Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 3 минути, attj написа:

Никакви гаранции няма какъв ще е следващия.

ами няма - тъй сме си постлали, тъй сме се докарали. Дано постепенно масата почне да ползва разума си, а не омразата си.

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

току-що, N1K17Y написа:

Точно колкото BG on air. Но пък реши да го ползваш като аргумент.  :giggle1:

Много добре схванах, ти явно не можеш да схванеш, че ти намеквам, какво означава енергетиката на една държава да е зависима от Русия. 

Нищо не ми намекваш, а продължаваш да се заяждаш и да спамиш след всеки мой пост. Наистина ми писна от теб. Гледай си темата и престани. Не си ми интересна, не те понасям и не искам да контактувам с теб. Под нивото си ми- много. Още какво да ти кажа, че да престанеш да се занимаваш с мен? 

преди 3 минути, M.Николов написа:

Ако имаш друга покажи я.Ще ги сравня.

Твърдиш нещо и искаш аз да ходя да ти го доказвам :lol6:

Не мерси, търси си компроментирани анкети ти. Не са ми интересни на мен. 

И BG on air не са ли десни?

Винаги съм ги имал за такива.

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Не мерси, търси си компроментирани анкети ти. Не са ми интересни на мен. 

Ай, сега пък станаха компрометирани!

И защо така?

Кое точно им е компрометираното?

И BG on air не са ли десни?

Винаги съм ги имал за такива.

Ай, сега пък станаха компрометирани!

И защо така?

Кое точно им е компрометираното?

Нямам представа какви са. Всяка интернет анкета в новинарски сайт е компроментирана. 

преди 35 минути, M.Николов написа:

Нали видя барабар с всичките ви фенове във "Дневник" колко получихте на последните избори, на следващите още по-малко.

Та анкета в "Дневник" не е барометър за нищо.

само че с тази война до нас, никой неиска да го замести - така че кирчо ще си седи, макар че се държи като наивно лапе

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

само че с тази война до нас, никой неиска да го замести - така че кирчо ще си седи, макар че се държи като наивно лапе

тя войната скоро ще свърши, а с нея и на кирето лапешките истории. Искаш ли ти да си следващия?

току-що, insec написа:

тя войната скоро ще свърши, а с нея и на кирето лапешките истории. Искаш ли ти да си следващия?

да, обещавам че ще сложа мораториум на всичко, и следващите да му мислят - поне ще получавам висока заплата

току-що, M.Николов написа:

Той Кирчо, не е най-големия проблем.Психо-десните от ДБ са проблема.

абе има и психо-леви от БСП

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

да, обещавам че ще сложа мораториум на всичко, и следващите да му мислят - поне ще получавам висока заплата

давай действай - хвърли ни тъдява по една ваканцийка лятоска на Бургаско и форума ще гласуваме за теб. 

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

абе има и психо-леви от БСП

Аз за това казвам, че е добре да има баланс.

Та Кирчо да си стои в центъра и да взема по-уравновесени решения.

Аз за това казвам, че е добре да има баланс.

Та Кирчо да си стои в центъра и да взема по-уравновесени решения.

на мен ми се струва че е объркан

поне показва категорично че следва каквото кажат от НАТО и ЕС - и другите го правят, но се правят пред нас, народа

преди 2 минути, M.Николов написа:

Още е новобранец, ослушва се.

тук не е Канада, и всеки гледа ба го набута - не напразно казват - че в ада пред казана на българите няма пазач

преди 16 минути, M.Николов написа:

В политиката навсякъде е така, не само при нас.

и като бе в служебните пак не го разбра - явно служебните са изпълнявали нечии заповеди

преди 30 минути, M.Николов написа:

Там е по-различно, нямаш пария зад себе си.

а сега защо няма никой - нали има коалиционни партньори - всеки се крие зад него, и си теглят заем след заем

Втори държавен дълг за половин милиард лева само за седмица

а ни разправяха преди изборите за нулева корупция и видиш ли колко богати сме - а сега заем след заем

Решено: Безплатен градски транспорт в София за украинските бежанци - София - DarikNews.bg

Цитат

Бежанците от Украйна ще ползват безплатно столичния градски транспорт. 
На днешното заседание, общинският съвет одобри предложението на съветниците от ГЕРБ-СДС и ВМРО – бежанците от Украйна да могат да ползват безплатно столичния градски транспорт срещу документ за самоличност. 
Мярката ще се прилага 3 месеца.

Софиянци плащате ли си билетчетата? 

Цитат

Ставам украйнка веднага...Ай стига вече,за българите какво има безплатно,че за тях всичко...На българските деца 40 лв на месец...,а за тях 40 лв на ден...Елате ги вижте как пазаруват по моловете,нали уж нямали пари....Какви коли карат,имат апартаменти тук,ама всичко искат на готово...Украйнците които нямат нищо и се борят за живота си,са там в Украйна защото нямат средства за да избягат...От утре и аз ще се возя без билет...

Прочети още на: https://www.dnes.bg/sofia/2022/03/24/ukrainskite-bejanci-bez-pari-v-gradskiia-transport-v-sofiia.524529

преди 2 часа, M.Николов написа:

алоМаджовците и гномовете не са никакви десни . Отдавна се оказаха филиал на  БСП.

преди 2 часа, absurt написа:

Нищо не ми намекваш, а продължаваш да се заяждаш и да спамиш след всеки мой пост. Наистина ми писна от теб. Гледай си темата и престани. Не си ми интересна, не те понасям и не искам да контактувам с теб. Под нивото си ми- много. Още какво да ти кажа, че да престанеш да се занимаваш с мен? 

Той/тя да не се е интересувала как изглеждаш, дали седиш в хола на майка си , платена ли си , психо-"диагнози " поставя ли ти ?  :giggle1: Иоще една камара просташки изцепки от теб към някои други  тук ? :giggle1:

преди 4 часа, N1K17Y написа:

Когато става въпрос за Русия, цяла Европа праща оръжие на Украйна, само България и Унгария се снишават. 

https://kultura.bg/web/неплатените-путинофили/?fbclid=IwAR21ONls1EXnZo00uwvAPAxqTpxaPFyX21ptKm0iedL4sUozlUCh4sjpQGA#.YjtoG4H93VI.facebook

преди 1 час, nikssi написа:

Решено: Безплатен градски транспорт в София за украинските бежанци - София - DarikNews.bg

Софиянци плащате ли си билетчетата? 

Прочети още на: https://www.dnes.bg/sofia/2022/03/24/ukrainskite-bejanci-bez-pari-v-gradskiia-transport-v-sofiia.524529

Ганя в пълния си блясък. 

преди 9 часа, M.Николов написа:

Та анкета в "Дневник" не е барометър за нищо

Напротив, барометър, мерещ празнотата между ушите на продажниците... Които всъщност не са чак толкова много, ама си имат яко клонинги.

преди 9 часа, M.Николов написа:

Напротив! Той е "главата" на правителството. Знаеш лафа от къде замирисва рибата и затова според мен той е най-големия проблем. Пситата от ДБ са проблем на "десните".

Основният проблем е, че от сума ти време всички се натискат да са център. -> Те ти такива "Неутралитети" са като трети пол. -> Довеждат до ялова политика!!!   

За мен лично само един може да е върховния неутралитет в България -> Президента ни, но към момента конституцията ни го спъва, т.е. не позволява да се развие политическия живот в страната ни и има по-добра демокрация. (А по моему единствената която мога да възприема, че е власт дадена на населението населяващо по територията на държавата ни.) 

Време е за Велико Народно Събрание!!!  -> Оправданието, че има война на север -> Не го приемам!!! 

п.п. Има и друг вариант, но до колко Царя ни е в подходяща възраст?! -> Да, другото е Конституционна Монархия. 

преди 8 часа, Без умствен капацитет написа:

а ни разправяха преди изборите за нулева корупция

Няма такова нещо като НУЛЕВА корупция! Аз като инженер и икономист винаги правя паралели между техниката и живота. Ще кажа,корупцията е като триенето при машините. Каквото и да правиш НЕ МОЖЕШ го избегна и специални масла и магнитни полета  ит.н. няма избягване на триенето , то съпътства всяко движение . Същото е и при обществото , няма такова без корупция! Единственото спасение и при триенето и при корупцията  е охлаждането т.е да има откритост и проветрение и ако се наложи подмяна с  ново. Често обаче ,когато слагаме НОВО то се оказва некачествено , просто/КИРО? зависи от продукта!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.