Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 5 минути, Myanmar написа:

Интересуват те само немците и наскоро си измисли как евреи били работили в някаква каменна кариера. И ти показаха, че на мястото каменна кариера няма. Заблудена в делюзии, обсебена от злоба, и до там.

Германците са баси и яките хора. В момента им се разкатава нацията от толерастия и русият им ген ще се изгуби покрай черни араби и турци. Те са си изплатили репарациите и са приели закон, че отричането на Холокоста е престъпление. Не говори от тяхно име лъжи, втръсна на всички ни от теб и твоите лъжи.

Света няма какво да им прощава. Всяка нация си е "заслужила" парчето земя, на което живее, убивайки съседите си или местното население. Българите не правят изключение.

1. Извинявай, че търся информация и не знам английски език. Търсех информация за каменна кариера в "Аушвиц" или близо до него, защото така го представяха във филмите.

2. А германците защо търпят тази толерастия? Ще тикажа защо - защотоси имат политиците за свещени крави, за по - умни, знаещи и можещи от тях и затова не ги и бутват. Колкото до русото - извинявай, но не само хората с рус цвят и сини очи са хора! Репарациите може и да са ги изплатили, и то тези за първата световна, обаче се пънат като магарета на мост да изплатят репарациите за втората световна на Гърция, а и на нас би трябвало да ни плащат, те подпалиха войната и заради тях София е пострадала! А и изплащането на репарациите хич не означава прошка, нито бягане от моралните теми! Просо много германци не искат да признаят, че имат родители, баби и дядовци нацисти, извършвали престъпления, предпочитат да се правят на морални и широкоскроени. Много деца и внуци на нацисти още си мълчат, вместо да говорят и да разкажат как са били възпитавани и в какво вярват. Не искат да застанат срещу близките си, нито да видят, че са били престъпници.

3- Германия си е имала достатъчно територия. Нищо не оправдава жестоката война срещу почти цяла Европа, нито отвратителното отношение към поляците и непризнаването на славяните. С право си изгубили доста територии, които са получили поляците. Полша с нищо не им е пречела, а я нападат.

Защо една Франция след Наполеон не е правила такива простотии, а?

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 6 минути, Anne написа:

Извинявай, че търся информация и не знам английски език.

Нищо не търсиш. Подбираш информация, която да подкрепя фашистските ти разбирания, че даден народ заслужава да умре в страшни мъки и унижения.

Информация има бол и на български език за приноса на Германия към цивилизоването на Европа:

преди 34 минути, Myanmar написа:

Ако се смяташ за нещо различно от хейтърка, потърси информация за социалните им успехи и ги постави в тази тема.

преди 7 минути, Anne написа:

А германците защо търпят тази толерастия? Ще тикажа защо

Не ми дреме какво мислиш. Твоя проблем е ясен, независимо колко ще отбягваш въпроса ми:

преди 22 часа, Myanmar написа:

И т.к. твърдеше, че си с умствена изостаналост, отново те питам какво си?

Олигофренията, наричана още кретенизъм, е болестно състояние изразяващо се в забавено умствено и физическо развитие. Има три степени:
- Идиот - с IQ от 0 до 25 (при нормална стойност 100). Идиотите не могат да отвърнат на никаква форма на общуване.
- Имбецил - с IQ от 26 до 50. Достига интелектуалното ниво на 6-годишно дете.
- Дебил (слабоумен) - с IQ от 51 до 70.

преди 8 минути, Anne написа:

Защо една Франция след Наполеон

Защо една Германия след Хитлер.

Пролича си пак каква си.

преди 13 минути, Anne написа:

след Наполеон не е правила такива простотии

Всеки французин се гордее с Наполеон. Само за теб да мислиш за народа си са простотии.

Извинявай, аз мисля за България, обаче нямам териториални претенции към така наречените западни покрайнини, не мечтая да сме империя и богата финансово държава, искам просто да сме добре, но не за сметка на съседите си, нито да сме неморален народ.

Германското цивилизоване не го желаем, мерси. Няма нужда талантливи, но антисемитски личности като Гьоте и Мартин Лутер да са ни за пример и вдъхновение.

3- Не съм казала лошо за Налопеон. Имах предвид, че след него Франция е проявила разум и няма повече имперски амбиции. Елзас и Лотарингия са си на Франция, а Саар също е трябвало да бъде върнат на Франция. Една Франция е дала много по - велики личности и цивилизация на света от една Германия. Французите запазват достойнството и човещината си и не се посрамват с геноцид и престъпления срещу човечеството.

Ти голям германофил се извъди, да не си женен за германка?

преди 10 минути, Anne написа:

Германското цивилизоване не го желаем, мерси.

Ти може да се правиш на ощипана госпожица, но каквото са измислили немците сега е практика в цивилизованите напредничави държави. И ние догонваме техните стандарти за социални грижи, ама не е така лесно само с искане и чакане, че немците освен да го искат са го и правили.

преди 10 минути, Anne написа:

след него Франция е проявила разум и няма повече имперски амбиции

Набили са ги, това не е благоразумие, а слабост. И България кога е била империя и имала роби в Охрид е била царство, фактор в Европа и процъфтяла в Златен век.

преди 56 минути, Myanmar написа:

В Германия ходила ли си? Защо всички искат да живеят там, защото не са справедлива и законова държава ли? В Германия имат мостове за животни. На тези мостове имат трева, храсти и дървета. Когато стигнем тяхната загриженост към хората и тяхното ниво на човечност, разпростряло се и към животните, ще сме достойни изобщо да ги обсъждаме.

Не, не смятам и да ходя. Може и да имат красива природа, но са много лицемерни, а човечността я проявяват чак след като си показват истинското лице.

Не смятам да ходя в държава, която отново позволи издаването на "Моята борба" и отново налага Вагнер като "най - великия композитор" на света.

Нямам комплекси за малоценност и не виждам защо трябва да се сравняваме с един народ, с окървавено минало.

Предпочитам да сме по - близки с истински цивилизовани държави като Франция, Великобритания, Русия и Китай.

Стига скача на различни държави и различни епохи, ти си кръгла нула по история. Питам те, след като темата за есето ти беше затворена, натъпкана с простотия, и бе удостоена с втора тема, ще ни показваш ли, че в ещо те бива, както ти бяха претенциите или ще се примириш с оставащото впечатление, че си голяма само на дум?

преди 9 минути, Anne написа:

Една Франция е дала много по - велики личности и цивилизация на света от една Германия.

Ти 10 човека не можеш да изброиш, вече се произнасяш за цели нации. От позицията на човек, който не е покрил критериите за придобиване на начално образование и има фалшива диплома, подарена с тройка по профила, който уж си изучавала, твоето мнение има тежест веднага след това на циганите и тези, които ровят по кофите.

преди 4 минути, Anne написа:

но са много лицемерни

Колко немци наистина познаваш?

Предпочитам да сме по - близки с истински цивилизовани държави като Франция, Великобритания, Русия и Китай.

Държави бомбардирали София и обявили, че искат България равна за картофена нива, са ти по-скъпи. Стана ясно каква "българка" си.

преди 2 минути, Myanmar написа:

Ти може да се правиш на ощипана госпожица, но каквото са измислили немците сега е практика в цивилизованите напредничави държави. И ние догонваме техните стандарти за социални грижи, ама не е така лесно само с искае и чакане, че немците освен да го искат са го и правили.

Набили са ги, това не е благоразумие, а слабост. И България кога е била империя и имала роби в Охрид е била царство, фактор в Европа и процъфтяла в Златен век.

Глупости, не е слабост. Не е чудно че повечето туристи днес искат именно във Франция, а не в Германия. Франция доста е дала на света - литература, музика, изобразително изкуство, мода, кухня, имат прекрасна природа, забележителни личности, прекрасна архитектура, всеки иска да види Версайския дворец и прекрасните замъци по долината на Лоара, Лувърът е най - известният музей, Франция има голям принос в египтологията, включително и днес. А благодарение на скапаните германци днес го няма "Ориент Експрес".

Лай си срещу Франция, ама поне французите имат с какво да се гордеят. Те са първата в света държава, отхвърлила монархията и приела републиканските идеи, идеите за правата на човека и свободното общество,а просвещението тръгва точно от Франция.

Германските стандарти никой нормален не ги ще. Германците са просто едни жалки икономически роби.

преди 7 минути, Myanmar написа:

Държави бомбардирали София и обявили, че искат България равна за картофена нива, са ти по-скъпи. Стана ясно каква "българка" си.

Казал го е само Чърчил, а и не е станало.

А ти, великият българин, си по - германец и от германците. Защо не отидеш да живееш в Германия тогава?

преди 14 минути, Anne написа:

Франция доста е дала на света

Еми ще даде, като си е внесла роби от Африка да ѝ работят и да строят, остава време и за песнички, остават и крепости за романтични загубенячки.

Цели континенти мразят колонистите робовладелци като Франция (Велико)британия и Русия, само ти си ги обичкаш, защото имали хубави дворци. И в наши дни тези ги убиват, ако влязат в тъмни улички на неправилни държави, ама ти ги превъзнасяй, колко са велики.

Казал го е само Чърчил, а и не е станало.

София не е бомбардирана, да. Тотал щета си на тема история.

А ти, великият българин

И към българите имаш същото долно пренебрежително отношение. Важното е да се мрази. А мълчиш като пукал като те питам нещо.

на 29.01.2021 г. в 11:45, Anne написа:

Между другото, все повече се убеждавам, че антисемитизмът идва от католицизма. Такива глупости прочетох, че не е истина как децата, а и възрастните, са им се връзвали на тези простотии. Но, явно германците не обича да мислят много - много.🤔

Йезуитите като Хитлер. Немците не са католици.

Хитлер не е немец, а от Австрия и е евреин.  Нацизъма не е немски плод, а базиран на друго учение.

Много немци са били против този режим 

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Алфред_Делп

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Бялата_роза

Повечето са лежали в лагерите заради това или са били убивани.

Не може да виниш всички немци за това.

преди 1 час, Myanmar написа:

Германците имат революционна социална политика и са показали на целия свят как се прави. Първи са въвели пенсиите, подкрепят бедните и майките. След изгубена световна война те издигат нов райх и са на път да покорят света отново.

Ако се смяташ за нещо различно от хейтърка, потърси информация за социалните им успехи и ги постави в тази тема.

преди 23 часа, Myanmar написа:

Олигофренията, наричана още кретенизъм, е болестно състояние изразяващо се в забавено умствено и физическо развитие. Има три степени:
- Идиот - с IQ от 0 до 25 (при нормална стойност 100). Идиотите не могат да отвърнат на никаква форма на общуване.

току-що, acnekt написа:

Хитлер не е немец.

Хитлер е еврейче, писахме вече в темата, на която тази се явява продължение.

преди 15 минути, Myanmar написа:

Еми ще даде, като си е внесла роби от Африка да ѝ работят и да строят, остава време и за песнички, остават и крепости за романтични загубенячки.

Цели континенти мразят колонистите робовладелци като Франция (Велико)британия и Русия, само ти си ги обичкаш, защото имали хубави дворци. И в наши дни тези ги убиват, ако влязат в тъмни улички на неправилни държави, ама ти ги превъзнасяй, колко са велики.

София не е бомбардирана, да. Тотал щета си на тема история.

И към българите имаш същото долно пренебрежително отношение. Важното е да се мрази. А мълчиш като пукал като те питам нещо.

Ти си тотал щета на тема история!

1. Не робите са строили Версайския дворец например, а самите французи. Точно наскоро имаше филм на тема историята и построяването на Версайския дворец. Фантастичен! Още по ти се приисква да го посетиш.

2. По - добре романтична загубенячка, отколкото тъпа антисемитка.

3. Кой днес мрази французите,освен пропадналите терористи?

4. Не съм казвала, че не е. Но и не одобрявам да ми превъзнасят монархофашисти като Списаревски. За мен той не е герой. Със сигурност е бил антисемит.

Добре, че ние не сме истерясали покрай тоя Ньойски договор. Това си е повод за гордост. Скромността краси човека.

преди 14 минути, acnekt написа:

Йезуитите като Хитлер. Немците не са католици.

Хитлер не е немец, а от Австрия и е евреин.  Нацизъма не е немски плод, а базиран на друго учение.

Много немци са били против този режим 

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Алфред_Делп

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Бялата_роза

Повечето са лежали в лагерите заради това или са били убивани.

Не може да виниш всички немци за това.

Не съм чувала Адолф Хитлер да е бил йезуит. В "Уикипедия" си пише, че е католик.

Тези, които са били против нацизма, са били малцинство. Голяма част на германците още им текат лигите при споменаването на небеизвестните им аутобани. Строени с робски труд. Последното, естествено, се премълчава.

Ние поне не сме ползвали робски труд. Е, престъпниците в "Белене" не бих могла да ги нарека хора...........

Не робите са строили Версайския дворец например, а самите французи.

Еми като са имали роби, остават им време и ресурси за дворците. Това писах. Да превъзнасяш една окупаторска, поробваща държава с колониална политика означава да подкрепяш геноцида, сексуалните извращенията и робството. Изглежда това си ти.

Кой днес мрази французите

Народите, които са били роби на имперската им политика.

EmpireFrench.png

Ти си тотал щета на тема история, колкото и важност да си придаваш. Нямаш нито обща култура, нито знания от средното образование, което при теб е преминало като забавачница в училището за умствено изостанали, където си влязла с връзки.

не одобрявам да ми превъзнасят монархофашисти като Списаревски

Какъв Списаревски, говорим за това, че си хейтърка, ксенофобка и фашистка по идеология. Че си с умствена изостаналост, според самопризнанията ти, и че си точила ТЕЛК с десетилетия, ощетявайки хора инвалиди, които истински са имали нужда от пари. И че тези 10% инвалидност са ти извинение цял живот да си на доизглеждане от грохналите си родители и нямаш ни срам, ни съвест за това. Че си безработна цял живот, но даваш акъл как да живеят останалите и им се присмиваш, че им се налага да работят. И че за капак на това имаш претенциите да си голямата писателка, която е наясно, че обещаното есе ще я орезили още повече и го криеш никой да не го види.

преди 48 минути, Myanmar написа:

Еми като са имали роби, остават им време и ресурси за дворците. Това писах. Да превъзнасяш една окупаторска, поробваща държава с колониална политика означава да подкрепяш геноцида, сексуалните извращенията и робството. Изглежда това си ти.

Народите, които са били роби на имперската им политика.

EmpireFrench.png

Ти си тотал щета на тема история, колкото и важност да си придаваш. Нямаш нито обща култура, нито знания от средното образование, което при теб е преминало като забавачница в училището за умствено изостанали, където си влязла с връзки.

Какъв Списаревски, говорим за това, че си хейтърка, ксенофобка и фашистка по идеология. Че си с умствена изостаналост, според самопризнанията ти, и че си точила ТЕЛК с десетилетия, ощетявайки хора инвалиди, които истински са имали нужда от пари. И че тези 10% инвалидност са ти извинение цял живот да си на доизглеждане от грохналите си родители и нямаш ни срам, ни съвест за това. Че си безработна цял живот, но даваш акъл как да живеят останалите и им се присмиваш, че им се налага да работят. И че за капак на това имаш претенциите да си голямата писателка, която е наясно, че обещаното есе ще я орезили още повече и го криеш никой да не го види.

Ти съвсем сериозно си вярваш на глупостите.

1. Не, не подкрепям геноцида, сексуалните извращения и робството. Французите геноцид не са извършили, за разлика от любимите ти германци. Робството - да не би Великобритания, Германия иСАЩ да са цветя? И те са имали роби, но, това е в миналото. Аз се възхищавам на днешна Франция.

2. Ужасно много се лъжеш, имам доста по - висока обща култура и от теб.

3. Училището ми не е  било забавачница нито е за умствено изостанали,, нито съм си проспала образованието. Ти, обаче, си проспал доста часове по история.

3. Вярвай си. Нито съм хейтърка, нито ксенофобка, нито фашистка. Не знам къде видя фашизъм. Не съм точила никакъв ТЕЛК. Не, не се присмивам на работещите.

Какъв ти е проблема ти с мен?

Ти имаш доста сходни убеждения с много нацисти, сигурна съм, че бихте си били чудесни приятелчета. Сигурно съжаляваш, че не си живял в онази епоха. В епохата на германските самозаблуди.

преди 1 минута, Anne написа:

Робството - да не би Великобритания, Германия иСАЩ да са цветя? И те са имали роби, но, това е в миналото. Аз се възхищавам на днешна Франция.

Един дол дренки са. Ти се правиш на моралистка и плюеш по Германия, а упражнявания геноцид от останалите държави игнорираш.

преди 2 минути, Anne написа:

имам доста по - висока обща култура и от теб

Ти си куха, колкото куха може да бъде една празна лейка.

преди 3 минути, Anne написа:

Училището ми не е  било забавачница

По нищо не си учила, сама си го призна, а и това си личи от всеки твой пост. В училище за глухи, които имат изостанало интелектуално развитие, ти си била точно в забавачница. Трябва да ти припомням как си лъгала директорката си, че уж смяташ в час, как си преписвала без мисъл решенията на въпросите или как по предмета ти професия си орезилила и са ти писали по милост тройка ли?

преди 1 минута, Myanmar написа:

Един дол дренки са. Ти се правиш на моралистка и плюеш по Германия, а упражнявания геноцид от останалите държави игнорираш.

Ти си куха, колкото куха може да бъде една празна лейка.

Франция не е извършвала никакъв геноцид.

И къде видя фашизъм при мен? Аз съм със социалистически възгледи. Не от крайните.

Нито съм хейтърка, нито ксенофобка, нито фашистка.

Мразиш, дискриминираш и копнееш за геноцид над народи. Точно това си.

на 29.01.2021 г. в 19:00, Myanmar написа:

• Автор

Ох боже абе какво е станало с тая тема?

преди 1 час, Anne написа:

Франция не е извършвала никакъв геноцид.

И къде видя фашизъм при мен? Аз съм със социалистически възгледи. Не от крайните.

По точно си с националсоциалитически възгледи стига се прави..... Британци французи немци руснаци (по време на СССР са били избити инуитите и други малки народи, французите пък избиват много племена в Америките и Африка британците тоже немците и те) ВСИЧКИ те са извършвали геноцид през имперския си период най вече в Африка и Америките

Неграмотната я оср@ с претенциите си, нищо, че няма основно образование. Тя себе си не може да оправи, тръгна пак света да оправя, да коли и беси. Хем неграмотна, хем надута, хем подкрепя колониални държави, хем моралистка. Няма граници нейната злоба и злобни фермани за хора и цели народи.

преди 2 минути, Myanmar написа:

Неграмотната я оср@ с претенциите си, нищо, че няма основно образование. Тя себе си не може да оправи, тръгна пак света да оправя, да коли и беси. Хем неграмотна, хем надута, хем подкрепя колониални държави, хем моралистка. Няма граници нейната злоба и злобни фермани за хора и цели народи.

Я ходи се прегледай при психиатър. Нещо ти хлопа здраво дъската, та само се заяждаш с мен!

И основно образование имам! Както и средно - специално.

• Автор
преди 5 часа, Anne написа:

Знам за простотията с присаждането на глави, това само изключително болен и прост мозък може да го направи.

Иначе не вярвам днес да се правят такива нечовешки и болезнени опити с хора.

Интересно, че не коментираш германската психопатия.Как си обясняваш поведението на този престъпник, когото ти посочих? Какво според теб го извинява?

Странно защо не коментира и другото което ти казах за руските опити?  О правят се и днес такива опити защо мислиш са тези секретни военни бази? Самите американци и руснаци си казват че военната медицина е много по напред от цивилната :) И къде пише че съм психолог я посочи? Аз съм написал че ме вълнува техниката а не психологията на отдавна мъртви хора

преди 7 минути, Myanmar написа:

Абе доста се е изложила

И основно образование имам! Както и средно - специално.

Не може да имаш основно образование след като не владееш аритметични действия! Не се прави на ударена, с връзките на майка ти учителката и с "учене" в училище за глухонеми и бавноразвиващи се си си прекарала слънчево 12 години от живота. Но недей се прави, че си образована. Затова са на това дередже всичките ти теми - от тях лъка тотално невежество и заблуди.

• Автор

А само да добавя че в Китай също тече геноцид и то в наши дни

преди 4 часа, Anne написа:

. Извинявай, че търся информация и не знам английски език. Търсех информация за каменна кариера в "Аушвиц" или близо до него, защото така го представяха във филмите.

Абе ти още ли не разбра че тази кариера е измислена дори и след като и спеца по евреите Валкириа1 ти го обясни? И тя май обясни и за Вагнер в Израел че не е забранен и ти обясни че даже нищо не знаеш за евреите :) Те архивите са живи който се разрови ще види че си гола вода по история и антисемитка и нацистка

преди 5 часа, Anne написа:

Ти си тотал щета на тема история!

1. Не робите са строили Версайския дворец например, а самите французи. Точно наскоро имаше филм на тема историята и построяването на Версайския дворец. Фантастичен! Още по ти се приисква да го посетиш.

2. По - добре романтична загубенячка, отколкото тъпа антисемитка.

3. Кой днес мрази французите,освен пропадналите терористи?

4. Не съм казвала, че не е. Но и не одобрявам да ми превъзнасят монархофашисти като Списаревски. За мен той не е герой. Със сигурност е бил антисемит.

Добре, че ние не сме истерясали покрай тоя Ньойски договор. Това си е повод за гордост. Скромността краси човека.

Не съм чувала Адолф Хитлер да е бил йезуит. В "Уикипедия" си пише, че е католик.

Тези, които са били против нацизма, са били малцинство. Голяма част на германците още им текат лигите при споменаването на небеизвестните им аутобани. Строени с робски труд. Последното, естествено, се премълчава.

Ние поне не сме ползвали робски труд. Е, престъпниците в "Белене" не бих могла да ги нарека хора...........

И откъде идва свастиката? И защо знамето е с цветове червено, черно и бяло?

Може би заради това?

От 1912 година ...

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Общество_Туле

преди 56 минути, acnekt написа:

Може би заради това?

От 1912 година ...

Настрана от това недоразумение, необразовано и недоклатено, ще ти споделя какво научих в един РИМ. Самарското знаме е било хърватско, върху което е везано. Това имали монахините, това ползвали. Нелепа история...

преди 8 часа, acnekt написа:

Може би заради това?

От 1912 година ...

Свастиката идва от Индия, но ние не сме в Азия, а в Европа и е съвсем нормално тук свастиката да се асоциира с нацизма. За мен това е мрачен символ, свързан със всичко най - лошо. Как я почитат свастиката в Индия и в Тибет, хич не ми пука.

А обществото "Туле" е било съставено от прости, необразовани, неграмотни и озлобени хора. Само като научих за такива "учени" като Ханс Хорбиргер и Карл Мария Вилигут, за търсенето на арийците в Тибет и за търсене на път до центъра на Земята, ми стана ясно колко точно са образовани и интелигентни нацистите и колко точно е била развита науката в Германия.

На вас не ви пука, но аз съм отвратена от историята за еврейската скелетна колекция в Страсбург и за анатомичния атлас на Пернколф. Надявам се, че нашите студенти по медицина не учат по него.

А червено, черно и бяло са цветовете на старото германско знаме.

Просто откакто научих историята за еврейската скелетна колекция, съм в шок.......... Просто не мога да спра да си представям как онзи нещастник е убил толкова невинни хора, как просто си е стоял цинично отвън и е пушел, докато хората вътре в газовата камера са агонизирали.  Как е гледал труповете с безразличие, а вечерта се прибира при своето семейство и се държи съвсем нормално.

Колко луд трябва да си, за да не изпиташ нищо, да не смяташ евреите за хора и като те съдят, да си позволиш арогантно да заявиш, че просто си изпълнявал заповеди като всеки войник? Макар, че съюзниците не са правели същото?

преди 8 часа, Myanmar написа:

Настрана от това недоразумение, необразовано и недоклатено, ще ти споделя какво научих в един РИМ. Самарското знаме е било хърватско, върху което е везано. Това имали монахините, това ползвали. Нелепа история...

Говориш абсолютни глупости. Ясно ми е, че си русофоб, ама вече прекаляваш, твоето е гавра с национална светиня!:angry:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.