Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Украйна на крачка от мащабен военен конфликт. Кому е нужно и защо?

Featured Replies

преди 4 минути, _Aumi_ написа:

А тези неонацистки групировки в Украйна, не правят ли мизерии?

Кой стои зад тях и дали Зеленски не ги използва за своите цели?

Нищо чудно да са спонсорирани от Путин. Да тормозят местното население. Позната и стара тактика. Поддържат, близачите.

Примерно, в България ще спонсорира тая от Берковица. И подобни русороби като нея.

• Отговори 3k
  • Прегледи 125,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не знам дали е уместно да се разпространяват неща,които не са доказани от официални източници. Каквито и да са причините ,този човек ми направи впечатление с едни думи на достоен човек. Обръщението му

• Драга ми Ауми, това се знае. Това се опитвам по някакаъв начин да кажа и аз. Около нас  има хора поне от 12 държави. Виждам тяхната реакция. Руснаците пак  си живеят живота и пръскат хиляди. Араб

• Прекрасен ..според теб ? Посредствен е.Доколкото се знае не е успял да се реализира като художник, а днес се оспорва идентичността на повечето от картините.  Но не намирам информация да са забран

Публикувани изображения

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Примерно, в България ще спонсорира тая от Берковица. И подобни русороби като нея.

Важното е - пари да падат! Другото са подробности!

преди 31 минути, BANKATA написа:

След войната и руснаците никой няма да ги брои за нищо. Ще им останат едните ядрени ракети с които да плашат гаргите 

Много си далече от истината- който не познава историята, прави едни и същи грешки. А, това, че няма да ги броят за нищо, независимо че имат ядрено оръжие, е върха на недомислието.

Колко още ще се оправдавате с неонацистите ?

Да си бяхте направили труда да проучите с колко са се стопили от 2014 до сега.

Има няколко нови снимки с 20 човека неонацисти и ги изкарахте ебати елитната армия.

Пропускате и малката подробност че въпросните неонацисти са тормозили всички, дори и украинци имали са сблъсъци и с украинската армия.

Щото сега на украинската армия и припари и затова се обърна срещу "Азов". А може командващите армията да имат близки в Мариупол, които азовците са ги взели за жив щит.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Колко още ще се оправдавате с неонацистите ?

Реално тия неонацисти имат ли поне 5000 човека?

току-що, insec написа:

А, това не знам. Търсете данни на английски или руски, или украински, ама достоверни.  Но има много снимки и видео в нета. Пишете "нацисти Украйна  Азов" и хоп. Но не само само "Азов" - "Десен сектор", Прави сектор",  още един - два батальона, чието име забравих...........

преди 6 минути, Anneliese написа:

А, това не знам. Търсете данни на английски или руски, или украински, ама достоверни.  Но има много снимки и видео в нета. Пишете "нацисти Украйна  Азов" и хоп. Но не само само "Азов" - "Десен сектор", Прави сектор",  още един - два батальона, чието име забравих...........

Тази дума - „достоверни“ - сега ли я научи?

Пп. „Десен сектор“ на руски се пиша „Правый сектор“!

преди 6 минути, insec написа:

Събират ултрасите от футболните агитки и те ти и България за денацификация

Украина во власти нацистов: грабежи, террор и политические убийства

Подконтрольные Украине территории охватывает хаос. Целые регионы оказались во власти нацистских батальонов, которые занимаются всем тем, что они привыкли делать на Донбассе за 8 лет войны: грабежами, террором местных жителей, политическими убийствами.

За "Азов":

https://en.wikipedia.org/wiki/Azov_Battalion

"Прав сектор"

https://en.wikipedia.org/wiki/Right_Sector

Нео - нацисти в Украйна : Реално са си нацисти

https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Neo-Nazism_in_Ukraine

Доста стряскаща снимка, вижте и цивилните отзад:

ukraine-azov-movement-national-corps.jpg

215471-a8e54.jpg?1645992584

FM2Zf1AWQAM7Bqd.jpg

Близките им ги подкрепят в идеологияата им:

volunteer-soldiers-of-azov-battalion-cam

NINTCHDBPICT000155166678.jpg

Продават сред цивилното украинско население такива тениски:

azov-battalion-azov-battalion-tee111-e-7

Снимка от 2016 година:

depositphotos_113078418-stock-photo-mari

1433168955.jpg

Azov+mag.png

Бъдете внимателни с цивилните украинци тук, че не се знае какви са. Мен ме е страх тук да не са дошли въоръжени побъркани украинки.

преди 14 минути, absurt написа:

Много си далече от истината- който не познава историята, прави едни и същи грешки. А, това, че няма да ги броят за нищо, независимо че имат ядрено оръжие, е върха на недомислието.

Руската военна доктрина е замръзнала някъде в 70 години на миналия век.

Правят каквото правят и накрая всичко приключва с масови бомбардировки над цивилни.

Имат толкова голямо военно превъзходство и загубите са им много големи. С лека ръка хвърлят самолети и хеликоптери да ги свалят.

Опаааааааааааа форумното наци путинофил пак лъснала със знания :)

преди 2 минути, Anneliese написа:

Мен ме е страх тук да не са дошли въоръжени побъркани украинки.

Споко Анче, ако попаднеш на такива лесно ще намериш някой мъж да се изправи геройски срещу тях.

преди 4 минути, parmobil написа:

Събират ултрасите от футболните агитки и те ти и България за денацификация

Че те вече ги намериха бе

Преди това и от Нато искаха да ни изкарват. Остана само да кажат, че Верея имат биолаборатории и готова "операцията". 

преди 3 минути, N1K17Y написа:

.... и готова "операцията". 

и Анка ще се чуди кое по- напред: да хваща калашника и да трепе наред; или да посреща с питка и сол армията освободител.

На вас тия снимки с въоръжените мъже - расисти, смешни ли ви се виждат? Оръжията им не са играчки:

3204362304.png?precrop=1067,622,x68,y52&

0234ff38-37b5-488a-81ee-ac9889b0eb31?ren

1571397398_347646.jpg

maxim-dondyuk-ukraine-azov-movement-4.jp

maxresdefault.jpg

second_video.jpg?resize=854,480&ssl=1

Това "Прав сектор" ми звучи като грешен превод да не е първи а не прав или сектор да е с друг превод?

Москва: Не позволиха нито един цивилен да напусне Мариупол и Волноваха. Използват ги като жив щит

Националистическите батальони се възползваха от прекратяването на огъня, за да се прегрупират и укрепят позициите си, съобщи руското Министерство на отбраната, цитирано от ТАСС.

Националистите не допуснаха нито един цивилен да напусне Мариупол и Волноваха по време на прекратяването на огъня. Въоръжените сили на Руската федерация възобновиха настъпателни операции. Това съобщи официалният представител на руското Министерство на отбраната генерал-майор Игор Конашенков в събота.

„Нито един цивилен не успя да напусне Мариупол и Волноваха по обявените коридори за сигурност. Населението на тези градове се държи от националистически формирования като жив щит. Националистическите батальони се възползваха от тишината, за да се прегрупират и укрепят позициите си. Поради нежеланието на украинската страна да повлияе на националистите или да продължи мълчанието, настъпателните операции са възобновени от 18 ч. московско време“, каза Конашенков.

https://glasove.com/novini/moskva-ne-pozvoliha-nito-edin-tsivilen-da-napusne-mariupol-i-volnovaha-izpolzvat-gi-kato-zhiv-shtit?fbclid=IwAR26k2COFR9io8prXbd7_ZqchgYE7fiZfqhOvO_uPgs1vvfRBDdf50Rsf4E

преди 1 минута, Anneliese написа:

расисти

Как реши че са расисти? Да смешно изглеждат в сравенение с любимите ти нацисти

преди 3 минути, Anneliese написа:

На вас тия снимки с въоръжените мъже - расисти, смешни ли ви се виждат? Оръжията им не са играчки:

3204362304.png?precrop=1067,622,x68,y52&

0234ff38-37b5-488a-81ee-ac9889b0eb31?ren

1571397398_347646.jpg

maxim-dondyuk-ukraine-azov-movement-4.jp

maxresdefault.jpg

second_video.jpg?resize=854,480&ssl=1

Просто няма какво да отговорят.

Нали тезата им е, че там нацисти няма.

преди 2 минути, petie1 написа:

Това "Прав сектор" ми звучи като грешен превод да не е първи а не прав или сектор да е с друг превод?

Не знам, виж в "Уикипедия", там Бог знае колко такива въоръжени нацистки отряди имат. Но не са футболни агитки и не са 50 човека, щом заради тях Русия нахлу в Украйна.

преди 4 минути, petie1 написа:

"Десен сектор" е правилния превод.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.