Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Какво за обучението ми? Какво обучение?

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 4 минути, Anne написа:

Какво обучение?

Именно.

преди 7 часа, Anne написа:

Как, като вече не чувам?

Дъненето на чалга е вредно не само за интелекта, но и за слуха.

• Автор

Какво за обучението ми? Какво обучение?

Ами доколкото разбрах си учила в училище за глухи? И си учила как да общуваш?

на 23.01.2021 г. в 21:49, petie1 написа:

Хм АБПФК Кити-Анне да не отиде да търси нациткото злато?

Баннали я. Ама питай я, като не заделя по 4 часа дневно за писане на глупости, намерила ли е време да си напише есето?

преди 1 минута, petie1 написа:

Ами доколкото разбрах си учила в училище за глухи? И си учила как да общуваш?

Нищо не е научила, жестомимичен език не знае. Това е като да живееш с кравар и да не можеш да издоиш крава.

Обичайните оправдания, трудно ѝ било, не било за нея, не е родена за това, нужно е да бъде инженер за целите или космонавт, не е присъщо за принцеси като нея!

преди 3 минути, petie1 написа:

И си учила

Пет години учила шивачество и накрая се орезилила пред всички и изкарала тройка по милост на изпита. Какво да говорим повече.

• Автор
току-що, Myanmar написа:

Баннали я. Ама питай я, като не заделя по 4 часа дневно за писане на глупости, намерила ли е време да си напише есето?

Ами доколкото се вижда нищо не е писала, поне да се беше научила да си преоразмерява снимките с линка който й дадох

Това жена да не може да ти зашие копче...

... поне да се беше научила да си преоразмерява снимките с линка който й дадох

Това е за доценти и доктори! Много я надцени. Близо 10 години ѝ трябваха да научи с условности да сваля торенти. Дай ѝ шанс още 10 и за това.

Знаете ли колко е трудно шиенето? Аз нямам такова мислене - абстрактно. Адски е трудно, пък и съм несръчна. Не е за мен тази работа, да вденеш конец се иска биволско търпение, което го нямам.

И това ме прави лош човек ли? А това, че на вас не ви пука при какви отвратителни условия живеят хората с увреждания в домовете? Че ги оставяте там да живеят като скотове без любов и подкрепа? Че се правите на луди, че хората с увреждания не изпитват сексуални желания?

Вие гледате на жените само като на слугини!

• Автор
преди 2 минути, Myanmar написа:

Това жена да не може да ти зашие копче...

Това е за доценти и доктори! Много я надцени. Близо 10 години ѝ трябваха да научи с условности да сваля торенти. Дай ѝ шанс още 10 и за това.

Ами.. То тогава аз трябва да съм професор с тоя Линукс... Абе я докарай пак някои образи че да живне малко темата

преди 1 минута, Anne написа:

Знаете ли колко е трудно шиенето? Аз нямам такова мислене - абстрактно. Адски е трудно, пък и съм несръчна. Не е за мен тази работа, да вденеш конец се иска биволско търпение, което го нямам.

И това ме прави лош човек ли? А това, че на вас не ви пука при какви отвратителни условия живеят хората с увреждания в домовете? Че ги оставяте там да живеят като скотове без любов и подкрепа? Че се правите на луди, че хората с увреждания не изпитват сексуални желания?

И как ще ни помогне вайкането ти в хоремага на бай Калин?

... Абе я докарай пак някои образи че да живне малко темата

Умряла работа.

Пу-пу, само не отново Лешо bird vulture GIF

преди 3 минути, Anne написа:

И за секс-робини също са подходящи.

преди 2 минути, Anne написа:

А това, че на вас не ви пука при какви отвратителни условия живеят хората с увреждания в домовете?

Доколкото знам държавата се грижи за тях.

Знаете ли колко е трудно шиенето?

Ама си една п**** заспала. Аз мога да шия. Мога и да тъка и да преда, да чепкам, малко практика и на стан имам.

Приеми, че си с две леви ръце, стига с това, че всичко било трудно, втръсна вече.

• Автор
току-що, ncl написа:

Да ама не е достатъчно, аз питам как вайкането на АБПФК Кити-Анне помага на тези хора?

преди 11 минути, Myanmar написа:

Дъненето на чалга е вредно не само за интелекта, но и за слуха.

Не съм дънила чалга, слушах на нормални децибели. Проблемът дойде от болкоуспокояващите с които се натрових, защото нямаше кой да ми обърне внимание, че имам здравословен проблем.

Днес пак се карах с нашите. Трябваше да се къпя днес, а майка ми забравила. Не забравя обаче за работата и циганските си ученици. Прекрасно знам, че остаряват и ме хваща яд, че не осъзнават, че трябва някой да се грижи за мен. В дом няма да бъда щастлива, а и условията там са мизерни.

И да - обществото ми е длъжно. Длъжно е на хора като мен, защото за днешния ден, освен евреите, трябваше да се почете и паметта на избитите хора с увреждания по програма Т4.

Щом днешното общество реве, че не е ксенофобско, да го докаже на дела, не само на думи. Щом твърдите, че сте по - добри от нацистите, редно е да помислите за нас, хората с увреждания. Нас все още ни има. Заслужаваме достоен и добър живот. И не, не сме паразити като циганите!

Длъжници сте ни, защото още разправяте евгенични глупости за нас!

преди 8 минути, ncl написа:

Нейната жалба е защо красивите мъже не се отнасят с нея сякаш е яка, атлетична, умна, забавна, лъчезарна, работлива мацка. И отговорът е "Защото не си!"

преди 12 минути, Anne написа:

пък и съм несръчна

Ти имаш ли едно положително качество? От теб съм чел само дълъг списък какво не ти се отдава, какво не си научила защото било трудно и как си можела да напишеш едно есе за 15 години следученически години, ама просто не си н кеф, иначе много ти се отдава!

преди 5 минути, Anne написа:

Днес пак се карах с нашите. Трябваше да се къпя днес, а майка ми забравила.

Ръцете ти да не са завряни отзад? Майка ти по-млада няма да стане, ти на стари години ли ще се учиш пак да си самостоятелна?

То вярно, че неволята учи, ама на теб списъка с какво трябва да се учиш е 100 км.

• Автор
преди 6 минути, Myanmar написа:

Умряла работа.

Пу-пу, само не отново Лешо

Много го хареса тоя Лещо бре, още ти е мило за него :)

преди 3 минути, petie1 написа:

Много го хареса тоя Лещо бре, още ти е мило за него :)

Лешо и Плешо бяха еманация на "космополитни" жени - боклуци със самочувствие.

преди 8 минути, Anne написа:

Ако някой ти каже, че си безполезна, покажи му това!

68c6924a91715c39dc55ffcd8cb9348e4b-soap-

• Автор
преди 2 минути, Myanmar написа:

Лешо и Плешо бяха еманация на космополитни жени - боклуци със самочувствие.

Ами затова не мога да кажа нищо ама белгийската мида го раздава разбирач по темата та питай него... А и сега пък за какво мрънка форумната принцеса?

преди 5 минути, ncl написа:

Всъщност не е така. Истината е, че в държавните домове за хора с увреждания положението е ужасно. Някои сгради не са ремонтирани от времето на социализма, електроисталацията,водоснабдяването и канализацията сигурно не са пипани откак са построени, дограмите, тоалетните и мебелите - също, имат голям риск от пожар. Храната там е тревопасна,  в баните сигурно няма вани, тоалетните кой ги знае какви са, интернет едва ли имат, а персоналът им е съставен от кол и въже, като този от дома в Могилино.

В частните домове е друго, но те са скъпи и са за богати хора.

Знам каква е ситуацията с домовете, защото чета вестници и гледам новини, преди две години нашите искаха да ме пратят в дом, гледахме домове, но.......... условията там са ужасни, а освен всичко друго имам адска фобия от годинки и хич не се майтапя. А уврежданията и здравословните ми проблеми са такива, че просто някой трябва да се грижи персонално за мен. Много неща не мога и за много неща съм зависима - къпане, чистене на уши, рязане на нокти, сушене със сешоар, вече и обличането ми е трудно, не мога сама да оправям леглото, а когато съм болна, съм абсолютно безпомощна, в болница пък не мога да стоя сама.

Да напомням ли и за темата, за която обществото си затваря очите, докато не стане поредният случай с насилие в дом? Страх ме е да съм в дом, защото лесно мога да стана обект на насилие - физическо, всякакво.......... Аз не мога да се защитавам.

Няма и да ми действа добре на психиката да съм в дом. Имам нужда от любов и семейна атмосфера. Да живея на топло, чисто и хубаво място.

• Автор
преди 12 минути, Anne написа:

Не съм дънила чалга, слушах на нормални децибели. Проблемът дойде от болкоуспокояващите с които се натрових, защото нямаше кой да ми обърне внимание, че имам здравословен проблем.

Днес пак се карах с нашите. Трябваше да се къпя днес, а майка ми забравила. Не забравя обаче за работата и циганските си ученици. Прекрасно знам, че остаряват и ме хваща яд, че не осъзнават, че трябва някой да се грижи за мен. В дом няма да бъда щастлива, а и условията там са мизерни.

И да - обществото ми е длъжно. Длъжно е на хора като мен, защото за днешния ден, освен евреите, трябваше да се почете и паметта на избитите хора с увреждания по програма Т4.

Щом днешното общество реве, че не е ксенофобско, да го докаже на дела, не само на думи. Щом твърдите, че сте по - добри от нацистите, редно е да помислите за нас, хората с увреждания. Нас все още ни има. Заслужаваме достоен и добър живот. И не, не сме паразити като циганите!

По голяма глупост не съм чувал

преди 18 минути, petie1 написа:

... Абе я докарай пак някои образи че да живне малко темата

Аве, само тея лешояди ли ти правят темите, мен за нищо не ме броиш!?

roman rome GIF

Ами затова не мога да кажа нищо ама белгийската мида го раздава разбирач по темата та питай него... А и сега пък за какво мрънка форумната принцеса?

Че трябва някой да се грижи за мен. Нашите са същински щрауси, казах преди малко на майка ми, че знам, че не са вечни, и тя се направи на луда. С това заравяне на главата в пясъка доникъде няма да стигнем.

Можеше още преди десетилетие да имам лично щастие и грижи, ама не, трябва да отстъпвам на здравите и красивите. В резултат на това сега няма и един свободен нормален, образован и готин мъж като за мен.

Макар че не знам как бих могла да се доверя на някой непознат.

преди 3 минути, Anne написа:

Истината е, че в държавните домове за хора с увреждания положението е ужасно.

Това видимо не те е мотивирало да се научиш да си купуваш хляб или да помагаш на майка си, докато баща ти краде нафта от линейките. Значи не е ЧАК ТОЛКОВА ужасно в домът, в който ще те приютят. Там ще има и други принцеси, то таман най-изнежените и мързеливите там се оказват.

• Автор
преди 1 минута, Myanmar написа:

Аве, само тея лешояди ли ти правят темите, мен за нищо не ме броиш!?

А колкото повече толкова повече... Иначе и ти си добре дошъл

преди 2 минути, petie1 написа:

По голяма глупост не съм чувал

Не си чувал, че аналгинът е ототоксичен? Тъкмо да научиш нещо ново.

Защото аз го взимам редовно при болезнен цикъл известно време. Чак в един момент майка ми разбра, че нещо не е наред. Да, ама слухът ми си замина.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.