Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Украйна на крачка от мащабен военен конфликт. Кому е нужно и защо?

Featured Replies

КОй казваше, че математиците се били скрили от войната? Ето:

Проф. Витанов изчисли с формули кой ще победи във войната Русия – Украйна

https://zanas.top/697229/?fbclid=IwAR1vR5wOX1LFBepGHoOd0E_6PcnyGXWEMrzns9a3DPHrcgpKyWO5y0yqYK8

Даже съм склонен да се съглася с теориата му. Най- вече със следното: „Стратегическата цел е завземане на цяла Украйна и след това диктуване на мирните условия – класическата ситуация при войни на Русия последните няколко столетия – Русия води войната, печели я, и по свежите западни сили след това диктуват условията

• Отговори 3k
  • Прегледи 125,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не знам дали е уместно да се разпространяват неща,които не са доказани от официални източници. Каквито и да са причините ,този човек ми направи впечатление с едни думи на достоен човек. Обръщението му

• Драга ми Ауми, това се знае. Това се опитвам по някакаъв начин да кажа и аз. Около нас  има хора поне от 12 държави. Виждам тяхната реакция. Руснаците пак  си живеят живота и пръскат хиляди. Араб

• Прекрасен ..според теб ? Посредствен е.Доколкото се знае не е успял да се реализира като художник, а днес се оспорва идентичността на повечето от картините.  Но не намирам информация да са забран

Публикувани изображения

преди 55 минути, Anneliese написа:

А Българският червен кръст, дето пръста си не мръдва за българите, е събрал 1 500 000 лева за украинците! 1 500 000 лв.! Срам и позор! За украинците нацисти има, а за българските пенсионери няма, освен ГМО ориз и захар!:angry22::angry22::angry22:

Аз па дарих литър бензин на Полския, че да ви е гадно.

преди 22 минути, Anneliese написа:

В момента по "Россия" 24" дават пленените въоръжение и боеприпаси на украинците. Страшна работа! Цели сандъци, пълни с базуки, много пушки, картечници................... Направо страшно! Това няма да спре скоро, тия са въоръжени до зъби.

Криви му излязоха сметките на Путин тва е

преди 47 минути, M.Николов написа:

И какъв хубав живот ще настъпи за руснаците тогава, нали?

Достатъчно е да си припомнят времената на Елцин, за да се подсетят.

Кои са тези?

Диверсантите и нацистите. Пут...инолюбците.

преди 47 минути, M.Николов написа:

И какъв хубав живот ще настъпи за руснаците тогава, нали?

Достатъчно е да си припомнят времената на Елцин, за да се подсетят.

Кои са тези?

преди 1 час, Anneliese написа:

А Българският червен кръст, дето пръста си не мръдва за българите, е събрал 1 500 000 лева за украинците! 1 500 000 лв.! Срам и позор! За украинците нацисти има, а за българските пенсионери няма, освен ГМО ориз и захар!:angry22::angry22::angry22:

Дай и ти 50 лв. Поне едно нещо добро да направиш.

Украинските националисти се опитаха да взривят атомна електроцентрала в Украйна преди настъплението на руската армия. Това заяви служител на Държавната гранична служба на Украйна Александр Александрович Диденко във видео обръщение.

Украинският граничар, заедно с 19 негови колеги, са отказали да се подчинят на заповедите на киевските власти и заявиха, че украинските специални служби подготвят провокация в АЕЦ в Запорожие преди атаката на руската армия, предаде „Евроком”.

Зеленски втрещи света и обяви началото на ядрена война в Украйна ВИДЕО

Целта на терористичния акт е била да обвини Русия в обстрел на атомната електроцентрала и информационен скандал за нея. За това разказва Александър Диденко във видео.

Украинският граничар също съобщава, че украинските националисти стрелят в гърба на войници и цивилни украински армии, които се опитват да излязат от обкръжените градове.

Диденко казва, че сега сред националистите на фронта вече има престъпници, които президентът Зеленски пусна от затвора, за да сплашват цивилни и да извършват провокации под прикритието на руски военни.

Сега атомната електроцентрала в Запорожие е взета под защитата на руските военни.

https://bg.sportove.info/364161/?fbclid=IwAR0rZkJE7zEL71pLcUsuuJ291-uqnzvb8vWZwz5Yj0WUY8QJOzDpUTQFge0

Украинският преговарящ Денис Киреев беше убит от украински нацисти в центъра на Киев близо до сградата на съда!Въпреки че социалните медии и големите онлайн портали вече започнаха да говорят за офицерите, които са застреляни поради подозрение в държавна измяна, украинското правителство все още не е потвърдило новината.Очаква се скоро държавното разузнаване да пусне изявление от тяхна страна.

https://showbizcorner.com/denis-kireev-from-ukraine-official-shot-to-death-over-negotiations

преди 1 час, NewRedDragon написа:

Най близките му олигарси. Тях не ги устройва варианта парите им да спрат. Вече Дерипаска и Мазепин намекнаха нещо. Друг олигарх обеща от САЩ 1 милка в зелено за "ареста" на путин

А, по- далечните му, дали ще ги устрои да минат потоците в американски ръце? Те, янките и албионците, срама нямат, защото парите не миришат, затова години наред приемаха най- близките му олигарси в страните си, продаваха им имоти, приемаха парите им в банките, без да се интересуват от произхода им. От друга страна, народът на Русия, чиито синове са на фронта, дали ще е възхитен, че са се били за да ги завладеят американците? Защото, да минат в сферата на влияние на САЩ си е точно това.Та, дали тоя олигарх, дето обещава 1 милион за главата на Путин, няма да се събуди някоя сутрин вперил внимателен, но невиждащ поглед в звездите?

Хей, някой знае ли какво означава буквата Z, дето всички руснаци си слагат в подкрепа на руската армия?

преди 5 минути, Anneliese написа:

Хей, някой знае ли какво означава буквата Z, дето всички руснаци си слагат в подкрепа на руската армия?

преди 2 часа, insec написа:

Колкото да не ми се иска, но и според мен така излиза. С ядрено оръжие у дома, никой не ще да влиза непоканен. Дали Украйна щяха да бъдат в някакъв съюз със Русия или със САЩ, ЕС, НАТО, па ако щете и Китай, или пък самостоятелна неутрална държава, но със сигурност никой нямаше да посмее да им влиза на територията със армия.

Не пропускаш ли живеещите милиони руснаци там!?

преди 8 минути, symanbg написа:

Не знам руски език, би ли ми обяснил какво означават?

преди 33 минути, Anneliese написа:

Z - влезли от Изток

Z в квадрат - влезли от Крим

V - морска пехота

А - спецназ

Х - чеченци

О - влезли от Беларус

Така се казва във видеото. 

преди 1 час, Anneliese написа:

Колко характерно за всеки български русоф... путинист :giggle1:

преди 3 часа, Белгиеца написа:

Eто ви тука изрових цялото дълго интервю на Зеленски със западните журналисти

Този човек явно е в променено състояние на съзнанието.
По едно време казва че бил спал по 3 часа на нощ, ама дали е само умората или отчаянието го е довело до такова тежко състояние, вие си преценете сами.

Този ще влезе в историята на Украйна като легенда, а Путлер като най позорното нещо от най позорната история на най позорните моменти на РФ .

Ами хайде да защитаваме евреина Зеленски и украйнската армия а?

Заложническа драма край Киев? НА ЖИВО.

Цитат

Украинските военни взривиха ключов мост в град Ирпен, който се намира само на 8 километра от украинската столица Киев. Това ще се съобщава в местни социални мрежи.

Според данните в тях украинските военни са взели и цивилни от предградията, които се опитват да се евакуират, за заложници.

1163099630_Capture-45654764571.jpg.8385369145fb27543b6f0b4895749e07.jpg

Армия която взима за заложници собствените си жители! Браво Зеленски. Искай още помощ!

Цитат

Във Вашингтон Поуст американците разсъждават върху това дали е редно да убият Путин и какви позитивни и негативи ще донесе това на САЩ

Американците тотално са се побъркали!

преди 2 минути, Anneliese написа:

Американците тотално са се побъркали!

Що да се са побъркали? Естествено, че няма да го ликвидират без някаква полза. Пък и е по добре да го ликвидират неговите там роби

преди 3 часа, Лудар написа:

КОй казваше, че математиците се били скрили от войната? Ето:

Проф. Витанов изчисли с формули кой ще победи във войната Русия – Украйна

https://zanas.top/697229/?fbclid=IwAR1vR5wOX1LFBepGHoOd0E_6PcnyGXWEMrzns9a3DPHrcgpKyWO5y0yqYK8

Даже съм склонен да се съглася с теориата му. Най- вече със следното: „Стратегическата цел е завземане на цяла Украйна и след това диктуване на мирните условия – класическата ситуация при войни на Русия последните няколко столетия – Русия води войната, печели я, и по свежите западни сили след това диктуват условията

Печелят войни, ама с тактиката "след нас и потоп"

Какви ги пишат и мислят хлапетата:

Цитат

Сърбите има много срамна история и се нареждат до нацистка Германия... В случая Байдън е герой.

преди 1 минута, Anneliese написа:

Какви ги пишат и мислят хлапетата:

Ами,те история не са учили, де факто. Цялата им подготовка е според това, кой ги е надъхал и в каква посока. 

Аз съм съгласна с предложението:

Цитат

Хора, безсилно е, нелепо е! Давайте да правим заменка- спират войната в Украйна, срещу нашето доброволно включване в границите на Велика Русия.
Гледам, че нашият народ го иска...

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Само дета САЩ едва ли ще са съгласни. А това е важното

На никой в България не му пука за мнението на въшливите САЩ. Една национална анкета ще го покаже! То и на Шипка се видя!

преди 33 минути, Hristo52 написа:

Ами хайде да защитаваме евреина Зеленски и украйнската армия а?

Заложническа драма край Киев? НА ЖИВО.

1163099630_Capture-45654764571.jpg.8385369145fb27543b6f0b4895749e07.jpg

Армия която взима за заложници собствените си жители! Браво Зеленски. Искай още помощ!

Зависи кой поднася новината за моста.

В twitter е друга интерпретацията - https://twitter.com/ArmedForcesUkr/status/1500127491805130752/photo/1

Тук друго - https://socportal.info/ru/news/kak-prokhodit-evakuatciya-iz-irpenya-video/

преди 1 минута, Anneliese написа:

На никой в България не му пука за мнението на въшливите САЩ. Една национална анкета ще го покаже! То и на Шипка се видя!

Зависи кой ще прави "анкетата". И не се казва анкета, а референдум. Мене всъщност ме интересува мнението на САЩ основно!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.