Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За истинското аз

Препоръчан отговор

преди 1 час, _ramus_ написа:

реципиентът

Какво ли още ще ти роди главата. А отговорът ми кореспобдира с каквото са ме питали, доколкото е във възможностите ми. Ти си помисли за свързаните а това твои детински претенции. Поне веднъж обърни вниманието към себе си, защото ставаш все по-жалък и неадекватен. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 2,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

преди 21 минути, Just a Stranger написа:

А отговорът ми кореспобдира с каквото са ме питали

само сред фантазиите ти... само там. Точно това опримеряваш - вече не можеш да направиш разлика.

И не е от сега, но на моменти пропада напълно. И гледаш, мислиш си че си написал нещо си... ама не си - друго си написал... И не можеш дори да схванеш...

Колкото до "възможностите" - те са очевидни. :) Там няма кого да изненадаш вече. Важното да гравитираш около анонимката и гуру-то - другото е скапана работа и е само загуба на време. Направо твоят "истински аз" си го изписал къде е. Въпроса е - че не можеш да направиш разликата кой АЗ, кой е, и на кого е... съвсем близо е границата на личностната девиация... Ти толкова силно се мъчиш да се държиш близо до нея...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 34 минути, _ramus_ написа:

само сред фантазиите ти... само там

Ама, разбира се. Те фантазиите все сред другите. Ама ти си вярвай. Явно е по-силно от теб. Сега и девиации ти се привиждат. И това също е защото ти е необходимо - точно на твоята сбъркана психика, не на моята. Вижда се колко упорито държиш да затвърдиш представите си. Ти реално друго не правиш във форума. В раздела, който уж е най-безсмисления, но участваш толкова настойчиво. Заради чия приказка - на други участници или твоята? Май чуждите приказки ползваш само за прикритие и оправдание на своята. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, Just a Stranger написа:

Ама ти си вярвай. Явно е... вижда се... ти реално...

Да бе - щото някой друг папагали прочетените си приказки и м@стурбир@ фантазно с тях пред монитора колко е мъдър, колко е практик, щото е осъзнат и вярващ.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 часа, _ramus_ написа:

Да бе - щото някой друг папагали прочетените си приказки и м@стурбир@ фантазно с тях пред монитора колко е мъдър, колко е практик, щото е осъзнат и вярващ.

Ок, да приемем, че е така. Не разбирам, защо това обаче толкова те дразни. Не можеш да го отречеш, защото е очевидно от упоритостта ти и използваните епитети. Аз няма да променя начина си на участие тук, не за друго, а защото го смятам за подходящ. Виж, ти твоя, и да искаш, е съмнително, че можеш. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 часа, Just a Stranger написа:

Ок, да приемем, че е така. Не разбирам, защо това обаче толкова те дразни. Не можеш да го отречеш, защото е очевидно от упоритостта ти и използваните епитети. Аз няма да променя начина си на участие тук, не за друго, а защото го смятам за подходящ. Виж, ти твоя, и да искаш, е съмнително, че можеш. 

прилича на фрагмент от някаква псевдо-диалогова форма., изпълнена с ефтини реторични трикове. С гласове ли си говориш пред монитора? Може би с гуру-владиката...

Въобще не ме интересуват мотивациите за лъжите и дисоциаците ти, още повече че профилът е елементарен и крайно скучен. Нито изисквам нещо, нито ме интересува, нито нещо в живота ми зависи от лудостите и комплексите на поредния анонимен малчуган.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, _ramus_ написа:

още повече че профилът е елементарен и крайно скучен

Това те вкарва в позицията на болен маниак, който умишлено и упорито търси скуката. Другата възможност е да си просто лъжец. Кое е? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Just a Stranger написа:

Кое е?

някакви фантазии за позиции, за някакви си изчоплени "варианти"...

И тия ограничени "възможности"... :) събрани до отново до "чернобяла схема"... Ама така са те духовните герои - велики, умни, мъдри...

Малките ранени деца... и като се вдъхновят от някоя книжка и като се вживеят на герои... и айде сред виртуала на презентации и театър с маски.

И върхът на иронията е точно заглавие на тема "за истинското аз"... :lol6:и вътре сипят фантазии, идеали и блянове, които според тях - именно това са "истинските работи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...