Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Украйна на крачка от мащабен военен конфликт. Кому е нужно и защо?

Featured Replies

преди 4 минути, absurt написа:

Коко, на теб какъв ти е проблема, че само се чудиш кого да олаеш? Дали ти не си роб на неудовлетвореността от жалкия си живот? 

Другарко русоробке и вие ли изгряхте с неадекватните постове

• Отговори 3k
  • Прегледи 125,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не знам дали е уместно да се разпространяват неща,които не са доказани от официални източници. Каквито и да са причините ,този човек ми направи впечатление с едни думи на достоен човек. Обръщението му

• Драга ми Ауми, това се знае. Това се опитвам по някакаъв начин да кажа и аз. Около нас  има хора поне от 12 държави. Виждам тяхната реакция. Руснаците пак  си живеят живота и пръскат хиляди. Араб

• Прекрасен ..според теб ? Посредствен е.Доколкото се знае не е успял да се реализира като художник, а днес се оспорва идентичността на повечето от картините.  Но не намирам информация да са забран

Публикувани изображения

преди 56 минути, Anneliese написа:

А кокошките във форума се дразнят, че не всички българи са във възторг от идването на украинците тук. И аз не съм. Настаняват ги в луксозни хотели, в какъвто аз и родителите ми не можем да си позволим да отседнем. Не е честно просто..........

Яко те гризе зависта хехехе

преди 41 минути, BANKATA написа:

Наистина ли им завиждаш?

Ако путин превърти още малко може и ти да си на тяхно място.

В някой гръцки или италиански хотел с една раничка на гърба с 1000 лева които никой няма да ти обмени.

Каква идилия нали.

Ско превърти тотално може и към ЮАР да търсим убежище.

Тя към Сърбия ще бяга а уж е путинофил хехе

преди 10 минути, glen написа:

НАТО обяви, че няма да правят нищо,току-що каза на Украйна..."Ти си прецакан"..

https://www.thegatewaypundit.com/2022/03/nato-announces-will-not-fight-ukraine-ground-air-rejects-no-fly-zone-video/

НАТО не са риби да се хванат на провокациите на Путин. 

А след тази война никой няма да взима на сериозно руската армия. Ще им остане само да плашат с червения бутон.

преди 5 минути, Coco1 написа:

Другарко русоробке и вие ли изгряхте с неадекватните постове

Какво неадекватно, бе, Коко? Много меко ти казах, че си пълен комплексар, който се чуди върху кого да излее озлоблението от нещастния си и безперспективен животец.  Сега, вдена ли или да пробвам малко по- елементарно? Не че има накъде, но мога и да опитам. 

преди 39 минути, jhoro написа:

Няма ли да пратят - без значение руснаци, украинци, сърби, НАТО  - една ракета и в Берковица?

Че кога берковската принцеса обяви Берковската монархия?

Най-добре иди в Иваново. 12 жени на мъж е съотношението в този град. Има сайт безплатен секс в уреден час. Само остави координати и чакай.

към жорко бе призива ...

преди 1 минута, absurt написа:

Какво неадекватно, бе, Коко? Много меко ти казах, че си пълен комплексар, който се чуди върху кого да излее озлоблението от нещастния си и безперспективен животец.  Сега, вдена ли или да пробвам малко по- елементарно? Не че има накъде, но мога и да опитам. 

Опитвай да разсъждаваш върху себе си че досега не ти се отдава, а камо ли върху мен другарко.

Дайте и някое неадекватно мнение от телАвизора по-който сте гледала другарката Мутрафанова и други подобни рашки личност които били казали нещо си за да го изпапагалстваш. 

Гледай да си зимаш дневните за кисело мляко че друго не ти се отдава.

преди 44 минути, insec написа:

Аз викам да бъдем крайни и безмилостни - да им спрат интернета само, нека се мъчат живи.

Не, чакай сега да те науча на садизъм.... На берковската прицеса да й дадат модем със скорос 10кб в секунда и линия спираща на 5 мин и връзваща се произволно ама генерираша по 5-100 лв на месец и конзолен браузър те тва е мъчение

преди 3 минути, petie1 написа:

.... На берковската прицеса да й дадат модем със скорос 10кб в секунда и линия спираща на 5 мин и връзваща се произволно ама генерираша по 5-100 лв на месец и конзолен браузър те тва е мъчение

В Путинландия се очаква въвеждането на такива иновативни свръхтехнологии - може там да потърси, има и редица други благини пред загниващия запад, които на нея ще й харесат. Даже газ имат!!! 😉

преди 1 минута, insec написа:

В Путинландия се очаква въвеждането на такива иновативни свръхтехнологии - може там да потърси, има и редица други благини пред загниващия запад, които на нея ще й харесат. Даже газ имат!!! 😉

Аа тя не ще в Путинландия, раничката с Мини Маус и към Сърбия да види колко ни любят сърбите

Русоробите скоро време ще имат избор между Северна Корея и Расия които ще бъдат на едно ниво :giggle1:

Упсс на Шипка имало и украински знамена освен русоробски

Може да бъде изображение с 5 души, изправени хора и на открито

• Автор
преди 2 часа, BANKATA написа:

Наистина велик лидер. Изтрепал повече руснаци от колкото вермахта. Еб***и приноса.

Дори и Мао Дзедун е разбрал що за ид***т е Сталин.

ПП: буржоазията за която говориш е в подем след като Путин стана президент. 

Сталин е съветски, комунистически лидер развиващ революцията. За него етническата и национална принадлежност не е имала значение. Борбата е била за един по-справедлив свят. 

А относно Мао, това изобщо не е вярно. Даже когато Сталин умира и започва антисталинскатаа кампания на Хрушчов и другите предатели, КНР настояват тялото на Сталин да им бъде предадено и да го поставят в мавзолей там. Същото важи и за синът му Василий, който вкарват в затвора. 
Тия дето идват след Сталин развалят отношенията си с КНР, и дори стигат до военен конфликт. С поведението си и хвалбите как са тровили Сталин отблъскват и албанските комунисти от СССР. Според генерал от сталинското разузнаване Хрушчов е било въпрос на време да бъде разстрелян, заедно с Берия. 

Впрочем Хрушчов нанася огромни и непоправими щети на СССР. С крайната си простащина и агресивни изказвания насява страх в хората и изкарва СССР. Това е съветски лидер, който бива отстранен от поста си още приживе и разследван. Този боклук записва на лента мемоари, в които плюе по СССР и ги дава на синът си да ги изнесе на запад. Записите биват разпространени публично, но СССР по онова време не ги признава и ги обявява за фалшиви. Единствената причина, по която не го разстрелват, а го държат в къщичка далеч от цивилизацията, уж си изкарвал старините на спокойствие е да не правят цирк на запад. 

Относно буржоазията, капиталистическия преврат в КПСС води корените си от прогниването на партията и пълненето ѝ с неидейни кариеристи. Горбавоч и Елцин са сред основните фигури стоящи зад разпродаването на СССР и присвояването на имуществото на народа. Владимир Путин в началото го бутат като подходящо представително лице елцинските олигарси, голяма част от които по-късно самият Путин смазва. 
При идването си на власт Путин е бил про-западно настроен човек. Планирал е да свърши работа в рамките на 1 мандат и да замине да живее в Испания, да не се занимава повече с политика. За добро или за лошо му се пада да управлява Русия точно във времена, в които западът се опитва да разпокъса още повече бившият СССР чрез, въоръжаване, финансиране и вкарване на терористи радикални ислямисти от цял свят в Кавказ, това е и моментът, в който той разбира че западът не е толкова мек и пухкав колкото го е мислел. 
Аз не съм путинист, но трябва да му се признае, че той сложи край на разрушението на Русия, макар да не успя да я вдигне на крака икономически. 

преди 6 минути, Soviet Soldier написа:

Аз не съм путинист, но трябва да му се признае, че той сложи край на разрушението на Русия, макар да не успя да я вдигне на крака икономически. 

Ще му се признае, че накрая, сложи начало на разрушението на Русия.

преди 16 минути, insec написа:

Ще му се признае, че накрая, сложи начало на разрушението на Русия.

Другаря руски войник веднага ще опровергае, след написването на пропаганден ферман :giggle1:

преди 1 час, M.Николов написа:

Я кажи как се прави. Като виден пожарникар, сигурен съм, че знаеш решението. 

преди 1 час, M.Николов написа:

Не се гаси пожар с бензин.

Като оставим политиката - да си чувал за „насрещен огън“ при гасене?

Путин, дори да превземе Украйна, не го виждам как ще удържи украинския народ. Колко милиони хора ще трябва да избие, за да ги откаже от революции. Този човек няма никакъв полезен ход. Русия сега затъва в пълна мизерия, а ще трябва и да възстановява Украйна.

Още бисери от кокошарника:

Цитат

Дали ги увеличава? Рублата вече се влачи по корем по дъното. Едва ли плаща в долари или евро.

Цитат

Тя и по-срамна страница в новата история не се е случвала, от тази, която натвори мъжът й. Войниците като не са спортисти, да умират значи според Алина. Достойна съпруга. И тя да върви в ада.

Цитат

Единственото, което върви по план при Путин е пътят към собствената му смърт.

преди 7 часа, Anneliese написа:

Някой ще ми каже ли какво вали пред камерата?

https://www.youtube.com/watch?v=x3yMxxAkN4w

Сперметозоиди ей тва вали :biggrin:

преди 5 часа, N1K17Y написа:

Ама той бил Боко ли?

преди 3 часа, Anneliese написа:

Още бисери от кокошарника:

Бисерите и шаржовете ги пишеш само ти

Абе путинофилите що не ползвате Астра Линукс а сте на тоя загнил Уиндоус?

преди 7 часа, M.Николов написа:

Аха. Трябва да ги оставят руснаците да трепят украинци като на стрелбище .

Всъщност, твоята репклика важи ли за руснаците когато вкараха войски в Крим и Донбас ?

Ако приемем че е имало някакво основание за накърняване на правата на етническите руснаци там / а то нямаше / преди 2014 г , защо вкараха войски а не повдигнаха въпроса пред всички възможни международни институци ??

Защо не предприеха политически и дипломатически мерки преди да вкарат войски ?

И ти знаеш отговора - просто защото никакви наблюдатели и журналисти нямаше да намерят ни един факт за репресирани или разстреляни руснаци преди 2014 г.

И другото което е по важно за сегашната ситуация... Ами няма по голям русоФОБ от Путлер в момента.

Никой западняк или хАмериканец не успя да направи толкова поразии колкото Путлер срещу своя народ и имидж. :) 

преди 11 часа, Anneliese написа:

А кокошките във форума се дразнят, че не всички българи са във възторг от идването на украинците тук. И аз не съм. Настаняват ги в луксозни хотели, в какъвто аз и родителите ми не можем да си позволим да отседнем. Не е честно просто..................

Не е честно да.

Ей на Чехия дава по 200 еуро :) 

А яхтите пък на още двама олигарси са арестувани . Не е честноооо :

Чехия планирует выплачивать по 200 евро беженцам из Украины ежемесячно. Беженцы смогут получить выплаты в течение трех месяцев со дня прибытия в страну

Яхты Алексея Мордашова и Геннадия Тимченко конфискованы в Италии

Интересна новина и от Ереван

Цитат

Знаете, сколько рейсов из России принял аэропорт Еревана сегодня?
42.
За одни сутки.
Это беженцы.
Из России.
Тысячи беженцев в сутки в один только Ереван.
Путин довёл страну уже до массового бегства людей.

Какъв трафик на руснаци натам :)  Сигурно само на почивка разбира се . Абсурд да бягат от любимия Путя :giggle1:

преди 1 час, miro20 написа:

Чехия планирует выплачивать по 200 евро беженцам из Украины ежемесячно.

Ние сме по-дашни по 40лв на ден ще дава правителството.

По 1200лв. на месец на бежанец.

преди 7 часа, N1K17Y написа:

Я се скарай и ти на НАТО.

https://fakti.bg/world/658693-zelenski-besen-na-nato-sled-otkaza-za-zabranena-zona-za-poleti-nad-ukraina

Не му се вързаха нещо.

https://fakti.bg/world/658725-azarov-sabotajat-v-aec-zaporojie-e-strategicheski-hod

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.