Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Стига с тия евреи. Как пък не ти омръзна...

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 52 минути, ncl написа:

А на вас как не ви омръзна да извинявате престъпниците и нацистката идеология? Пак повтарям:

1. Тук не сме в Азия и няма как да благоговеем пред свастиката. Съвсем нормално е, предвид ужаса, докаран на цяла Европа от германците, свастиката да се смята за престъпен символ и да е омразен на всички европейци! Повтарям: на всички европейци! Не само на евреите.

2. Геноцидът, жестоките престъпления, антисемитизмът - нямакак да бъдат извинени и абсолютно нищо не извинява германците за всичко онова, което са извършили срещу абсолютно невинни и непознати за тях хора!

3. Няма еврейска раса, това е пълна измишльотина. Имаеврейска религия и тя не е по - различна от останалите религии.

4. Нацистката идеология е антисемитска, ксенофобска, расистка и престъпна, освен това бих добавила - и ненаучна.

5. Абсурдно и неприемливо е сравнението между нацистките концентрационни лагери и ГУЛАГ.

6. Германците са един невероятно лицемерен народ, нещо, което те доказват всеки ден. Уж съжаляват за стореното, но мед им капе от устата, като споменават аутобаните си, и когато възрастните германци казват, че тогава са живяли добре. Удобно не споменават за чия сметка са живяли добре и кой им е строил тъпите аутобани. Освен това те и до днес са ксенофобски настроени спрямо източноевропейците. Повече от обидно е германци да ни питат дали имаме електричество, хладилници и цветна телевизия и знаем ли какво е това интернет!

7. Броят на жертвите в концентрационните лагери не е преувеличен, но и не е точен. За съжаление, никога няма да знаем точния брой на избитите (и то не само евреите), заради немалко от унищожените документи в концлагерите.

8. Газови камери е имало и са работели, друг е проблемът - че на вас не ви се вярва, че това е истина.

9. Издаването отново на "Моята борба" на Адолф Хитлер е голяма грешка, която може отново да доведе до крайности. А в самата книга няма никакви познания и разкрития, всичко в нея са бълнувания и манипулации на един болен мозък.

10. Нацистките учени до един са били престъпници. На никой днес не му пука за "ФАУ2", за много нормални хора днес Вернер фон Браун е масов убиец и експлоататор, нацистката наука е била пропаднала и морално деградирала.

11. Никой нормален човек днес не би слушал Вагнер, и да, Вагнер е бил забранен. Четох в интернет, че е имало скандал в Израел, когато по невнимание по израелското радио пуснали Вагнер, имало е обидени и засегнати евреи.

12. Жалко е,че се възхищавате на "силните" фашистки лидери, до един масови убийци, а освен това и адски прости и неграмотни.

13. Вашата омраза към евреите, които нищо не са ви направили, е отвратителна.

14. Версайският договор е бил отвратителен, но не евреите са били виновни за него и не е бил това начинът да се отхвърли.

15. Германия проявява и до днес изключително арогантно поведение, отказвайки да изплати на Гърция репарации за ВСВ.

16. След като стана ясно, че доста от германските културни дейци са били антисемити, за мен и за всеки нормален човек, те са опетнени и не са за възхита и пример.

• Автор
преди 1 час, Anne написа:

Свастиката идва от Индия, но ние не сме в Азия, а в Европа и е съвсем нормално тук свастиката да се асоциира с нацизма. За мен това е мрачен символ, свързан със всичко най - лошо. Как я почитат свастиката в Индия и в Тибет, хич не ми пука.

Нима не е почитана в Европа? Това само псевдоисторичка като теб може да го изръси :)

Ето пример за свастика в българските шевици много преди хитлеристка Германия

http://istoryavshevici.blogspot.com/2017/01/blog-post.htmlщ

преди 1 час, Anne написа:
преди 9 часа, Myanmar написа:

Говориш абсолютни глупости. Ясно ми е, че си русофоб, ама вече прекаляваш, твоето е гавра с национална светиня!

Абе я се скрий бре, ти дето обиждаш българите дали живота си за България като Списаревски да ми говориш кой бил прекалявал е меко казано нагло.. И да знанията на нацистите по медицина се ползват и никой не роптае срещу това да ти е криво пък :) Пример компютърното въстановяне на лица ползва данните събрани от нацистите чрез черепите на различни раси и много други данни се ползват за медицински цели пак събрани от любимите нацисти придобити в Тибет и други места

преди 6 минути, Anne написа:

11. Никой нормален човек днес не би слушал Вагнер, и да, Вагнер е бил забранен. Четох в интернет, че е имало скандал в Израел, когато по невнимание по израелското радио пуснали Вагнер, имало е обидени и засегнати евреи.

А що не казваш че не всички от концелагерите са били скандализирани че даже и израелски оркестър е свирил Вагнер в Германия през 2011? Че даже самите евреи се съгласяват че музиката му е билав добра?

преди 13 минути, Anne написа:

4. Нацистката идеология е антисемитска, ксенофобска, расистка и престъпна, освен това бих добавила - и ненаучна.

Каза баш нацистката дето проявява всичко изброено     

преди 16 минути, Anne написа:

13. Вашата омраза към евреите, които нищо не са ви направили, е отвратителна.

На мен евреите са ми безразлични ако не беше врякането ти за тях на никой нямаше да му пука

преди 19 минути, Anne написа:

10. Нацистките учени до един са били престъпници. На никой днес не му пука за "ФАУ2", за много нормални хора днес Вернер фон Браун е масов убиец и експлоататор, нацистката наука е била пропаднала и морално деградирала.

Да бе затова ли американците и руснаците се изпотрепаха да търсят чертежите на немските разработки а също и учените? Нали ти показах "Россатом" какво са признали?

преди 1 час, ncl написа:

Дон Кихот баце

преди 3 часа, Anne написа:

Свастиката идва от Индия, но ние не сме в Азия

А прабългарите от АФрика ли идват? Като решиш да се излагаш, спирачки нямаш. Свастики има навсякъде в България, даже в София си стоят по църквите.

За мен това е мрачен символ, свързан със всичко най - лошо.

Защото ти е тесен светогледа и лимитирана общата култура. Коня с капаци, когато е нагъл като теб, вижда едно нещо и нарича останалите идиоти, защото виждат цялата картинка.

Просто откакто научих историята за еврейската скелетна колекция, съм в шок..........

Вземи научи нещо и за българската история. Всеки народ е бил жертва на несправедливости, а нашия даже незаслужено.

samuilovivoini-692x360.png

На вас не ви пука

Стига ни клевети, че сме изверги, ние сме 100 пъти повече хора от теб! Даже сме поели отговорност за своя живот и за този на останалите. Ти си тази, която живее като паразит, защото с 10% инвалидност цял живот те носят на ръце и побъркваш остарелите си родители с прищявките си. Омръзна ни да слушаме за розовата ти стая с кукли, как преобличаш кукли, ама чакаш майка ти да те изкъпе веднъж на няколко седмици, как по цял ден ядеш сладки, пиеш кофеинови напитки и ти избиват чинелите по форумите с това как мразиш семейство от десетилетия, защото ти се искало мъжа да бъде твоя собственост, без да правиш нищо за да го спечелиш.

Дискриминация е едно, твоето е злоупотреба, лъгане на държавни институции и нечовешки мързел. И инвалидите в този форум се срамуват от теб, че им създаваш лоша репутация.

преди 2 часа, petie1 написа:

Нима не е почитана в Европа? Това само псевдоисторичка като теб може да го изръси :)

Ето пример за свастика в българските шевици много преди хитлеристка Германия

http://istoryavshevici.blogspot.com/2017/01/blog-post.htmlщ

Абе я се скрий бре, ти дето обиждаш българите дали живота си за България като Списаревски да ми говориш кой бил прекалявал е меко казано нагло.. И да знанията на нацистите по медицина се ползват и никой не роптае срещу това да ти е криво пък :) Пример компютърното въстановяне на лица ползва данните събрани от нацистите чрез черепите на различни раси и много други данни се ползват за медицински цели пак събрани от любимите нацисти придобити в Тибет и други места

А що не казваш че не всички от концелагерите са били скандализирани че даже и израелски оркестър е свирил Вагнер в Германия през 2011? Че даже самите евреи се съгласяват че музиката му е билав добра?

Каза баш нацистката дето проявява всичко изброено     

На мен евреите са ми безразлични ако не беше врякането ти за тях на никой нямаше да му пука

Да бе затова ли американците и руснаците се изпотрепаха да търсят чертежите на немските разработки а също и учените? Нали ти показах "Россатом" какво са признали?

Дон Кихот баце

1. Вие какво толкова специално и намирате на тази свастика? Да не сте окултисти?

2. Извинявай, но има хора, които за мен не са българи, такива като Богдан Филов и Димитър Списаревски. Хора, които са се опитали да внесат антисемитизъм в България и да подкокоросат българите да мразят евреите и да станат съучастници в масови престъпления. Истинският българин не мрази хората от различни раси и религии и не извършва престъпления срещу човечеството.

3. Ако още не си разбрал, сега в света върви преразглеждане на нацистката "наука" и нейните постижения. Ракетите на Вернерчо са морално остарели вече, и никой не припада по тях. За сметка на това хората вече не искат студентите по медицина да учат по отвратителния атлас на Пернкопф.

4. Тези истории не съм ги чувала и не знам дали са верни. Но нормалните хора изпиват отвращение от музиката на Вагнер.

5. Не съм нацистка, това си го набий в главата!

преди 3 минути, Anne написа:

какво толкова специално и намирате на тази свастика?

Абсолютно нищо специално не ѝ откриваме. Тя е част от българската история, като милиони други неща. Ти си вманиачената да мразиш за щяло и не щяло и си си избрала сега и това да мразиш, че не ти стига останалото.

Истинският българин не мрази хората от различни раси и религии

Значи не си българка. Това е облекчение за мен.

преди 59 минути, Myanmar написа:

А прабългарите от АФрика ли идват? Като решиш да се излагаш, спирачки нямаш. Свастики има навсякъде в България, даже в София си стоят по църквите.

Защото ти е тесен светогледа и лимитирана общата култура. Коня с капаци, когато е нагъл като теб, вижда едно нещо и нарича останалите идиоти, защото виждат цялата картинка.

Вземи научи нещо и за българската история. Всеки народ е бил жертва на несправедливости, а нашия даже незаслужено.

samuilovivoini-692x360.png

Стига ни клевети, че сме изверги, ние сме 100 пъти повече хора от теб! Даже сме поели отговорност за своя живот и за този на останалите. Ти си тази, която живее като паразит, защото с 10% инвалидност цял живот те носят на ръце и побъркваш остарелите си родители с прищявките си. Омръзна ни да слушаме за розовата ти стая с кукли, как преобличаш кукли, ама чакаш майка ти да те изкъпе веднъж на няколко седмици, как по цял ден ядеш сладки, пиеш кофеинови напитки и ти избиват чинелите по форумите с това как мразиш семейство от десетилетия, защото ти се искало мъжа да бъде твоя собственост, без да правиш нищо за да го спечелиш.

Дискриминация е едно, твоето е злоупотреба, лъгане на държавни институции и нечовешки мързел. И инвалидите в този форум се срамуват от теб, че им създаваш лоша репутация.

1. Не, но не е редно да забравяме значението на свастиката. Тук е Европа и тук свастиката се асоциира със насилие, омраза и смърт.

2. Не съм кон с капаци, но не съм и човек, който ще тръгне да извинява нацистите. Никой не е искал унищожението на Германия, това германците сами са си го внушили.

3. Да, били сме жертви, обаче до такива крайности не сме стигали. Само не намесвай "Белене", той е нещо отделно.

4. Голям ти е проблем, че съм с увреждания, взимам пенсия и имам свободно време.

преди 4 минути, Anne написа:

Но нормалните хора изпиват отвращение от музиката на Вагнер.

Твоя начин на мислене е извратен и ненормален. Желанието ти да разбиваш здрави семейства, да одобряваш изнасилването на непълнолетни момичета и убийството на цяла нация са разстройства на болен ум. От твоята уста "нормално" е най-извратеното нещо. Твоите психични отклонения и обременен ум не касаят здравите хора и харесването на Вагнер си остава  проява на добър вкус и познания в областта на класическата музика.

преди 2 минути, Myanmar написа:

Абсолютно нищо специално не ѝ откриваме. Тя е част от българската история, като милиони други неща. Ти си вманиачената да мразиш за щяло и не щяло и си си избрала сега и това да мразиш, че не ти стига останалото.

Значи не си българка. Това е облекчение за мен.

Това е пълна лъжа, свастиката не е част от българската история. Случайно хората са правели геометрични шевици, измежду тях и нещото, наречено свастика, и българските нацита откачихте от радост.

Не мразя, просто търся отговори по морални теми. Виждам обаче, че вас моралът хич не ви вълнува.

Не, истинските българи не мразят. Ти не си българин. Я направо върви в Германия.

току-що, Myanmar написа:

Твоя начин на мислене е извратен и ненормален. Желанието ти да разбиваш здрави семейства, да одобряваш изнасилването на непълнолетни момичета и убийството на цяла нация са разстройства на болен ум. От твоята уста "нормално" е най-извратеното нещо. Твоите психични отклонения и обременен ум не касаят здравите хора и харесването на Вагнер си остава  проява на добър вкус и познания в областта на класическата музика.

Нищо не съм разбила. Казах само, че германците са си получили заслуженото.

А Вагнер и добър музикален вкус е равно на оксиморон.

преди 7 минути, Anne написа:

Не съм нацистка, това си го набий в главата!

Писала си неедократно, че искаш германците да умрат в страшни мъки. Убийството и измъчването на 83 млн. души надминава далеч това, което Германия е постигнала под управлението на Адолф Хитлер. Ти си много по-зла от него, а думата "нацист" е мека дефиниция за твоите копнежи.

Това е пълна лъжа, свастиката не е част от българската история.

Ти си пълна невежа. Цялата българска земя е осеяна със свастики.

Църквата "Христос Пантократор" в Несебър

Image_5683515_308_0.jpg

Image_5683517_128_0.jpg

Image_5683518_128_0.jpg

ARMIRA.jpg

1%20(56).jpg

Както тъканната декорация, така и шевицата, впечатляват с орнаменталните форми и сюжети, някои от които са твърде старинни - мотиви „дървото на живота", розета, ромбът, свастики, кръг, кръст и др.

Свастиката е най-древният символ по врачанският край. Това става ясно от изследване на античната история. Най-старата свастика от Врачанско е от разкопки при село Алтимир и е от 5-то хилядолетие пр. Хр.

преди 6 минути, Myanmar написа:

Писала си неедократно, че искаш германците да умрат в страшни мъки. Убийството и измъчването на 83 млн. души надминава далеч това, което Германия е постигнала под управлението на Адолф Хитлер. Ти си много по-зла от него, а думата "нацист" е мека дефиниция за твоите копнежи.

Тази страна се беше кротнала, но пак започна да създава проблеми. Напълниха ни с терористи, опитаха да забранят християнството и да ни наложат мюсюлманската култура, непрекъснато ни размахват пръсти и ни поучават. Откъде - накъде? Заради тях ще пламне нова война!

Да, след всичко това Германия просто не трябва да съществува. Това е болна и извратена нация. Опорочиха всичко хубаво и всичко, което са постигнали, в името на сбърканите си имперски амбиции и антисемитизъм.

преди 4 минути, ncl написа:

Е, не всички харесват чалга...

Поне не е арийска музика, призоваваща към насилие! И не е музика само за избрани!

преди 8 минути, Anne написа:

вас моралът хич не ви вълнува

Не ни вълнуват нездравите ти бълнувания. Ти си тази без морал, която оставя баща си да краде гориво от линейки, родителите си да ти прислужват цял живот и нямаш един работен ден, за да дадеш своя дан към обществото или поне семейството си. Ти си тази, която постъпва неморално, неблагодарно и зло.

преди 10 минути, Anne написа:

Не, истинските българи не мразят.

Ти освен да ни занимаваш с омразата си и да търсиш да те съжаляват, за да оправдаят мързела ти 20 години да не работиш, друга работа в този форум нямаш. Забравих, колекционираше и чалга. Аз работех още преди да приключа училище. Ти на училище не си ходила, била си в забавачница за умствено изостанали. Хвалиш се, че си надбягвала момчетата, ама да се сетиш да подпомогнеш семейството си не ти е минало през ума. И имаш наглостта за морал да ми говориш, най-безнравствената мързелана повлекана във форума!

преди 12 минути, Anne написа:

А Вагнер и добър музикален вкус е равно на оксиморон.

Надуването на чалга ти е увредило не само слуха, но и вкуса.

преди 6 минути, Anne написа:

Тази страна се беше кротнала, но пак започна да създава проблеми.

Ти си никоя за да даваш оценки за външната политика на държавата, която е най-големият дарител (вносител на пари) в ЕС, от който се издържа и България днес.

преди 4 минути, Myanmar написа:

Ти си пълна невежа. Цялата българска земя е осеяна със свастики.

Църквата "Христос Пантократор" в Несебър

Image_5683515_308_0.jpg

Image_5683517_128_0.jpg

Image_5683518_128_0.jpg

ARMIRA.jpg

1%20(56).jpg

Както тъканната декорация, така и шевицата, впечатляват с орнаменталните форми и сюжети, някои от които са твърде старинни - мотиви „дървото на живота", розета, ромбът, свастики, кръг, кръст и др.

Свастиката е най-древният символ по врачанският край. Това става ясно от изследване на античната история. Най-старата свастика от Врачанско е от разкопки при село Алтимир и е от 5-то хилядолетие пр. Хр.

Така и не можах да посетя точно тази църква лятото, не разбрахме къде се намира.

Пълен ужас, дано не си изгубим еврейските туристии изобщо цивилизованите туристи в България заради тия изложени артефакти със свастиката. Ако бях министър на културата, щях да наредя да приберат в складовете тези "артефакти" и да не ги показват на хората, нито да ги изтипосват в нета...........

Ние нямаме нищо, ама нищо общо с налудничавата идея за "арийската раса".

Имаме толкова много други неща за показване, защо трябва да се излагам със свастиката? Ще решат, че се мислим за арийци.

Иде ми да потъна в земята от срам от тези артефакти.

преди 6 минути, Myanmar написа:

Не ни вълнуват нездравите ти бълнувания. Ти си тази без морал, която оставя баща си да краде гориво от линейки, родителите си да ти прислужват цял живот и нямаш един работен ден, за да дадеш своя дан към обществото или поне семейството си. Ти си тази, която постъпва неморално, неблагодарно и зло.

Баща ми не краде, стига лъжи!

Да, след всичко това Германия просто не трябва да съществува.

Отново пожеланията ти за смъртта на 83 млн. души не пречат на моралния ти комфорт. За теб тези неща се решават с лека ръка. Голямата моралистка, която ще ме учи мен на морал, на издръжка на моите пари, и на трапезата примък-отмък от прегърбените ти родители!

преди 5 минути, Myanmar написа:

Ти освен да ни занимаваш с омразата си и да търсиш да те съжаляват, за да оправдаят мързела ти 20 години да не работиш, друга работа в този форум нямаш. Забравих, колекционираше и чалга. Аз работех още преди да приключа училище. Ти на училище не си ходила, била си в забавачница за умствено изостанали. Хвалиш се, че си надбягвала момчетата, ама да се сетиш да подпомогнеш семейството си не ти е минало през ума. И имаш наглостта за морал да ми говориш, най-безнравствената мързелана повлекана във форума!

Надуването на чалга ти е увредило не само слуха, но и вкуса.

Ти си никоя за да даваш оценки за външната политика на държавата, която е най-големият дарител (вносител на пари) в ЕС, от който се издържа и България днес.

1. Просто ми завиждаш за пенсията и свободното ми време, вземи си го признай.

2. Имам право да давам оценки, аз съм гражданка на Република България, живея в тази страна и се интересувам от политика и от това ние да сме добре, но не за чужда сметка и не чрез съюзи с морално деградирали държави.

преди 4 минути, Anne написа:

дано не си изгубим еврейските туристии изобщо цивилизованите туристи в България

Забрави, че еврейката с никнейм Валкирия1, те прави на мат и маскара и те подиграва за непознаването ти и на еврейската и на българската история!

преди 2 минути, Myanmar написа:

Отново пожеланията ти за смъртта на 83 млн. души не пречат на моралния ти комфорт. За теб тези неща се решават с лека ръка. Голямата моралистка, която ще ме учи мен на морал, на издръжка на моите пари, и на трапезата примък-отмък от прегърбените ти родители!

Германците каквото си сеят, това ще пожънат. Да, за мен животът на морално деградиралите нации не струва. По същия начин гледам на САЩ, а за римската империя, се радвам, че я няма.

преди 5 минути, Anne написа:

Ние нямаме нищо, ама нищо общо с налудничавата идея за "арийската раса".

Ти ги изповядваш във всеки свой пост, не се ли усещаш?? Проповядваш етническо прочистване, убийството на милиони, измъчването на милиони, за целите на което ще са нужни концлагери. Ти си по-голям фашист от Хитлер и Мусолини взети заедно!

Имаме толкова много други неща за показване, защо трябва да се излагам със свастиката? Ще решат, че се мислим за арийци.

Ще го решат единствено простите като теб, които не познават историята си. Будистите също го ползват и нямат твоите притеснения, защото знаят закодирания смисъл, а не обременения с един или друг строй.

преди 1 минута, Myanmar написа:

Ти ги изповядваш във всеки свой пост, не се ли усещаш?? Проповядваш етническо прочистване, убийството на милиони, измъчването на милиони, за целите на което ще са нужни концлагери. Ти си по-голям фашист от Хитлер и Мусолини взети заедно!

Излагаш се.

преди 17 минути, Anne написа:

Баща ми не краде, стига лъжи!

Самата ти го потвърди. Мислех, че акъла ти стига поне да лъжеш до последно.

@petie1 намери го в темата за есето. Да си затвори веднъж завинаги голямата уста. То каквито родителите, такова и семето.

преди 17 минути, Anne написа:

Иде ми да потъна в земята от срам от тези артефакти.

То ти освен да се срамуваш от България и да въздишаш по дворци на колониални държави, друго отношение към културата нямаш.

преди 13 минути, Anne написа:

1. Просто ми завиждаш за пенсията и свободното ми време, вземи си го признай.

Какви са тези малоумни числа? Ти знаеш ли за какво служи номерацията?

Иначе гениално прозрение, все пак идва от теб, която настояваше тук да се знае, че си с умствена изостаналост. И като стана въпрос за това...

на 29.01.2021 г. в 19:00, Myanmar написа:

И т.к. твърдеше, че си с умствена изостаналост, отново те питам какво си?

Олигофренията, наричана още кретенизъм, е болестно състояние изразяващо се в забавено умствено и физическо развитие. Има три степени:
- Идиот - с IQ от 0 до 25 (при нормална стойност 100). Идиотите не могат да отвърнат на никаква форма на общуване.
- Имбецил - с IQ от 26 до 50. Достига интелектуалното ниво на 6-годишно дете.
- Дебил (слабоумен) - с IQ от 51 до 70.

преди 3 минути, Myanmar написа:

Самата ти го потвърди. Мислех, че акъла ти стига поне да лъжеш до последно.

@petie1 намери го в темата за есето. Да си затвори веднъж завинаги голямата уста. То каквито родителите, такова и семето.

То ти освен да се срамуваш от България и да въздишаш по дворци на колониални държави, друго отношение към културата нямаш.

1. Кво съм потвърдила, бе? Возенето в линейка не е кражба на нафта.

2. Не се срамувам от България, но не съм комплексирана идиотка на тема "великото древно минало" и "тайните познания". Обичам България и българското, но точно свастиката няма как да я приемам нормално и за нещо българско. За мен това е нацистки символ и толкова.

А как е в Индия, не ме интересува. Ние не сме в Индия. Освен това, ако и с индийците бе станал такъв геноцид, и те щяха да се отрекат от свастиката.

Ти си се побъркал на тема свастика!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.