Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Украйна на крачка от мащабен военен конфликт. Кому е нужно и защо?

Featured Replies

Нищо не е честно...

• Отговори 3k
  • Прегледи 125,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не знам дали е уместно да се разпространяват неща,които не са доказани от официални източници. Каквито и да са причините ,този човек ми направи впечатление с едни думи на достоен човек. Обръщението му

• Драга ми Ауми, това се знае. Това се опитвам по някакаъв начин да кажа и аз. Около нас  има хора поне от 12 държави. Виждам тяхната реакция. Руснаците пак  си живеят живота и пръскат хиляди. Араб

• Прекрасен ..според теб ? Посредствен е.Доколкото се знае не е успял да се реализира като художник, а днес се оспорва идентичността на повечето от картините.  Но не намирам информация да са забран

Публикувани изображения

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Ти да видиш, не знаех. Само 1600 долара?  И то 8 дена, плюс билетите. Супер.

Арабски не знам, затова с гид. Този пансион е много приличен хотел. Смятай петзвезден в западна Европа.Показаха ми хотел за 17 000$ на нощ стая. Но, дори и да си готов да платиш няма да те пуснат. На емиратите мъничко не им достига до нивото на Сингапур. Иначе чистота и спокойствие. "Местните шейхове" са незабелязани - бели чаршафи с гумени пръстени на главата. Разни пакистанци са им гастербайтерите. Фейс-контролът е на почит. Кацаш, снимат фейса задължително и после по тази снимка те пускат да се качиш в самолета. Странно ми се видя и обмяната на пари. Първо лепят печати по купюрите после ги сменята за дирхами. Идваш, пулиш се на архитектурни достижения, на скъпи коли, на ред, на елитни курви по плажа и толкоз. Веднъж в живота.

преди 1 час, jhoro написа:

Като пишете по толкова - дали някой чете?

Да не забравиш хапчетата!

Аз го чета. Поне нещо що-годе интелигентно, освен обичайните простотии в тия теми и пропаганда. 

преди 33 минути, miro20 написа:

Да, знам че се кефиш на тези фейкове, но ... замисли се сам дали е нормално това.

---------------------

Укрите вече не ги слуша главата и започнаха бой като на циганска сватба - всеки срещу всеки. Даже срещу своите стрелят с ракети

https://otr-online.ru/news/miliciya-dnr-ukrainskie-voennye-nanesli-raketnyy-udar-po-shtabu-specotryada-azov-193806.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop

преди 13 минути, Anneliese написа:

Украинската армия срещу нацистите. Припари им на всички украинци и разумните в армията са се усетили, че ще си патят заради сбърканите наоцисти и сега се опитват да си спасят кожите, като застават срещу тези, с които доскоро са воювали заедно.

Само че това не променя факта, че 8 години тормозиха рускоезичното население. И да помогнат на руснаците в избиването на аазовци и подобно, това няма да промени нищо.

Но е интересно да види как реалността най - сетне ги е треснала по главата.

А кокошките във форума се дразнят, че не всички българи са във възторг от идването на украинците тук. И аз не съм. Настаняват ги в луксозни хотели, в какъвто аз и родителите ми не можем да си позволим да отседнем. Не е честно просто..................

Наистина ли им завиждаш?

Ако путин превърти още малко може и ти да си на тяхно място.

В някой гръцки или италиански хотел с една раничка на гърба с 1000 лева които никой няма да ти обмени.

Каква идилия нали.

Ско превърти тотално може и към ЮАР да търсим убежище.

преди 24 минути, attj написа:

Маруся е от Донецк и може да те разстреля.  Взела е страха даже на Миро от Русе.  Нашият все ме бърка с нея.

Бърже зимай киселото мляко и към любимия донецк

Няма ли да пратят - без значение руснаци, украинци, сърби, НАТО  - една ракета и в Берковица?

преди 1 минута, Coco1 написа:

Бърже зимай киселото мляко и към любимия донецк

По ми се ходи пак на гости при роднини в САЩ до седемте канадски езера.  Климатът е като в България. Там няма война.

преди 2 минути, jhoro написа:

Няма ли да пратят - без значение руснаци, украинци, сърби, НАТО  - една ракета и в Берковица?

Аз викам да бъдем крайни и безмилостни - да им спрат интернета само, нека се мъчат живи.

току-що, attj написа:

По ми се ходи пак на гости при роднини в САЩ до седемте канадски езера.  Климатът е като в България. Там няма война.

Що така бре русоробе изостави любимата Расия

току-що, insec написа:

Аз викам да бъдем крайни и безмилостни - да им спрат интернета само, нека се мъчат живи.

Това вече е садизъм!

преди 1 минута, Coco1 написа:

Що така бре русоробе изостави любимата Расия

И там пак ми се ходи, ама сега е непрепоръчително.  Пак бих желал да посетя Киев, Москва, Петербург.   Не губя надежди.

преди 22 часа, ДзВяРа! написа:

Тези камери са около центъра на Киев, нали се сещаш че ако стигнат военните сблъсъци в обхвата на тези камери, ще ги спрът веднага.

Е значи пак ще разчитаме на министерството на истината за кадри :(

току-що, attj написа:

И там пак ми се ходи, ама сега е непрепоръчително.  Пак бих желал да посетя Киев, Москва, Петербург.   Не губя надежди.

И на мен ми се ходи - да видя този-онзи, ама ...

В Канада - чий да го търся?

преди 20 минути, АСПЕКТ написа:

Тук Путин е с партньора си на море. ❤️

Винаги 2ма, винаги 2ма.

1-format530.jpg&cfs=1&ext=jpg&_nc_oe=6fa

Направих си труда да изгледам пресконференцията на Лукашенко с журналистите след първите преговори. Лукашенко е рупор на Путин. Привидно говори свободно, самостоятелно, използва забранената дума война. Лукашенко е марионетка, защото Путин го иска, както и Башар Асад. Лукашенко има свой страх, че един ден Белорусия ще последва Украйна. На Путин му трябват три години, за да постигне стаж по-голям от на Сталин. Путин се взира в Иван Грозни, който  от капка превръща Русия в монстър. И тук ми се губи фактология Грозни или Сталин е с по-голям престой на волана, но това не е важно.

Путин се е наситил на жени, пари и власт. Затова взе да се разхожда с куфарчето с кофтито копче. И рече в прав текст на америкосите - обирайте си ракетите от Европа иначе какво е свят без Русия. Май не сте готови да умрете. Вие воювате за пари, а аз за родината. Това ни прави различни и аз съм готов да умра. Тези закани са преки за Украйна и кошмар за Лукашенко. Панславянството е в ръцете на Путин.

преди 5 минути, attj написа:

Другарю разправяйте ги тези приказки на внучето. Иначе виртулно пътувате навсякъде

преди 5 часа, parmobil написа:

Да поправим историческата грешка и да върнем България на три морета. После може и да видим в "СССР" какво е било наше.

То хубаво България на три морета ама къде ще ходим на море?

преди 16 минути, jhoro написа:

И на мен ми се ходи - да видя този-онзи, ама ...

В Канада - чий да го търся?

Кълъмбъс и Кливланд са в щата Охайо в САЩ - южно спрямо Канадските езера.   За нас си е цяло пътешествие.   Аман и от Ковид- всичко стана сложно и трудно.

преди 3 минути, attj написа:

Кълъмбъс и Кливлънд са в щата Охайо в САЩ - южно спрямо Канадските езера.   За нас си е цяло пътешествие.   Аман и от Ковид- всичко стана сложно и трудно.

Това защо ми го казваш?

Половин Киев е в мрак. Или са в затъмнение, или им е спряно електричеството.

https://weather-webcam.eu/web-kameri-ot-kiev-stolicata-na-ukrajna-v-realno-vreme/

преди 2 минути, jhoro написа:

Това защо ми го казваш?

Защото още не съм ходил в Канада.

преди 6 минути, Coco1 написа:

Другарю разправяйте ги тези приказки на внучето. Иначе виртулно пътувате навсякъде

Коко, на теб какъв ти е проблема, че само се чудиш кого да олаеш? Дали ти не си роб на неудовлетвореността от жалкия си живот? 

преди 2 минути, Anneliese написа:

Или са в затъмнение, или им е спряно електричеството.

или са им увеличили цената на тока!

преди 1 минута, attj написа:

Защото още не съм ходил в Канада.

А мен какво ме интересува?

Не само в Канада - на много места НЕ съм ходил!

Но точно в Донецк и малко встрани - най-много ми се ходи.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.