Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 11 и всичко свързано с него

Featured Replies

преди 22 минути, инж. Велев написа:

Създай си на друго място папака и свали в нея cmd-то. И от нея го стартирай.

Намерих друг начин-с програма Revo Uninstaler успях да изтрия 99% от съдържанието, останалото преместих другаде, дето да не го виждам. Няма и да помисля да стартирам скрипта. Голямо триене падна...

Екранна снимка (2)_cr.png

преди 6 минути, цър-вул написа:

Тсъ, няма да го отключи.
Стартирай cmd as admin, изпълни

dism /get-mountedwiminfo

и покажи прозореца

33.png

• Отговори 8,6k
  • Прегледи 716,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Човек тези в този списък сме нормалните. За съжаление иронията е, че ти си в другия, но дори не го осъзнаваш. А това, че други не са реагирали на поста ти като Велев не означава, че са на твоя ст

• ЧЕСТИТА НОВАТА 2022 ГОДИНА! Бъдете живи и здрави всички! На създателя на темата и всички Вас, които я посещавате, моя поздрав!  

• Тази тема: "Windows 11 или Sun Valley и всичко свързано с него" според моето виждане е много добра, полезна и посещавана. Имам предложение: Да направим така, че поне нея да не я окипазяваме.

Публикувани изображения

току-що, цър-вул написа:

Стартирай powershell (addmin) и изпълни

Dismount-WindowsImage -Path "D:\СВАЛЯНЕ\15833\temp\mount"

15833  вече я няма там-преместих я в друга папка. А и няма смисъл да се прави още нещо-така ще стои. Благодаря за помощта!

• Автор
преди 5 часа, N47X написа:

Това не съм проверил.

Явно не си обърнал внимание или си направил настройката да чисти всичко, без да те пита. Иначе да, чисти и регистри.

преди 22 часа, Joss Bomon написа:

Явно не си обърнал внимание или си направил настройката да чисти всичко, без да те пита. Иначе да, чисти и регистри.

Много благодаря, в същност нещата протекоха малко по-различно. След като с програма Revo... изтрих 99% от свалените с проклетия скрипт файлове, остана една папка със 77.6 мб съдържание, направо неизтриваема. Опитах със всички команди, намерени в мрежата, за изтриване през CMD или  Power Shell , всичките неудачни (Bad Komand...) . Вече се чудех какво да направя, когато видях, че съдържанието на този харддиск е около 80 ГБ, и тогава предприех следното действие- на един външно включен ССД 120 ГБ преместих всички мои файлове, след това форматирах харддиска и въпросните 77.6МБ изчезнаха, после си върнах моите неща обратно и сега всичко е наред. За всеки случай направих систем бакуп, запис на който имах от преди два дни, така че допускам, че регистратурата е чиста. Може да поогледам за всеки случай, нямаше как да видя по време на изтриването, защото списъка с файлове за триене на Рево беше много дълъг (над 17000). Ако някой има намерение да използва скрипта за сваляне на уиндоус, даден от другаря инженер Велев и Цър-вул, да насочва свалянето на външна флашка, диск или каквото и да е, дето може да се форматира. Или да научи как се трият папки и файлове през конзолата.

преди 59 минути, N47X написа:

Ако някой има намерение да използва скрипта за сваляне на уиндоус, даден от другаря инженер Велев...

Аз не съм давал скрипт.

Казах ти да стартираш "multi_creatingISO_25967.1010_en-us_amd64_professional.cmd" който се сваля от тука: https://uup.rg-adguard.net/

Windows се компилира при мен за 30-40 минути тогава, заради бавната ми връзка, може би само за сърварите на М$.

Досега щеше да си го инсталирал вече инсайдерския Windows.

преди 33 минути, инж. Велев написа:

Аз не съм давал скрипт.

Далеч съм от мисълта да те упреквам за нещо, ти опита да помогнеш, за което съм благодарен. Бедата е, че от това нищо не става.

Екранна снимка (3)_cr.png

Екранна снимка (4)_cr.png

преди 4 минути, цър-вул написа:

в същата папка

В коя по-точно?

преди 10 минути, Joss Bomon написа:

На всякъде само прегради. Защо ли го пазят толкова?

Екранна снимка 2023-10-18 145215.png

• Автор
току-що, N47X написа:

Благодаря, но руски работи нямат място тук.

Исото си е оригиналното на английски. Твоя работа....

преди 12 минути, цър-вул написа:

Я пробвай с този архив - 25967 pro bg с интегриране на dotnet

25967.1010_amd64_bg-bg_professional_94a71fc5_convert.zip 20.3 kB · 0 изтегляния

Това какво да го правя?

Екранна снимка 2023-10-18 150916.png

Екранна снимка 2023-10-18 151225.png

Разрешаваш достъпа до мрежата в Касперски и стартираш скрипта с админски права 

преди 38 минути, Joss Bomon написа:

image.png.f35f29b185f314e3268d1bea4a90ebc3.png

Проблемът явно е при теб

И пак не се е изпълнил докрай скриптът!  Трябва да завършва с Press 0 to exit - нещо такова беше. Тоя текст на суахили в края...
Я си спри временно изцяло Kaspersky 

преди 20 часа, цър-вул написа:

Kaspersky 

Благодаря ти за помощта, но на този (и на другите) компютри няма Касперски. Мисля си, дали причината не е ,че на този компютър има инсталиран 11? Май на някой от опитите излезе надпис, че има инсталиран 11 и отказа действието.

преди 41 минути, N47X написа:

Благодаря ти за помощта, но на този (и на другите) компютри няма Касперски. Мисля си, дали причината не е ,че на този компютър има инсталиран 11? Май на някой от опитите излезе надпис, че има инсталиран 11 и отказа действието.

Ами можеш временно тогава да спреш Defender-a и съответно SmartScreen-a само за теста. Евентуално дори стената на Windows. Виж си и груповите политики да не си забранил нещо ако си оключвал системата.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.