Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Украйна на крачка от мащабен военен конфликт. Кому е нужно и защо?

Featured Replies

Пуснаха сирените в Киев, гледайте на камерите които Поля сподели.Има и звук.  Очаквам ракетен обстрел.

• Отговори 3k
  • Прегледи 125,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не знам дали е уместно да се разпространяват неща,които не са доказани от официални източници. Каквито и да са причините ,този човек ми направи впечатление с едни думи на достоен човек. Обръщението му

• Драга ми Ауми, това се знае. Това се опитвам по някакаъв начин да кажа и аз. Около нас  има хора поне от 12 държави. Виждам тяхната реакция. Руснаците пак  си живеят живота и пръскат хиляди. Араб

• Прекрасен ..според теб ? Посредствен е.Доколкото се знае не е успял да се реализира като художник, а днес се оспорва идентичността на повечето от картините.  Но не намирам информация да са забран

Публикувани изображения

преди 57 минути, M.Николов написа:

Краставиците ще станат 10 лв., Скала!

https://dariknews.bg/novini/sviat/nov-rekorden-skok-na-cenata-na-gaza-2302354

След няколко седмици: "Учените откриха: Премахването на краставиците от диетата на жените, води до няколко пъти по-високо либидо." 

преди 13 минути, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Не следя постоянно нашите телевизии ..... Но за сметка на това виждам един Пудел гастролира из студията окичен с жълта блузка и украински флаг увит , като шалче . Същият преди години обикаляше и се караше на водещите, че турско робство никога не е имало . То било миролюбиво съжителство и българския народ имал полза ,като преживял икономически и технологичен прогрес през тези векове . Името му бе нещо , като иво Минджев .  Машала ефенди !!!  

Оу демек да следя министерствата на истината хехе с за Иво Минджата нямам думи

преди 15 минути, ДзВяРа! написа:

Пуснаха сирените в Киев, гледайте на камерите които Поля сподели.Има и звук.  Очаквам ракетен обстрел.

Аа тези 4 камери ги даде Аспекта Поля Нацито както бинаги назад

Зсега няма ракети

преди 8 минути, petie1 написа:

Зсега няма ракети

Преди 3-4 минути мина колона от военни автомобили и камиони, на долната лява камера, то и звука е от нея.

преди 14 минути, petie1 написа:

Зсега няма ракети

Анчето Франк стои на прозореца.

1941 година.

Гледа сватбата.

преди 49 минути, BANKATA написа:

Евала националисти.

На национален празник веят чужди знамена. 🙄  На исторически паметник си показват простотията - демонстративно и с гордост. Но скоро ще му секнат копейките на Копейкин, надявам се да дълго време на всякакви такива бъдещи паразитни политически проекти за еднократна употреба.

преди 11 минути, ДзВяРа! написа:

Преди 3-4 минути мина колона от военни автомобили и камиони, на долната лява камера, то и звука е от нея.

Е, браво, няма ме за пет минути и изпуснах интересното. Знам, че войната не е забавно нещо, но просто исках да видя от онлайн видео камера военни действия някакви. Защото по новините все всичко е на запис.  Ей така, да видя нещо реално, в този момент.

преди 14 минути, ДзВяРа! написа:

Тук има войници

https://www.youtube.com/watch?v=x3yMxxAkN4w

току-що, Anneliese написа:

Е, браво, няма ме за пет минути и изпуснах интересното. Знам, че войната не е забавно нещо, но просто исках да видя от онлайн видео камера военни действия някакви. Защото по новините все всичко е на запис.  Ей така, да видя нещо реално, в този момент.

Чуха се и няколко изтрела от автомат, много тихо, но се различаваха, сега е тихо.

преди 51 минути, Недко написа:

Преди малко видях, че имало и филм на български журналисти по темата за украинската гражданска война :
Донбаска пролет - филмът/ Donbass spring

Има и филм на известния американски режисьор Оливър Стоун за украинската суматоха :
с руски превод :

Фильм Оливера Стоуна Украина в огне / Oliver Stone Ukraine on Fire
на английски :

Украина в Огне Ukraine on Fire

Пък как "преди малко " така "току що" сте видели, сте се сетили за тази фейк пропаганда и манипулации отпреди 8 години , чак ви се чудя :) :)

Подозирам че някой ви подсказва "д асе сещате"  с тези претоплени фейк манджи :)

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

Чуха се и няколко изтрела от автомат, много тихо, но се различаваха, сега е тихо.

Аз и войници видях преди 2 4 минути

току-що, petie1 написа:

Аз и войници видях преди 2 4 минути

Сега няма, от 3 часа гледам камерите. :wub:

Ползвайте моя линк в момента се стре;я

преди 3 часа, M.Николов написа:

Официалната страница на Канцеларията на Президента на Украйна, бре, убавец!

Още ли дъвчите "петиция" дето са гласували 15 човека от 40 млн ?

:giggle1:

току-що, ДзВяРа! написа:

Сега няма, от 3 часа гледам камерите. :wub:

Моя линк ползвай тоя на Поля Нацито е е Та*ак

преди 4 минути, ДзВяРа! написа:

Аз съм глуха и не чувам.

Много е тихо и спокойно................. Странно, защото четох, че украинските войници забранявали на цивилните да пускат осветлението, за да не ги намери града, а иначе градското осветление на Киев свети като коледна елха.

Никъде не виждам и барикади...............

преди 2 минути, petie1 написа:

Моя линк ползвай тоя на Поля Нацито е е Та*ак

на коя камера?????????????????

преди 2 минути, petie1 написа:

Ползвайте моя линк в момента се стре;я

Това стрелба ли е? Приличаше ми на снежинки. Така де, стрелба на живо не съм виждала, а и при тази черно - бяла камера нищо не се разбира.

Навън, като се стреля, тия войници защо не се крият? Странна работа, тази война ми е странна. Инстинкт за самосъхранение нямат ли?

преди 11 минути, ДзВяРа! написа:

на коя камера?????????????????

Тая с нощното виждане ама се махнаха

преди 11 минути, Anneliese написа:

Това стрелба ли е? Приличаше ми на снежинки. Така де, стрелба на живо не съм виждала, а и при тази черно - бяла камера нищо не се разбира.

Навън, като се стреля, тия войници защо не се крият? Странна работа, тази война ми е странна. Инстинкт за самосъхранение нямат ли?

Може и аз да греша ама преди около 10 мин имаше кола с трима четирима войнка после мина една кола със светеш буркан

преди 7 минути, petie1 написа:

Тая с нощното виждане ама се махнаха

Абе там са си, но това май са полицаи а не военни. Дори още един автомобил пристигна и сега си говорят.

И тази камера се върти като шантава, все едно някой я е напълнил със кило ракия. Прилича на пияна.:D

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

Абе там са си, но това май са полицаи а не военни. Дори още един автомобил пристигна и сега си говорят.

Стоят и си говорят, докато се стреля? Тия са самоубийци направо!

преди 2 минути, Anneliese написа:

Стоят и си говорят, докато се стреля? Тия са самоубийци направо!

Котката позира специално за нас! :D

Не се стреля Поли, ако се стреляше нямаше да си говорят.

преди 30 минути, Anneliese написа:

Търсят доброволци за Украйна.

Можеш да се запишеш и ще е наживо. Всеки ден и час ще виждат ракети.

https://www.bloombergtv.bg/a/16-biznes-start/103856-initsiativata-balgariya-za-ukrayna-sabra-2400-dobrovoltsi-za-broeni-chasove

преди 3 минути, ДзВяРа! написа:

Котката позира специално за нас! :D

Не се стреля Поли, ако се стреляше нямаше да си говорят.

Снежинки ли валят тогава пред монитора?

Къде видяхте котка?

преди 8 минути, ДзВяРа! написа:

На моите камери поне нещо се случва де

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.