Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Следващото управление на България - предложенията на ИТН

Featured Replies

https://fakti.bg/bulgaria/597224-kiril-petkov-ako-moga-da-sam-polezen-pak-shte-vlaza-v-nakakva-rola

Ако ИТН се спрат на него, това ще е отличен и печеливш ход.

Смятам, че с премиер К.Петков ще е много по-лесно да получат подкрепата на двете протестни партии за бъдещето си правителство.

преди 2 минути, absurt написа:

Говорим за простащината на тези, които трябва да сменят системата.

Всъщност говорим за бъдещето управление на страната, темата не е за простащината, единствено ти се опитваш да отклоняваш темата в тази посока.

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 165k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Резултатите на пожарникаря- 1 во място по смъртност и най- бързо топяща се нация, никой не може да ги стигне! Не актьори, кукли от мъпет шоу биха се справили по- добре.

• Не зная защо си решил ,че твоите фантазии и мокри сънища могат да се сбъднат . Ти може да искаш , но има едни 80 процента българи ,които не само , че не искат Гроб ,но и не могат да ги понасят . Тоест

• Michigan111
    Michigan111

Направо ги срина баце боко 😆 След като нахока комунистите (покрай които влезе в държавните структури), дойде ред на царистите (покрай които влезе в политиката). Утре го очакваме да почне да обижд

Публикувани изображения

преди 1 час, Michigan111 написа:

Ама колко по ясно да го напиша,  не ми дреме кой от тези ще хване кокала. Какво ми пука, че решавал партийния вот, при положение че ми е все тая. Гласувайте си щом ви влече,  ама не изкарвайте нас негласуващите виновни за това, че вождовете ви са или лъжци, или некадърници. 

Айде ти помедитирай над това 

Найден Тодоров. ей сега даваха повторение по БНТ.

Диригент.

Каза нещо толкова простичко и толкова режещо . Малко ще перефразирам

Всеки разбира демокрацията като свободия без отговорност. Само че тя е отговорност преди всичко .

Само при комунизма имаше това ваше отношение - бягане от отговорност.

Вие сте комнуета бре.  Класически комунета.

И ти , и смърфа.

Помедитирай над това. И си изтегли това по БНТ1 с диригента.

Далеч си от нивото му , но поне да си свериш часовника.

преди 5 часа, M.Николов написа:

Изводът от изборите е, че гласуващите определят кой да управлява, негласуващите без значение по каква причина не гласуват, да бъдат така добри да си понесат последствията от взетите от тях решения.

Това е твърде "изтъркана" манипулация. Извода е само един: Гласуващите са като овцете. Управляват се от гега, звуци и кучета. Отгоре на това ги стрижат, а всеки "некачествен" овен бива посичан, за да няма естествен (честен) подбор.  

В политиката е така, вадиш "кирливи ризи" на опонентите си и ги поваляш. 

Та, досега бяха на власт "мутрите" (кучетата), а сега "музикантите" (свирката). 

Николов: Не "обръщай пирамидата". Отговорност носи този, който прави избор, а не този който не прави избор. 

Николов: Не "обръщай пирамидата". Отговорност носи този, който прави избор, а не този който не прави избор. 

Отказа от избор … също е Избор!!!

180037956_295487962199359_5834302339701552784_n.jpg.cab4d0d5e9e8ba81f772c3c338bbee02.jpg

преди 5 часа, leotroph написа:

Това е твърде "изтъркана" манипулация. Извода е само един: Гласуващите са като овцете. Управляват се от гега, звуци и кучета. Отгоре на това ги стрижат, а всеки "некачествен" овен бива посичан, за да няма естествен (честен) подбор.  

В политиката е така, вадиш "кирливи ризи" на опонентите си и ги поваляш. 

Та, досега бяха на власт "мутрите" (кучетата), а сега "музикантите" (свирката). 

По-голяма простотия не бях чел. Нищо чудно, че Живков, Брежнев и Борисов са ви идеала.

преди 7 минути, Hristo52 написа:

180037956_295487962199359_5834302339701552784_n.jpg.cab4d0d5e9e8ba81f772c3c338bbee02.jpg

Радан Кънев, Христо Иванов като ходиха да просят подписи от Лютви Местан от ДПС за промени в конституцията, от ДПС ли са?

преди 7 минути, Hristo52 написа:

Добре направен колаж, ама ... можеше да се свърши нещо по-смислено!

5 дена бяха ИТН в парламента. Аз не разбирам, каква е тая злоба? Нали искахте ГЕРБ да ги няма.

Над 12 години ГЕРБ са в управление. Сега ще препишете всички неща на ИТН ли, само защото са били 5 дена в парламента?

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

5 дена бяха ИТН в парламента. Аз не разбирам, каква е тая злоба? Нали искахте ГЕРБ да ги няма.

12 години ГЕРБ в управление. Сега ще препишете всички неща на ИТН ли?

А ти какво очакваш???
„Чалга-избирателите“ (говоря за липса на мислене - не за харесване на определена музика) да си посипят главите с ... каквото намерят и да кажат „Големи сме идиоти!“

Не говоря за предлаганото от „ТриВоДи“ ООД, Митко Пайнера и всички останали.

преди 9 часа, absurt написа:

Извън темата си. Говорим за простащината на тези, които трябва да сменят системата. Обсебен си от Борисов- пиши в неговата тема, не го прехвърляй и тук.

Някак си много изведнъж вдигнахте нивото, тогава. 20 години търпяхте простащината на Борисов, сега изведнъж станахте всички културтрегери.

За 5 дни в парламента на ИТН и станахте изведнъж образовани и културни.  Да се засягате на всяка една дума, а 20 години удобно да пропускате тъпотиите на един пожарникар.
Чудо.

преди 9 часа, miro20 написа:

Найден Тодоров. ей сега даваха повторение по БНТ.

Диригент.

Каза нещо толкова простичко и толкова режещо . Малко ще перефразирам

Всеки разбира демокрацията като свободия без отговорност. Само че тя е отговорност преди всичко .

Само при комунизма имаше това ваше отношение - бягане от отговорност.

Вие сте комнуета бре.  Класически комунета.

И ти , и смърфа.

Помедитирай над това. И си изтегли това по БНТ1 с диригента.

Далеч си от нивото му , но поне да си свериш часовника.

Ох, направо ме трогна 😆

Миро, не си ти човека, който ще коментира нивото ми, много над твоето е, уверявам те. Най малкото не изпитвам потребност да троля за определени партии и да обяснявам как са по малкото зло,  при положение, че цяла Европа вижда че сме най бедната и корумпирана страна в ЕС.  

А това, че мен и смърфа (който не знам защо го намесваш) ни наричаш комунета е повече от показателно. Ама от герб активист толкова.  

Твоето разбиране за демокрация и антикомунизъм е малко стил,  прибрал другаря партийната книжка,  скрил в килера свещените сърп, чук и петолъчка,  пребоядисал се в синьо,  и вече е "антикомунист" 😆

Като да ти дадат едно л@йно,  махат му мухата и му слагат черешка.  И ти повярваш,  че е торта. И лапаш.  Не е много вкусно,  ама ти лапаш.  Обичаш торта все пак, макар и със странен вкус. И смяташ,  че демокрацията е всички да ядат от твоята "торта". Еми не е. Яж си я сам. Аз л@йна с черешка няма да ям.  

преди 4 минути, jhoro написа:

А ти какво очакваш???
„Чалга-избирателите“ (говоря за липса на мислене - не за харесване на определена музика) да си посипят главите с ... каквото намерят и да кажат „Големи сме идиоти!“

Чалга и липса на мислене не са синоними. Думи близки по значение.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

... сега изведнъж станахте всички културтрегери.

Чак пък „култур“ ... - виж, че са си нормални „трегери“. С много бетон в главите!

преди 7 минути, Michigan111 написа:

Ох, направо ме трогна 😆

Миро, не си ти човека, който ще коментира нивото ми, много над твоето е, уверявам те. Най малкото не изпитвам потребност да троля за определени партии и да обяснявам как са по малкото зло,  при положение, че цяла Европа вижда че сме най бедната и корумпирана страна в ЕС.  

А това, че мен и смърфа (който не знам защо го намесваш) ни наричаш комунета е повече от показателно. Ама от герб активист толкова.  

Твоето разбиране за демокрация и антикомунизъм е малко стил,  прибрал другаря партийната книжка,  скрил в килера свещените сърп, чук и петолъчка,  пребоядисал се в синьо,  и вече е "антикомунист" 😆

Като да ти дадат едно л@йно,  махат му мухата и му слагат черешка.  И ти повярваш,  че е торта. И лапаш.  Не е много вкусно,  ама ти лапаш.  Обичаш торта все пак, макар и със странен вкус. И смяташ,  че демокрацията е всички да ядат от твоята "торта". Еми не е. Яж си я сам. Аз л@йна с черешка няма да ям.  

Някак си ми е смешно, но положението е много тъжно и трагично.
И това, че сме най-бедната, най-корумпираната, най-неграмотната страна в ЕС, в Европа, в Азия дори, никой не го отрича, всеки го вижда и не го отрича, а лидерите на най-голямата партия в ЕС подкрепят това.

Значи излиза, че ЕС се радва и има полза България да е най-бедната, най-корумпираната, най-неграмотната. Защо ли?

Защото, явно им трябва такава държава да си правят опитите. Евтина работна ръка.

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Чалга и липса на мислене не са синоними. Думи близки по значение.

Разбира се, че не са!
Както се казва:
„Имането не е като нямането!
Кога има - може да има много, по-малко, съвсем малко ...
Кога няма - няма ... ХИЧ!“

„Чалга-мисленето“ идва от „чалга-манталитета“.
Простакът си остава простак, даже на постановка на „Лебедово езеро“!

преди 7 минути, цър-вул написа:

Имането на мизерия също ли е в групата на имането?

Странен въпрос!

Цитат

Мизерия
Мизерия (на  полски : mizeria) е традиционна полска салата.
Приготвя се от нарязани краставици в сметана, обикновено с добавен лук. Понякога сметаната се заменя с кефир или кисело мляко, като може да се добавят и други зеленчуци и подправки. Обикновено се сервира като студена гарнитура на месо или риба.

Mizeria.jpg

Но ако питаш за другото значение - „Крайна бедност, немотия“ - не знам как ще дефинираш „имане на нямане“?

преди 10 часа, absurt написа:

Извън темата си. Говорим за простащината на сценаристите на Славчо. Визираме днешните им изцепки. Темата е "Следващото управление на България". Дали не е време да се поотърсиш от обсесията си?

Kaтоси говорите за простащина, говорете си за ПКП, как се набива кор с 200, тулупи... говорете си за сричащи депутатчета от парламентарната трибуна, на които шефката им помага с написаното, подсказвайки им какво пише! Щото депутатчето не може да чете!!! Славчо десет живота напред само да изпростява, пак не може да стигне по простащина и арогантност  гербските помияри. Всъщност, там те нямат стигане от никой. Та или си говорете наистина за простащина, или не говорете, че много се набива на очи лицемерието.

По темата, щом Славчо дори с мълчанието си успя да предизвика тоя неистов рев от всички кудкудякащи, гулюгулюкащи и блеещи паразити, значи е на прав път. Стискам му палци.

215742749_1213037639215039_6061252174340

Аз не мога да си обясня, как може да гласуваш за човек, който знаеш, че е виновен децата ти да напуснат родния дом, родината, а в града да караш колата си в някакви кратери, който път се води път за млрди., при най-малкия дъжд да се наводни целия град, водата да ти дигне къщата, сметките месечните са повече от заплатата, която получаваш. И е по-малка от социална помощ в Западна Европа.
Максималната заплата пък, тази на лекар или тази учител в България, примерно е в пъти по-малка колкото тази на един чистач на кенефи в Западна Европа. 

Ако се разболееш не дай си боже, по-добре да запалиш свещ.
Защото събират капачки, пари, дарение за апаратура за болницата, а другата болница е на км от града, защото тази в родния град е закрита. 
Тя пък не е ремонтираната от 50 година.

преди 14 минути, jhoro написа:

Но ако питаш за другото значение - „Крайна бедност, немотия“ - не знам как ще дефинираш „имане на нямане“?

Нали си по-умният - затова задавам въпроса към теб!

преди 6 минути, цър-вул написа:

Нали си по-умният - затова задавам въпроса към теб!

„Телефона на абоната е в заложната къща"!

Баси - ако „аз“ съм „по-умният“ ... за Вас не ми се мисли! Не, че го правя де!

преди 1 минута, jhoro написа:

„Телефона на абоната е в заложната къща"!

Значи съм сбъркал адресата - не си умен... Да, знам - за един приятел инфо.

преди 38 минути, АСПЕКТ написа:

Някак си ми е смешно, но положението е много тъжно и трагично.
И това, че сме най-бедната, най-корумпираната, най-неграмотната страна в ЕС, в Европа, в Азия дори, никой не го отрича, всеки го вижда и не го отрича, а лидерите на най-голямата партия в ЕС подкрепят това.

Значи излиза, че ЕС се радва и има полза България да е най-бедната, най-корумпираната, най-неграмотната. Защо ли?

Защото, явно им трябва такава държава да си правят опитите. Евтина работна ръка.

ЕС ще се окаже по- вредно за България дори от СССР. Щото комунистите поне имаха малко акъл да затворят границите, та да не се разбяга калабалъка. Сегашните "демократи" хептен не им дреме какво ще стане. След нас потоп!

170916921_282100556871433_5883333836773622012_n.jpg.9f092c72f7d527f5afb1a5f6ec889fcc.jpg

УРААА! Имаме правителство! Все добри хора високообразовани професионалисти и с ясни приоритети!

1601869080_slavi-v-parlamenta(1).jpg.a6f8838cd1abbe719f4c600452875a2d.jpg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.