Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 11 и всичко свързано с него

Featured Replies

https://www.microsoft.com/software-download/windows11

Ето го линка за чисто новото "ISO" на Microsoft Windows 11  23H2 с опцията да изберете (Multi-Edition x64 Devices)...

• Отговори 8,6k
  • Прегледи 716,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Човек тези в този списък сме нормалните. За съжаление иронията е, че ти си в другия, но дори не го осъзнаваш. А това, че други не са реагирали на поста ти като Велев не означава, че са на твоя ст

• ЧЕСТИТА НОВАТА 2022 ГОДИНА! Бъдете живи и здрави всички! На създателя на темата и всички Вас, които я посещавате, моя поздрав!  

• Тази тема: "Windows 11 или Sun Valley и всичко свързано с него" според моето виждане е много добра, полезна и посещавана. Имам предложение: Да направим така, че поне нея да не я окипазяваме.

Публикувани изображения

преди 8 часа, Лудият Учен написа:

https://www.microsoft.com/software-download/windows11

Ето го линка за чисто новото "ISO" на Microsoft Windows 11  23H2 с опцията да изберете (Multi-Edition x64 Devices)...

На компютъра с поддържан хардуер с помощника вече инсталирах и май всичко е наред. На неподдържаните не става-проверката е задължителна. Ще трябва да се прави чиста инсталация с Руфус.

преди 4 минути, N47X написа:

На неподдържаните не става-проверката е задължителна.

Глупости, не става. Става и тръгва да ходи. Показвал съм го 100 пъти.

Skip_TPM_Check_on_Dynamic_Update.cmd

преди 1 час, N47X написа:

На компютъра с поддържан хардуер с помощника вече инсталирах и май всичко е наред. На неподдържаните не става-проверката е задължителна. Ще трябва да се прави чиста инсталация с Руфус.

Или с новия метод за който постнах. Един приятел и той го тества на виртуалката.

Night_Raven потвърди и той.

преди 2 часа, N47X написа:

Аз вече си направих чиста инсталация...Поздрави !!!

преди 1 час, B-boy/StyLe/ написа:

Или с новия метод за който постнах. Един приятел и той го тества на виртуалката.

Night_Raven потвърди и той.

Потвърдено.Работи.

преди 3 минути, Proshark написа:

Потвърдено.Работи.

И още нещо. Ние се чудихме с Павел, но и Night_Raven го потвърди. Не се изисква стъпката с копирането на файловете от Image-a на диска.

И в двата клипа го правят, но явно е излишна стъпката.

Цитат

Your device might malfunction due to these compatibility or other issues. Devices that do not meet these system requirements will no longer be guaranteed to receive updates, including but not limited to security updates. 

When Windows 11 is installed on a device that does not meet the minimum system requirements, we'll notify you using a watermark on your Windows 11 desktop. You might also see a notification in Settings to let you know the requirements are not met.

Това ме спира от ъпгрейда. Не че не съм го слагал преди на моя лаптоп, но преди време го нямаше това с ъпдейтите.

преди 1 минута, *S197* написа:

Това ме спира от ъпгрейда.

Това може да е просто Scareware отколкото реална заплаха. Но и така да е...направи си един Image преди ъпгрейда и готово?

преди 45 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Това може да е просто Scareware отколкото реална заплаха. Но и така да е...направи си един Image преди ъпгрейда и готово?

Мда, бях забравил, че имам AOMEI Backupper. :D

Аз токущо проверих за ъпдейт и йок. И така като гледам може и да не получа ъпдейт до 23H2 и по добре сам да си ъпдейтна кошницата.

@цър-вулСъс свален ISO образ от микромеките дали може да се направи байпас проверката щото нямам спомен да съм пробвал.

преди 5 минути, vlado1985 написа:

@цър-вулСъс свален ISO образ от микромеките дали може да се направи байпас проверката щото нямам спомен да съм пробвал.

cmd as admin-> път_до_Quick_11_iso_esd_wim_TPM_toggle.bat път_до_iso_файла и после смело надграждаш от setup.exe
или двата файла (bat и iso) в една папка и изпълняваш

Quick_11_iso_esd_wim_TPM_toggle.bat windows.iso

Quick_11_iso_esd_wim_TPM_toggle.bat

преди 1 минута, цър-вул написа:

cmd as admin-> път_до_Quick_11_iso_esd_wim_TPM_toggle.bat път_до_iso_файла и после смело надграждаш от setup.exe

Quick_11_iso_esd_wim_TPM_toggle.bat 3.86 kB · 0 изтегляния

Благодаря. Сега ще изтегля образа и ще пробвам.

преди 2 часа, vlado1985 написа:

Аз токущо проверих за ъпдейт и йок. И така като гледам може и да не получа ъпдейт до 23H2 и по добре сам да си ъпдейтна кошницата.

Не знам дали не греша,но преди да започне да ми прави флашката,Rufus има опция за изключване на модула за проверка на хардуера(TPM)...

преди 2 минути, Лудият Учен написа:

Не знам дали не греша,но преди да започне да ми прави флашката,Rufus има опция за изключване на модула за проверка на хардуера...

Да rufus има опция за заобикаляне на проверката с tpm и secure boot.

Да се запиша и аз че съм вече с 23H2. Свалих си образа от микромеките и викам я преди да съм му цъкнал, на Quick-11-esd да от сваления образ дали пак ще ми изреве, че хардуера ми е неподържан и неотговаря на изискванията. Чукнах аз и за мой късмет нямаше никакви ядове и взе че започна да се ъпдейтва изчаках си го най спокойно 30 минути инсталира се напълно нормално без никакви проблеми 23H2. Проверих в windows update за актуализации и си намери единнствено чаках половин час някъде да се инсталира KB5031455. А вчера или онзи ден докато си бях още със 22H2 се качи за 5 минути и сега като гледам машинката си върви екстра без никакви проблеми единнствено само ще разкарам windows old и ще спра някой друг сервиз на edge и съм готов.

2023-11-01-210723.png

преди 1 час, Лудият Учен написа:

Не знам дали не греша,но преди да започне да ми прави флашката,Rufus има опция за изключване на модула за проверка на хардуера(TPM)...

Има да. И не само Rufus.

Например EaseUS Win11Builder също го може. Но след това програмата от безплатна бе преименувана на EaseUS OS2Go и стана платена и загуби инерция.

WinToUSB също го може (има и безплатна и платена версия, но и двете го могат).

Ventoy също, който също е безплатен.

Както и повечето подобни алтернативи.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.