Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 11 и всичко свързано с него

Featured Replies

Айдее, канарчетата - 27898.1000

• Отговори 8,6k
  • Прегледи 716,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Човек тези в този списък сме нормалните. За съжаление иронията е, че ти си в другия, но дори не го осъзнаваш. А това, че други не са реагирали на поста ти като Велев не означава, че са на твоя ст

• ЧЕСТИТА НОВАТА 2022 ГОДИНА! Бъдете живи и здрави всички! На създателя на темата и всички Вас, които я посещавате, моя поздрав!  

• Тази тема: "Windows 11 или Sun Valley и всичко свързано с него" според моето виждане е много добра, полезна и посещавана. Имам предложение: Да направим така, че поне нея да не я окипазяваме.

Публикувани изображения

на 2.07.2025 г. в 13:58, nikssi написа:

Пише си го

Никой не ти е виновен ,че не четеш. 

Той не знае други езици освн българския. За тва е допуснал тая елементарна грешка. Та и по-предните страници писаха, че финала иде септември месец. Ама той може и месеците да не знае...

преди 21 часа, *S197* написа:

Той не знае други езици освн българския. За тва е допуснал тая елементарна грешка. Та и по-предните страници писаха, че финала иде септември месец. Ама той може и месеците да не знае...

Не може така да се произнасяш, ако има някой, дето не знае , това си ти. Три години съм работил във френскоговоряща страна (Алжир), строителство и 1.5 год експлоатация във флотация на обогатителна фабрика с двадесет работници араби, много документация на френски. В средното училище съм учил немски, баща ми е завършил някога архитектура в Германия (Лайпциг) и у дома се говореше немски много. А за месеците-когато съм бил вече записан, ти още не си бил и в ташкент. В този форум трябва да бъде внедрен някакъв филтър срещу тъпотията, това ще намали сметта чувствително...

Изпращам ти снимка на дъщеря ми в Сахара, град Ел Уед.

56.jpg

От момента на инсталиране на тази актуализация КВ 5060829 на 27.6.25 се появи системна грешка Error 2042 , повтаряща се при всяко актуализиране. Има я на уиндоус 11 и на версията LTSC. В мрежата пише , че Майкрософт са си признали за нея и "работели" по отстраняването й. Как е при вас, има ли я и освен да чакаме оправянето дали можем да направим нещо повече?

22.PNG

44.PNG

преди 26 минути, В. Велев написа:

И грешката 10010 не е премахната още

Тя се премахва индивидуално!
Ето ти едно ръководство:
Event ID 10010, The server did not register with DCOM

преди 4 часа, цър-вул написа:

Тя се премахва индивидуално!
Ето ти едно ръководство:
Event ID 10010, The server did not register with DCOM

Имах предвид за грешките на Panzer 4.

А при мен масово е 1010, ама прочетох че няма оправия и е от 2018 година :)

image.png.873c7bd29229eb35bd7ecbfa138abdec.png

преди 6 минути, Raze написа:

Аз тези грешки ги гледам само ако имам някакъв проблем. 99% са информационни.

Аз ги гледам само когато тук ги показват и то не винаги. Даже едва открих как да ги намеря.

преди 23 минути, В. Велев написа:

1010

не е 10010!
В services.msc намери и забрани Microsoft Account Singin Assistent. Стартирай услугара и рестартирай машиуната.

преди 52 минути, цър-вул написа:

В services.msc намери и забрани Microsoft Account Singin Assistent. Стартирай услугара и рестартирай машиуната.

Браво! Оправи се!

image.png.a2732fb2864179551bf4e7b38924163e.png

Сега има други ама не си губи времето с мен. Аз наистина не ги гледам тия грешки. Ако има нещо да става то ще си покаже.

преди 14 часа, В. Велев написа:

тия грешки

Това , като го видиш, не ти ли прилошава? А има просто средство:  С десен бутон, като администратор.

EvenetVieverClean.bat

33.PNG

Новият монитор подобри качествата на картината, но донесе и един малък проблем. До като размерът на иконите на десктопа от ляво лесно се променя ( Ctrl и с колелцето на мишката), то тези в таскбара се оказа сложно. В мрежата пише, че трябва да се променя системния регистър, другаде дават насоки, които не съществуват в менютата за настройка. Бърникане в системния регистър няма да предприема, дали няма някакъв друг, по-прост начин?

4.PNG

5.PNG

6.PNG

7.PNG

преди 30 минути, Joss Bomon написа:

Някои не са чували за "мащабиране".

Нож с две остриета...

преди 2 минути, Panzer 4 написа:

за да събера достатъчно кураж.

До излизането на Windows 12....
Видеото не ти ли е достатъчно? Промени първо височината на лентата, приложи, рестартирай Windows Explorer и тогава задай размер на иконите, неблгодарнико!

А може би, преди да почнеш да ръчкаш размера на иконите на десктопа и таскбара, трябваше първо да пипнеш:

Settings --> System --> Display --> Scale . 

преди 7 минути, цър-вул написа:

Това няма да промени иконите, а размера на шрифтовете. 

Променя всичко :) . Включително размера на таскбара и иконите на него. 

преди 5 часа, Panzer 4 написа:

Това , като го видиш, не ти ли прилошава?

Не го гледам. Когато възникне проблем тогава. Те наистина повечето са информативни.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.