Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

'ептен му оскубахте лафовете на тоя балък Луи ХІV. И понеже е възмутително ("защо... той, а не аз" - справка подписа на @insec), да отървем и Мария Антоанета от спорната собственост върху леба и пастите...

Та... Кикито се прецака̀... Кога нема леб, Линда щеше да му даде торта (паста). Здравословна. Ама се фана за парапета и са ш'се фане... бе с две думи - нанай торта...

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 383,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 4 минути, lebel написа:

Кога нема леб....

"си садите картофи" Бойко Борисов и неговите оФце 😄

Ха-ха-ха-ха, боко-тиквата съвсем не го слуша главата вече:laughing5::

Бойко Борисов: Кирил Петков и Асен Василев са едни "дърти вампири"

https://www.dunavmost.com/novini/boiko-borisov-kiril-petkov-i-asen-vasilev-sa-edni-darti-vampiri

преди 11 минути, Joss Bomon написа:

Абсолютно вярно - предполага се че говори за своя "идол", който все още си мисли, че може да яхне белия кон ... е може да яхне най-много коня на Винету ! :cornflakes:

преди 1 час, gagodrago написа:

https://www.dunavmost.com/novini/boiko-borisov-kiril-petkov-i-asen-vasilev-sa-edni-darti-vampiri

Опитва се да копира Бат Венци ама нещо не му се получава оня е уникален

преди 2 часа, gagodrago написа:

ха-ха - Радев изобщо не го слуша главата вече:laughing5::

на 31.08.2022 г. в 22:56, M.Николов написа:

Какъв Радев те гони бре, офца заспала?:angry:

И в политиката има весели моменти       Може да бъде изображение с 3 души и текстово съобщение

Пострадала от наводнението към Кирил Петков: Гласувах за теб, ти ме излъга! Махай се от къщата ми, сами ще се оправим

https://www.flagman.bg/article/274891

преди 6 минути, johnmotson написа:

Бреей, тоя Киро се измъкна като пръдлив! :78:

И Бойко и Киро се измъкнаха изпод камъните народно недоволство, но гледайки прогнозните резултати, тоя народ помни по-малко време и от маймуните!

Пак ще гласуват за Бойко и Киро, щото били харизматични и се усмихвали хубаво...

преди 57 минути, Joss Bomon написа:

И Бойко и Киро се измъкнаха изпод камъните народно недоволство, но гледайки прогнозните резултати, тоя народ помни по-малко време и от маймуните!

Пак ще гласуват за Бойко и Киро, щото били харизматични и се усмихвали хубаво...

не знам...

щом гьоновете могат да си плащат тока и храната с ,,усмивки"...да им гласуват...

на мен на касите ми искат парИ...

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Бойко се явявал за последно на избори и трябвало да ги спечели,  а Кирчо бил набързо  пенсиониран премиер  https://www.dnes.bg/izbori-2022/2022/09/06/borisov-petkov-e-nai-byrzo-pensioniraniiat-premier-vsichki-se-otkazaha-ot-nego.542677

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Бойко е дебел, много яде 😀

Бахти малумните хора , кои са тези дето дръпнаха толкова напред дългуча заради фалшивият му референдум ли :giggle1:

преди 59 минути, attj написа:

Бойко се явявал за последно на избори и трябвало да ги спечели,  а Кирчо бил набързо  пенсиониран премиер  https://www.dnes.bg/izbori-2022/2022/09/06/borisov-petkov-e-nai-byrzo-pensioniraniiat-premier-vsichki-se-otkazaha-ot-nego.542677

Не можах да разбера той ли се явява за последно или партията му 

Основното е, че и двамата бяха изгонени от народното недоволство, а процента гласуващи за тях е твърде голям, визирайки тези "проучвания".

Първото което идва на ум е, че "проучванията" са нагласени, подвеждащи и нереални.

преди 4 часа, _nib_ написа:

Пострадала от наводнението към Кирил Петков: Гласувах за теб, ти ме излъга! Махай се от къщата ми, сами ще се оправим

https://www.flagman.bg/article/274891

Да го беше шамаросала с количката поне, да се спука цирея.

преди 1 час, Sliderum2 написа:

немчето ревеше че преди години в Котел имаше наводнение - ей това сега е в пъти по големо, съпроводено с големи нарушения - видяхте ли колко дърва имаше, повече от калта

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

немчето ревеше че преди години в Котел имаше наводнение - ей това сега е в пъти по големо, съпроводено с големи нарушения - видяхте ли колко дърва имаше, повече от калта

Какво има да му гледам тия подробности, аз повече обърнах внимание какво се говори. Тоя цирей, верно е нещо улав. Ама като се сетя, че и боко и други герпаджии(де да знам, може и така да са ги съветвали да говорят), също ръжеше бая по телевизиите и другите медиЙ, за пустите му макроикономически резултати...Ама пък цирея да иде при бедстващи и така да сИре през устата неадекватни за място и случая неща...

преди 5 часа, дръндю написа:

тези социологически стъкмистики ти да ги правиш...

по-добре ще се справиш...

преди 3 часа, Sliderum2 написа:

хубуу беше да му тури таа количка на гърба....

да го направи костенурка...

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Ама пък цирея да иде при бедстващи и така да сИре през устата неадекватни за място и случая неща...

,,той е млаТ....учи се още"....

на гърба на народа, хайванина мръсен...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.