Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Украйна на крачка от мащабен военен конфликт. Кому е нужно и защо?

Featured Replies

А Българският червен кръст, дето пръста си не мръдва за българите, е събрал 1 500 000 лева за украинците! 1 500 000 лв.! Срам и позор! За украинците нацисти има, а за българските пенсионери няма, освен ГМО ориз и захар!:angry22::angry22::angry22:

• Отговори 3k
  • Прегледи 125,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не знам дали е уместно да се разпространяват неща,които не са доказани от официални източници. Каквито и да са причините ,този човек ми направи впечатление с едни думи на достоен човек. Обръщението му

• Драга ми Ауми, това се знае. Това се опитвам по някакаъв начин да кажа и аз. Около нас  има хора поне от 12 държави. Виждам тяхната реакция. Руснаците пак  си живеят живота и пръскат хиляди. Араб

• Прекрасен ..според теб ? Посредствен е.Доколкото се знае не е успял да се реализира като художник, а днес се оспорва идентичността на повечето от картините.  Но не намирам информация да са забран

Публикувани изображения

Е браво на БЧК най после са свършат нещо

преди 8 минути, miro20 написа:

Разбира се че има огромна международна подкрепа. Англия четох, събира от благотворителност ипожертвования, по 50 млн на ден за Украйна.

Ама ти прочете ли кой му обещава подкрепа, бре?

МВФ и Световната Банка!

Кредити , Мирча, кредити му обещават.

:wub:

Пак е нещо.

На Сирия долар не ѝ отпуснаха нищо, че я изравниха със земята.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Ама ти прочете ли кой му обещава подкрепа, бре?

МВФ и Световната Банка!

Кредити , Мирча, кредити му обещават.

:wub:

Пак е нещо.

На Сирия долар не ѝ отпуснаха нищо, че я изравниха със земята.

И защо да се дава нещо на Сирия? Сега наред е москва да се изравни със земята

преди 7 минути, Anneliese написа:

А Българският червен кръст, дето пръста си не мръдва за българите, е събрал 1 500 000 лева за украинците! 1 500 000 лв.! Срам и позор! За украинците нацисти има, а за българските пенсионери няма, освен ГМО ориз и захар!:angry22::angry22::angry22:

Събраби са от нас нългарите под формата на дарения сега светна ли ти колко сте путинофилите?

преди 5 минути, petie1 написа:

Е браво на БЧК най после са свършат нещо

Тия нямат ли си техен "Червен кръст"?

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Не ме устройва! Предпочитам да изкарам някой лев

И ти го играеш като щатите- ще се биеш с руснаците до последния украинец.

Нали?

:D

преди 8 минути, NewRedDragon написа:

И защо да се дава нещо на Сирия? Сега наред е москва да се изравни със земята

Има хубави сгради в Масква жалко за тях ако я сравнят със земята :)

Eто ви тука изрових цялото дълго интервю на Зеленски със западните журналисти

Този човек явно е в променено състояние на съзнанието.
По едно време казва че бил спал по 3 часа на нощ, ама дали е само умората или отчаянието го е довело до такова тежко състояние, вие си преценете сами.

преди 8 минути, Anneliese написа:

Тия нямат ли си техен "Червен кръст"?

Дори и да имат от кого да събират кат там са бежанци?

току-що, petie1 написа:

Има хубави сгради в Масква жалко за тях ако я сравнят със земята :)

Достатъчно е да се ликвидират путин и мечкаров и властта да премине в ръцете на хора, верни на САЩ

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Достатъчно е да се ликвидират путин и мечкаров и властта да премине в ръцете на хора, верни на САЩ

На теория да ама на практика не виждам кой ще спретне пуча срещу Путин, може би Шойгу?

преди 2 минути, petie1 написа:

Дори и да имат от кого да събират кат там са бежанци?

А защо трябва да събират от нашите? Аз заради наплива на тия, пак няма да може да ходя на екскурзия, щото няма да има места по хотелите от тия!

Германия що не си ги прибере нацистите? Там ще са добре дошли! Страшно много ще им хареса в Мюнхен и Аугсбург!:angry:

Не сме длъжни да приемаме нацистка паплач тук!

преди 1 час, Anneliese написа:

Типично за нацистите. Сети се през ВСВ  нацистите колко свои арестуват, обвиняват и убиват по подозрение в "измяна".  Тия не искат преговори. Искат НАТО да се намеси на тяхна страна и да пламне ТСВ. Зеленски си е изгубил напълно ума. Върви по стъпките на Адолф Хитлер - борба до последния украинец. Психически увреден човек.

Не позволяват на цивилните да напускат регионите и взимат цивилните като щит. Ти, какво искаш да ги правят такива?

преди 6 минути, NewRedDragon написа:

И какъв хубав живот ще настъпи за руснаците тогава, нали?

Достатъчно е да си припомнят времената на Елцин, за да се подсетят.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Не позволяват на цивилните да напускат регионите и взимат цивилните като щит. Ти, какво искаш да ги правят такива?

Кои са тези?

преди 1 минута, Anneliese написа:

А защо трябва да събират от нашите? Аз заради наплива на тия, пак няма да може да ходя на екскурзия, щото няма да има места по хотелите от тия!

Германия що не си ги прибере нацистите? Там ще са добре дошли! Страшно много ще им хареса в Мюнхен и Аугсбург!:angry:

Прочети първия ми коментар а аз ти казвам че българите са зад народа на Украйна а само путинофилите и нацитата кат теб са против :)

И що трябва да ходиш на хотел? Ома си къщи по евтини от хотелите

преди 5 минути, petie1 написа:

На теория да ама на практика не виждам кой ще спретне пуча срещу Путин, може би Шойгу?

Най близките му олигарси. Тях не ги устройва варианта парите им да спрат. Вече Дерипаска и Мазепин намекнаха нещо. Друг олигарх обеща от САЩ 1 милка в зелено за "ареста" на путин

току-що, petie1 написа:

Прочети първия ми коментар а аз ти казвам че българите са зад народа на Украйна а само путинофилите и нацитата кат теб са против :)

И що трябва да ходиш на хотел? Ома си къщи по евтини от хотелите

А нямам ли право поне веднъж да съм на хубаво място?:angry:

преди 2 минути, M.Николов написа:

И какъв хубав живот ще настъпи за руснаците тогава, нали?

И какво ме интересуват руснаците мене? Каква ми е далаверата от тях?

преди 1 минута, Anneliese написа:

Споко ма! Хотели има много - стига да си плащаш за престоя

преди 7 минути, Anneliese написа:

Лева е 70 рубли. Беги към Россия. 

преди 2 минути, Anneliese написа:

Ейй, тамън ти беше време тази година да ходиш на почивка и гадните нацисти ти я развалиха. 

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Най близките му олигарси. Тях не ги устройва варианта парите им да спрат. Вече Дерипаска и Мазепин намекнаха нещо. Друг олигарх обеща от САЩ 1 милка в зелено за "ареста" на путин

Ами дано че да се спре тази лудост и да се почне разследване за всичко от 2014 до днес и ако трябва да има Московски и Киевски трибунал

преди 4 минути, Anneliese написа:

Да когато имаш пачки да си го поѝволиш :)

В момента по "Россия" 24" дават пленените въоръжение и боеприпаси на украинците. Страшна работа! Цели сандъци, пълни с базуки, много пушки, картечници................... Направо страшно! Това няма да спре скоро, тия са въоръжени до зъби.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.