каза фашистката, която в наши дни одобряваше изнасилването на всички малолетни немски момичета и убийството на възрастните немци.

"изследванията" на Йозеф Менгеле никак не са допринесли за развитието на медицината

По учебниците на Йозеф Менгеле са учили и американците и западняците, а те са имали защо да мразят немците, защото са били във война с тях. Даже ти цитирахме из темите какво точно, защото ти претендираш да си малоумна и поради това не можеш да ползваш адекватно търсачката на Гугъл.

преди 21 часа, Myanmar написа:

И т.к. твърдеше, че си с умствена изостаналост, отново те питам какво си?

Олигофренията, наричана още кретенизъм, е болестно състояние изразяващо се в забавено умствено и физическо развитие. Има три степени:
- Идиот - с IQ от 0 до 25 (при нормална стойност 100). Идиотите не могат да отвърнат на никаква форма на общуване.
- Имбецил - с IQ от 26 до 50. Достига интелектуалното ниво на 6-годишно дете.
- Дебил (слабоумен) - с IQ от 51 до 70.

току-що, Myanmar написа:

Стига лъга като дърта циганка. Никой не е твърдял такова нещо. Търсиш си въображаеми врагове и се изживяваш като Многострадалната Геновева, все едно теб са те заколили хора преди 100 години, а не такива, които нямат нищо общо с теб.

Не си търся, а се чудя как уж образовани и възпитани хора си позволяват да вярват на лъжите, че броят на жертвите бил преувеличен или че изобщо не е имало газови камери. Не ми се прави на луд, отлично помня как тук съфорумците врякахте, че това за "Циклон Б" и газовите камери е пълна лъжа и как холокостът бил ""индустрия" и "манипулация".

От друга страна се чудя как е възможно един човек (в случая комендант на лагер) да е намирал за нормално семейството му да живее в близост д концентрационен лагер, откъдето се чуват всякакви звуци и шумове, усеща се ужасна миризма и как намира за съвсем нормално собствените му деца да с играят съвсем близо до оградата на лагера.

И колко трябва да си прост, за да смяташ, че само заради евреите, заради непознати на теб хора, собственото ти семейства е страдало и мизерствало? Как така германците никога не обвиняват политиците си? Странно ми е, ние в България през ужасната година 1997, никога не сме обвинявали някоя етническа или религиозна група хора, знаехме, че вината е само и единствено в нашите политици.

Просто не го разбирам това.............. твърдиш, (примерно) че си фен на Моцарт, Гьоте, разбираш от музика и изкуство, цветята, но в същото време мразиш определена група хора, третираш ги отвратително, но не ти е проблем после да си добър с близките си, домашните си любимци и цветята? Как може в сърцето ти да има място едновременно за  любов и омраза? Как може да смяташ, че само определени групи хора имат право да се наричат твои сънародници и да живеят, а останалите трябва да умрат? Как така мразиш евреите, но караш талантливите музикални евреи да и свирят на цигулка класически мелодии и да плачеш? Ей тези неща не ги разбирам.

преди 3 минути, Anne написа:

не е имало газови камери

Там, където не е имало газови камери, не е имало газови камери. И това е доказано. Това да са смятани евреите и циганите за некачествен материал не означава, че е имало газови камери във всеки дом на немец.

преди 4 минути, Anne написа:

... твърдиш, (примерно) че си фен на Моцарт, Гьоте

Какви са тези примерни глупости. Не харесвам нито единия, нито другия. Но те са гении изиграли своята роля в еволюцията на изкуствата.

преди 5 минути, Anne написа:

Как може в сърцето ти да има място едновременно за  любов и омраза?

Как може на мястото, където трябва да имаш сърце, да имаш само омраза?

преди 1 минута, Myanmar написа:

Там, където не е имало газови камери, не е имало газови камери. И това е доказано. Това да са смятани евреите и циганите за некачествен материал не означава, че е имало газови камери във всеки дом на немец.

Какви са тези примерни глупости. Не харесвам нито единия, нито другия. Но те са гении изиграли своята роля в еволюцията на изкуствата.

1. А защо дадени групи хора са смятани за некачествен материал? И аз не харесвам циганите, но не бих ги избила. И не ми се извъртай, в концентрационните лагери е имало газови камери.

2. Не са глупости. Как може да твърдиш че си образован и интелектуалец, да обичаш изкуствата, а в същото време да избиваш невинни хора и да се наричаш човек, та претендираш за морал?

преди 16 минути, Anne написа:

Не си търся, а се чудя

Търсиш си врагове, които да мразиш, защото ти се мрази. Изобщо не се чудиш, заседнала си на тая тема в 375 теми. Ти може и да не можеш да смяташ, толкова имаш в този форум. Влязох във форума преди 14 години и ти си хейтиш сякаш ти е ден първи. Това не е чудене, а обсебване на психично болен човек. Потърси медицинска помощ, защото един ден ще срещнеш немец и ще му прегризеш гърлото на улицата.

преди 8 минути, Anne написа:

И аз не харесвам циганите, но не бих ги избила.

Друга песен пееше. Ти искаш да колиш наред.

преди 8 минути, Anne написа:

а в същото време да избиваш невинни хора и да се наричаш човек, та претендираш за морал?

По време на войните няма морал. Всяка немска жена след Втората световна война е била изнасилена - възрастни, деца, всички. Войните не са твоята розова стая. И не познаваш убитите, да твърдиш, че са невинни. Към тях е имало обвинения за престъпления касаещи страданието на цели народи. Поляризирането ти на "добри" и "лоши" наистина отговаря на умствена изостаналост. И за да приключим въпроса веднъж завинаги:

преди 22 часа, Myanmar написа:

И т.к. твърдеше, че си с умствена изостаналост, отново те питам какво си?

Олигофренията, наричана още кретенизъм, е болестно състояние изразяващо се в забавено умствено и физическо развитие. Има три степени:
- Идиот - с IQ от 0 до 25 (при нормална стойност 100). Идиотите не могат да отвърнат на никаква форма на общуване.
- Имбецил - с IQ от 26 до 50. Достига интелектуалното ниво на 6-годишно дете.
- Дебил (слабоумен) - с IQ от 51 до 70.

преди 16 минути, Anne написа:

Как така германците никога не обвиняват политиците си?

Германците имат революционна социална политика и са показали на целия свят как се прави. Първи са въвели пенсиите, подкрепят бедните и майките. След изгубена световна война те издигат нов райх и са на път да покорят света отново.

Ако се смяташ за нещо различно от хейтърка, потърси информация за социалните им успехи и ги постави в тази тема.

Ти наистина плямпаш глупости. Не съм обсебена, а ме интересува темата за морала.

Малко е прекалено германците да искат светът да забрави и да остави тази тема, така има риск всичко отново да се повтори.

А и фактът, че не е имало истинска денацификация и много германци реват, че светът ги третира като безчовечна и неморална нация............ ами те какво са очаквали? Особено сега, след толкова време, когато се разсекретиха доста архиви и много неща излязоха на бял свят? Как очакват светът да им прости и да забрави? Та те сега тласкат Европа в друга крайност! На хората им писна, никой не иска Германия и откачените германци да ни командват.  А и забележи цинизма им - канят арабски терористи като изкупление за станалото с евреите! Долна гавра и подигравка, цели европейски народи сега страдат от тероризма и забраната на християнската и европейската култури!

С кое право след всичко това германците се наричат цивилизовани?

Не съм обсебена, а ме интересува темата за морала.

Интересуват те само немците и наскоро си измисли как евреи били работили в някаква каменна кариера. И ти показаха, че на мястото каменна кариера няма. Заблудена в делюзии, обсебена от злоба, и до там.

Малко е прекалено германците да искат светът да забрави

Германците са баси и яките хора. В момента им се разкатава нацията от толерастия и русият им ген ще се изгуби покрай черни араби и турци. Те са си изплатили репарациите и са приели закон, че отричането на Холокоста е престъпление. Не говори от тяхно име лъжи, втръсна на всички ни от теб и твоите лъжи.

Как очакват светът да им прости и да забрави?

Света няма какво да им прощава. Всяка нация си е "заслужила" парчето земя, на което живее, убивайки съседите си или местното население. Българите не правят изключение.

С кое право след всичко това германците се наричат цивилизовани?

В Германия ходила ли си? Защо всички искат да живеят там, защото не са справедлива и законова държава ли? В Германия имат мостове за животни. На тези мостове имат трева, храсти и дървета. Когато стигнем тяхната загриженост към хората и тяхното ниво на човечност, разпростряло се и към животните, ще сме достойни изобщо да ги обсъждаме.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.