Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 7 минути, petie1 написа:

Аз доколкото  разбрах на атолиците хич не им дремело ами някои политици у нас си създадоха шум та това е

Да бееееееееееее, не им дремеше, що католици ревнаха във фейса............. добре, че бяхме аз и други нормални будни граждани, та да им скръцнем със зъби, че нарушават Конституцията и даже си говорехме, че трябва при това положение да им се забрани да гласуват на тези избори. Писала съм ги тези неща във фейса, като коментари под новинарските издания.

Няма такава наглост католическа.............

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

• Автор
преди 1 минута, adersa написа:

Защо.не работи форума на дата бг ?

Не знам

преди 4 минути, petie1 написа:

Ами не азбра ли че тя си соазва кот иска

Така не става. Сигурно не ходи и в Неделя на църква. Не почита родителите си, приема абортите, празнува католитически празници, а била православна християнка.

Не го разбирам това.

• Автор
току-що, Anne написа:

Да бееееееееееее, не им дремеше, що католици ревнаха във фейса............. добре, че бяхме аз и други нормални будни граждани, та да им скръцнем със зъби, че нарушават Конституцията и даже си говорехме, че трябва при това положение да им се забрани да гласуват на тези избори. Писала съм ги тези неща във фейса, като коментари под новинарските издания.

Хаха виждаш ли се колко си смешна, пък уж не вярвала на пропагандата да да....

Ако слушаше български фоклор, като истинска българка, но едва ли е българка, но това няма значение сега, щеше да разбере, че се ходи на църква в Неделя.

току-що, acnekt написа:

Така не става. Сигурно не ходи и в Неделя на църква. Не почита родителите си, приема абортите, празнува католитически празници, а била православна християнка.

Позна, не ходя редовно на църква, а само когато почувствам нужда от това. Религията е нещо лично, а не нещо задължително и под строй. Не пропускам обаче великденската вечерна служба, чела съм Библията, в стаята ми има икони. Обичам да посещавам църкви и манастири.

Хелоуин не е католическиа светски празник. Свети Валентин вече също е такъв. Проблем не виждам.

Вие пък си чествайте 20 април и 9 ноември (Бирения пуч).

преди 3 минути, Anne написа:

Позна, не ходя редовно на църква, а само когато почувствам нужда от това. Религията е нещо лично, а не нещо задължително и под строй. Не пропускам обаче великденската вечерна служба, чела съм Библията, в стаята ми има икони. Обичам да посещавам църкви и манастири.

Хелоуин не е католическиа светски празник. Свети Валентин вече също е такъв. Проблем не виждам.

Вие пък си чествайте 20 април и 9 ноември (Бирения пуч).

Не знаеш ли, кога се ходи на църква? Без коментар.

преди 1 минута, acnekt написа:

Ако слушаше български фоклор, като истинска българка, но едва ли е българка, щеше да разбере, че се ходи на църква в Неделя.

Не е задължително, а също така не съм и фанатичка. Умерено вярваща съм, както съм и умерена родолюбка. Нямам против другите религии, стига малцинството да не командва мнозинството и да реве за привилегии. Не ни стигат циганите, та и католиците.......

Ако президента ги беше послушал, хората щяха да организират бойкот на Раковски. Да видим откъде щяха да взимат хляб и други хранителни стоки.:D

преди 4 минути, Anne написа:

Не е задължително, а също така не съм и фанатичка. Умерено вярваща съм, както съм и умерена родолюбка. Нямам против другите религии, стига малцинството да не командва мнозинството и да реве за привилегии. Не ни стигат циганите, та и католиците.......

Ако президента ги беше послушал, хората щяха да организират бойкот на Раковски. Да видим откъде щяха да взимат хляб и други хранителни стоки.:D

Ами да, тъй то. Почакай и ИИСУС да дойде при теб. Да ти хлопа на вратата.

преди 1 час, Anne написа:

Проблема е, че германците са много лицемерни.

Проблемът е, че си мислиш само за германци. Чак ти създадоха дрън-дрън тема, да не спамиш целия форум. На твоето интелектуално ниво внушенията са много лесни. Нищо чудно да се мислиш за умряла и възкръснала еврейка, която живее за единия реваншизъм.

Знаеш ли шабат каква простотия е? Не е само елекричеството проблема. Казват сто молитви, четат по сто работи от свещените книги и докато дойде ред на хапването, буквално ти заминава апетитаи ти се отщява да ядеш. Да не говорим и колко е продължително всичко.

Уелкъм ту

Няма канони, всичко е разюздан мързел, грехопадение и нищета.

Германците наистина са лицемерни, просто не искаш да го признаеш.

искаха да забранят коледните елхи

Да ти имам терзанията. Измислили немците коледни елхи и ти сега ще умреш, ако не ти секат елхи за Коледа.

преди 3 минути, Anne написа:

Ти си лицемерката. Искаш коледни елхи изобретени от немци. Каква стана тя?

преди 7 минути, Anne написа:

Добре признай си, че ги харесваш. Ще ти купя един билет за Берлин с Дойче Бан.  Хотелът е от теб.

Deutsche-Bahn.jpg&ehk=lKbJaW6W8YH8pifQpp

Къв геноцид в Китай бълнуваш?

А за западните покрайнини забрави

Оправи света с две изречения. То бива тъпотия, бива, ама чак толкова бива ли?

преди 7 минути, acnekt написа:

Добре признай си, че ги харесваш. Ще ти купя един билет за Берлин с Дойче Бан.  Хотелът е от теб.

Аз съм сигурен, че точи лиги на най-красивия и стар зоопарк в света. За разходки нашата кокетка изпреварва. Стане ли време за хейтене, пак е първа в редиците.

преди 1 час, petie1 написа:

Е нали се бараш за спец по нациститте как  няма ги знаеш?

Познания на циганин има: Тея са лошите, тея пият бира, тея са добрите евреи, бошлав работа.

Просто не понасям крайностите и фанатизма.

Като не се понасяш спри си топътиите, дето бълваш по цял ден.

Е нали четеш световни новиним как не знаеш за геноцида в Китай?

Чете тя, таратанци haha.png Не знае езици, чете някакви жълти новини в български парцали и вярва, че е разконспирирала историята на света.

преди 1 час, acnekt написа:

Не са само католиците, а всички християни.

Тя освен да съди хората и религиите, друго вероизповедание няма. Тя е принцеса все пак.

Чак толкова тъпа не съм.

А, прокрадна се нотка на съмнение докъде се разпростира простотата ти haha.png

Знаеш ли шабат каква простотия е? Не е само елекричеството проблема

То електричеството  съвсем не е проблема,защото векът е технически... ами  секс правят на шабат и както казваш :

Да не говорим и колко е продължително всичко.

Анне, сакън не се набутвай в шабат. Наистина няма да издържиш.Само ядене, пиене, секс и  молитви.Тия евреи значи с тоя шабат :getout:

Ако се прежалиш в  петък вечер го почваш като мома и в събота след залез слънце го привършваш като жена. Трудоемко е за теб  да ти кажа.

Аз имам приятелски чувства към Сърбия.

Ти към всички, които са колили българи имаш "приятелски чувства". А за съюзниците ни Германия - нямаш. Повредила си се тотално.

Особено Сръбско/Българската война.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Сръбско-българска_война

Събрите са упражнявали геноцид над българите. Ама Анка е толкова неука, че сигурно за първи път го чува, нищо, че се води спец в областта haha.png

И събрите има защо да ни мразят, много бой са яли от нас, ама и силни батковци са имали зад гърба си, та да не ги анексираме в пределите на България.

За аборта и еврейската религия не знам и не съм се интересувала.

Да ти плюя на еврейството, "еврейке".

Вярваща съм

Будалистка. Християнство+юдаизъм+фашизъм. Неочаквано противна комбинация.

Щом си християнка. Спазваш християнските ценности.

Тя не може филия да си намаже, ти чакай воля за принципи да е изградила. Мекотелите нямат собствен гръбнак защото разчитат на чужд такъв.

преди 1 час, adersa написа:

Защо.не работи форума на дата бг ?

Четох, че са го затворили. Не е голяма загуба, то от там и тук дойдоха и разпиляха всичко. Пошлост и суета, това е завещанието на идиотите в интернет простанството.

Още за убиване в списъка ти love.png

Не го разбирам това.

Аз ще ти дам веднага обяснение.

на 29.01.2021 г. в 19:00, Myanmar написа:

И т.к. твърдеше, че си с умствена изостаналост, отново те питам какво си?

Олигофренията, наричана още кретенизъм, е болестно състояние изразяващо се в забавено умствено и физическо развитие. Има три степени:
- Идиот - с IQ от 0 до 25 (при нормална стойност 100). Идиотите не могат да отвърнат на никаква форма на общуване.
- Имбецил - с IQ от 26 до 50. Достига интелектуалното ниво на 6-годишно дете.
- Дебил (слабоумен) - с IQ от 51 до 70.

Германия не бих я посетила, не и в настоящия момент.

1. Там бъка от терористи.

2. Там е забранено да излизаш с кръстче на врата.

3. Отношението им към славяните е  ужасно.

4. Не ми се общува с лицемери.

Иначе, от чист исторически интерес бих посетила Мюнхен, Нюрнберг (само не и тъпия Байройт), даже Берхтесгаден (да не се бърка с Бергхоф), също така Берлин, Франкфурт на Майн, Аахен, Оснабрюк, Аугсбург, Дахау,  "Берген - Белзен" и комплекса "Прора". "Вевелсбург" ми е твърде мрачен за посещение.

Сетих се нещо. Като сте такива запалени германофили, можете ли да ми изровите от германския нет, че не съм на ти с немския? Интересува ме има ли някакви данни каква е била безработицата в Германия след Първата световна и чак до идването на Хитлер. Освен за Германия, ме интересуват данните и за Аугсбург. Предварително благодаря за помощта.

Хаха виждаш ли се колко си смешна, пък уж не вярвала на пропагандата да да....

Била си писала с "католици" във... Фейсбук haha.png Те троловете в мъртвия форум на калдата си признаха, че са на хранилка, какво остава за стотиците хиляди наемници по социалните мрежи.

Проста, проста, та вдлъбната, имаше един израз на един, дето го повлякло мъртво течение, хванали го да пресича границата и ял бой да го помни цял живот.

Ако слушаше български фоклор, като истинска българка

Като истинска туркиня слуша гъобеците на чалга идолките си, друсащи се под ориенталските ритми.

Религията е нещо лично, а не нещо задължително и под строй. Не пропускам обаче великденската вечерна служба

Що е празник Анка принцесата го обира - Хелоуин, Ханука, Коледа, Св. Валентин, мартеници, свещи, кръстове и свастики, всичко е тюрлю гювеч като плуващото в мозъка ѝ. Ама дойде ли ред за мотика или да благодариш на Бог, че ти е дал шанса да работиш, да помагаш, да си добър... това е "не нещо задължително".

Само претенции и права, задължения - йок!

Умерено вярваща съм, както съм и умерена родолюбка.

Умерено добра, умерено бременна, умерено дъщеря, тези думи са просто думи да скрият нейното безобразно безхаберие и мързел.

Нямам против другите религии, стига малцинството да не командва мнозинството и да реве за привилегии. Не ни стигат циганите, та и католиците.......

А така! Вкарай малко ксенофобия, докато обясняваш как не мразиш и си толерантна с малцинствата, докато забравяш, че и ти си от малцинствата.

Да видим откъде щяха да взимат хляб и други хранителни стоки.:D

Ах, прелестно, колко забавно ще е да останат без храна...

преди 10 минути, Anne написа:

В свои води ще си.

... бих посетила Мюнхен, Нюрнберг (само не и тъпия Байройт), даже Берхтесгаден (да не се бърка с Бергхоф), също така Берлин, Франкфурт на Майн, Аахен, Оснабрюк, Аугсбург, Дахау,  "Берген - Белзен" и комплекса "Прора".

За екскурзийки си на първата седалка на обърнатата в такси държавна линейка, знаем те. Ще ядеш немски сладолед и ушите ти ще плющят!

Като сте такива запалени германофили

Твоите мании никой не споделя в този форум. Само ти си лягаш и ставаш с немци. Ние гледаме да те изкараме от заблудите ти, но ти четеш фалшиви новини и се надпреварваш да ги споделиш, сякаш си открила топлата вода и е много важно да ни я покажеш.

не съм на ти с немския

Ти не знаеш бъкел и езиците, които уж си учила в училището за бавно развиващите се. Те не са под нивото ти, нивото ти е под минимума нужен за учене.

преди 18 минути, Anne написа:

2. Там е забранено да излизаш с кръстче на врата.

3. Отношението им към славяните е  ужасно.

4. Не ми се общува с лицемери.

Иначе, от чист исторически интерес бих посетила Мюнхен, Нюрнберг (само не и тъпия Байройт), даже Берхтесгаден (да не се бърка с Бергхоф), също така Берлин, Франкфурт на Майн, Аахен, Оснабрюк, Аугсбург, Дахау,  "Берген - Белзен" и комплекса "Прора". "Вевелсбург" ми е твърде мрачен за посещение.

Сетих се нещо. Като сте такива запалени германофили, можете ли да ми изровите от германския нет, че не съм на ти с немския? Интересува ме има ли някакви данни каква е била безработицата в Германия след Първата световна и чак до идването на Хитлер. Освен за Германия, ме интересуват данните и за Аугсбург. Предварително благодаря за помощта.

Jon Stewart Popcorn GIF

Bitte schön. Ето за Байерн.

Grafik_Arbeitsgesuche_1910-1920.jpg

Ето и за Ваймарската Република.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Ваймарска_република#:~:text=Ваймарска република (на немски%3A Weimarer Republik) е утвърденото,януари 1933 г.%2C когато Хитлер идва на власт.

grafik_1_zehn_jahre.jpg

преди 11 минути, Anne написа:

Интересува ме има ли някакви данни каква е била безработицата в Германия след Първата световна и чак до идването на Хитлер.

Ти има ли нещо, което да знаеш, по темите, които коментираш? Казах ти, че немците създават революция в социалната политика, пратих те да се образоваш и да се върнеш да постнеш нещо, доказвайки, че не си кон с капаци, който чете избирателно само това, което подкрепя хейтърските му патологии. Направи ли го? Не. Тея са лошите, тея са добрите - мислене на 6-годишно дене.

преди 2 минути, acnekt написа:

Jon Stewart Popcorn GIF

Тая седмица никакъв хляб. Зрелищата са в излишък.

преди 7 минути, Myanmar написа:

Ти има ли нещо, което да знаеш, по темите, които коментираш? Казах ти, че немците създават революция в социалната политика, пратих те да се образоваш и да се върнеш да постнеш нещо, доказвайки, че не си кон с капаци, който чете избирателно само това, което подкрепя хейтърските му патологии. Направи ли го? Не. Тея са лошите, тея са добрите - мислене на 6-годишно дене.

Тая седмица никакъв хляб. Зрелищата са в излишък.

Ох, дано да може да разчита диаграми. Защото не ми се пише.

преди 9 минути, acnekt написа:

Jon Stewart Popcorn GIF

Bitte schön. Ето за Байерн.

Grafik_Arbeitsgesuche_1910-1920.jpg

Какво означават синьото и червеното?

А данни от 1920 до 1933?

преди 9 минути, Anne написа:

А данни от 1920 до 1933?

Синьото трудещи, другото значи синдикати.

преди 9 минути, Anne написа:

А данни от 1920 до 1933?

https://www.100.bmwi.de/BMWI100/Navigation/DE/Meilenstein-03/1929-1933.html

Към 6 млн безработни. Сметни колко е в проценти.

И виж какво става след 1933 година???

Arbeitslose-1933-1939.jpgHauptunterstuetzungsempfaenger-1927-1937

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.