Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Украйна на крачка от мащабен военен конфликт. Кому е нужно и защо?

Featured Replies

Кога съм оправдавала нацизма, бре идиоти!:angry:

• Отговори 3k
  • Прегледи 125,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не знам дали е уместно да се разпространяват неща,които не са доказани от официални източници. Каквито и да са причините ,този човек ми направи впечатление с едни думи на достоен човек. Обръщението му

• Драга ми Ауми, това се знае. Това се опитвам по някакаъв начин да кажа и аз. Около нас  има хора поне от 12 държави. Виждам тяхната реакция. Руснаците пак  си живеят живота и пръскат хиляди. Араб

• Прекрасен ..според теб ? Посредствен е.Доколкото се знае не е успял да се реализира като художник, а днес се оспорва идентичността на повечето от картините.  Но не намирам информация да са забран

Публикувани изображения

преди 3 часа, Anneliese написа:

Това безобидно ли ви се вижда?

image-asset.jpeg

1439448863_203.jpg

2B4F20FC00000578-0-image-a-76_1439414029

2B4F218D00000578-0-image-a-54_1439413008

2B4F0FBB00000578-0-image-a-34_1439412780

2B4F312100000578-0-image-a-56_1439413012

2B4F12D000000578-0-image-a-41_1439412797

2B4F11B800000578-0-image-a-37_1439412788

70879932_In-this-photo-taken-on-Saturday

2B4F36AF00000578-0-Coached_An_incredible

https://hromadske.ua/ru/posts/gitleryugend-s-bantami-kak-rossiya-militariziruet-detej-v-ldnr-i-krymu-i-chem-eto-grozit

https://charter97.org/ru/news/2016/08/19/219253/

https://obs.in.ua/foto/6018-6018

Според теб нормално ли е ?

преди 4 часа, _Aumi_ написа:

Москва: Не позволиха нито един цивилен да напусне Мариупол и Волноваха. Използват ги като жив щит

Националистическите батальони се възползваха от прекратяването на огъня, за да се прегрупират и укрепят позициите си, съобщи руското Министерство на отбраната, цитирано от ТАСС.

Националистите не допуснаха нито един цивилен да напусне Мариупол и Волноваха по време на прекратяването на огъня. Въоръжените сили на Руската федерация възобновиха настъпателни операции. Това съобщи официалният представител на руското Министерство на отбраната генерал-майор Игор Конашенков в събота.

„Нито един цивилен не успя да напусне Мариупол и Волноваха по обявените коридори за сигурност. Населението на тези градове се държи от националистически формирования като жив щит. Националистическите батальони се възползваха от тишината, за да се прегрупират и укрепят позициите си. Поради нежеланието на украинската страна да повлияе на националистите или да продължи мълчанието, настъпателните операции са възобновени от 18 ч. московско време“, каза Конашенков.

https://glasove.com/novini/moskva-ne-pozvoliha-nito-edin-tsivilen-da-napusne-mariupol-i-volnovaha-izpolzvat-gi-kato-zhiv-shtit?fbclid=IwAR26k2COFR9io8prXbd7_ZqchgYE7fiZfqhOvO_uPgs1vvfRBDdf50Rsf4E

Лъжа естествено.

доказано е че коридора не е осъществен заради  обстрела на рашистките военни.

преди 4 часа, M.Николов написа:

Просто няма какво да отговорят.

Нали тезата им е, че там нацисти няма.

Навсякъде има

Проблема ви на всичките рашисти путинисти, е че нямате нито едно видео ПРЕДи рашистката инвазия в Украйна 2014 г :)

Шарли Ебдо

aM4V0OM_700bwp.webp

преди 2 часа, Anneliese написа:

И простоКиро ще вземе да ни натресе точно на това

преди 2 часа, Anneliese написа:

На такива неща никога не са учили нашите деца в образователната ни система! Знам, защото майка ми е пенсионирана вече учителка, вкъщи имахме учебници от различни години и по различни предмети. Прочетох от любопитство тази книга и се отвратих:

http://www.der-stuermer.org/der_giftpilz.pdf

В нея няма нищо вярно.

Вместо да четеш такива глупости да беше хванала да научиш нещо с практическа стойност :)

преди 1 час, Anneliese написа:

Тука всички оправдавате нацизма..................:angry:

Абе то по голямо наци от теб във форума няма

преди 23 минути, Anneliese написа:

Кога съм оправдавала нацизма, бре идиоти!:angry:

Да вадя ли Архивите или по добре да мълча м?

безоръжни украинци срещу  окупантите фашисти .

ето това е дух ,смелост и единство

"Жириновски пред СNN 2015 г :
"Много са ми смешни западняците които искат преврат в Москва или нови избори. Тези хора си мислят че на власт ще дойде нов Елцин. Хората не са забравили 90-те. Сега ще ви кажа какво ще се случи при вариант който иска запада. Ще стане преврат. От недрата на системата ще дойдат хора които в първите два часа ще отворят ГУЛАГ. Ще им помагат 80 -милиона доброволеца плюс 13 - милиона силоваци. Всичките либерали, демократи и други заминават в Сибир да строят инфраструктура. Армията 1 800 000 щика заминава в Украйна да възстанови конституционен ред. На 48-я час влиза в Прибалтика. ако някой си отвори устата ракетите го заличават. Ракети в Пхенян, Венецуела и Куба. знаете ли защо САЩ няма да нападнат Русия дори и президента ви да е психопат? 8 ракети руски ще взривят 32 ваши ядрени централи и за 100- години САЩ и елита им забравят за всичко! Това че Обама ходи и дрънка с оръжие не означава нищо. Вашите хора ще го обесят в момента в който си помисли да тръгне на война с Русия.
Така че целувайте портрета на Путин всяка сутрин да е жив и здрав, защото другите които ще дойдат не са ПАЦИФИСТИ и няма да играят шах и джудо с вас. Направо под ножа. 99% от руснаците ще ги подкрепят заради това че вие съсипахте СССР. Останалия 1% ще асфалтират пътищата в Магадан."

Отново приветствам спирането на руските канали. Преди ни заливаха с лъжи (война е, така се прави винаги!) и от двете страни, сега ще ни заливат с лъжи само от едната.Тоест, призивът "Не ни лъжете, ей!" ще бъде удовлетворен наполовина...което е несравнимо повече от това въобще да не е удовлетворен...

Общественото мнение някак беше разделено, но сега...сега полека-лека ще се уеднакви...А когато всички почнем да мислим еднообразно...и концентрираме тази еднообразност, тя ще се визуализира...и ще настъпи най-после златният период в новата история на българския народ..."Съединението прави силата", нали...Първа стъпка ще е признаването от страна на всички, че предишният най-златен период е бил през 19-ти век...под сянката на НВ Султана...За жалост е бил прекратен насила през 1878...Утре е подходяща дата...

А, да.Имаме много добри хакери.Ако им платим (правителството да плати, имам предвид...ние нямаме с какво), могат да заменят думите, които пишем във ФБ от компютъра си, с други...за каквито им се плати...Например...ти пишеш думата "Русия", а пред изумените ти очи излиза "дивата кална северна земя, населена (слава Богу! рядко) с варвари"...Пишеш думата "Путин", а излиза думата "ботоксово джудже"...Пишеш "сенилен старец", излиза "Байдън"...Пишеш думата "Освобождение", а излиза "позорна окупация"...Пишеш думата "пед...", а излиза "индивид, разкъсал оковите на средновековното мислене"...

Ще помоля само да не се пипа изключително функционалната при нас дума "К§р"...А, да...и думата "г&з" да не се заменя с нищо не значещата и лишена от емоционален заряд дума "@нус"...Нека не лишаваме писмените ни изяви от характерната за нашите ширини образност...

Та...Не знам какво още чакаме...тоест, чакат...

А, да...забравих...Като си включваш компютъра, на дисплея трябва да излиза пулсиращ ярък надпис "We're watching you"...

преди 3 минути, attj написа:

Никой не ми е спирал руските канали от кабелната телевизия.  Отделно нормално си вървят безплатно и онлайн в интернет     https://www.ontvtime.ru/channels/index.php

Само за инфо. Към А1 съм и плащам пълен телевизионен пакет. Имам доста руски канали, но определени са спряни "съгласно Регламент 2022/350 на Съвета на Европейския съюз от 1 март 2022г."

E така е като сте съгласни да плащате на кабеларки за гледане на телевизия - ще ви ги спират.
Аз като ги гледам безплатно от сателитите, на мен никой не може да ми ги спре.
А и на 14°W руснаците пускат нови транспондери с нови руски канали, безплатно разбира се ама само за знаещите да ползват сателитен приемник.

току-що, Белгиеца написа:

E така е като сте съгласни да плащате на кабеларки за гледане на телевизия - ще ви ги спират.
Аз като ги гледам безплатно от сателитите, на мен никой не може да ми ги спре.
А и на 14°W руснаците пускат нови транспондери с нови руски канали, безплатно разбира се ама само за знаещите да ползват сателитен приемник.

Волни интерпретации. Аз съм в пещера и не знам какво е интернет.

преди 12 часа, petie1 написа:

Не виждам голяма разлика между Хитлерова Младеж и снимките дет са пионерите

Не виждаш, защото не искаш да видиш или защото си толкова негобразован, че идея нямаш какво са представлявали организациите на чавдарчетата и пионерите, нито какво е била идеологията на хитлеризма?  Дано да е проста неграмотност- може да се коригира с ограмотяване. Ако е първото- да не искаш да видиш разликата, то ти си един първосигнален фашизиран елемент. 

преди 9 минути, absurt написа:

Не виждаш, защото не искаш да видиш или защото си толкова негобразован, че идея нямаш какво са представлявали организациите на чавдарчетата и пионерите, нито какво е била идеологията на хитлеризма?  Дано да е проста неграмотност- може да се коригира с ограмотяване. Ако е първото- да не искаш да видиш разликата, то ти си един първосигнален фашизиран елемент. 

Или гледам снимките без да ми дреме от идеологии просто като снимки както и трябва, и спри да пишеш глупости за хора които не познаваш хехе

Айде покажи ми разликата двете класни стаи без да ми дрънкаш за идеологии

преди 13 минути, petie1 написа:

Или гледам снимките без да ми дреме от идеологии просто като снимки както и трябва, и спри да пишеш глупости за хора които не познаваш хехе

Айде покажи ми разликата двете класни стаи без да ми дрънкаш за идеологии

Няма как да не ти "дрънкам" за идеологии, защото те са в основата. Що се отнася до външния вид- червената и синята връзка не са символи на партията, както е пречупения кръст върху детските дрехи, който се вижда в хитлеристката стая. И никога не е имало като това, което се вижда в хитлеристката- цялата стена, заета от знаме с пречупени кръстове. Казах ти, че си много бос, ти се сърдиш.

Не съм виновна, че ти ме запознаваш със себе си в този форум, представяйки се в такава светлина.

1371.jpg?width=620&quality=85&auto=forma

1452521_509418445822915_1691898710_n-893

Май няма разлика а?

преди 4 минути, petie1 написа:

1371.jpg?width=620&quality=85&auto=forma

1452521_509418445822915_1691898710_n-893

Май няма разлика а?

Хи,хи, посредствен, та дрънка! Защо не съпостави с обзорната хитлеристка снимка, където се вижда стената с пречупените кръстове? 

преди 3 минути, absurt написа:

Няма как да не ти "дрънкам" за идеологии, защото те са в основата. Що се отнася до външния вид- червената и синята връзка не са символи на партията, както е пречупения кръст върху детските дрехи, който се вижда в хитлеристката стая. 

Не съм виновна, че ти ме запознаваш със себе си в този форум, представяйки се в такава светлина.

Айде още един психолог на аватарите хехе, все едно да мрънкам що в българските класни стаи имало трибагреника същото е и сватистиката

преди 1 минута, petie1 написа:

Айде още един психолог на аватарите хехе, все едно да мрънкам що в българските класни стаи имало трибагреника същото е и сватистиката

Не, неграмотнико, в българските класни стаи по онова време, нямаше дори трибагреник, камо ли партийно знаме. Ти и това бъркаш, де, ама колкото си можеш, толкова. Пак ще те посъветвам- прочети малко, бе, не боли, няма зъб да ти вадят!

току-що, absurt написа:

Хи,хи, посредствен, та дрънка! Защо не съпостави с обзорната хитлеристка снимка, където се вижда стената с пречупените кръстове? 

Ама това е знамето на Хитлерова Германия все едно да мрънкам че в българските училища се вее трибагреника

преди 4 минути, absurt написа:

Не, неграмотнико, в българските класни стаи по онова време, нямаше дори трибагреник, камо ли партийно знаме. Ти и това бъркаш, де, ама колкото си можеш, толкова. Пак ще те посъветвам- прочети малко, бе, не боли, няма зъб да ти вадят!

Не ме интересуват твоитре съвети кот ми трябва си го чета и знам

преди 14 минути, absurt написа:

Другарки и другари, какво я дъвчете тая тема като всяко дете знае че и двете системи са строили социализма

С леки нюанси, но са едно и също.

:hush:

преди 20 минути, absurt написа:

Имаше потрет на Георги Димитров. Що не на Дядото и аз не знам.

преди 6 минути, miro20 написа:

Другарки и другари, какво я дъвчете тая тема като всяко дете знае че и двете системи са строили социализма

С леки нюанси, но са едно и също.

:hush:

Едно и също е. Нали затова се казва националСОЦИАЛИЗЪМ.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.