Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Следващото управление на България - предложенията на ИТН

Featured Replies

преди 13 минути, АСПЕКТ написа:

Слави Трифонов ще предложи нов кабинет.

То е ясно. :) Само, че политиката не е шоу, а той това направи. :) 

И, след като не сме граждани към Европа на къде на повежда Слави?! = Елементарна отговорност няма като не е "министър-председател", о той не обича да слугува на българите, а на какъв народ?!  

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 165k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Резултатите на пожарникаря- 1 во място по смъртност и най- бързо топяща се нация, никой не може да ги стигне! Не актьори, кукли от мъпет шоу биха се справили по- добре.

• Не зная защо си решил ,че твоите фантазии и мокри сънища могат да се сбъднат . Ти може да искаш , но има едни 80 процента българи ,които не само , че не искат Гроб ,но и не могат да ги понасят . Тоест

• Michigan111
    Michigan111

Направо ги срина баце боко 😆 След като нахока комунистите (покрай които влезе в държавните структури), дойде ред на царистите (покрай които влезе в политиката). Утре го очакваме да почне да обижд

Публикувани изображения

преди 3 минути, dioib написа:

То е ясно. :) Само, че политиката не е шоу, а той това направи. :) 

И, след като не сме граждани към Европа на къде на повежда Слави?! = Елементарна отговорност няма като не е "министър-председател", о той не обича да слугува на българите, а на какъв народ?!  

Защо да слугува на всички българи? Слугува на българите, които го избраха.

Другите българи си направиха своя избор. Това, че ГЕРБ не слугува на своят електорат, а на Борисов, си тяхна работа. Щом така искат и на техния електорат им харесва.

преди 16 минути, АСПЕКТ написа:

Другите българи си направиха своя избор.

Човек у, Парламента, законодателството е за всички. Той подхожда отново по тоталитарен начин: Аз решавам, но не ще нося отговорност за всички, а ще нося отговорност пред които ме избраха. Каква демокрация виждаш в това?! = Това не е политика на демократично мислещ човек и реално се изживява като Борисов. 

О, да, то служебното правителство ще му свърши "мръсната работа", но това не е европейски начин, за да НИ считат като достойни европейци другите в ЕС. 

п.п. Самата му политика против ГЕРБ не е удачна и за мнозина е видно, че чрез, заклеймяване на някаква партия определено доведе до това ни дередже. 

Ако на теб не ти пука за България, то аз все пак гледам моите наследници (които не са избягали другаде) да са добре и да не ги гонят, че са от ГЕРБ. Примерно ... 

преди 7 минути, dioib написа:

Човек у, Парламента, законодателството е за всички. Той подхожда отново по тоталитарен начин: Аз решавам, но не ще нося отговорност за всички, а ще нося отговорност пред които ме избраха. Каква демокрация виждаш в това?! = Това не е политика на демократично мислещ човек и реално се изживява като Борисов. 

О, да то служебното правителство ще му свърши "мръсната работа", но това не е европейски начин, за да НИ считат като достойни европейци другите в ЕС. 

п.п. Самата му политика против ГЕРБ не е удачна и е за мнозина е видно, че чрез заклеймяване на някаква партия определено доведе до това ни дередже. 

Ако на теб не ти пука за България, то аз все пак гледам моите наследници (които не са избягали другаде) да са добре и да не ги гонят, че са от ГЕРБ. Примерно ... 

И това, че твоите наследници са от ГЕРБ, Слави ли ги гони? 

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

И това, че твоите наследници са от ГЕРБ, Слави ли ги гони? 

Не вдяна това "примерно' ... :) 

Слави е длъжен да понесе отговорността!!! Не да се прави на пенсиониралия се Борисов. 

Смях, една метафора, един друг начин на мислене не можа да схванеш и определено България не се нуждае от "налагане" на някаква популярна личност. 

Това което прави Слави е Популизъм, а не политика!!! 

:) 

преди 15 минути, dioib написа:

О, да, то служебното правителство ще му свърши "мръсната работа", но това не е европейски начин, за да НИ считат като достойни европейци другите в ЕС. 

п.п. Самата му политика против ГЕРБ не е удачна и за мнозина е видно, че чрез, заклеймяване на някаква партия определено доведе до това ни дередже. 

Определено е забавно да виждам човек като теб да се притеснява за демокрацията и да хули тоталитарното управление. 😀

преди 1 минута, lsmurf написа:

Определено е забавно да виждам човек като теб да се притеснява за демокрацията и да хули тоталитарното управление. 😀

:offtopic_s:Дано!!! :) Принципно мнозина гледат черно или бяло. ;) Та, да им намекна, че освен нюансите има и цветове. :) 

Кратко: Мога да си го позволя = пенсионер съм. ;) Разглеждам политиката като футбол. По-хубаво е това забавлението, отколкото да гледам как за пореден път титлата отиде в Италия. :) Шкода ... :) 

п.п. Мнозина се ориентираха професията им да е политик, Малцина останахме които да правим други неща, а не политика, защото е по-важно да се отдадеш в полза на България, а не да слугуваме на чужди интереси. 

преди 8 минути, Емил Костов написа:

Така или иначе като гледам май остава служебното правителство.

Парламентарната криза е очевадна. Просто ИТН и Слави трябва да разберат, че едно е да обещават, а друго е да правят политика, която реално ще помогне на България, а не на някакъв народ било то извън нея или в нея. 

"Избора" му всички против ГЕРБ не е удачен. Да помисли политически, а не постъпва както постъпваше Борисов. 

п.п. Не е проблем да е министър-председател. Все пак има екип, има съветници които да го насочва, но той си държи на някакъв сценарист. 

преди 10 минути, dioib написа:

Парламентарната криза е очевадна.

То още Парламент няма - ти за криза говориш! Само Парлама!

Одеве ЦИК обяви броя места по райони, до края на седмицата ще каже и състава, поименно.

Понеже няма достатъчно инфо - ще си мълча. Като Сте Те Трифонов!

Пп. Само се чудя - какво следва?

„Женско царство“, „Морската болест“ или „Големанов. Траги-Комедия в ... няколко действия“

току-що, Мойра написа:

Дългия пък ще каже - „Извинявайте, ама ... няма да ида!“

току-що, jhoro написа:

Дългия пък ще каже - „Извинявайте, ама ... няма да ида!“

Този път се съмнявам, че ще го направи.

"Поживем - увидим!"

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Заради обичайната от болшинството помия, която се изля.

Бойко Борисов, комунистите и турците са виновни.

Дежавю

току-що, _nib_ написа:

бря...

друсаното чалгарче оттеглило тимаджийчето....никито бе

Друсаното Чалгаре най му иде да става за смях.

преди 10 минути, Мойра написа:

Това е. Ама като не се чувства виновен, как да се извини ?

Бойко ако е виждал някой как се извинява.

Тях сякаш една майка ги е раждала

преди 12 минути, Реджеп Иведик написа:

Бойко Борисов, комунистите и турците са виновни.

Дежавю

Друсаното Чалгаре най му иде да става за смях.

Това е. Ама като не се чувства виновен, как да се извини ?

Бойко ако е виждал някой как се извинява.

Тях сякаш една майка ги е раждала

те....направо да плеснат и да се прегърнат със зеленски....

тъкмо ,,творците" няма да изобразяват България като кенеф на картата на Европа....

а може би....с виола в ръка и дайренце в другата....нашия палячо

преди 11 минути, _nib_ написа:

бря...

друсаното чалгарче оттеглило тимаджийчето....никито бе

Кък да го „оттегли“, като ... не го е предлагал официално?

Все едно - ако гледам обедното повторение, на вечерното шоу и ... да си лягам?

преди 2 минути, jhoro написа:

Кък да го „оттегли“, като ... не го е предлагал официално?

Все едно - ако гледам обедното повторение, на вечерното шоу и ... да си лягам?

каквото и да предложи...бЯс хващам че ще е грешка....

айде шахматистката да връща....

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Шоуто на Фончо( Боби) от незаконната партия ГЕРБ, харесва ли ти?

Днес сигурно, ти хареса и шоуто в МВР. С клакьорите.

Никакви шоута с никакви пародии не са ми харесвали. Откакто и за каквото и да гласувам няма президент, кмет или партия за която да съм гласувал и да е била избрана включително и на 11ти този месец. Само гледам сеир как се избират предварително прогнозираните 3-4-5-6 партии съставени от дългогодишните стожери на модела "граби кради не му мисли дедо господ се е обърнал на страни" и как привърженици на избраните партии съскат едни срещу други като резултата винаги е бил в ущърб на обикновените хора без значение за коя от управляващите партии са гласували. На няколко пъти се появиха партии, които имаха в пъти по-стойностни хора от влизалите в парламента на изборите. Е не минаха дори 4% камо ли 5% :) Сегашната партия за която гласувах е дори под 1%. Харесва ми или не съм обречен да гледам правителство отново съставено от 240 човека които не ми харесват :)

преди 43 минути, dioib написа:

"Избора" му всички против ГЕРБ не е удачен.

А ! Ш са сетите ...ма.... да не стане "късно либе за китка" :)

Биков ще ви изпее кавър. Както пя поздрав с "бяла тишина" :giggle1:

преди 11 минути, ivottoshev написа:

Ето така се извинява:

Ама на вас ... какво ви трябва - клечки за уши или слухов апарат?

Чувайте ме добре!

ИТН обмисляли компромисен вариант за премиер който да е приемлив за всички останали партии и водещото име било Бареков. Бях останал с впечатление че този от години си умъртви политическата кариера...

Анализатор: Слави има един изход - отказ от мандата, без да подкрепя ГЕРБ и ДПС

Spoiler
Зависимостта и подмяната вече е разкрита и е ясна! Трифонов има само един изход и той е смирение и отказ от мандата си с обещание, че няма да подкрепя ГЕРБ и ДПС.

Никакъв нов министър-председател и никакво пренареждане и поправка на проектокабинета му! Доверието да бъде водеща сила на промяната е компроментирано!

В тази ужасна криза предизвикана от Слави Трифонов по-добре този служебен кабинет да остане за една година с някои малки промени с подкрепата на ИТН, Демократична България, БСП и ИСМВ, а парламента да работи, за да се отмени и промени ужасяващото законодателно наследство на ГЕРБ-ДПС-“патриоти” и да се захване с нужните всякакви реформи!, пише анализаторът Стефан Гамизов във фейсбук.

...

преди 25 минути, mitosandov написа:

ИТН обмисляли компромисен вариант за премиер който да е приемлив за всички останали партии и водещото име било .. Имхотеп!

The Mummy Returns / Мумията се завръща » филми онлайн

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.