Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Следващото управление на България - предложенията на ИТН

Featured Replies

преди 5 минути, _nib_ написа:

не....точно тях - не, ако видиш ся кви джендърски анимац. герои създават.... ум да ти зайде

Защо реши, че ... не съм виждал?

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

вторите са с по малка активност, защо - явно и тез са същите неодачници

УФСЪ!!!

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 165k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Резултатите на пожарникаря- 1 во място по смъртност и най- бързо топяща се нация, никой не може да ги стигне! Не актьори, кукли от мъпет шоу биха се справили по- добре.

• Не зная защо си решил ,че твоите фантазии и мокри сънища могат да се сбъднат . Ти може да искаш , но има едни 80 процента българи ,които не само , че не искат Гроб ,но и не могат да ги понасят . Тоест

• Michigan111
    Michigan111

Направо ги срина баце боко 😆 След като нахока комунистите (покрай които влезе в държавните структури), дойде ред на царистите (покрай които влезе в политиката). Утре го очакваме да почне да обижд

Публикувани изображения

преди 2 минути, M.Николов написа:

За министър на културата..........Най-добрия барабанист завършил във Великобритания.........А, Холандия..... пак става!:giggle1:

какво задълбавате в тез министри и заместници - не виждате ли че това е политическа игра - те могат да се сменят по всяко време

преди 9 минути, Michigan111 написа:

Пропускат нещо важно. Да ти е все тая кой ще управлява и да ти е все тая кой от тези ще управлява не е едно и също, а ги приравняваш. 

Аз не гласувах защото имам изисквания, а никой от кандидатите не отговаря на тях. Е, мога и аз да поставя въпроса, защо хората нямат изисквания към кандидатите за власт? И защо са готови да подкрепят някой,  който дава стандартните обещания за реформи,  инвестиции и подобни глупости,  на които (уж) сме се наслушали.  

Аз гласувах за ИТН, защото са нови играчи, нов проект. Слави през годините се доказал като човек, който може да му се вярва. Изпълнител, педант, професионалист и талантлив. Ерудиран в своята област. Музиката. Обграден с екип и експерти. Млади хора.

Пример мога да дам.

Като случаят със системата ни убива, медиците от Либия, евровизия, сървайвър 1, референдума и да не ги изброявам всичките.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Аз гласувах за ИТН, защото са нови играчи, нов проект. Слави през годините се доказал като човек, който може да му се вярва. Изпълнител, педант, професионалист. Обграден с екип и експерти.

слави не е премиер на партията ИТН

преди 5 минути, Michigan111 написа:

Аз не гласувах защото имам изисквания, а никой от кандидатите не отговаря на тях. Е, мога и аз да поставя въпроса, защо хората нямат изисквания към кандидатите за власт? И защо са готови да подкрепят някой,  който дава стандартните обещания за реформи,  инвестиции и подобни глупости,  на които (уж) сме се наслушали.  

Принципа на гласуването в една демокрация е .. че за съжаление, но ти реално с негласуването си ,  си дал вот за тези които не харесваш.

Няма опция признаване или непризнаване на избори при определен процент гласували .

Следователно , ти дори без да учатваш но реално си съучастник .

Дори да не го искаш.

Помедитирай над това.

Именно затова се чудя на всички дето не гласуват. - Едните заради нихилизъм, други заради това че не намерили свой любимец.

Не, драги, негласуването  пак е влияние върху изборите. НМо се разпределя и реално влияе в ПОЛОЖИТЕЛНа сила  на контролирания, коропоративен, партиен вот.

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Аз гласувах за ИТН, защото са нови играчи, нов проект. Слави през годините се доказал като човек, който може да му се вярва. Изпълнител, педант, професионалист и талантлив. Ерудиран в своята област. Музиката. Обграден с екип и експерти. Млади хора.

А „аз НЕ гласувах за ИТН, ТОЧНО защото са нови играчи, нов БЕЗ ЯСЕН проект“

Слави се е доказал (досега), ама в друга област!

Лесно е да си „ПРОТИВ“ ... каквото е да е.
Трудното е - ДА НАПРАВИШ КАКВОТО ТРЯБВА! Пък ... да става, каквото ЩЕ!

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Аз гласувах за ИТН, защото са нови играчи, нов проект. Слави през годините се доказал като човек, който може да му се вярва. 

Като случаят със системата ни убива, медиците от Либия, евровизия, сървайвър 1, референдума и да не ги изброявам всичките.

Добре,  това е твое право. Само че аз искам да знам как ще накара институциите да работят в полза на хората,  как ще подобри бизнес климата, ще бори престъпността и шуробаджанащината, кои ще са кадрите - министри и експерти, какви ще са стъпките и сроковете,  и още ред други въпроси,  на които един подготвен лидер на партия трябва да знае отговора и да го е дал преди изборите. 

Ти, като гласоподавател на ИТН,  на колко от тези въпроси имаш отговор?

преди 6 минути, miro20 написа:

Принципа на гласуването в една демокрация е .. че за съжаление, но ти реално с негласуването си ,  си дал вот за тези които не харесваш.

Няма опция признаване или непризнаване на избори при определен процент гласували .

Следователно , ти дори без да учатваш но реално си съучастник .

Дори да не го искаш.

Помедитирай над това.

Именно затова се чудя на всички дето не гласуват. - Едните заради нихилизъм, други заради това че не намерили свой любимец.

Не, драги, негласуването  пак е влияние върху изборите. НМо се разпределя и реално влияе в ПОЛОЖИТЕЛНа сила  на контролирания, коропоративен, партиен вот.

Ама колко по ясно да го напиша,  не ми дреме кой от тези ще хване кокала. Какво ми пука, че решавал партийния вот, при положение че ми е все тая. Гласувайте си щом ви влече,  ама не изкарвайте нас негласуващите виновни за това, че вождовете ви са или лъжци, или некадърници. 

Айде ти помедитирай над това 

преди 1 минута, M.Николов написа:

Няма проблеми, само да не се окаже, че ти минал живота в чакане да се появи такава партия.

Няма. Аз не я чакам.  

преди 3 минути, Michigan111 написа:

ама не изкарвайте нас негласуващите виновни за това, че вождовете ви са или лъжци, или некадърници. 

Че ние къде ви изкарахме виновни, просто очакваме да си носите последствията от действията или бездействията ви, а не да обяснявате какви глупаци сме и какви глупаци сме избрали.

преди 59 минути, M.Николов написа:

Я, по-добре да си караме с Герб викаш.:wub:

Тях си ги познаваме, а и някак си по-приятно е, когато те лъже и краде някое познато лице, нали?:giggle1:

Ами, не- ти викаш. Само дето те е срам да си признаеш и се чудиш на кого да припишеш мечтите и желанията си, пък после и да ги подиграеш, уж. Много ниска топка- няколко пъти ти го казвам- не вдяваш и не вдяваш.1012407965_download(13).gif.6763f6c1daee9e0b2b987bdd5a72a3d0.gif

преди 5 минути, M.Николов написа:

Че ние къде ви изкарахме виновни, просто очакваме да си носите последствията от действията или бездействията ви, а не да обяснявате какви глупаци сме и какви глупаци сме избрали.

Да, не ни изкарвате виновни,  само искате да си носим последствията 🤣

Значи, седя си кратко и си пия биричката,  гледам парламентарните сеири,  какви последствия да нося, кому съм навредил с моето бездействие? 

И къде съм нарекъл някой глупак? Казах и на Аспекта,  ваше право е да гласувате за който желаете, какво е мое право да не гласувам, след като не желая.  

преди 9 минути, absurt написа:

Ами, не- ти викаш. Само дето те е срам да си признаеш и се чудиш на кого да припишеш мечтите и желанията си, пък после и да ги подиграеш, уж. Много ниска топка- няколко пъти ти го казвам- не вдяваш и не вдяваш.1012407965_download(13).gif.6763f6c1daee9e0b2b987bdd5a72a3d0.gif

Я кажи колко гласа събра Москов и компания?

В неговата секция- ни един 😆

преди 28 минути, Без умствен капацитет написа:

експерти по хумора

Били са някога, сега са експерти по простащини и цинизъм. Сега, но не от днес. Днес Станев демонстрира отново "експертизата" си.

преди 8 минути, Michigan111 написа:

И къде съм нарекъл някой глупак? Казах и на Аспекта,  ваше право е да гласувате за който желаете, какво е мое право да не гласувам, след като не желая.  

Отговора е по-общ, не е само към теб.

Не видя ли колко човека се изказаха по темите в смисъла, че глупаци са избрали глупаци?

Някои по-завоалирано.

преди 8 минути, Michigan111 написа:

Значи, седя си кратко и си пия биричката,  гледам парламентарните сеири,  какви последствия да нося, кому съм навредил с моето бездействие?

Последствията са тези, че ще те управляват хора, които са избрани от други хора без твое участие.

Не съм казал, че си навредил на някой, освен на себе си евентуално.

току-що, M.Николов написа:

Отговора е по-общ, не е само към теб.

Не видя ли колко човека се изказаха по темите в смисъла, че глупаци са избрали глупаци?

Но мен цитираш ;)

Последствията са тези, че ще те управляват хора, които са избрани от други от други хора.

Не съм казал, че си навредил на някой, освен на себе си евентуално.

Те са тези, които са. Дали ще ги изберете със или без мое съучастие (думата е подбрана не случайно) няма никакво значение,  пак те ще са. Аз си имам принципи и не мога да ги потъпча, не мога да дам гласа си за човек, на който нямам доверие. 

Лека вечер на всички :)

преди 4 минути, Michigan111 написа:

Но мен цитираш ;)

Хей и аз не гласувам то все крадци

Но мен цитираш ;)

Да, но отговора ми е в множествено число.;)

На теб ти е излязъл късмета.:)

Те са тези, които са. Дали ще ги изберете със или без мое съучастие (думата е подбрана не случайно) няма никакво значение,  пак те ще са. Аз си имам принципи и не мога да ги потъпча, не мога да дам гласа си за човек, на който нямам доверие. 

Лека вечер на всички

Не съм съгласен с тезата ти, но това не е предмет на този разговор.

Лека!

преди 19 минути, M.Николов написа:

преди 18 минути, Michigan111 написа:

В неговата секция- ни един 😆

Ето, виждаш ли "гласоподавателя на Москов", дори не знае колко гласа е получил фаворита му.:giggle1:

преди 28 минути, absurt написа:

Били са някога, сега са експерти по простащини и цинизъм. Сега, но не от днес. Днес Станев демонстрира отново "експертизата" си.

Ескпертите от ГЕРБ да ми отговорят, защо Борисов казва, кой ще е министър. Предлага кой кой ще е в кабинета. След като кандидат премиер според Борисов е оня от ДСБ. Дани Митов ли му беше името. И къде бе обявено това правителство.

Що Митов не казва? 

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Ескпертите от ГЕРБ да ми отговорят защо Борисов казва, кой ще е министър. Предлага кой кой ще е в кабинета. След като кандидат премиер според Борисов е оня от ДСБ. Дани Митов ли му беше името. И къде?

Извън темата си. Говорим за простащината на сценаристите на Славчо. Визираме днешните им изцепки. Темата е "Следващото управление на България". Дали не е време да се поотърсиш от обсесията си?

преди 2 минути, absurt написа:

Извън темата си. Говорим за простащината на сценаристите на Славчо. Визираме днешните им изцепки. Темата е "Следващото управление на България". Дали не е време да се поотърсиш от обсесията си?

Ти ли ми говориш за простащина? Борисов какъв е? Интелектуалец. Мислител. 😂

преди 1 час, M.Николов написа:

Няма проблеми, само да не се окаже, че ти минал живота в чакане да се появи такава партия.

Няма нужда от чакане, а от действия!

Казано е:
„Когато пуснеш камък в езерото - той ... няма „готово място“ там, а си го прави!“

преди 28 минути, АСПЕКТ написа:

Ти ли ми говориш за простащина? Борисов какъв е? Интелектуалец. Мислител. 😂

Извън темата си. Говорим за простащината на тези, които трябва да сменят системата. Обсебен си от Борисов- пиши в неговата тема, не го прехвърляй и тук.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.