Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подкрепи Kaldata в Сайт на годината

Featured Replies

Темерут човек знаете ли какво е? До обяд се сърди на себе си, за обяд излиза, след обяд останалият свят му е крив.

Като се замисля почти всички животни са някаква обида.

Мишка въшка гарга патка прасе кон магаре съсел лалугер шаран балък псе котак микроб бацил инфузория чехълче маймун глиган невестулка плъх...

почти няма животно да не инфектира темерута. Да не подкарвам и плевелите и фикусите.

За пръв път попадам на форум дето са на акъла на учителката, която все гони Иванчо от клас. Сещате се, Иванчо е добрият герой, готиният. Да ви се ненадява човек, дори не е БгМама тук.

Другият герой  е киселяк, без фантазия, без чувство за хумор, кон с капаци. Расъл в саксия.

Сега сигурно пак ще се инфектира мода, и пак ще чакам до утре да ми се появи поста.

Да пуснем анкета за най-калпав форум?

• Отговори 280
  • Прегледи 60,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели,  Тази вечер беше церемонията по награждаването Сайт на годината. Благодарение на всички вас и гласовете ви Kaldata.com спечели безапелационно първо място и в двете категории в

• Гласувах.Все пак съм 18 години в него. 95% от всичко необходимо за мен си го намирам в Калдата. И една сериозна забележка към Дръндю! Престани с тези "кибапчита" и с този правопис. Поне отст

• Какво толкова се оплаквате? Кой бил наказан, кой нещо друго. Никой не е държан насила в сайта и форума. За 14 години от както съм регистриран във форума съм имал наказания и пререкания с колеги и моде

Публикувани изображения

Ти ЯВНО си нямаш друга работа. Като ти гледам присъствието тук като да не посещаваш нищо друго освен да чакалиш да се появи пост и да изригнеш след него с пореднаа си тирада.
С твоето присъствие в темата просто спирам да я следя. Нямам излишно време за губене в нея (за разлика от теб).
Смени плочата, ако имаш нещо под фонтанелата!

преди 7 минути, цър-вул написа:

Ти ЯВНО си нямаш друга работа. Като ти гледам присъствието тук като да не посещаваш нищо друго освен да чакалиш да се появи пост и да изригнеш след него с пореднаа си тирада.

Прибирам се след доста тежък работен ден, в момента хапвам и после отивам да се къпя.

Казах ви, много насериозно се вземате. Като искате гласувайте си за форума, просто приемете, че има и друга гледна точка.

Само се чудиш за кво да се обидиш и кой да ти е крив.

преди 52 минути, цър-вул написа:

С твоето присъствие в темата просто спирам да я следя. Нямам излишно време за губене в нея (за разлика от теб).
Смени плочата, ако имаш нещо под фонтанелата!

Я погледни себе си и пак погледни кво си написал

24/7 живееш в тоя форум

Я ми отмъсти сега за спам, като приплачеш и ме баниргат

преди 17 минути, Coco1 написа:

Я погледни себе си и пак погледни кво си написал

24/7 живееш в тоя форум

Я ми отмъсти сега за спам, като приплачеш и ме баниргат

Хихи, гони 10 000 поста, на мене сметка държи! Аз наистина се забавлявам тук, инак днес се разцепих от тежка домашна физическа работа.

преди 18 минути, IvanKirov написа:

Хихи, гони 10 000 поста, на мене сметка държи! Аз наистина се забавлявам тук, инак днес се разцепих от тежка домашна физическа работа.

Прекаляваш, от три дни ти четем глупостите, да не се повтарям че тази тема е отворена за друго!

Едно и също повтаряш, не ти ли омръзна?

Разчистиха темата и ти въпреки това пак я оспами. Изкъпи се и добре си измий задницата, че замириса на целия форум, всички те помирисаха, някои вече повръщат!

Извинявам се на Администрацията и съм съгласен да си понеса наказанието ако решат да ми наложат такова!

преди 24 минути, ДзВяРа! написа:

Разчистиха темата и ти въпреки това пак я оспами.

Е кво сега, да не ви преча да гласувате за форума? Просто ви казах истината и се нервирате. Да чистите да не чистите все тая. Награда няма да видите.

преди 14 минути, IvanKirov написа:

Е кво сега, да не ви преча да гласувате за форума? Просто ви казах истината и се нервирате. Да чистите да не чистите все тая. Награда няма да видите.

Аз съм обикновен потребител като теб, въобще не ме интересува дали сайта ще получи някаква награда или няма да получи. Аз съм тук, кажи-речи от както е създаден този форум, въобще не ме интересува дали ще спечели или не, аз пак ще си остана тук! Не ме интересуват никакви награди, но виждам че ти се интересуваш?

Изказа се доста изчерпателно че награда сайта няма да получи, защо продължаваш да вмирисваш темата? И без това прекали със спама, защо продължаваш? Какво целиш? Спри се вече! Всички разбрахме какво искаш да кажеш.

преди 2 минути, ДзВяРа! написа:

Изказа се доста изчерпателно че награда сайта няма да получи, защо продължаваш да вмирисваш темата? И без това прекали със спама, защо продължаваш? Какво целиш? Спри се вече! Всички разбрахме какво искаш да кажеш.

Храни се с енергията, която влагате да го обиждате и да му се нервите.

IMG_20211023_215831.png.ad516a231a81338ae635e43aad6498e6.png

https://youtu.be/uUzcO-Jtk70

Eдин ден ще разберете, че модерацията убива всякаква дискусия, креативност и възможност да получиш друга гледна точка.

Тука дето ми се нервите сте резултат от обратна селекция, с по 10 000 поста ми обяснявате аз да спра да пиша.

Много добре знаете колко огромен е Интернет, ама сте се вторачили в няколко души, дето не се подчиняват като вас.

Местата, където може свободно и честно да обмениш информация стават все по-малко.

Тук не е едно от тях. Сори!

преди 16 часа, IvanKirov написа:

Мишка въшка гарга патка прасе кон магаре съсел лалугер шаран балък псе котак микроб бацил инфузория чехълче маймун глиган невестулка плъх...

Вкарайте и тия в бан речника:

козел (пръч), коч(овен,баран), гъсок, щраус, коза, заек, змия, сврака, гугутка, врабче, хиена, лешояд...

Накрая ще почнем да си комуникираме с емотиконки, само за времето навън и за поредната халтура на Грета Тунберг. Сакън някой да не се засегне. В youtube вече не може да говориш за пандемията, от скоро банят който обсъжда и глобалното затопляне. Зелена сделка имат да ви пробутват!

И да, за едно сте прави. Наистина ме радва как хора с 10 000 поста се мазнят на админа, с който сте на един акъл. С надеждата на 10 001 пост той да ви забележи някак. Чудно!

п.с. Тоя форум нямаше ли функция "игнорирай потребител", що не я ползвате, ами искате мене да поправяте?

Иванчо!

Ти, като се тупаш по гърдите че си от IT сектора къде из форима си публикувал или отговорил на някого ,свързано с твоята професия. Посочи поне едно място, че не те забелязвам никъде.

Аз направо да ти кажа:  Много си смотан човек и ще си умреш като овца без история. Не си ти човека, който може да каже кой в коя греупа е на детската градина, защото ти си още в детската ясла. а сега вземи и се разкараш. Ще направиш най добре за форума, за хората в него и за...СЕБЕ СИ.

По нагоре в друг пост администратора е написал ясно и КАТЕГОРИЧНО.  "Такива са правилата в този форум и дали ви харесва или не - те няма да се променят.

Редактирано от algor (преглед на промените)

преди 14 часа, IvanKirov написа:

1,Eдин ден ще разберете, че модерацията убива всякаква дискусия, креативност и възможност да получиш друга гледна точка.

2,Тука дето ми се нервите сте резултат от обратна селекция, с по 10 000 поста ми обяснявате аз да спра да пиша.

3,Много добре знаете колко огромен е Интернет, ама сте се вторачили в няколко души, дето не се подчиняват като вас.

4,Местата, където може свободно и честно да обмениш информация стават все по-малко.

5,И да, за едно сте прави. Наистина ме радва как хора с 10 000 поста се мазнят на админа, с който сте на един акъл. С надеждата на 10 001 пост той да ви забележи някак. Чудно!

п.с. Тоя форум нямаше ли функция "игнорирай потребител", що не я ползвате, ами искате мене да поправяте?

1, Модерацията е задължителна, без нея ще четем кой на кого майката желае, на теб това ли ти харесва?

2, Никой не те насилва да спреш да пишеш. Това си е твой проблем, ако искаш пиши, ако не искаш не пиши! Но се съобразявай какво пишеш.

3, След като интернет е толкова огромен, защо ТИ реши точно тук да дойдеш и да казваш кое как трябва да е?

4, Вярно е, тук все още можеш свободно да си изкажеш мнението, аз затова подкрепям сайта!

5, Никога не съм се мазнил, и не бих го направил, нито имам 10 001 поста, но дори и да имам, няма да го направя. Това че ти си се мазнил и са ти отказали, не означава че трябва да ни занимаваш нас! Не ме интересува, но ако аз бях на мястото на Администратора, бих те изгонил на секундата! Не ставаш, нито за модерацията, нито дори и за обикновен потребител!

преди 14 часа, Kolev71 написа:

Ти, като се тупаш по гърдите че си от IT сектора къде из форима си публикувал или отговорил на някого ,свързано с твоята професия. Посочи поне едно място, че не те забелязвам никъде.

Нивото е прекалено ниско, постигнали сте го именно заради обратната селекция. Доноси, модерация, кой да спирал да пише, кой за какво трябвало да пише... Много сте далеч от IT сферата. IT инженерите изобщо не са такива задръстеняци, както си го представяте.

Къде съм спорил за правилата, виж че нито обиждам някого, нито го пращам да се разкара.

Някъде в правилата описано ли е баш на всички да се хареса мнението ми?

Пожелавам ви успех да чукнете по 10 000 поста всеки, и на всеки един от тях да се оглеждате да не настъпите крехките чувства на учителката на Иванчо от вицовете.

Не съм вярвал, че кухата лелка от тия вицове може да е симпатична на някого.

преди 8 часа, ДзВяРа! написа:

1, Модерацията е задължителна, без нея ще четем кой на кого майката желае, на теб това ли ти харесва?

Мда, особено задължително е Филипов да ми трие постове, примерно като му кажа, че в любимата му казарма измряха и осакатиха повече народ, колкото умря в космоса. И че било реване като вдовица за к_р, задето не му харесвам продажния вожд и учител. Явно обидите са привилегия само за модове.

• Автор
  • Администратор
преди 21 минути, IvanKirov написа:

Мда, особено задължително е Филипов да ми трие постове, примерно като му кажа, че в любимата му казарма измряха и осакатиха повече народ, колкото умря в космоса. И че било реване като вдовица за к_р, задето не му харесвам продажния вожд и учител. Явно обидите са привилегия само за модове.

Ако още един път изпишете "к_р" или друга подобна със заместени символи ви гарантирам, че ще е за последен път в този форум. Няма да ви четем простотиите постоянно тук. Като толкова не ви харесват правилата ви казах. Ориентирайте се към друго място. Няма да променим нищо от това, което искате само вие очевидно. Ако не ви харесва услугата, която предлагаме не се чувствайте длъжен да я ползвате. 

@ice_lion__01 бе ограничен завинаги:

https://www.kaldata.com/forums/guidelines/

Цитат

4. Заключителни разпоредби

4.1 Спазването на правилата, изложени тук, е необходимо и единствено условие за регистрация във форума, както и за ползването му. Нарушаването им ще доведе до налагане на санкции на потребителя-нарушител.

4.2 Видът наказание, който ще бъде приложен на нарушител, се определя от администраторите и/или модератор/ите, а именно:

а) Включване на функция "Предварителен изглед" – публикуваните от потребителя постове не са видими докато не бъдат прегледани и одобрени от модератор и/или администратор.

б) Забрана за публикуване и замразяване на акаунта - като санкция модераторите могат да ви отнемат правата за публикуване във форума или да замразят акаунта ви изцяло.

в) Налагане на бан ("забрана, ограничение") – администраторът може да "изхвърли" нежеланите потребители на форума, като ограничи достъпа им до сайта чрез бан. Банът може да важи само за форума или за целия сайт. Също така може да бъде постоянен или временен.

преди 2 часа, Kalin Karaboychev написа:

Ако още един път изпишете "к_р" или друга подобна със заместени символи ви гарантирам, че ще е за последен път в този форум. Няма да ви четем простотиите постоянно тук.

Aз тоя лаф от модератора ти го научих, че и няколко пъти го написа.

И какво сега - как да казваме на репродуктивния орган? Ако той не съществуваше сега ти нямаше да съществуваш и да пишеш заключителни разпоредби.

М/у другото - една разпоредба за да се спазва то трябва да налага парични глоби като наказание. Или затвор. Инак хората само ще се смеят на чиновника.

Не искам да се заяждам, пък и нямам против правилата. Просто искам да знам кои думички водят до бан, сега гадаем като ухажори.

Пък и IP се сменя лесно, нов ник и готово. Ама да не стигаме до там, има някои неудобства да се пише през прокси. Нали сте IT-та уж, би трябвало да ги знаете тия неща.

Цитат

4.1 Спазването на правилата, изложени тук, е необходимо и единствено условие за регистрация във форума, както и за ползването му.

Започваш да си противоречиш, като правилата са единствени условия да пишем тук - къде е написано изрично кои думички водят до вечен бан? ice_lion__01 кое точно правило наруши? Поне бъди принципен, за да сме и ние такива.

• Автор
  • Администратор
преди 2 минути, IvanKirov написа:

Aз тоя лаф от модератора ти го научих, че и няколко пъти го написа.

И какво сега - как да казваме на репродуктивния орган? Ако той не съществуваше сега ти нямаше да съществуваш и да пишеш заключителни разпоредби.

М/у другото - една разпоредба за да се спазва то трябва да налага парични глоби като наказание. Или затвор. Инак хората само ще се смеят на чиновника.

Не искам да се заяждам, пък и нямам против правилата. Просто искам да знам кои думички водят до бан, сега гадаем като ухажори.

Пък и IP се сменя лесно, нов ник и готово. Ама да не стигаме до там, има някои неудобства да се пише през прокси. Нали сте IT-та уж, би трябвало да ги знаете тия неща.

Ако говориш за Филипов той не ми е модератор, може би една от причините е нещата, които си научил от него. Относно кои думички не може да използваш. пробвай ме изброй някои и бързо ще разбереш. Няма да ти търпим простотиите. 

Не сърди сега, кво да направя, като тая тема ми е единствената интересна у форума ти.

За инсталиране на Windows 11 ми е прекалена ламерщина.

п.с. Що работи толкоз бавно тоя сайт, едвам се влачи! Търся секция дали има нещо за програмисти,  и не мога да навигирам.

"За инсталиране на Windows 11 ми е прекалена ламерщина."

Да беше дошъл там, щеше да е много по добре. Със знанията си , поне на ламерите щеше малко да помогнеш. Но и там не се плаща - от сега да си знаеш. И всякакви обиди са абсолютно забранени. 

Само да не се укаже че си политик между IT специалистите и  IT Специалист, между политиците. Покажи на хората, за да ми опровергаеш написаните думи.

преди 1 час, Kolev71 написа:

"За инсталиране на Windows 11 ми е прекалена ламерщина."

Да беше дошъл там, щеше да е много по добре. Със знанията си , поне на ламерите щеше малко да помогнеш. Но и там не се плаща - от сега да си знаеш. И всякакви обиди са абсолютно забранени. 

Само да не се укаже че си политик между IT специалистите и  IT Специалист, между политиците. Покажи на хората, за да ми опровергаеш написаните думи.

Кво искаш да ми вмениш, че някой ми плаща да пиша оназ трибуквената дума ли? Сериозно?

преди 19 минути, IvanKirov написа:

Кво искаш да ми вмениш, че някой ми плаща да пиша оназ трибуквената дума ли? Сериозно?

Признай си сега, кой те принуждава да пишеш точно във тази тема, и какво получаваш за това? Какво ти обещаха за да омажеш точно тази тема? И от кой сайт, че ми стана интересно?

преди 1 час, IvanKirov написа:

Ти си болен човек. Виж какво те питам и моля, а не какво се върти в празната ти кратуна!

Я виж ти ... кой минавал тук с гъбата! хехе! 

Минавам само да ви се похваля, че ме банна любимия наш админ. Симпатичните животинки дето щъкат из къщи и гризкат сиренце били думичка в бан листата. Ето, сега няма да кажа как се казват, да не ме "накажат" пак.

Ако направи да се вижда от всички че съм "наказан" - ще гласувам за сайта ви.

Както казва един приятел - закво да се напивам в нас, като няма кой да ми види простотията!

Със здраве, повече няма да пиша в темата. Дори ме домързя да си правя втори акаунт. Искам да кажа по вътрешно убеждение, не заради "наказания" по "залючителни разпоредби".

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.