Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Украйна на крачка от мащабен военен конфликт. Кому е нужно и защо?

Featured Replies

преди 46 минути, Mediterranean написа:

Аз не ги стрелям. Питай тоя дето се учи да стреля по хора, като стреля по животинките.

Убава съм ми, иначе щех ли да съм в тоа форум

e аз тогава се махам

мислех че всички са като мен

грозни и глупави 

• Отговори 3k
  • Прегледи 124,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не знам дали е уместно да се разпространяват неща,които не са доказани от официални източници. Каквито и да са причините ,този човек ми направи впечатление с едни думи на достоен човек. Обръщението му

• Драга ми Ауми, това се знае. Това се опитвам по някакаъв начин да кажа и аз. Около нас  има хора поне от 12 държави. Виждам тяхната реакция. Руснаците пак  си живеят живота и пръскат хиляди. Араб

• Прекрасен ..според теб ? Посредствен е.Доколкото се знае не е успял да се реализира като художник, а днес се оспорва идентичността на повечето от картините.  Но не намирам информация да са забран

Публикувани изображения

А да.. относно оповестената от сепаратистите бежанска офанзива, оказва се че в ростовска област хал хабер си нямат че трябвало да приемат и осигурят жилища на стотици хиляди бежанци

За опорките на нашите рашистки слуги в нашите медии

Цитат

33 мин  ·

Предозиране сутрин – Румен Гечев при Цънцарова: не трябва да се лъжем. Това не е конфликт между Русия и Украйна. Това е конфликт между Русия, САЩ и Китай. Ню Йорк и Лос Анжелис се доближиха до Москва. Не Москва до тях. НАТО се прави на световен жандарм… не искам деца ми воюват в Африка… Разпределят се пари.
Това интервю на Гечев имаше емоционалния и стойностния заряд на публицистиката на Россия 24, Россия 1, Первый и RT.

Много ефектна и вълнуваща реч на Зеленски на конференцията

Виждам, не е цитирана, заслужава си да се прочете.

https://www.clubz.bg/124421-kak_shte_obyasnite_deystviyata_si_na_tri_momicheta_ot_kiev_koito_dnes_ostanaha_bez_bashta

А иначе съмнителните рашистки пропагандни видеота и медии каквито е пълно и тук, се вихрят в пълна сила

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

сега като ги признаят за републики....

сключва се моментален договор за взаимопомощ....

и украинеца да не припарва....

щото-,,нападнат ли теб,все едно нападат мен"....

и става въпрос за живота на 10 милиона...минимум

Война? Путин обяви за независими Донецк и Луганск, предстои отговор от Запада

https://www.flagman.bg/article/260702

,,С Украйна е свършено! Още една държава отиде в небитието благодарение на САЩ! Не вярвах, че са толкова прости да играят по свирката на американците против собствените си интереси, но явно наистина са тъпи! Ами получиха си го! Путин всячески се опитваше да избегне конфликта, но американските подлоги от Украйна го принудиха! Еми ще получат това, което пожелаха!"

преди 1 минута, _nib_ написа:

,,С Украйна е свършено! Още една държава отиде в небитието благодарение на САЩ! Не вярвах, че са толкова прости да играят по свирката на американците против собствените си интереси, но явно наистина са тъпи! Ами получиха си го! Путин всячески се опитваше да избегне конфликта, но американските подлоги от Украйна го принудиха! Еми ще получат това, което пожелаха!"

да да... пак хАмериканците виновни :) кой друг :)  В едно съм сигурен че самите рашисти не си вЕрват на тази смехория.

ееееххх... пак "принудиха Путин да принуждава към мир"  :giggle1:

А иначе, полския премиер приравни признаването като агресия към Украйна.

Интересно, какво мисли нашия Простокиро , и дали въобще ще имаме някаква АДЕКВАТНА реакция ? Подозирам че пак ще се снишаваме и ще  гледаме да не мърдаме много...

А нашия "натовски" министър Янев ще каже... те да си говорят там , нас какво ни засяга...

преди 23 минути, _nib_ написа:

Война? Путин обяви за независими Донецк и Луганск, предстои отговор от Запада

https://www.flagman.bg/article/260702

Какво са виновни американците?

Или щом са комшии с руснаците нямат право на собствено мнение?

Кофти за Украйна. 

В крайна сметка американците се оказаха прави.

Като свърши олимпиадата се очаква руско нахлуване в Украйна.

преди 29 минути, M.Николов написа:

https://fakti.bg/world/655327-putin-prati-ruskata-armia-v-doneck-i-lugansk

А можеше да се избегне.

Да,ако бе изтеглил всичките си тежковъоръжени изроди с георгиевски лентички от ЛДНР , щеше да има мир.

Уви.

преди 1 минута, M.Николов написа:

И 7 години пропиляни от украинците.

Едно е сигурно, няма как да бъдат изненадани както 2014г.

Както и че за тези години доста си укрепиха армията и въоръжението.  На Путлер и терористите ще им е мн трудно вече да осъществят операции като при Дебальцево.

преди 1 час, adersa написа:

И?3та световна ли идва ?

времето ще покаже

но

ако ни спрат енергетиката от Русия сме закъсали

да се редите за американски  втечнен  газ  на опашки  по бензиностанциите 

преди 11 минути, miro20 написа:

Едно е сигурно, няма как да бъдат изненадани както 2014г.

Както и че за тези години доста си укрепиха армията и въоръжението.  На Путлер и терористите ще им е мн трудно вече да осъществят операции като при Дебальцево.

Какво повече да бъдат изненадани бре, Мирча!

Украйна е на път да изгуби тези два региона завинаги.

Защото за 7 години не поискаха да им дадат автономия някаква.

току-що, M.Николов написа:

Какво повече да бъдат изненадани бре, Мирча!

Украйна е на път да изгуби тези два региона завинаги.

Защото не поискаха да им дадат автономия някаква.

Путя загуби цяла останала Украйна.  Включително това да искат  още по уверено членство в НАТО.

И в това нямат никакво значение хАмериканците с които оправдавате всяка простотия която направи джуджето.

Както загубиха и Грузия де.

Не знам колко "умен" геополитик трябва да си за да се обкръжаваш и сам да генерираш врагове.

Или просто на Путя не му пука. За да си спаси собствения г'з  и да си укрепи вътрешната  диктаторска политика, му трябва война.

Иначе народа сам ще го разкъса в един момент.

Пак издънка :)

Премиера на РФ се изпуснал  че подготовката за сегашното признаване  се е водила от няколко месеца.

А уж ескалацията е от няколко дни :giggle1:

В комбинация с заекването на главата на Външното Разузнаване /бивша част от КГБ/  на РФ Наришкин,  който се обърка и каза че " подкрепя присъединяването към РФ на ЛДНР" , а после се поправи след забележката на Путя ..." подкрепя признаването на ЛДНР"  а не присъединяването , то .... сценария мисля е ясен.

Просто актьорите са много слаби  и им личи :) 

преди 54 минути, miro20 написа:

А уж ескалацията е от няколко дни :giggle1:

Да, от няколко дни.

Я да видя точно колко, 7 години по 365 дни равно на 2555 дни само.

А бе, от скоро е.

:giggle1:

Медведев: Украйна не се нуждае от Донбас.

https://trud.bg/медведев-украйна-не-се-нуждае-от-териториите-на-донбас/

Много ми е интересна гледната точка и как тълкуват подобно изказване русофилите в темата. Като Филипов?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.