Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Украйна на крачка от мащабен военен конфликт. Кому е нужно и защо?

Featured Replies

преди 1 час, M.Николов написа:

Ахааа.. ако не си чул, АЕЦ-а отново е в украински ръце. Ако даваме ухо на вашите плоски конспирации за собствен украински саботаж, излиза че.... украинците са се договорили с рашистките войски - те да превземат АЕЦ, да ги обвинят /руснаците/ за аварията от техния обстрел , и после  руснаците да си ходят и да върнат на украинците АЕЦ-а

:giggle1::lol6:

• Отговори 3k
  • Прегледи 125,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не знам дали е уместно да се разпространяват неща,които не са доказани от официални източници. Каквито и да са причините ,този човек ми направи впечатление с едни думи на достоен човек. Обръщението му

• Драга ми Ауми, това се знае. Това се опитвам по някакаъв начин да кажа и аз. Около нас  има хора поне от 12 държави. Виждам тяхната реакция. Руснаците пак  си живеят живота и пръскат хиляди. Араб

• Прекрасен ..според теб ? Посредствен е.Доколкото се знае не е успял да се реализира като художник, а днес се оспорва идентичността на повечето от картините.  Но не намирам информация да са забран

Публикувани изображения

преди 6 минути, M.Николов написа:

Това го казва бивш Премиер на Украйна, бре, Мирча!

:hush:

Да ве. бивш бивш та чак от времето на Янукович :hit:

преди 3 часа, M.Николов написа:

Ние сме по-дашни по 40лв на ден ще дава правителството.

По 1200лв. на месец на бежанец.

Я се скарай и ти на НАТО.

https://fakti.bg/world/658693-zelenski-besen-na-nato-sled-otkaza-za-zabranena-zona-za-poleti-nad-ukraina

Не му се вързаха нещо.

https://fakti.bg/world/658725-azarov-sabotajat-v-aec-zaporojie-e-strategicheski-hod

Решението ти чакам експерте, не ме пращай да питам друг. Щом знаеш, че "така не се прави", сигурно знаеш какво трябва да се направи. 

Това го казва бивш Премиер на Украйна, бре, Мирча!

Да разбирам, че вярваш на всяка дума на Баце тогава? :D 

преди 27 минути, M.Николов написа:

Решението е едно - преговори.

Всичко това лесно можеше да се избегне, но политиците им допуснаха много грешки.

Преговори имаше. Два пъти. Като знаеш какво иска Украйна, като знаеш какво иска Русия и е ясно, че нищо нямаше да се договорят. 

преди 32 минути, M.Николов написа:

Решението е едно - преговори.  ДО ДУПКА!

Обаче - до коя дупка ... не се знае!

Решението е едно - преговори.

Всичко това лесно можеше да се избегне, но политиците им допуснаха много грешки.

Единствения виновен е Путлер и военната му шайка престъпници.

Какво да увъртаме, като именно той не предприе абсолютно никакви политически или дипломатически стъпки още 2014 г.

Вкара директно залените си маскирани главорези с георгиевски лентички , а както всички знаят АТО започна СЛЕД тази рашистка инвазия. Никой никога нее  имал такива проблеми в Донбас, които да не могат да се решат политически .

А и не е искал никога, гледайки от сегашните събития назад.

Путлер още тогава избра войната, подпомогнат от масираната фейк пропаганда.

Само две неща трябваше да направят украинците и нямаше да се стигне до тук.

1.Да дадат частична автономия на двата региона.

2.Да запазят неутрален военен статут.

След време щяха да влязат и в ЕС

преди 6 минути, M.Николов написа:

1.Да дадат частична автономия на двата региона.

2.Да запазят неутрален военен статут.

След време щяха да влязат и в ЕС

Кой от рашистка страна е искал или преговарял преди рашистката инвазия в Крим и Донбас за това ?

Какви международни дипломатически инициативи са правили за да покажат "несправедливостите"  в рускоезичните райони ?

- НИКАКВИ.

Както многократно съм цитирал, вие, рашистите, забравяте една малка подробност, че Крим например имаше много , много повече права и автономност, отколкото сега.

И демокрация, и равноправие на етносите и над 30 различни медии функционираха там. За организациите и сдружения на хората дори не  им знам бройката.

Сега всичко това го няма. Всички различни от официалните, медии са забранени, организациите не местните са обявени за екстремистки, кримските функционери са изпоарестувани и в затвора.

Същото е и на донбас. Окупираха го , сложиха изцяло свое административно управление /освен военната окупация/  и от 2014 г съсипваха каквото има да се досъсипва.

Дори не споменавам местните разборки  и разстрели на бандитските  групи

А да..

И как се пази военен неутралитет ,след като имаш държава която пряко ти цепи територии и води война срещу теб  от 2014 ?

Защо е толквоа лошо да потърсиш защита от някой друг по силен?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 8 минути, M.Николов написа:

Според мен само едно-отказаха се от ядреното оръжие,така както и ние от ракетите СС!

Укро питеците съвсем си загубиха ума.

Май продължават да се самоизбиват тез аборигени?

/КРОСС/ По непотвърдена информация, Служба Безопасност Украина ликвидира един от членовете на преговорната делегация на Украйна ***Денис Киреев (на снимката). Те се опитаха да го задържат по подозрение в държавна измяна, това съобщи украинският народен депутат Дубински в своя "Телеграм" канал. Източници в правоохранителните органи потвърждават убийството му, но при какви обстоятелства не уточняват. Според тях убийството е извършено близост до Печерския районен съд в Киев.

https://www.cross.bg/denis-kireev-ykraiina-1686016.html

преди 15 минути, M.Николов написа:

Току що го прочетох това в коментарите в "Факти"

Там твърдят, че бил обвинен в държавна измяна.

:speak:

Типично за нацистите. Сети се през ВСВ  нацистите колко свои арестуват, обвиняват и убиват по подозрение в "измяна".  Тия не искат преговори. Искат НАТО да се намеси на тяхна страна и да пламне ТСВ. Зеленски си е изгубил напълно ума. Върви по стъпките на Адолф Хитлер - борба до последния украинец. Психически увреден човек.

преди 28 минути, Anneliese написа:

Типично за нацистите. Сети се през ВСВ  нацистите колко свои арестуват, обвиняват и убиват по подозрение в "измяна".  Тия не искат преговори. Искат НАТО да се намеси на тяхна страна и да пламне ТСВ. Зеленски си е изгубил напълно ума. Върви по стъпките на Адолф Хитлер - борба до последния украинец. Психически увреден човек.

Всичко това е "типично" за путинския режим бре. Вече никой няма съмнение къде са фашистите които провеждат сега геноцид над Украйна.

На тоя не трябва да му се вярва грам! Само как нагло излъга за своите войници от Змийския остров, а днес е наредил да разстрелят човек от преговорния екип................. Дано руснаците по - бързо да напреднат към Киев и да го хванат този.................... освен ако не е там и излъчванията му са в студио от друга държава. Ей тогава ще стане интересно.

Зеленски най - нагло лъже за 10 000 убити руски войници.............. И за спряната евакуация на Мариупол е виновен той..... Там нали беше батальонът "Азов"................ Взели са цивилните за жив щит.

И Sky News се включиха в пропагандата. Направо ги бойкотирайте! Срам и позор, Великобритания да подкрепя нацизма!:angry:

преди 14 минути, M.Николов написа:

Не знам, Зеленски се хвали, че са му обещали милиарди долари след войната.

https://dnes.dir.bg/svyat/zelenski

Разбира се че има огромна международна подкрепа. Англия четох, събира от благотворителност ипожертвования, по 50 млн на ден за Украйна.

То никой не знае кой колко ще участва във възстановяването , той намекна и руснаците да учат думички като репарации  :) 

Но това което между редовете ме радва, че говори за бъдещето, т.е. това спокойстие , означава че хода на войната определено не е в полза на руснаците.

преди 34 минути, Anneliese написа:

нацистите колко свои арестуват, обвиняват и убиват по подозрение в "измяна".

Украинските сили са унищожили щаба на националистическия батальон Азов в Мариупол, тъй като са отказали да се подчинят на заповедите на украинската армия!

преди 46 минути, glen написа:

Според мен само едно-отказаха се от ядреното оръжие,така както и ние от ракетите СС!

Колкото да не ми се иска, но и според мен така излиза. С ядрено оръжие у дома, никой не ще да влиза непоканен. Дали Украйна щяха да бъдат в някакъв съюз със Русия или със САЩ, ЕС, НАТО, па ако щете и Китай, или пък самостоятелна неутрална държава, но със сигурност никой нямаше да посмее да им влиза на територията със армия.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.