Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 3 минути, ncl написа:

Че кой няма...

Ама на нея ѝ се полага ве! Ти не разбираш, тя е инвалид 10% и затова трябва да получава нещата, за които ти мечтаеш, без да работи!!!

ПП: "Глупаци", "фашисти" и "изруди" такива - цитирам я, да ѝ спестя писането.

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

току-що, Myanmar написа:

Ама на нея ѝ се полага ве! Ти не разбираш, тя е инвалид 10% и затова трябва да получава нещата, за които ти мечтаеш, без да работи!!!

Откъде - накъде хората с увреждания трябва да ви робуват? Болните да влачат икономиката ли? Нещастник!

• Автор
преди 2 минути, Anne написа:

Че трябва някой да се грижи за мен. Нашите са същински щрауси, казах преди малко на майка ми, че знам, че не са вечни, и тя се направи на луда. С това заравяне на главата в пясъка доникъде няма да стигнем.

Можеше още преди десетилетие да имам лично щастие и грижи, ама не, трябва да отстъпвам на здравите и красивите. В резултат на това сега няма и един свободен нормален, образован и готин мъж като за мен.

Макар че не знам как бих могла да се доверя на някой непознат.

Ами дадох ти насоки какво да направиш и все някой ще те хареса а защо не и някой глух мъж или с лекатс форма на ДЦП :)

преди 8 минути, Anne написа:

в баните сигурно няма вани, тоалетните кой ги знае какви са, интернет едва ли имат, а персоналът им е съставен от кол и въже, като този от дома в Могилино

Ха, добре дошлаа! Като топъл хляб ще те апнат. И тогава ще оцениш усилията ни да ти помогнем да се надигнеш от кота нула!

night nightmare GIF

преди 2 минути, Myanmar написа:

Това видимо не те е мотивирало да се научиш да си купуваш хляб или да помагаш на майка си, докато баща ти краде нафта от линейките. Значи не е ЧАК ТОЛКОВА ужасно в домът, в който ще те приютят. Там ще има и други принцеси, то таман най-изнежените и мързеливите там се оказват.

Как да купувам хляб, като:

1. Не мога да смятам.

2. Не чувам и вече трудно общувам.

3. Живея в апартамент на втория етаж, а вече не мога да качвам стълби.

И стига с измишльотините, баща ми не краде никаква нафта, стига повтаря фантазиите на идиотките от косматото.

• Автор
преди 1 минута, Anne написа:

Откъде - накъде хората с увреждания трябва да ви робуват? Болните да влачат икономиката ли? Нещастник!

Аз го подкрепям да работим хехе

преди 10 минути, Anne написа:

болница пък не мога да стоя сама

1742-рото нещо, което не можеш.

Айде, оставям ви да си губите времето, че интервю ме чака.

преди 2 минути, petie1 написа:

Ами дадох ти насоки какво да направиш и все някой ще те хареса а защо не и някой глух мъж или с лекатс форма на ДЦП :)

Ти откачи ли, бе? Глух човек, или такъв с ДЦП  НЕ МОЖЕ да се грижи адекватно за мен? Такива хора не ползват телефон, нито изкачват стълби. Нещо ако се случи с мен, например, ако припадна, как глух мъж ще се свърже със спешна помощ? Или мъжът в инвалидна количка ще ми помогне да се съвзема?

Защото аз съм и припадала. И то в центъра на града. Добре, че е имало добри хора, които да помогнат на майка ми.

преди 4 минути, Myanmar написа:

Ха, добре дошлаа! Като топъл хляб ще те апнат. И тогава ще оцениш усилията ни да ти помогнем да се надигнеш от кота нула!

night nightmare GIF

Това го знам отдавна, не знам защо си мислиш, че сега го осъзнавам.

• Автор
преди 4 минути, Anne написа:

Ти откачи ли, бе? Глух човек, или такъв с ДЦП  НЕ МОЖЕ да се грижи адекватно за мен? Такива хора не ползват телефон, нито изкачват стълби. Нещо ако се случи с мен, например, ако припадна, как глух мъж ще се свърже със спешна помощ? Или мъжът в инвалидна количка ще ми помогне да се съвзема?

Казах леката форма ДЦП нали си много умна? Има начини да се свърже глух мъж със спешното не бой се.... Пък и освен това не всички са със заврени ръце отзад кат  теб :) Айде и аз изчезвам че имам по весели неща освен да ти чета оправданията

преди 25 минути, Anne написа:

И не, не сме паразити като циганите!

По си нацистка от нацистите, ма странното е, че хич не го осъзнаваш. Циганите не са паразити!!! И като стана дума за тях - да ти дам ли видео, да чуеш как 13 годишно момиче, бива продавано, отвличано, пребивано, изнасилвано и изобщо най- общо казано малтретирано по най- брутални, жестоки начини в продължение на 18 години, и въпреки всичко пак е намерило кураж да се справи някак, доколкото й е възможно със пъти по- скапаната и злощастна съдба от твоята.

Не искаш да свършиш в дом - тогава направи нещо, за да не стигнеш до там, инак не ти мърда момиче да знаеш, не че е чак толкова лошо в тия домове, колкото си мислиш, но ти можеш да направиш така, че да живееш по- добре. Ако ти не проявиш някаква инициатива - ти, не някой друг, най- напред и основно ти - не очаквай друго, освен някой ден прием в дом и там ще е каквото такова, щото няма да е въпрос на кой знае какъв избор.

току-що, petie1 написа:

Казах леката форма ДЦП нали си много умна? Има начини да се свърже глух мъж със спешното не бой се.... Пък и освен това не всички са със заврени ръце отзад кат  теб :) Айде и аз изчезвам че имам по весели неща освен да ти чета оправданията

Моето не са оправдания, а истински проблеми. Понеже не ме познаваш лично, та смяташ, че си измислям оправдания.

Понеже аз не мога, тоест, понеже съм достатъчно умна да не търся мъж по интернет, и понеже иначе не познавам мъже изобщо, и тъй като онзи идиот явно предпочита простачки, та бях казала на мама просто да ми потърси някого. Тя изтълкува нещата като сводничество.

После се чудите, че си чакам принца на бял кон.

И да, няма да си сваля изискванията.

преди 4 минути, insec написа:

По си нацистка от нацистите, ма странното е, че хич не го осъзнаваш. Циганите не са паразити!!! И като стана дума за тях - да ти дам ли видео, да чуеш как 13 годишно момиче, бива продавано, отвличано, пребивано, изнасилвано и изобщо най- общо казано малтретирано по най- брутални, жестоки начини в продължение на 18 години, и въпреки всичко пак е намерило кураж да се справи някак, доколкото й е възможно със пъти по- скапаната и злощастна съдба от твоята.

Не искаш да свършиш в дом - тогава направи нещо, за да не стигнеш до там, инак не ти мърда момиче да знаеш, не че е чак толкова лошо в тия домове, колкото си мислиш, но ти можеш да направиш така, че да живееш по- добре. Ако ти не проявиш някаква инициатива - ти, не някой друг, най- напред и основно ти - не очаквай друго, освен някой ден прием в дом и там ще е каквото такова, щото няма да е въпрос на кой знае какъв избор.

А бе, вие не разбрахте ли, че не мога да работя!

Искате да работя в администрация, въпреки, че нито имам нужното образование, нито чувам, та да ме изритат после за първия гаф от първия ден на работата. Тая няма да я бъде.

@petie1 и кое ти е толкова смешното?

• Автор
преди 14 минути, Anne написа:

Ми чакай си...

То ти мъж с тежката форма на ДЦП не можеш да впчеталиш чакай да ти обърне внимание някой с леката... Наистина си пълен резил за нас хората с увреждания.... :( Ето ти едно име да видиш мъж с леката форма на ДЦП: Светослав Енков, повече инфо си намери сама нали си много умна... :)

преди 2 часа, insec написа:

не че е чак толкова лошо в тия домове, колкото си мислиш

Аа, много по-зле е. Стандарта ѝ на принцеса и 5% не могат да го покрият.

преди 2 часа, Anne написа:

Моето не са оправдания, а истински проблеми. Понеже не ме познаваш лично, та смяташ, че си измислям оправдания.

Докторите са се произнесли - 10, най-много 15% инвалидност. Като си счупя ръка имам повече от теб. ТЕЛК-а ти е символичен. Оттам нататък твоето са преструвки и лигня. Най-лесно е да се самосъжаляваш и да изреждаш 1 млн. въображаеми и преувеличени симптоми в 200 теми, в които да търсиш шарани, които да заблудиш, че не си един безподобен мързел, ами с 10% инвалидност си немощна като със 100% инвалидност.

Айде няма нужда, никой вече не кълве на лъжите ти.

Вярно, че можеше едно нещо - да искаш наготово. Готованката от приказката "Примък-отмък".

А бе, вие не разбрахте ли, че не мога да работя! ... в администрация

В дома за инвалиди ще се кълнеш, че можеш, ама веднъж влезеш ли, никога няма да те пуснат да излезеш.

evil dead horror GIF

• Автор
преди 12 минути, insec написа:

Ти на халюциногени ли си, що ли? Със всеки следващ коментар, все по- несвързани тъпотии пишеш - единственото, от което ти се въздържаш е да харчиш повече пари, отколкото е позволила жена ти, причина поради която не ти остава друго, освен да чистиш и переш у вас, и през останалото време пред компа. А да ти обадя що си толкоз елементарен селяндурин - щото, като всеки такъв, се чудиш и маеш как да се изфукаш с петте евро дадени му по милост, и понеже в реалността си просто смешник, пробваш във виртуала, където уви пак не ти се получава. Е какво да направим, като си очеизваден пухльо, барем от малко покритие да имаш, че да се пробваме, макар и на сила да се заблудим.

Баце аз кат ви казах че белгийската мида е клоуна на форума ще слушате :)

преди 17 часа, Anne написа:

@petie1 и кое ти е толкова смешното?

Ми как кое? Тия шаржове дет ги пишеш редовно ме събарят от смях ама все пак не можеш се мериш с баш клуна белгийската мида

преди 17 часа, Anne написа:

Не си чувал, че аналгинът е ототоксичен? Тъкмо да научиш нещо ново.

Защото аз го взимам редовно при болезнен цикъл известно време. Чак в един момент майка ми разбра, че нещо не е наред. Да, ама слухът ми си замина.

Не за аналгина а поредната ти глупост за хората увреждане и обществото :) Аа те всички лекарства за вид отрова та нищо новии не научих пък и не виждам какво ще науча от теб освен да рисувам карикатури и да пиша шаржове за "Шарли Ебдо" :)

преди 37 минути, petie1 написа:

Баце аз кат ви казах че белгийската мида е клоуна на форума ще слушате

Много добре ги знам такива сметкаджии на стотинки, къде два лева не са изкарали през живота си - те точно миналата година у нашто село се прибра един същия такъв елементарен тирикат, който си повярва, че като си е изхвърлил един път семето в някаква финландка си е уредил живота форевър. Сега нашия се чуди и мае, откъде да намери по- евтин ламинат примерно, щото - чувай майтап - момата взела, че обърнала резбата и си намерила по- готина жена от него. Ма пък не се отказва, продължава да инатства относно децата. Рекох му, децата ще ги гледаш по скайпа и толкоз, той не му се вярва, имало незнамсикакви закони - баси шматката ти казвам. Та белгито да натега с прахосмукачката и пералнята, че много бързо ще си спомни, откъде аджеба е произлязъл.

• Автор
преди 4 часа, insec написа:

майтап - момата взела, че обърнала резбата и си намерила по- готина жена от него.

То това ако стане с белгийската мида ще е голям майтап :)

преди 22 часа, Myanmar написа:

Аа, много по-зле е. Стандарта ѝ на принцеса и 5% не могат да го покрият.

Докторите са се произнесли - 10, най-много 15% инвалидност. Като си счупя ръка имам повече от теб. ТЕЛК-а ти е символичен. Оттам нататък твоето са преструвки и лигня. Най-лесно е да се самосъжаляваш и да изреждаш 1 млн. въображаеми и преувеличени симптоми в 200 теми, в които да търсиш шарани, които да заблудиш, че не си един безподобен мързел, ами с 10% инвалидност си немощна като със 100% инвалидност.

Айде няма нужда, никой вече не кълве на лъжите ти.

Вярно, че можеше едно нещо - да искаш наготово. Готованката от приказката "Примък-отмък".

В дома за инвалиди ще се кълнеш, че можеш, ама веднъж влезеш ли, никога няма да те пуснат да излезеш.

evil dead horror GIF

Не ме познаваш и нямаш абсолютно никакво право да твърдиш, че всичко е лъжа!

Що не потърсиш Пепи, да го попиташ колко ме бива по математика?

преди 5 минути, Anne написа:

Не ме познаваш и нямаш абсолютно никакво право да твърдиш, че всичко е лъжа!

След 375 теми в този форум, в които ни занимаваш от запека ти до желанието да умре жената на циганина, който искаш да ти прислужва, те познавам повече и от родната ти майка.

• Автор
преди 9 часа, Anne написа:

Що не потърсиш Пепи, да го попиташ колко ме бива по математика?

И що да досажда на Пепи с твоята особа?

преди 2 часа, petie1 написа:

И що да досажда на Пепи с твоята особа?

За да разбере, че не лъжа, че не ме бива да смятам, както и че наистина съм несръчна и не разбирам някои неща. Щом на мен не вярвате, може би на него ще повярвате.

Между другото, все повече се убеждавам, че антисемитизмът идва от католицизма. Такива глупости прочетох, че не е истина как децата, а и възрастните, са им се връзвали на тези простотии. Но, явно германците не обича да мислят много - много.🤔

• Автор
преди 4 часа, Anne написа:

не разбирам някои неща

Много неща не разбираш както гледам не само някои :)

преди 3 часа, Anne написа:

Между другото, все повече се убеждавам, че антисемитизмът идва от католицизма. Такива глупости прочетох, че не е истина как децата, а и възрастните, са им се връзвали на тези простотии. Но, явно германците не обича да мислят много - много.🤔

Супер поредния ти шарж който ме събаря от смях илии както винаги си търсиш виновно за хора на които им е през оная работа за теб :)

преди 35 минути, petie1 написа:

Много неща не разбираш както гледам не само някои :)

Супер поредния ти шарж който ме събаря от смях илии както винаги си търсиш виновно за хора на които им е през оная работа за теб :)

Не бе, от чисто исторически интерес се зачетох в една антисемитска книга, чийто линк е даден в "Уикипедия". Става дума за "Отровната гъба". Прочетох я и останах втрещена от всичките глупости, изписани там. Особено свързаните с християнството - твърдят се неща, които Исус Христос никога не е казвал, поне в нашата Библия не ги пише, но в католическата, явно да. Да не говорим и какви сложни думи и изрази са използвани, не знам как са очаквали германските деца на тази възраст да я четат и разбират. Явно германските деца са г смятали за някакви вундеркинди, направо смешна работа.

За глупостити, изписани по адрес на евреите, да не говорим. Не само в книгата, а и в самия сайт. Информацията за Юлиус Щрайхер ми се стори лъжлива. Пък за СС и брачните правила........... няма такъв смях, доста членове на СС не са ги спазвали тези правила, пример мога да дам. А познаването на нацистите за евреите, клони към 0.

Толкова глупости на едно място не съм чела, още съм без думи..............

преди 7 часа, Anne написа:

и не разбирам някои неща.

Още не си открила в нещо да те бива, правилно е да казваш, че нищо не разбираш.

И т.к. твърдеше, че си с умствена изостаналост, отново те питам какво си?

Олигофренията, наричана още кретенизъм, е болестно състояние изразяващо се в забавено умствено и физическо развитие. Има три степени:
- Идиот - с IQ от 0 до 25 (при нормална стойност 100). Идиотите не могат да отвърнат на никаква форма на общуване.
- Имбецил - с IQ от 26 до 50. Достига интелектуалното ниво на 6-годишно дете.
- Дебил (слабоумен) - с IQ от 51 до 70.

от чисто исторически интерес се зачетох в една антисемитска книга

Ако не ти беше стотната книга по темата можеше да мине за исторически интерес. Твоето е паталогично обсебване, фикс идея и проекция на вината за собствените ти неудачи върху други хора, които даже не са измежду живите.

Да не говорим и какви сложни думи и изрази са използвани, не знам как са очаквали германските деца на тази възраст да я четат и разбират.

Просто са ходили на училище. Ако и ти беше ходила, нямаше да се изненадаш, че съществуват думи с повече от две срички.

Явно германските деца са г смятали за някакви вундеркинди, направо смешна работа.

В твоите очи германците и за вундеркинди може да минат. Даже са можели да смятат и да се ориентират - неща, които не си усвоила още за близо 40 години.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.